X

Iohannis a promulgat în plină pandemie legea educației sexuale în școli

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede obligativitatea organizării în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, a unor programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate, inclusiv educaţie sexuală pentru copii. 

Actul normativ modifică şi completează Legea 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, în sensul stabilirii în sarcina autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi a oricăror instituţii publice sau private cu atribuţii în domeniul educaţiei, a obligaţiei de a derula în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate.

“Organele de specialitate ale administraţiei publice centrale, autorităţile administraţiei publice locale, precum şi orice alte instituţii publice sau private cu atribuţii în domeniul sănătăţii şi în domeniul educaţiei sunt obligate să adopte, în condiţiile legii, toate măsurile necesare pentru: derularea sistematică în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, de programe de educaţie pentru viaţă, inclusiv educaţie sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală şi a gravidităţii minorelor; derularea sistematică în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, de programe de educaţie pentru sănătate, inclusiv pentru dezvoltarea capacităţilor psiho-emoţionale, a competenţelor sociale şi interpersonale”, se arată în lege.

Aceasta mai prevede şi facilitarea accesului la programe de educaţie pentru sănătate pentru toţi elevii înscrişi în învăţământul preuniversitar.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

35 comentarii

 1. A profitat de situație, ca să nu facă lumea scandal și sa iasă în stradă. Noi stăm în casă și ne uităm cum distruge ce a mai rămas de distrus. Dumnezeu să aibă milă de noi, că în tot războiul ăsta El e singura noastră speranță!

   1. Nu iesea nimeni doamna! Atata timp cat n-au iesit la referendumul pentru familie, la ce ne-am mai putea astepta. Si-apoi ce poate-ntelege unul ca Iohannis despre educatia unui copil cand el nu are copii…

  1. Sa ne rugam pentru curatirea de mandrie, pentru trezirea la Credinta, a tuturor conducatorilor, etc., caci aceasta ii face sa ia astfel de hotarari! Nu au Credinta in Dumnezeu, Care ne-a creat pe toti, si nici in Fiul Lui, Isus Hristos, Care ne-a iertat la cruce pe toti! Toti trebuie sa ne pocaim! Duhul Sfant poate sa arate fiecaruia aceasta necesitate. Sa ne rugam si pentru acest lucru!

  1. Educatia sexuala, asta este marea rusine, nu depravarea care domneste de zeci de ani si pe care lumea nici nu o baga in seama!
   Am exportat curve in toata Europa si detinem locul 1 in lume la videochat, dar “ortodocsii de serviciu” nu au nici o problema cu asta, poate ca nici nu au habar despre ce este vorba, ca fariseismul este si el la moda printre “crestini”.

 2. Dacă nu era îngăduit de Dumnezeu,nu se putea face nimic,patru păcatele si nevegherea noastră,nu sa dus lumea la referendum,un răspuns mai clar decât atât,. Doamne iarta-ne si ai mila de noi păcătoșii. Maica Domnului roagate pentru noi. Mântuire.

 3. Iohanis esti un Natarau. Tu Nu ai copii si ii strici pe alti . Il rog pe Dumnezeu sa se Judece cu tine .

 4. Aveti mare grija,caci vor pune educatie sexuala si la copii de gradinita…Am văzut un unele locuri ca adopta educatia sexuala pe categorii: 0-3 ani,3-6 ani,si asa mai departe.Feriti-va copii de acesti demoni, ca vor sa fure inocenta copiilor.

 5. SA IASA LUMEA IN STRADA ?n-ai sa vezi romanii facind asa ceva .doar de frica ,ca cei din multinationale in 2017 su iesit sasesute de mii .PENTRU PRINCIPII ,DREPTATE SI ADEVAR NICIODATA N-AI SA VEZI ROMANI ADUNATI IN STRADA ….
  PROSTAVANII DE ROMANI n-ar iesi din casa pentru revolta DREAPTA din propria initiativa nici daca le fura mamele ,nevestele ,FETELE si nepoatele pentru organe sau ritualuri satanice. Le macelaresc in fata portilor si nu TURBEAZA,se ascund ! SA FIM SERIOSI !
  Cind veti intelege ca TURMELE DE ROMANI sint SUBDEZVOLTATI MINTAL,incapabile de A GINDI NORMAL ?
  EMPATIA,GRIJA PENTRU SEMN este inexistenta 100% pe aceste meleaguri .
  Daca s-ar pune gratis FILME PORNO PE MEGAECRANE,BERE SI MICI gratis IN pietele publice se calca PROSTAVANII in picioare ,care sa ocupe locul din fata …..
  CINE A SPUS CA ATUNCI CIND SPUI ROMAN ,TRAGI APA,a fost un geniu ….eu am tras apa de mult dupa clasa politico-securista postdecembrista….impreuna cu 99%din natie.
  TRAGIC DAR ADEVARAT .
  BLEAH…

