X

China acuzată că a produs virusul COVID-19 ca armă biologică împotriva altor țări și se cer despăgubiri de 20 de trilioane de dolari

China, președintele Xi Jinping și alți oficiali chinezi au fost daţi în judecată la Curtea Penală Internațională de către fondatorul Freedom Watch, avocatul Larry Klayman, potrivit Business Today.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Larry Klayman susține că oficialii comuniști chinezi au dezvoltat coronavirusul și că l-au scăpat din laboratoarele lor, solicitând astfel despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari (20 de trilioane), ceea ce reprezintă o sumă mai mare decât PIB-ul Chinei, potrivit publicației Business Today.

Astfel, avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas) au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei, acuzându-i de numărul de decese provocate de pandemie, de furnizare de material teroriștilor și de conspiraţie pentru a provoca suferința și moartea cetățenilor americani.

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan, fiind  „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat avocatul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi dezastrul, susțin reclamanții, China a legat declarațiile privind coronavirusul de protocoalele de securitate națională.

Klayman și reclamanții au mai susținut că medicii și cercetătorii chinezi care au vorbit despre coronavirus și „au dat  alarma către lumea exterioară la nivel internațional” au fost reduşi la tăcere. Ei au adăugat că atât de mare a fost disperarea generalului maior Chen de a se salva de noul virus, încât și-a injectat personal și altor șase membri ai echipei sale un potențial vaccin care nu a fost încă testat.

De asemenea, reclamanţii au susținut că toți inculpații lucrează împreună pentru a perpetua „terorismul internațional”. Aceştia spun că , deși coronavirusul are  acțiune lentă și răspândire lentă pentru a fi folosit împotriva armatei unei țări, „a fost proiectat pentru a fi utilizat împotriva populației generale a uneia sau mai multor națiuni inamice percepute de China, cum ar fi Statele Unite.”

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

17 comentarii

 1. China le va plati pretul cuvenit acestor mascarici!
  Larry Klayman is born to Jewish parents, and identifies himself as “both a Jew and a Christian”.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Klayman
  Părintele Galeriu: „Un creștin autentic nu poate fi prost”
  “Nu cunoașterea a interzis-o Dumnezeu, căci ea este un dar al Duhului Sfânt, așa cum este consemnat în cele șapte daruri de către profetul Isaia. De altfel, ignoranța este un păcat foarte grav, și așa și este, căci un creștin autentic nu poate fi prost.”
  https://doxologia.ro/viata-bisericii/cuvant-de-folos/parintele-galeriu-un-crestin-autentic-nu-poate-fi-prost

  1. Mascaricii cred ca ei conduc lumea, dar vor avea o surpriza neplacuta.
   Arsenie Boca: “Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi, nimicnici si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiitori. Asta va fi burta lor moale si-i va duce la pierzare cand va veni din Rasarit un om cu stea in frunte.”

 2. Trebuie făcută dreptate, cineva trebuie sa plătească. E ingrozitor ce au făcut. Se numește TERORISM la scara planetara ce s-a făcut, contaminare cu viruși. Nu a fost indreptat doar asupra unei tari, ci asupra tot globului pământesc. Pare un scenariu SF, un vis urat. Nu am nici o îndoială ca China e vinovatât. Conducătorii ei comunisti nu țin la propriul popor, își torturează cetățenii, le fura organele, ce sa mai zic sa tina la oamenii din alte tari? Sunt neamurile cele spurcate din Biblie care mănâncă necurății. Chiar dacă nu ea o fi singurul vinovat de pe planeta, dar conducerea ei are mare parte din vina pe că știau de acest plan, și nu au făcut nimic.

  1. Ce atitudine de troll slugarnic. Asociaza-te si tu denuntului, poate iti dau sionistii ceva cand o plati China.Pacalici prapadit….

   1. @arhangelojustice
    Ia vezi cum vorbești. ..trol obraznic ești tu. Nou care comentează ești tu.
    Sau poate îți place prea mult sa stai închis în casa, ești comunist de iei apărarea Chinei? Cine face acte de terorism și genocid trebuie sa plateasca, nu ca la noi, cum s-a întâmplat cu comunistul Visinescu. Te-ai mai autodenimit și “justice”

    1. La fel de bine puteau sa-l dea americanii. In fond la ei a fost primul caz. Nu este exclus sa-l fi dus sportivii care au fost acolo in octombrie. Documenteaza-te si nu mai lasa gura sa vorbeasca aiurea.

