X

Mesaj de maximă importanță: PUNEȚI-VĂ CRUCI LA UȘI! Îngerul morții va trece în curând și unde nu va găsi Sf. Cruce și credință va fi vai și amar!

„Doamne, armă asupra diavolului Crucea Ta o ai dat nouă, că se îngrozeşte şi se cutremură, nesuferind a căuta spre puterea ei, că morţii a sculat şi moartea o a surpat, pentru aceasta ne închinăm Îngropării Tale şi Învierii“

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Sunt Părintele…vă rog să vă luați o CRUCE și să vi-o puneți la ușa casei!
Cei care stați la bloc: vă puneți Crucea în interior, deasupra ușii sau dacă puteți s-o agățați la ușă!
Cei care stați la casă, vă puneți Crucea în afara ușii! Adică, pe dinafară!
Totodată, să faceți rugăciuni îndelungi pentru că în curând, va trece Îngerul Morții și va aduce ceea ce trebuie să aducă…pentru că TATĂL A DAT DRUMUL LA ACEL CUTREMUR ȘI UNDE ÎNGERUL MORȚII VA GĂSI SEMNUL MIELULUI, NU SE VA ATINGE!
DAR UNDE NU VA GĂSI CRUCE ȘI UNDE NU EXISTĂ CREDINȚĂ CI NE-CREDINȚĂ, ACOLO VA FI VAI ȘI-AMAR!
Țineți minte = PUNEȚI-VĂ O CRUCE, LA UȘĂ!
Exact cum, Domnul Dumnezeu Savaot i-a spus lui Moise ca să taie miei poporului ales și să ungă tocurile de la uși cu sânge căci, atunci când a trecut Îngerul Morții și-a văzut casele evreilor unse cu sânge (cu semnul ”Tau”- ce preînchipuia de pe-atunci semnul Sf.Cruci…) NU s-a atins de ele…față de casele egiptenilor unde a adus prăpădul morților întâilor născuți!
Așa și ACUM în Legea Nouă, Domnul Dumnezeu a poruncit să se pună ca SEMN de trecere peste această MARE ÎNCERCARE care va veni, va urma…CRUCEA!
Semnul biruinței, semnul Fiului Omului, Semnul mântuirii!
Așadar, vă repet: CEI CARE STAȚI LA BLOC, PUNEȚI-VĂ O CRUCE! Dacă Crucea e mare, și mai bine!
În INTERIOR, dar să fie la UȘĂ! Agățată deasupra ușii!
Iar CEI CARE STAȚI LA CASĂ, PUNEȚI-VĂ CRUCEA ÎN EXTERIOR, AGĂȚATĂ PE UȘĂ SAU DEASUPRA UȘII, ÎN FUNCȚIE DE CUM AVEȚI UȘILE!
Dacă aveți de lemn la INTRARE, o puteți agăța de ușă!
Dacă n-aveți de lemn și aveți ușă metalică, vedeți cum există vreo posibilitate de a o agăța!
S-A ÎNȚELES? Pentru că în curând, Îngerul Morții va trece și va aduce de la Bunul Dumnezeu ceea ce a poruncit în acest uriaș cutremur care se va declanșa.
N-avem ce să face, trebuie să trecem peste toate…VA FI BINE, NU VA FI RĂU, DAR TREBUIE SĂ RĂBDĂM TOT CEEA CE A ÎNGĂDUIT DUMNEZEU, SĂ VINĂ PESTE NOI!
Repet: în Sfânta Evanghelie scrie CLAR, că ”cel ce va răbda până la sfârșit, acela se va mântui!”
Iar în afară de cruce, FACEȚI RUGĂCIUNI ÎNDELUNGI, ZI ȘI NOAPTE!
RUGĂCIUNE PESTE RUGĂCIUNE!
Mai ales această RUGĂCIUNE: ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, ai milă de noi, creștinii ortodocși, și ai milă de lumea Ta, care te laudă și te slăvește!”
Să fiți binecuvântați cu toții și rugați-vă neîncetat! Amin, Amin, Amin!”

Mulțumim sorei Magda pentru transcript!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

122 comentarii

  1. DA!
   Adică, ACOLO unde oamenii nu cred în Dumnezeu și sunt doar lumești bazându-se pe Stat și autorități… iar în case nu au nicio icoană, nicio cruce….măcar s-o deseneze frumos, colorată și MARE dacă se poate, fără a se rușina a ”murdări” ușa sau zugrăveala de deasupra ușii!
   Urgia asta care a venit/vine peste noi să nască, să crească măcar de frică CREDINȚA în cei care n-au avut-o niciodată și, cine știe….CEI DN URMĂ, VOR FI CEI DINTÂI!
   Este normal ca cei aproape păgânizați să fie pedepsiți, nu crezi?
   Și ei, și noi…care am știu legea dar n-am împlinit-o, merităm pedeapsă fiindcă a venit vremea plăților!