  1. Gheorghe, abtine-te! Mi-e greu sa citesc ceea ce scrii. Nimeni nu zice asa de natia lui. Depasesti cu mult masura.
   Poti sa duci, daca vrei, greselile acestui popor pe umerii tai. Asa sa te vad m-as bucura. Precum Iisus. Este cu totul altceva. E onorant.

   1. Adevarul doare numai pe alocuri .Nici un betiv notoriu(viciu -posesie demonica ) nu-si recunoaste vina si impotenta ,distrugimd-si astfel familia si automat pe el insusi .
    Fiind incapabil sa se priveasca in oglinda si mai tare se afunda in autodistrugerea care il arunca ireversibil la marginea societatii devenind fara exceptie un boschetar pe care il linge ciinii la bot in sant ziua in amiaza mare pina se indura Divinitatea ca sa-l elibereze din carcasa degradata dizgratios OBLIGATORIU pentru muncile iadului .
    SINGURA SANSA pentru SAMINTA este DOAR A realiza TRAGEDIA natiei romane SI A PUNE BISTURIUL PE RANA CANGRENATA care deja a spart, puroind la propriu , si duhneste a hoit ,ireversibil ,umplind admosfera insuportabil PENTRU A MAI TACEA SI CU BOTNITA LA BOT ,( de la horodistea la zimnicea si de la sulina la baba veche) pentru numitul fost cindva popor roman , o populatie contemporana de 99,99 % indivizi capsulati in propria dilema , DE CATRE INSII NASCUTI si PASTRATI citovi la minte,avind obligatia in fata DIVINITATII si a stramosilor pentru a se DELIMTA INDIVIDUAL,SALVINDU-SE.PRIN NETACERE , pentru propria ONOARE si MAI ALES a arborelui LOR genealogic din RAI care va da adunarea neamului romanesc LA INVIERE .
    DREPT E DUMNEZEU !
    Daca mai sint vreo douazeci de ani pina la INVIERE ,cei CITOVI,NECONTAMINATI ,este de DATORIA LOR SA INCRIMINEZE dezastrul natiei ,sa se delimiteze,pentru a nu fi inglobati in bulgarele national radioactiv pornit ireversibil LA VALE spre IAD,pentru a RAMINE SAMINTA PRODUCTIVA SELECTATA IN doua mii de ani .
    BALASTUL e deja RADIOACTIV SI IRECUPERABIL .
    Trist dar adevarat !
    SCAPA CINE MERITA !
    FAPTA este MARTURISIREA ADEVARULUI !
    Iar fara o ANALIZA CONSTIENTA nu ai FAPTE .