 3. *CHINA … Bine jucat!*

  SCENA 1 ?
  Cortina se ridică: China se îmbolnăvește, intră într-o „criză” și își paralizează comerțul. Cortina se coboară.

  SCENA II
  Cortina se ridică: moneda chineză este devalorizată. China nu face nimic. Cortina se coboară.

  SCENA III
  Cortina se ridică: datorită lipsei comerțului companiilor din Europa și SUA cu sediul în China, acțiunile acestora scad cu circa 40% din valoarea lor. Cortina se coboară.

  SCENA IV
  Cortina se ridică: întreaga lume este bolnavă; în China, doar Wuhanul…dar nimeni nu observă. China cumpără 30% din acțiunile companiilor din Europa și SUA cu sediul în China la un preț foarte mic… dar nimeni nu vorbește. Cortina se coboară.

  SCENA V
  Cortina se ridică: China a reușit să izoleze Wuhanul și să controleze boala. Acum, deține un procent important din companiile din Europa și SUA cu sediul în China. Se decide ca aceste companii să rămână în China care căștigă, astfel, 20.000 miliarde de dolari. Cortina se coboară.

  SCENA VI
  Sah-mat. Incredibil, dar adevărat! Cum se numește piesa?

  Două videoclipuri au trecut între ieri și azi, videoclipuri care m-au convins de ceva ce bănuiam, dar nu aveam nicio bază; a fost doar speculația mea. Acum sunt convins de faptul că coronavirusul a fost propagat intenționat de către chinezi.
  La început erau prea pregătiți. La trei săptămâni de la începutul listei, 14 zile și un spital de 12.000 de paturi erau deja în construcție. Și chiar le-au construit în două săptămâni.
  Minunat.
  Ieri au anunțat că au oprit epidemia. Apar în videoclipuri care sărbătoresc, anunță că au chiar și un vaccin. Cum ar putea să o creeze atât de repede fără să aibă toate informațiile genetice?
  Ei bine, dacă sunteți proprietarul formulei, nu este deloc dificil.
  Și azi am văzut doar un videoclip care explică modul în care Den Xiao Ping a dat vestului o jumătate de băț; datorită coronavirusului, acțiunile companiilor occidentale din China au scăzut dramatic. Atunci când au coborât suficient, China le-a cumpărat.
  Acum, companiile create de Europa și SUA în China, cu toată tehnologia și capitalul lor, au trecut în mâinile Chinei, care acum va crește și va putea să stabilească prețurile în voie și apoi să vândă Occidentului tot ceea ce acesta are nevoie Occidentului.
  Nimic din toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla …așa, pur și simplu. Din întâmplare. Chinei îi pasă că au murit câțiva bătrâni? – mai puține pensii de plătit. Dar, jaful a fost imens, nu câștigul!
  Acum, Occidentul este în criză, învins și uimit; perplex! – și fără să știe ce va face.

  Măiestrie diabolică; arta războiului – Sun Tzu.

  *O perspectivă și analogie*
  De ce Rusia și Coreea de Nord au o incidență COVID-19 scăzută sau aproape zero?
  Pentru că sunt aliați ai Chinei …
  Pe de altă parte, SUA / Coreea de Sud / Regatul Unit / Franța / Italia / Spania și Asia sunt puternic lovite …
  Cum se face că Wuhanul este „brusc” eliberat de virusul mortal?
  China spune că datorită măsurilor inițiale drastice pe care le-au luat … pentru că au fost foarte severi în aplicarea măsurilor și Wuhanul a fost izolat pentru a preveni răspândirea în alte zone.
  Chiar așa? De ce Beijingul sau alte orașe din China nu au fost lovite?
  De ce numai Wuhanul? Este interesant, nu-i așa?
  Ei bine, se pare că Wuhan este deschis pentru afaceri acum …

  COVID-19 trebuie văzut pe fundalul războiului economic dintre China și SUA. Doar că a fost grav afectată și Europa …
  În curând, economia americană și cele europene se vor prăbuși, așa cum a fost planificat de China. Căci, China știa că nu poate învinge militar America … și a găsit o altă cale.
  În vârful epidemiei de COVID-19, atunci când a vizitat zonele afectate din Wuhan, Xi Jinping, președintele Chinei a purtat doar o simplă mască de tip RM1; în calitate de președinte, ar fi trebuit să fie acoperit din cap până în picioare … dar nu a fost cazul. De ce? – pentru că el a fost deja injectat cu antidotul … ceea ce înseamnă acesta exista înainte de eliberarea virusului ucigaș.