   1. @MAGDA,
    apropo de PROSTIA MEA INFINITA ..aveam un apartament MODEST, PLIN OCHI CU ICOANE….
    dupa ce l-am renovat “DE LUX “am pus SFINTELE ICOANE in DEBARA,nu pe pereti la locul lor,,desi am cumparat altele ,cu suprt de birou ,argintate,dar nu la fel de multe !
    La ceva timp ,l-am parasit urgent ,lasindu-l singur ,si eu am mers intr-o alta locatie pe care IAR am imbunatati-o ,O MUNCA GREA, DE LA CAPO, si multa vreme n-am priceput CAUZA si inutiliatea SI PEDEAPSA muncii mele . Nici sa- l inchiriezi n-am putut !
    LIPSA MEA DE EVLAVIE PENTRU ICOANELE DIVINE pe care le asezasem una peste
    alta la intuneric ! MARE,MARE PACAT !
    Mult rau mi-am facut !
    Am simtit pe parcurs,cum mi se inchideau drumurile sau erau extrem de anevoioase, ,si nu intelegeam de unde mi se trage….
    APROPOO DE RUSINEA pentru cele SFINTE !
    IARTA-MA DOAMNE !

    P.S.
    ATENTIE ORTODOCSILOR !
    SA NU FACETI CA MINE !

    1. Pe mine nu mă interesează FAȚA lui, ci ceea ce spune!
     Mă amuză cumva…pe site-ul Bucovina profundă, apare un tip care s-a întors la ortodoxie (o avea doar prin Botez…) după ce a aderat la Satanism…aici, în România!
     Ei, spune că într-una din nopți au sacrificat animale în cimitir și a ieșit ca un duh Satana și l-a vizat pe el direct, intrând în el…s-a trezit pe patul de spital, năuc, înfricoșat…afirmând că sataniști sunt peste tot…medicul curant era satanist…la fel și un judecător!
     NIMENI din cei care au intrat pe site, nu l-au întrebat cine sunt sataniștii ăia, la care spital e medicul, la ce tribunal judecătorul, nici măcar cum îi cheamă!
     Aici, în schimb DA!
     Interesant!

 1. Cine are credinta se roaga, se preocupa de mantuire si nu se teme de moarte. Frica este de la diavol.

  Intalnesc, la tot pasul, oameni doborati de povara grijilor de zi cu zi. Sunt acei oameni pe chipul carora nu numai ca nu gasesti bucuria, ci nici macar urma ei de altadata. Acestia, fara sa bage de seama, si-au facut din oboseala si stres, o a doua fire. Intr-un fel, este normal sa ajunga aici, de vreme ce din planurile si nevoile lor, ei Il exclud pe Hristos.

  Mantuitorul insa ne vrea lipsiti de griji lumesti. In acest sens, nevoilor noastre le raspunde pronia dumnezeiasca. Pentru aceasta ne si spune: “cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui, si toate acestea vi se vor adauga. Nu purtati deci grija zilei de maine, caci ziua de maine se va ingriji de ale sale.” (Matei 6, 33-34)
  https://www.crestinortodox.ro/religie/grija-zilei-astazi-119172.html

 2. Bună ziua, puteți va rugam sa puneti și sursa mai exact? Sau eventual sa ne spuneți la ce mănăstire este acest ieroschimonah Pahomie. Nu e nimic rău în a pune o cruce in casă dar mesajele de tipul acesta pot induce panică. Mulțumesc.

  1. Nu ne intereseaza SURSA
   LUMEASCA !
   @bogdan
   IMPORTANT este ca ESENTIAUL ESTE DIVIN si ne vorbeste de SFINTA.
   CRUCE !
   Cei necredinciosi oricum NU PRICEP NIMIC si nu cred nimic.
   ORTODOCSII HABOTNICI NU INTRA IN panica ,pentru ca DREPT E DUMNEZEU !

   1. Mai ispiteşte mult, fătucă, după ce ai curvit un an mergând la sectanți (ştii la ce mă refer) şi îți va fi tare bine ! Îți cunosc forța malefică şi dezbinătoare pe care ai aplicat-o chiar celor care ți-au făcut bine, de aceea îți zic : genunchii şi mândria jos, dacă vrei mântuire ! Mântuitorul a cuvântat după 30 de ani !

  2. Sa puneti semnul Sf. Cruci (o cruciulița) pe ușa casei în interior. Din noaptea asta și sa o lăsați acolo. Un călugăr vazator din muntele Athos a sunat pe un preot din Cluj și l-a anunțat ca i s-a arătat acest lucru pt. credincioși! A insistat din noaptea asta! Transmite-ti la cine puteți, urgent! ?

 3. Am o predica recenta de la acest parinte, cum fac sa v-o trimit ? Imi puteti lasa o adresa de e-mail ? Multumesc.

  1. Buna ziua,
   Ar fi foarte bine sa o postati in mediul online sa o citeasca toata lumea (facebook, etc)
   Doamne ajuta!
   Geta

   1. Tu ce zici despre acestea?
    Pe Youtube:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RAdzd3kWUDU&feature=emb_logo

    Iar transcriptul, chiar aici:
    Magdaspune:
    27 martie 2020 la 15:07
    @Mihaela BV!
    Am reușit!
    Îl știu!
    Este același părinte, dar de acum ceva timp, în care pomenea de cutremurul cel mare!
    Uite-aici:

    PROFEȚIA UNUI PREOT ROMÂN primit ca fișier audio:

    ”Virusul ăsta (coronavirus) este o invenție de laborator.
    S-a făcut SPECIAL pentru ca să se intervină spre a fi băgate cipurile…VACCINURILE CU CIP, TUTUROR OAMENILOR DE PE PĂMÂNT.