    1. Deci, sa concluzionam,BALTAG
     LICA !
     Iubesti OMERTA ?!
     BAGATUL PUMNULUI PE GIT,specific romanesc ,din acest motiv AM AJSUNS azi ULTIMELE scursuri ale planetei ,tov.BALTAG LICA.
     Da,legea tacerii
     ADEVARULUI.in fata MINCIUNII este cea care CONDUCE POPULATIA ROMANEASCA de macar 30 ani,azi SFINTA TREIME bagindu-ne PE DREPT in carantina cu masca pe figura ,CA SA TACEM ,CA.PREA IUBIM TACEREA, ASCUNDEREA FAPTELOR CRIMINALE ,GENOCIDUL spiritual,moral si material al.NATIEI.,facutul cu ochiul si inchisul ochilor la toate PACATELE STRIGATOARE LA CER, TOLERATE ,…ca e si el om,,..inclusiv AVORTURILE ,pentru a TACEA acum obligatoriu,iubind noi MINCIUNA IN ASCUNS ,nicidecum SMERENIA si ADEVARUL NICIODATA .
     Cica la tine:am intrecit masura…..ASA PARE dupa 70 de ani de SECUROSM condus de OMERTA .Iata ca DUMNEZEU E IMPOTRIVA OMERTEI .
     Nu pun in discutie mapamondul ,are alte coordonate .
     Aceasta lege,OMERTA, a selectat cadrele securitatii ,INVATATORUL DEMONIC si CALAUL NEAMULUI ROMANESC si a pus stapinire si pe BOR ,din acest motiv azi 99,99%dintre romani sint satanisti si IMPOTENTI ,TICALOSI moral si intelectual ,VICLENI,EGOISTI ,INDIVIDUALISTI ,FRICOSI SI INCOMPETENTI PUTUROSI ,hotia fiind singura forma de venit a acestor indivizi ,(culminid cu diplomele cumparate cu bani ,in urma carora ocupa ORICE FUNCTIE in societate ).
     IISUS HRISTOS nu a tacut si nu a.facut corp comun CU/in fata minciunii si nici nu a TOLERAT-O cum din pacate extrem de demonic sugerezi TU .
     IISUS HRISTOS a pus mina pe BICI IN TEMPLUL iudaic ,a zburaturit hotii negustori ,rasturnindu-le afacerile ,si a apostrofat-o cu GLAS DE TUNET ,inclusiv SINEDRIUL .
     IISUS HRISTOS a judecat CURWA drept in fata multimilor, prinsa in fapt ,divulgata si ,adusa in fata GLOATELOR ,reduse la tacere printr-o JUDECATA DREAPTA,prin intelepciune :”cine nu a pacatuit ca ea ,sa dea cu PIATRA primul !”
     Au parasit ringul de dans toti ,pentru ca s-au AUTOJUDECAT si AUTOCONDAMNAT ,recunoscindu-si fiecare in parte PACATELE ,nu le-au ascuns ,nedind cu PIATRA !
     Iar IISUS HRISTOS ,i-a spus ca NU O CONDAMNA nici EL cu MOARTEA cum ar fi fost DREPT dupa legea mozaica ,pentru ca PIRISII ei s-au AUTOJUDECAT SI AUTOCONDAMNAT,recunoscindu-si pacatele prin plecare .
     BINEINTELES ca HRISTOS O JUDECA pe cwrva,fara a pronunta SENTINTA MORTII ,cum ar fi fost drept dupa lege ,dar in schimb facindu-i o justa judecata prin RECOMANDAREA STRASNICA :du-te si NU mai PACATUI ,femeie !
     IISUS HRISTOS nu a fost TOLERANT nici CU PACATOSUL de pe CRUCE :
     tilharul s-a pocait de pacate ,RECUNOSCIND DUMNEZEIREA LUI HRISTOS .
     DOAR popii securisti RECOMANDA TACEREA,OMERTA,acoperirea pacatului si IERTAREA PACATOSULUI ,fara sa-i ceara INDREPTAREA LUI ,LEPADAREA PACATULUI ,NU INFRATIREA CU EL prin tacerea confratilor ,pentru ca asa le convine SECURISTILOR ,nu LUI HRISTOS ..Si asa azi POPORUL ROMAN imrait in RELE de la primul la ultimul este INCAPABIL SA REACTIONEZE DREPT .EXVEPTIILE NU NE PUNEM ,vei 0,01 %,SINTEM SI AM DEVENIT CANTOTATE NEGLIJABILA .
     Si ne iarta noua greselile noastre ,precum iertam si noi gresitilor nostri ! CORECT !
     DUMNEZEU NE IARTA ,DACA REALIZAM GRESALA-PACAT,O SPOVEDIM adica O RECUNOASTEM in fata PREOTULUI SI A CELUI CARUIA i-am gresit ,si nu o mai REPETAM .
     TU CE VREI ,SA-l IERT pe HUIDU,ca e si el 9m , si sa-i dau iar masina pe mina ca sa mai omoare iar trei oameni ?
     Sa le ACOPERIM CRIMELE SATANISTILOR ROMANI ,ca in fiecare zi sa o ia de la capat cum fac de 30 ani . BRAVO !
     HALAL DREAPTA CREDINTA !
     p.s.