  Dorința Chinei este aceea de a controla economia mondială prin achiziționarea de stocuri din țări care se află în pragul colapsului economic sever
  Ceva mai târziu, China va anunța că cercetătorii chinezi au găsit un remediu pentru a distruge acest virus, erijându-se în salvatorul omenirii.

  1. Eu pe criminalii satanisto – depravati – ANALFABETI de americani, nu i-as crede nici daca as fi de fata la TRANZACTIE.
   IN MOD SIGUR ca nu sint VINOVATI GENIALII chinezi, o natie DESTEAPTA SI SMERITA,unde functioneaza cel mai destept si eficient invatamint din istoria universala, SERIOASA SI BINE ORGANIZATA.
   BINEINTELES ca AMERICANII, CRIMINALII CIVILIZATIEI UMANE, prosti de put, dati pe mina diavolului care ii conduc de la propriu de 70ani, impreuna cu slugile blege de europeni au DETONAT BOMBA TERORISTA corona virus, iar DUMNEZEU le-a intors-o SATANISTOR ANALFABETI in propria curte.
   GENIALITATEA, SERIOZITATEA SI SMERENIA chinezilor i-a SALVAT. S-au mobilizat in timp record, si-au pus mintea GENIALA la contributie si au gasit SOLUTIA OPTIMA. SIMPLU!
   Si au fost ajutati de DUMNEZEU pentru ca ei sint de PARTEA DREPTATII.
   CRIMNALII ANALFABETI SI IMBECILI si PUTUROSI SI SODOMISTII – GOMORISTI de americani si de EUROPENI au primit ceea ce au MERITAT SI MERITA cu virf indesat, MOARTEA care o sa-iINCALEGE GENERALIZAT, pentru ca prea MERITA, DEPRAVATII – SATANISTI SI ANALFABETI LA
   PROPRIU. .
   Cine sapa groapa altuia, scapa in ea.
   DREPT E DUMNEZEU!
   NOI, DESTEPTII OMENIRII, ORTODOCSII HABOTNICI, STIM ADEVARUL. PE NOI NU NE poate fraerii SATANA ca VICLENIILE SI VICLESUGURILE lui deja RASUFLATE!
   SATANISTII americano-europeni au luat-o in BOT pe DREPT.
   Ia aducetiva aminteIMAGI ILE de PRODUCTIE FARA NUMAR DE COSCIUGE din AMERICA de acum ceva vreme care circula in massmedia, si toti se intrebau:IN CE SCOP PREGATESC AMERICANII atitea milioane de COSCIUGE?!
   ATI UITAT, SATANISTILOR?!

   P. S.
   Scris este :
   “Mergi inapoia mea satano, caci scris este, DOMNULUI DUMNEZEULUI TAU SA TE INCHINI SI NUMAI LUI SA SLUJESTI, iar boala si cuvintul tau sa se intorca asupra capului tau si hula ta sa cada asupra crestetului tau, in veacul de acum si cel viitor.” AMIN!

 4. Eu pe criminalii satanisto – depravati – ANALFABETI de americani, nu i-as crede nici daca as fi de fata la TRANZACTIE.
  IN MOD SIGUR ca nu sint VINOVATI GENIALII chinezi, o natie DESTEAPTA SI SMERITA,unde functioneaza cel mai destept si eficient invatamint din istoria universala, SERIOASA SI BINE ORGANIZATA.
  BINEINTELES ca AMERICANII, CRIMINALII CIVILIZATIEI UMANE, prosti de put, dati pe mina diavolului care ii conduc la propriu de 70 ani, impreuna cu slugile blege de europeni au DETONAT BOMBA TERORISTA corona virus, iar DUMNEZEU le-a intors-o SATANISTILOR ANALFABETI in propria curte.
  GENIALITATEA, SERIOZITATEA SI SMERENIA chinezilor i-au SALVAT . S-au mobilizat in timp record, si-au pus mintea GENIALA la contributie si au gasit SOLUTIA OPTIMA. SIMPLU !
  Si bineinteles ca au fost ajutati de DUMNEZEU pentru ca ei sint de PARTEA DREPTATII.
  CRIMNALII ANALFABETI SI IMBECILI si PUTUROSI SI SODOMISTII – GOMORISTI de americani si de EUROPENI imperialisti si mafioti au primit ceea ce au MERITAT SI MERITA cu virf indesat, MOARTEA care o sa-i INCALEGE GENERALIZAT, pentru ca prea MERITA, DEPRAVATII – SATANISTI SI ANALFABETI LA
  PROPRIU. .
  Cine sapa groapa altuia, scapa in ea !
  DREPT E DUMNEZEU!
  NOI, DESTEPTII OMENIRII, ORTODOCSII HABOTNICI, STIM ADEVARUL. PE NOI NU NE poate fraerii SATANA ca VICLENIILE SI VICLESUGURILE lui deja RASUFLATE!
  SATANISTII americano-europeni au luat-o in BOT pe DREPT.
  Ia aduceti – va aminte de IMAGINILE de PRODUCTIE FARA NUMAR DE BUCATI COSCIUGE din AMERICA de acum ceva vreme care circula in massmedia, si toti se intrebau:IN CE SCOP PREGATESC AMERICANII atitea milioane de COSCIUGE ?!
  ATI UITAT, SATANISTILOR, dobitocii astia lingai de ROMANI, PROSTI DE PUTITI A HOIT ?!
  Mergeti inapoi si gasiti pe net.
  Isi omora satanistii propriul popor ANALFABET SI DROGAT, ASUPRIT SI SPALAT PE CREIER, MANIPULAT SI SLUGI PERFECTE.
  11SEPTEMBRIE 2001!
  DIAVOLI LA PROPRIU.