     1. Poti sa imi lasi, te rog, o adresa de e-mail, ca sa iti trimit ? Multumesc.

    1. Mihaela BV,am o intrebare si anume,cum se numeste acest parinte si de la ce schit face parte?Si de unde ai aceasta inregistrare?

     1. Am primit pe WhatsApp, habar nu am cine este, am intrebat mai multe persoane, dar toti si-au dat cu parerea. Incerc si eu sa aflu mai multe.

    2. La sfarsit zice ceva de genul “ma atoatedezleg..”, n-am mai auzit asa ceva in spatiul ortodox, imi miroase a erezie..

 4. Pe mine mă DOARE rău nesimțirea autorităților!
  Arăta pe Canal D cum intervieva pe cei care au sere și grămadă de produse de primăvară: ridichi, ceapă, lobodă…care vor fi ”aruncate” eventual din pricină că N-AU UNDE-ȘI VINDE MARFA!!!
  Vă vine să credeți?
  Guvernanții n-au nicio STRATEGIE de scoatere din criză, decât de ADÂNCIRE în ea…nesprijinindu-i pe cei singuri, părăsiți, bolnavi, bătrâni, tineri, copii, mame cu copii mici, etc…

  DECI, TREBUIE FĂCUT UN APEL LA TELEVIZIUNI DAR ȘI LA PRESA ONLINE SĂ NE DEA LISTA CU NR.DE TELEFON, E-MAIL A TUTUROR DEPUTAȚILOR RĂSPUNZĂTORI PT.SECTOARELE DIN BUCUREȘTI, CÂT ȘI PENTRU COMUNE, JUDEȚE!
  Să-mi miște dosul din spatele funcției lor de pe urma căreia s-au îmbuibat DESTUL…ei și neamul lor, să iasă din MAROTA asta și să pună osul la treabă și să simtă și ei CRIZA…

  1. Am senzatia ca vom fi lasati sa ne descurcam singuri. Au inceput sa ne dea destule semnale ca vor incepe sa taie treptat cam toate conductele de alimentare a populatiei care functioneaza prin masinaria statului. Si oricat de greu si de rau ar fi, tot raul ar putea fi spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. De ce sa stam sa ne milogim de leprele astea in loc sa vedem cum ne putem ajuta unii pe altii?

   Cei care au produse agricole si nu le pot vinde in piete, pe Internet sau, la un moment dat, nu vor mai avea de unde primi bani in schimb (o sa ramanem si fara bani cu totii!) sa gaseasca in zona in care locuiesc oameni care au nevoie de produsele lor si sa inceapa sa faca trocuri cu produse si servicii. Si sa faca si pomana, ca sunt destui oameni nevoiasi si neputinciosi in tara asta si suntem si in Postul Mare. Cum sa le arunce?

   Noi trebuie sa gasim acum solutii sa ne descurcam in afara sistemului lor, de ei se vor ocupa altii. Nu scapa nimeni fara sa dea socoteala, nici pe lumea asta nici la Judecata.

  2. Trimiteți SMS! Să punem presiune pe ei să știe CLAR care ne este poziția! Numerele lor de telefon sunt publice, ele au fost publicate deja pe alte website-uri sau pagini și au circulat multă vreme pe grupuri de whatsapp cu ocazii asemănătoare. Iată mai jos o listă cu multe din aceste numere.

   PNL, PMP, USR, UDMR :

   Schelean Valeria – 0723500071

   Tabugan Ion – 0730653402

   Predoiu Catalin – 0733737752

   Sefer Cristian – 0732914987

   Cataniciu Steluta – 0744565419

   Csoma Botond – 0744816987

   Dohotaru Adrian – 0740070531

   Moldovan Sorin – 0723267598

   Oros Nechita – 0749053368

   Banias Marius – 0728295539

   Stamatian Florin – 0744535977

   Ungureanu Dumitru – 0744502877

   Antal Istvan – 0745655525

   Boroianu Aurel – 0729987717

   Hutuca Bogdan – 0722317508

   Ion Stelian Cristian – 0723537153

   Turcescu Robert – 0787820929

   Benko Erika – 0741209614

   Goga Octavian – 0733671381

   Kulcsar Terza – 0724067197

   Marton Arpad – 0722303526

   Lupescu Dumitru – 0760735117

   Preda Cezar – 0745527070

   Cupa Ion – 740224425

   Giugea Nicolae – 0740867476

   Prisnel Adrian – 723250885

   Stroe Ionut – 0726200089

   Cristache Catalin – 0742204025

   Dobre Victor – 0724252139

   Durbaca Eugen – 0745686276

   Rodeanu Bogdan – 0730080501

   Petcu Toma – 0726760418

   Valceanu Dan – 0723263419

   Bende Sandor – 0744703598

   Benedek Zacharie – 074022002 / 0745525554

   Kelemen Hunor – 0722303493

   Korodi Attila – 0740300977

   Alexe Costel – 0740683269

   Chichirau Cosette – 0756481785

   Sebestyen Istvan – 0746862421 / 0745809422

   Heius Lucian – 0788553316

   Surgent Marius – 0722986723

   Bodea Marius – 0744398320

   Movila Petru – 0726200684

   Culeafa Mihai – 0721212172

   Gheorghe Daniel – 0725553335

   Zainea Cornel – 0740022873

   Apjoc Norbert – 0756337153

   Chereches Viorica – 0744555983

   Durus Vlad – 0746144983

   Todoran Mihaita – 0740866874

   Popescu Daniel – 0752125635

   Abu Amra Lavinia – 740852068

   Biro Istvan – 0740117210 / 0772015664

   Csep Eva – 0745616551

   PSD și alte partide:

