X

Coronavirus prevestit din 1981 în cartea scrisă de un evreu așkenazi

Sursa Foto: foxnews. com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Evenimentele majore sunt anunțate de ocultă prin filme, cărți, muzică etc., la fel s-a întâmplat și în cazul recent al epidemiei de coronavirus.(nota traducătorului)

Autorul Dean Koontz a prezis în mod ciudat de precis focarul de coronavirus în thrillerul său din 1981, “Ochii întunericului”.

Koontz a scris mai mult de 80 de romane și 74 de opere de scurtă ficțiune. Foto: Douglas Sonders

 

Romanul fictiv spune povestea unui laborator militar chinez care creează un nou virus care să poate fi folosit ca armă biologică în timpul războiului. Laboratorul este localizat ironic în Wuhan, China, iar virusul creat este numit Wuhan-400.

În roman, virusul este numit „arma perfectă”, pentru că afectează doar oamenii. De asemenea, nu poate supraviețuii în afara corpului uman mai mult de un minut și nu necesită un proces scump de decontaminare odată ce se răspândește.

Coincidența dintre virusul prezentat în carte și focarul real de coronavirus este neobișnuit de precisă.

În prezent, coronavirusul originar din Wuhan, China provoacă panică în întreaga lume. Joi, oficialii Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au confirmat că un evacuat american din Wuhan, care se află în prezent în Texas, a fost diagnosticat cu virusul, ceea ce îl face al 15-lea caz în Statele Unite.

Oficialii CDC au declarat pentru Fox News că „vor exista cazuri suplimentare în zilele și săptămânile următoare, inclusiv printre alte persoane care s-au întors recent de la Wuhan.” Deși primii 195 de evacuați au fost eliberați marți, „peste 600 de persoane care s-au întors pe zborurile din Wuhan rămân sub carantină federală și sunt monitorizate îndeaproape pentru a conține răspândirea virusului”, au adăugat oficialii.

Americanii au fost evacuați din China în două zboruri charter care i-au adus în Texas și Nebraska. Aproximativ 250 de pasageri au fost raportați la zborul către Texas, în timp ce se estimează că 70 de pasageri se aflau către cel din Nebraska.

Cazul marchează și primul din Texas. Celelalte 14 cazuri au fost semnalate în toată țara, dintre care primul s-a produs la un bărbat din statul Washington, de atunci fiind eliberat din spital. Alte cazuri au fost confirmate în California, Wisconsin, Arizona, Massachusetts și Illinois. În SUA nu au fost raportate decese, iar marea majoritate a cazurilor rămân în China.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Ati observat ca mor doar asiaticii? Care e faza? Nu se prea mediatizeaza ca e dubios si pentru ei. 70000 de mii de europeni infestati si nu a murit niciunul. Minune de la Dumnezeu? ?

  1. Pentru ca virusul a fost manipulat pentru a afecta doar rasa galbena.
   Chinezii voar avea o mare suparare cavd vor de afla “poofetia” din 1981 despre virusul Wuhan, a lui Dean Koontz si dupa ce un expert israelian în arme biologice, Dany Shoham a sustinut acum o luna cam acelasi lucru. Sunt prea mari coincidentele ca sa fie doar coincidente si calul galben va ajunge in Ierusalim.

  1. Aia este o poveste fabricata de amerloci, un amestec de adevar si minciuni. Cum sa fi produs chinezii o arma biologica etnica destinata chinezilor din Hong Kong, in conditiile in care este un un mare flux de oameni intre China si HK si un risc enorm de contaminare a Chinei?

   “Once we realized that the Agent had escaped and would start to spread, we swiftly put all of Wuhan into lockdown.” – Fals, Wuhan a fost pus in carantina la peste o luna dupa inceputul epidemiei, care a fost semnalata de un doctor care a fost anchetat de politie si fortat sa retracteze. Acum doctorul acela este mort si este vazut ca un erou national. Deci chinezii nu aveau habar ce urma sa se intample.

   “there aren’t actually any nuclear weapons anywhere in the world. The U.S. and the Soviet Union scrapped them all in the 1970s, as did their client states” – Ridicol de fals, macar daca ne gandim la testele nucleare din Coreea de Nord.

   https://beforeitsnews.com/strange/2020/02/insider-claims-china-exterminating-the-sick-2475196.html

 2. Incepe o noua mare criză economică: Epidemia din China provoacă o epidemie de avertismente de recesiune in Germania, Japonia, Singapore, Hong Kong
  https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/germania-japonia-singapore-hong-kong-epidemia-de-coronavirus-izbucnita-in-china-provoaca-o-epidemie-de-avertismente-de-recesiune-18857043
  Most U.S. companies in China can’t find enough workers as coronavirus rages on
  https://www.cbsnews.com/news/coronavirus-us-companies-china-production-line/

  1. Asta e si ideea sa declanseze o criza mondiala masonii evreii finanta CFR Bilderberg, Clubul de la Roma ,Rotshchild,Rockefeler,Soros si altii migratia toate au legatura/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button