     MORALA !
     dreapta judecata inseamna ca cel care a gresit FACIND GENOCID NATIONAL ,cum este clasa seciristo -politica postdecembrista impreuna cu clientela SA-SI FACA MEA CULPA,SA DEPUNA ARMELE ,SA DONEZE STATULUI pe care l-a DEVALIZAT ,PINA LA ULTIMUL LEU FURAT,SA RAMINA IN KURUL GOL,sa faca stinga_imprejur ,si sa MEARGA IN.MESETIE ,adica la sapat de santuri ,singura lor calificare sau necalificare ,PENTRU RECONSTRUCTIA ROMANIEI ,CU DOMICILIU FORTAT la fostele locuinte din DECEMBRIE 1989 .
     IAR POPORUL roman PRIMITIVsi satanist 99,99% ,sa-si dea FOC LA VALIZA CU DIPLOMELE DE MUCAVA .si sa urmeze politicienii IMBECILI care I-a condus in DEPRAVARE ,NEMERNICIE SI NIMICNICIE SUFLETEASCA.

   2. “Gheorghe” este de alta natie, este fiul Maicii Rusii ca toti mujicii care isi astampara setea cu vodca si au impresia ca asa sunt si romanii.

    1. Petre @.
     Esti un pshihopat . Ai calcat macar o data in Rusia sa stii despre ce vorbesti ?
     Pentru tine orice rau vine din Rusia ???
     Rusine sa ti fie de toti Sfintii si Martirii rusi .

     1. Muta-te in Putinstan daca este asa de bine acolo si scuteste-ne cu propaganda rusofila, ca ne-a ajuns cati au murit prin inchisori si pe la canal datorita mujicilor tai, care ne-au luat si tezaurul si acum se fac ca nu stiu despre ce este vorba!

    2. petre@.
     Stau unde vreau eu . nu s pe mosia matii … Esti un incuiat – si te mai dai si mare destept . Documenteaza te si bagati in cap, cati rusi au murit din cauza comunismului (,care a fost fabricat in vest si experimentat pe tarile din est) Cate manastiri daramate cati preoti si calugari au fost martirizati … Ai un drac in cap care te orbeste .
     Vezi ce pres . ai tu in romania- iohanus – un nemernic care voteaza pe ascuns legi satanice .Putin este cel mai demn presedinte de tara la ora actuala – lupta ptr tara lui . nu ingenunchiaza in fata ocultei mondiale asa cum face iohanis.

   3. NEA LICA SAMADAU ,zis baltag de sadoveanu ,si lica de slavici ,ia ia , d-acii niste graunte PENTRU PORCII de romani ,vorba PARINTELUI GELASIE ,CRETINI ,marea majoritatea ,nuicidecum crestini ,si te mai oripileaza doar atunci cind ROMANUL se va FATA pe sine si OM nu doar BOU ca de obicei ca sa nu- l mai incalice covidul 19 DE DREPT SI DE FAPT :

    https://youtu.be/nHu4XkRx8JU

  2. Impotriva acestui neam s-a dus deliberat o politica antinationala de trei sute de ani, nu de-acum. A inceput cu fanariotii si cu Uniatia, s-a continuat cu pasoptistii (majoritatea masoni), apoi cu partidele politice (citeste-l pe Eminescu daca vrei amanunte). A mers mai departe sub comunisti si dupa Revolutie cu puii de securisti si de naparci globaliste care ne conduc de 30 de ani. Cand esti generatie de generatie pisat marunt (inclusiv cu razboaie, vezi razboaiele Crimeii si de la Petru cel Mare citire pana azi, in Afganistan si Irak), cand o data la doua generatii iti este economia facuta praf si pulbere, de ce te miri si de ce injuri? Mai bine, daca vrei respectul meu, ridica mental, spiritual si fizic/economic/oricum tara asta si poporul roman, misca-l macar un milimetru mai departe, altfel esti si tu doar un gurist de serviciu care face degeaba umbra pamantului.