   Florin Buicu – 0740031202

   Ciofu Tamara – 0745491608

   Darzu Ioan – 0740054066

   Olar Corneliu – 0766549014

   Racuci Claudiu – 0737506977

   Roman Florin – 0725353722

   Caprar Dorel – 0722347106

   Farago Petru – 0724395011

   Pistru Eusebiu – 0743464683

   Todor Adrian – 0740120012

   Tripa Florin – 0744546741

   Varga Glad Aurel – 0733532735 / 0749480835

   Vlad Sergiu Cosmin – 0722521810

   Bica Danut – 0744315605

   Bucura Oprescu – Simona 0721781115 / 0744537788

   Draghici Mircea – 0744348899

   Georgescu Nicolae – 0724281922

   Radulescu Catalin – 0757077150

   Radu Vasilica – 0721556533 / 0724028901

   Velcea Nicolae – 0745341284

   Avram Constantin – 0722228895

   Dunava Costel – 0745595644

   Floroiu Ionel – 0722669212

   Ilisanu Claudiu – 0799264600

   Lungu Tudorita – 0734887575

   Palar Ionel – 0726200625

   Hunca Mihaela – 0740639943

   Benga Tudor – 0722247695

   Lupascu Costel – 0744784442

   Rotaru Razvan Ilie – 0755021128

   Ambrus Izabella – 0723328365

   Andronache Gabriel – 0722950348

   Borza Remus – 0722307668

   Chiriac Viorel – 0721282931

   Mares Mara – 0765946428

   Manzatu Roxana – 0724304913

   Mohaci Mihai – 0722573847

   Popa Mihai – 0764408018

   Ionita Antoneta – 0746084503

   Meirosu Emilia – 0724249648

   Nita Nicu – 0740129504

   Tudose Mihai – 0722131710

   Varga Vasile – 0722294416

   Ciolacu Ion Marcel – 0733558797 / 0744506034

   Dobrica Ionela – 0740807731

   Lucian Daniel – 0745707595

   Sotcan Theodora – 0726739456

   Vlase Gabriel – 0722566566

   Biro Rozalia – 0744522302

   Bogdan Danut – 0744640076

   Chereches Florica – 0745601049 / 0725109486

   Coste Adelina – 0722562054

   Cupsa Ioan – 0731890304

   Dehelean Silviu – 744225391

   Ghilea Gavrila – 0721620462

   Roman Ioan – 0733558323 / 0744619828

   Szabo Odon – 0788430700 / 0722474146

   Iurisniti Cristina – 0745686631

   Pana Doina – 0745976942

   Sighiartau Robert – 0749112608

  1. PROFEȚIA UNUI PREOT ROMÂN primit ca fișier audio:

   ”Virusul ăsta (coronavirus) este o invenție de laborator.
   S-a făcut SPECIAL pentru ca să se intervină spre a fi băgate cipurile…VACCINURILE CU CIP, TUTUROR OAMENILOR DE PE PĂMÂNT.
   Cel de-al doilea, chiar este virus…este foarte puternic și care a omorât foarte mulți bătrâni și foarte mulți copii, foarte multe persoane prin stop respirator = le dă sângele pe nas și pe gură și mor subit – se numește EUROCOLI(A).
   Acest virus i s-a dat deja drumul… pentru că trebuie…așa a hotărât Bunul Dumnezeu, Tatăl cel ceresc, Dumnezeu Savaot, ca să vină și acesta (virusul) pe pământ…ca să ia viața la toți homosexualii, lesbienele, pedofilii, zoofilii, incestuoșii și toți spurcații care practică Sodoma și Gomora…indiferent că, cu bărbați, indiferent că, cu femei…de aceea, aceștia sunt vizați de acești virus EUROCOLIA CARE VINE, E DAT…va veni în curând pe pământ.
   Primul virus care-a fost, l-am prorocit…și gata, peste-o lună, s-a și auzit de el…
   Acuma spun și despre acesta, care este GROZAV DE GREU, este GROAZNIC!
   Este de trei ori mai greu decât cancerul, de trei ori mai greu decât ebola și de trei ori mai greu decât SIDA, virusul HIV…
   Va omorî foarte multă lume, va lua foarte multe vieți omenești…este rânduit de la Dumnezeu Tatăl…ăsta, primul, care este….este un surogat, e scos din laborator SPECIAL, ca să se facă DEZORDINE și HAOS la nivel mondial, pentru că se vrea INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE în curând, ceea ce Hitler a vrut să facă = din zece oameni, nouă să piară și unul să rămână și dacă va fi cu putință, acela să fie neamț!
