X

Izolarea excesivă va duce la REVOLTE sociale. Sudul Italiei stă să explodeze, în Spania se sparg magazine

Coronavirus: Death toll jumps again in Italy's 'darkest hour ...

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sudul Italiei – la fel ca restul ţării – se confruntă cu criza noului coronavirus, însă o criză socială ameninţă, totodată, sudul peninsulei, mai sărac şi unde munca la negru acaparează o bună parte a economiei, iar o mare parte a populaţiei din regiunea Napoli nu mai beneficiază de ajutoare de la stat şi de măsuri de protecţie socială, relatează Euronews. 

Primarul din Napoli, Luigi de Magistris, nu-şi face iluzii.

”Avem, de asemenea, milioane de şomeri, iar crima organizată are lichidităţi, nu aş spune egale cu ale statului, dar poate scoate bani mult mai repede”, a declarat el.

”Statul nu ne-a trimis însă banii de şomaj promişi, în timp ce crima organizată rezolvă problema în trei ore”, a avertizat el.

În Sicilia, poliţia a fost nevoită să păzească intrarea în supermarketuri, pentru a împiedica jafuri.

Fără vreun venit oficial, în contextul în care piaţa neagră s-a oprit, mulţi locuitori nu au nicio putere de cumpărare, iar în cazul în care izolarea se prelungeşte, au avertizat primarii mai multor oraşe din sud, pot izbucni violenţe şi chiar revolte.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Circulă pe Whatsapp imagini video cu un magazin din Spania care este prădat de mai mulți indivizi.

Astfel de revolte sunt pretextul perfect pentru sistem ca să limiteze și mai mult drepturile cetățenești și să instituie statul polițienesc.

China dezvoltă arme sonice portabile, pentru controlul mulțimilor

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. “Coronavirusul” face ravagii in inchisorile di Putinstan: 2.700 de detinuti mor intr-un an, iar unul a murit la 3 ore dupa ce a ajuns in inchisoare.

   Dead within three hours of arrival at a Russian prison
   This ritual is called intake. It is designed to frighten and humiliate the new arrivals. Exactly why 32-year-old Sarychev was kicked so hard that his spleen ruptured, is still unknown – an investigation is now under way. But the beating itself is no surprise for those who are familiar with colony number six, or with many other Russian prisons.

   The prison service officially reported 2,700 deaths in custody last year. The assumption is that many were from natural causes, but accusations of beatings and torture are commonplace.

   A notorious video emerged in 2018 of guards beating an inmate in a prison in Yaroslavl while he was pinned face down to a table.
   https://www.bbc.com/news/stories-51412325

  1. Elitele fac experimente peste experimente. Vad cu ochii lor cum foamea duce la revolte sociale. Pe că fiecare. curând pregătesc criza alimentara. Vremurile astea îmi aduc aminte de vorbele părintelui Paisie Aghioritul postate acum multi ani pe site-ul vostru” În vremurile din urma fiecare om trebuie sa aibă un petec de pământ pe care sa-cultive”

  2. Scuze, doresc sa fac o completare: si porcul este un animal necurat conform bibliei. Leviticul 11:4
   Eu cred ca noi toti nu intelegem nimic atata timp cat nu aprofunadam studiul bibliei.

 1. Este foarte adevărat că această corona-criză ar putea foarte bine să ducă la mari turbulențe sociale. Însă doresc să fac o precizare, pentru corectitudine. Și eu am primit (cu aprox. o săptămână în urmă) prin WhatsApp un filmuleț, care presupun că este cel despre ați amintit în notă. Sunt prezentate scene ale vandalizării unui supermarket, imagini peste care vocea unui bărbat spune: „Asta se întâmplă acum în Spania, deci e anarhie, efectiv! Se sparg magazinele, se fură tot ce se poate. În maxim o lună, așa o să fie și în România.”
  Dacă este așa, e vorba de un fake-news, acel video fiind datat 5 ianuarie 2017, acțiunea petrecându-se din Mexic (Veracruz): https://www.youtube.com/watch?v=fQYO_8WeMAE

  1. Exact, despre acel video era vorba. Dar nu suntem departe de asa ceva, e ca un preview pentru ce-o sa vedem in curand la stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button