  P. S.
  Scris este :
  “Mergi inapoia mea satano, caci scris este, DOMNULUI DUMNEZEULUI TAU SA TE INCHINI SI NUMAI LUI SA SLUJESTI, iar boala si cuvintul tau sa se intorca asupra capului tau si hula ta sa cada asupra crestetului tau, in veacul de acum si cel viitor.” AMIN!

 5. Toti sunt parti ale aceluiasi plan. Ceea ce fac acum acei americani o fac pentru a deturna atentia in alta parte, insa planul mondial merge “linistit” inainte conform graficului, cu unele “mici” corecturi sau completari. Toti sunt coordonati de la centru. Mai trebuie un pic de timp ca sa se “testeze” noul vaccin. Ei il au(chiar daca nu fizic, macar formula) inca dinainte de scenariu, dar ar bate la ochi sa spuna ca-l au, asta insemnand premeditare. Toti sunt “frati de cruce inversata” in acest plan. Asa ca nu va mai obositi cu reprosurile asupra unuia in “defavoarea” celorlalti. Scopul comun, caci planul are conducere unica, este vaccinarea maselor cu un vaccin prin care toti cei vaccinati vor fi controlati si manipulati oricand si oriunde. Asa va demara NOM (Noua Ordine Mondiala). Isteria le trebuie pana va apare “salvatorul” – vaccinul. Starea de detentie va determina lumea sa accepte orice numai sa iasa din ea. Atunci va apare vaccinul. Acesta-i scopul, iar toate celelate sunt colaterale. “Sclavi sa avem, ca apoi vom recupera tot ce-am pierdut!” Numai ca pentru noi, crestinii, vaccinarea va insemna un inceput de pecetluire, asa ca incep sa apara problemele. Si acum se vede clar ca doar cei vaccinati vor putea munci, vinde sau cumpara, caci vaccinati fiind, nu-i pot “imbolnavi” pe semenii lor. Pe cand cei nevaccinati nu vor putea fi primiti pe nicaieri. Si astfel am ajuns la cap. 13 din Apocalipsa unde se spune ca :”Si ii va sili si pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei liberi si pe cei robiti sa-si puna semn…, astfel incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat cel care are semnul fiarei sau numarul numelui ei”. Cica dupa vaccinare, cel vaccinat va primi un certificat(cineva zicea ca o certificare) digitala cum ca a fost vaccinat(sau testat) – aceasta a spus-o chiar Bill Gates. Certificatul digital poate fi un microcip injectat odata cu vaccinul, un microcip care sa poata fi detectat in infrarosu. Deci vedeti cum se descopera legaturile? S-ar putea, totusi, sa se-ntample ceva(asa ne spune Sf. Paisie Aghioritul) si sa nu se-ntample acestea chiar acum, fiindca nu s-au implinit inca multe alte profetii. Dar noi sa fim ochi si urechi pentru a nu fi prinsi pe picior gresit.

 6. Trebuie sa fii tampit sa crezi ca este o arma impotriva lumii atat timp cat rasa galbena are de 2 ori mai multi recceptori ACE2 (cei prin care intra virusul in organism) decat celelalte rase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button