   De aceea, urmează exterminarea rasei românești, din România, venită din trei părți: din Germania, din America, de la Trump…
   Spune cineva în șoaptă că și de la Putin, la care reacționează spunând:
   ”Nu-i adevărat!
   Nu-l acuzați pe Putin, de nimic!
   Putin, ține cu România!
   Putin este în apărarea României decât că, lucrurile pe care le face, dinadins le face, ca să atragă atenția și să arate că într-adevăr e o putere!
   Din trei părți, înseamnă:
   1. De la nemți, de la Merkel!
   2. Din America, de la Trump!
   3. Din interior, de la masoneria din interior, care vrea distrugerea întregii Românii, vinderea tuturor terenurilor…ÎN TOTALITATE, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI!
   România trebuie să fie vândută în totalitate, e TRATATUL în Israel făcut, s-au întâlnit în taină în Israel, pentru ca TOȚI MAGNAȚII EVREI DE LA NIVEL MONDIAL trebuie SĂ CUMPERE TOATE PĂMÂNTURILE DIN ROMÂNIA.
   România va fi vândută în totalitate, de aceea NU MAI AVEM PĂMÂNT (de-aici completez și eu = nici păduri, nici animale pentru că se dă special boala în ele ca să nu mai aibă omul nicio vietate în bătătură prin legea dată recent de interzicere a creșterii lor, nici sănătate, nici învățământ, educație, nici infrastructură, etc…)
   Pământul nu mai este al nostru, este al străinilor!
   Sunt trei țări care au fost în acest tratat!
   Nu spun că mi-a zis cineva, spun pentru că ȘTIU BINE CE VORBESC…sunt trei țări vizate pentru vinderea terenurilor lor: ROMÂNIA, BULGARIA și UNGARIA!
   Pentru/din pricina asta, România va fi distrusă în totalitate prin vinderea terenurilor și, după ce Planul este pus la cale, după ce vor fi terenurile cumpărate în totalitate, urmează exterminarea rasei românești, din România…adică omorârea românilor prin OTRĂVIRE!
   Vor fi omorâți prin otrăvire, vor fi obligați să se injecteze cu acel vaccin…TOȚI, în totalitate, UN VACCIN ADUS DIN STRĂINĂTATE, UNDE ESTE BĂGAT CIPUL (ascuns) și vor fi vaccinați toți, toți…copii, bătrâni și TOȚI…cine nu-l primește, va fi scos în afara legii!
   MAI BINE SĂ FII SCOS ÎN AFARA LEGII ȘI SĂ SE IA CALEA MUNȚILOR ȘI A PEȘTERILOR, DECÂT SĂ SE-AJUNGĂ, SĂ DE VÂNDĂ!
   Cine își pune PECETEA, treaba lui…și așa sunt pecetluiți o groază cu pecetea lui Antihrist, dar acuma VINE LA VEDERE!
   Adică cei care au fost pecetluiți cu PECETEA lui Antihrist NEVĂZUT, ACUMA VINE SĂ ACCEPTE CIPUL DE BUNĂ-VOIE ȘI NESILIT DE NIMENI!
   Asta înseamnă pecetea dată la vedere!
   Nu cum s-au speriat toți că, dacă s-a pus pe pașaport sau pe buletin!
   Nu! Acela-i doar ÎNCEPUTUL…preambulul la ce va fi!
   TOATĂ RASA OMENEASCĂ TREBUIE CIPATĂ!
   Asta spune TRATATUL care s-a făcut în taină, cu toți illuminații – 13 s-au adunat, toți care conduc lumea, a fost de față și Papa…Papa Francisc a fost de față, a pupat mâna la toți illuminații și au hotărât la nivel, că trebuie instaurată domnia lui Antihrist în curând, dar ca să se instaureze domnia lui Antihrist, trebuie toată lumea cipată!
   Pentru ca niciunul să nu zică nici ”Miau!” și nici ”Pâs!” , să-i comande la nivel electronic, prin sateliți și toți să adere și să spună: ”Antihrist! Antihrist! Antihrist! Îl dorim pe Antihrist, să conducă pe pământ!”
   Asta urmează, în curând…e îngăduit de la Tatăl cel Ceresc, toată lumea trebuie să treacă prin așa-ceva…nimeni nu poate să mai facă nimic, să mai oprească CEVA pentru că toate sunt îngăduite!