   1. HOP SI NEA gigil ca e si el romanas VERDE si PUNE ROMANESTE batista pe tambal ca orice roman sadea ce se respecta , la gramada cu.confratii GENOCIDULUI NATIONAL cita frunza.si iarba de la DECEBAL PORNIRE .
    SIGUR ,e de vina AMERICANUL care a bombardat la mistoo in 44 bucurestiul ,nicidecum SCURSURA DE ROMAN care s-a infratit cu el si ieri ca si azi si ca oricind de.cind e ROMANUL ROMAN ,mult inainte de fanarioti , INAINTE DE A-SI TRAGE DEMN UN GLONTE in capatina goala , ca un JAPONEZ DESTEPT ,sau macar sa se lase decapitat de buna.voie si nesilit de nimeni ca un BRINCOVEANU-BARBAT ORTODOX habotnic ce sa respecta , si nu sa bata palma pe mai ales prin fata din prostie crasa ,mult mai putin pe la spate ,ca aia ar.presupune niscaiva GLAGORII ,din pacate ca ORICE ANIMAL roman conducatorn, macar de la fanarioti incoace cetire , POSESOR DE.ANUS CONTRA FIRII ,si nu de COJONS ,PIGMEI INCAPABILI ,a-si pune mintea LIPSA la contributie cum bine spune EMINESCU ca sa-si asume RESPOSABILITATI de OM DE STAT nu de TEJGHETAR sadea .
    EL ,POLITTRUCUL ROMAN AL TUTUROR TIMPURILOR (exceptie CEAUSESCU )ARE CREIER DE SOBOLAN dar PLAVANUL FRIPTURIST ,isi ASUMA RESPONSABILITATI DE CIOBAN si cit -ai zice peste LUPII SAR in stina ! SI apoi se VAITA CA.PRPASTA SATULUI cu drobul de sare ! Dupa tine
    SIGUR,LUPII SINT VINOVATI ,dupa creierul vostru SEC !
    MA LASI cu cultura ta stearpa , nici de RAPITA.FURAJERA ?!
    Vai de capul tau si al vostru al PROSTAVANILOR ROMANI ,fara
    exceptii 99,99 %, VECHI SI NOI.cu LIICENII si ACADEMIA ROMANA in frunte ,cea care calculeaza de 30 ani salariu minim pe economie de 100/200 euro,care FACETI UMBRA PAMINTULUI DEGEABA si care veti face MINTENAS COADA LA USA IADULUI de” VITE INCALTATE” ce sinteti ,vorba GENIALULUI EMINESCU ,cu astfel de PENIBILITATI ca ecplicatii “STIINTIFICE ” !
    HAI SA DAM VINA pe ORICINE ,intodeauna pe FEMEIA DE SERVICI, ,pe noi, NICIODATA !
    Baga bine la cap gigele TAICA ,cind te mai apuci sa STAI DE VORBA CU OAMENI MARI AI LUI DUMNEZEU ,CU STEA IN FRUNTE ,sa te uiti de doua ori in oglinda .
    Si precum fata zgripturaoicei SA NU MAI FACI NICIODATA !

 6. Cu părere de rău, vreau să vă spun ce cred eu: cine își va lăsa de-acum încolo copilul la școală, se va trezi, cât se poate de repede…cu un mic anthirist!
  Odată votată porcăria asta, nu puteți avea siguranța că educatorii, învățătorii, profesorii NU vor face pact cu diavolul pentru un blid cu linte ori pentru 30 de arginți…monede reale sau virtuale!
  Eu cred că îi vor manipula până la întoarcerea împotriva părinților lor trădând, mințind, NU înainte de a-i momi prin bunuri lumești și distracții, plata reprezentând vaccinul cu bio-cip, sau chiar cu implantarea cipului pe bune direct în creier…așa cum vor să facă cu toată lumea…altfel, n-ar avea cum să prostească atâta lume, și nici ca ea să vadă în loc de draci, îngeri de lumină!
  Trebuie SACRIFICATĂ munca unuia dintre părinți care, dacă vor dori să nu stea în casă cu un mic turnător-antihrist, să-l țină acasă…

 7. Nu am avut probleme, nu a venit miliția și, cred, cu mâna pe inimă, ca, orice preot care caută sincer adevărul in aceste zile, este acoperit de Dumnezeu și nu îl va cauta nimeni. Va fi ca într-o alta dimensiune… De la început am avut credința aceasta… Mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor care gândesc ca mine. Doamne – ajută!

  1. Asa-i…cei care se roaga sincer la Dumnezeu sau la un Sfant sa fie acoperiti . vor trece nevazuti printre potera lui antihrist.. eu am verificat asta si asa e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button