   Vine de asemenea, O FURTUNĂ FOARTE MARE…GENERATĂ, nu este de sus, ci este generată din laborator, totul este făcut să fie ca un URAGAN ce va cuprinde România în curând, eu am spus despre el și acuma l-au anunțat și la televizor…știți că am spus despre el, că vine un uragan foarte mare și acuma l-au anunțat la televizor, dar este generat…ce-au fost acele cicloane care au fost, a fost NIMIC!
   Ce vine, VA RADE TOT! Trebuie redus totul la tăcere în România, pentru că se tem de ciorile din Carpați, adică de călugării și maicile care se roagă permanent…ăștia trebuiesc exterminați primii!
   Dar nu pot s-o facă pentru că sunt sub protecția Lui Dumnezeu!
   De asemenea, AL DOILEA LUCRU care TREBUIE dat…E CUTREMURUL!
   Un mare cutremur pentru România de 8,7 grade pe Richter care va distruge, va dărâma munții care trebuie să crape în Vrancea…munții Vrancei trebuie să crape, la fel și munții Bucegi și Tatăl cel ceresc…”Eu decât îi dau drumul, sunt silit să-i dau drumul…Tatăl cel ceresc…ziua, ora, minutul și secunda l-a ales, când îl va da, când va coborî Mâna Tatălui Ceresc și va zgudui pământul așa…va crăpa pământul și vor intra casele cu totul în pământ!
   Vor intra cu oameni cu tot în pământ și acolo vor muri!
   Nu mai contează că-i bun, că-i rău, CUM MOARE FIECARE, AȘA SE DUCE LA JUDECATĂ!
   Cel bun, se duce unde trebuie, cel rău, se duce iarăși, unde trebuie!
   AL TREILEA LUCRU: spre sfârșitul anului, urmează UN RĂZBOI la nivel mondial…nu este războiul care s-a vorbit despre el că va fi!
   Nu vor fi aruncate rachete sau alte lucruri…este RĂZBOIUL INTER-SOCIAL…ÎN TOATE ȚĂRILE!
   Va crește criminalitatea la un nivel, cum n-a fost de când lumea și pământul…se vor omorî oamenii între ei, nu va mai fi înțelegere, nu va mai fi pace, liniște, nimic!
   Anul acesta este anul cel mai greu, ca să urmeze pentru 2021 când URMEAZĂ CIPAREA ÎNTREGII OMENIRI!
   CIPURILE SUNT DEJA FĂCUTE ÎN FRANȚA…sunt laboratoare speciale în Franța, la granița dintre Franța și Elveția, unde s-au fabricat deja miliarde de cipuri care trebuie implantate cu seringa, tuturor de pe pământ.
   NU ARE NIMENI UNDE SCĂPA!
   Decât dacă se duc în munți, dar și acolo vor fi căutați ca să fie omorâți!
   Mai ales cei care se roagă…ei știu tot, din baza de date…trebuie omorâți călugării din România, pustnicii, cei puternici trebuie omorâți…dar să vedem cine o să-i omoare pentru că peste Dumnezeu, NU trece nimeni…
   Ei trebuie să încheie cu România care este țară de tranzit, pentru că trebuie să vină cine i-a cumpărat pământurile…marea majoritate fiind evreii, masonii americani, dar și de către austrieci și nemți, și de alții…mulți arabi cu cumpărat în România, însă, SALVAREA ROMÂNIEI VINE DIN PARTEA LUI PUTIN!
   Putin va intra în România, va fi ziuă când va intra în România și va pune lucrurile la punct.
   El este cel care salvează România, e ales de la Tatăl Cel Ceresc, Dumnezeu Savaot să intre în pământul românesc și SĂ RADĂ TOATĂ SPURCĂCIUNEA DIN PĂMÂNTUL ROMÂNESC, SĂ CUREȚE TOT…nu este tiran, cum s-a spus…nu este așa cum s-a vorbit, ci el este cel care va salva România!
   DAR…nu se va salva România până când nu va intra în toată, toată această mocirlă, până când românii vor ridica ochii către Cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!”
   Pentru că acuma, NU mai ridică ochii către cer…până n-or ridica TOȚI ochii către cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!” , Dumnezeu, cu un deget nu va interveni pentru România!
   El intervine în viața la toți care se roagă…fiecare-n parte pentru mântuirea lui, restul…NU!
   Așa este DAT, pentru că trebuie PLATĂ, din trei părți:
   1.PLATĂ pentru că s-a înmulțit VRĂJITORIA în România, în mod alarmant;
   2.PLATĂ pentru Sodoma și Gomora;
   3.PLATĂ pentru cele 30 de milioane de avorturi care s-au făcut în pământul românesc.
   De aceea, Tatăl Cel Ceresc, a îngăduit ca să plătească acest neam, mergând până la martiriu…vărsare de sânge!
   Unii, se luptă ORICUM! În Biserică s-a băgat SABIA!
   Tatăl Cel Ceresc a băgat SABIA și în curând, VA DESPĂRȚI BISERICA ORTODOXĂ ÎN DOUĂ!
   Din România, a început deja la nivel MIC, dar va începe la nivel MARE, O MARE AVALANȘĂ DE PLECĂRI DIN BISERICĂ!
   Din Biserică, se va face o nouă formă de organizare îngăduită de Sus…asta pentru păcatele celor care-au făcut alte și alte lucruri decât cele care trebuiau să le facă!
   Cu îngăduința Tatălui, se va băga sabia în viața fiecărui preot!
   S-a luat focul viu, dumnezeiesc din palma multor preoți pecetluiți cu pecetea lui Antihrist și vor pleca la groapă!
   De aceea, Tatăl Cel Ceresc va lua curvarii din toate mediile, și îi va curăți și îi va face preoți!
   Așa…să le dea un exemplu la toți, pentru că preoții din ziua de azi, foarte mulți dintre ei, nu mai văd curvia ca păcat și închid ochii la multe, și NU mai sunt așa cum vrea Tatăl Savaot să fie!
   De aceea, TATĂL CARE-A DAT HAINA, O IA ÎNAPOI!
   Se ia tot, se ia focul din palmă! Unii au făcut numai ce au vrut fiecare…le ia și haina la toți, și îi lasă, cum se spune pe românește…în curul gol! Adică, fără nimic!
   N-or să mai aibă nimic, nimic, nimic, nimic!
   O să vedeți că va interveni Tatăl Cel Ceresc cu a-tot-puterea Sa și va face RAZIE!
   E LUPTA ACUMA PE FINAL, A DEMONILOR ÎMPOTRIVA MULTOR PREOȚI, în primul rând este lupta împotriva celor care sunt după Adevăr și ceea ce trebuie, acestora n-are ce să le facă Iadul, pentru că sunt statornici și rămân exact ca o făclie aprinsă, chiar dacă se clatină un pic, așa…tot așa pică: în picioare!
   Dar ceilalți, nu mai garantez pentru ei dacă vor mai rămâne în această haină, nu garantez pentru ei !
   Mai bine vor veni oameni DE JOS, care vor face într-adevăr, lucrul bun și misiune pentru popor.
   Pentru popor: NU ne-așteaptă vremuri bune, ne așteaptă lucruri îngrozitor de grele, acesta este anul hotărâtor dar, DE LA ANUL 2021 VA FI MULT, MULT MAI GREU DECÂT ANUL ĂSTA PENTRU CĂ SE MERGE SPRE ÎNFIERARE, ÎNTRU TOTUL ÎNFIERAREA, pentru că trebuie să se ajungă acolo unde e îngăduit de la Dumnezeu, ca să se vadă credința fiecăruia.
   DUMNEZEU ÎI VA ÎNCERCA PE TOȚI OAMENII, SĂ VADĂ DACĂ VOR AJUNGE AICEA…CE FAC: SE ALIPESC DE DUMNEZEU sau PRIMESC PE SATANA! (inițial a spus greșit, fără să vrea: ”se leapădă de Dumnezeu sau primesc pe Satana” ceea ce ar însemna unul și același lucru…)
   Toată lumea e cernută prin site…12 site sunt pentru anul ăsta…fiecare lună are câte o sită și, sunt site din ce în ce mai mari, mai dese, foarte dese, Tatăl Cel Ceresc nu se uită la nimeni, nu se uită la fața nimănui ci se uită la INIMA OMULUI.
   Dacă omul este pătruns de credință, dacă e pătruns de nădejde, de iubire și dacă face Voia Lui Dumnezeu.
   Pentru aceasta, trebuie ca toată lumea să se înarmeze cu multă răbdare și îndelungă răbdare, dacă vrea să treacă peste cele ce trebuie să treacă!
   Dacă NU…pleacă! Care se leapădă și azvârle Crucea de la el, PLEACĂ de pe pământ ca un lepădat și ca un stricat la cap! Ca un păgân și ca un vameș!
   A venit timpul ca să se facă întru totul ceea ce Însuși Dumnezeu a hotărât! ”

   Tu ce zici despre acestea?
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RAdzd3kWUDU&feature=emb_logo

   P.S. E chiar aici la comentarii fișierul audio al Mihaelei! Ceea ce zăpăcește lumea este confuzia că ar fi doi preoți…NU! Este unul și același!
   Eu am primit fișierul audio pe 2 martie iar cel de-acum, aseară…care completează ceea ce a zis MAI SUS!

   1. Un lucru nu inteleg….de ce se resimte atata tulburare in mesajul acesta…Am ascultat proorociri ale Sf Parinti Serafim de Virita, Lavrentie, Paisie si acolo e pace si dulceata desi vorbesc despre lucruri infricosatoare. De ce in acest mesaj pe alocuri se vadeste parerea de sine( am proorocit si s a implinit etc) .Ceva mi se pare dubios si in contextul acesta in care suntem izolati f usor de ravasit suflete. Unde e duhul pacii, ? Sa luam aminte ca se vor ridica multi prooroci mincinosi..

    1. Liniştiți-vă fraților,este de mult în înşelare acest fost preot Ciprian de la paraclisul Sfântul Nectarie din Ploieşti.L-a ridicat diavolul din”putere în putere”!

     1. Dar a pune Sf. Cruce la uși nu cred a fi ceva înșelător. Cât despre cuvântul “cutremur”, cred că e o metaforă.

 5. ”Sunt Părintele…vă rog să vă luați o CRUCE și să vi-o puneți la ușa casei!
  Cei care stați la bloc: vă puneți Crucea în interior, deasupra ușii sau dacă puteți s-o agățați la ușă!
  Cei care stați la casă, vă puneți Crucea în afara ușii! Adică, pe dinafară!
  Totodată, să faceți rugăciuni îndelungi pentru că în curând, va trece Îngerul Morții și va aduce ceea ce trebuie să aducă…pentru că TATĂL A DAT DRUMUL LA ACEL CUTREMUR ȘI UNDE ÎNGERUL MORȚII VA GĂSI SEMNUL MIELULUI, NU SE VA ATINGE!
  DAR UNDE NU VA GĂSI CRUCE ȘI UNDE NU EXISTĂ CREDINȚĂ CI NE-CREDINȚĂ, ACOLO VA FI VAI ȘI-AMAR!
  Țineți minte = PUNEȚI-VĂ O CRUCE, LA UȘĂ!
  Exact cum, Domnul Dumnezeu Savaot i-a spus lui Moise ca să taie miei poporului ales și să ungă tocurile de la uși cu sânge căci, atunci când a trecut Îngerul Morții și-a văzut casele evreilor unse cu sânge (cu semnul ”Tau”- ce preînchipuia de pe-atunci semnul Sf.Cruci…) NU s-a atins de ele…față de casele egiptenilor unde a adus prăpădul morților întâilor născuți!
  Așa și ACUM în Legea Nouă, Domnul Dumnezeu a poruncit să se pună ca SEMN de trecere peste această MARE ÎNCERCARE care va veni, va urma…CRUCEA!
  Semnul biruinței, semnul Fiului Omului, Semnul mântuirii!
  Așadar, vă repet: CEI CARE STAȚI LA BLOC, PUNEȚI-VĂ O CRUCE! Dacă Crucea e mare, și mai bine!
  În INTERIOR, dar să fie la UȘĂ! Agățată deasupra ușii!
  Iar CEI CARE STAȚI LA CASĂ, PUNEȚI-VĂ CRUCEA ÎN EXTERIOR, AGĂȚATĂ PE UȘĂ SAU DEASUPRA UȘII, ÎN FUNCȚIE DE CUM AVEȚI UȘILE!
  Dacă aveți de lemn la INTRARE, o puteți agăța de ușă!
  Dacă n-aveți de lemn și aveți ușă metalică, vedeți cum există vreo posibilitate de a o agăța!
  S-A ÎNȚELES? Pentru că în curând, Îngerul Morții va trece și va aduce de la Bunul Dumnezeu ceea ce a poruncit în acest uriaș cutremur care se va declanșa.
  N-avem ce să face, trebuie să trecem peste toate…VA FI BINE, NU VA FI RĂU, DAR TREBUIE SĂ RĂBDĂM TOT CEEA CE A ÎNGĂDUIT DUMNEZEU, SĂ VINĂ PESTE NOI!
  Repet: în Sfânta Evenghelie scrie CLAR, că ”cel ce va răbda până la sfârșit, acela se va mântui!”
  Iar în afară de cruce, FACEȚI RUGĂCIUNI ÎNDELUNGI, ZI ȘI NOAPTE!
  RUGĂCIUNE PESTE RUGĂCIUNE!
  Mai ales această RUGĂCIUNE: ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, ai milă de noi, creștinii ortodocși, și ai milă de lumea Ta, care te laudă și te slăvește!”
  Să fiți binecuvântați cu toții și rugați-vă neîncetat! Amin, Amin, Amin!”

  1. NU CRED CĂ SFÎNTUL DUMNEZEU FACE RĂU OAMENILOR!! DUMNEZEU ESTE TATĂL SFÎNT!! NOI OAMENI NE FACEM RAU!!

 6. Vedeți că s-ar putea să fie chiar în noaptea asta … în timp ce părinții din Athos fac priveghere la Maica Domnului și la Sfântul Ierarh Haralambie …

  În acest fel vor fi avantajați cei care priveghează la rugăciune împreună cu părinții …

 7. PENTRU ÎNCURAJARE, BĂRBĂȚIE!

  Starețul Iosif Vatopedinul – Descurajarea este cauza problemelor psihologice!
  https://www.youtube.com/watch?v=3a9WBVNZGbc&list=PLZvo6GpQODxQ3YRA8PXALqzVPUL0Xi023&index=1

  -Să ținem departe descurajarea! Dacă nu ne vom lupta cu descurajarea, va veni întristarea adâncă. Și dacă monahul nu se îngrijește și rămâne descurajat, după aceasta vine deznădejdea.
  (la fel și pentru mireni, nu numai pentru monahi…de aceea, toți cei care, în loc să-ți dea nădejdea cea bună…NU lăsarea pe urechea surdă din lene, comoditate că te scoate oricum Cel de Sus ca pe pisoi, de ceafă…adică ispitirea Milei Lui Dumnezeu care-ți bagă-n traistă, nu și în gură… în cazul în care vina e a ta că te-ai lăsat pe tânjeală și ai ispitit Mila Lui Dumnezeu…bărbăție trebuie în înfruntarea gândurilor, RĂZBOI cu dușmanii văzuți și/sau nevăzuți, invocând, chemând Numele Lui Dumnezeu, a Maicii Sale și-a tuturor Sfinților…ca apoi, fie vindecați sau răniți (de moarte fizică…NU duhovnicească) să spunem cu sufletul împăcat: Săvârșitu-s-a! Apoi, de mai avem suflu în noi, să zicem și noi ca dreptul Simeon: ”Acum liberează pe robul Tău, Stăpâne, după Cuvântul Tău în pace; că au văzut ochii mei mântuirea Ta pe care ai gătit-o înaintea feței tuturor popoarelor: lumină spre descoperirea neamurilor și Slava Poporului Tău Israel.”)

  Și dacă aceasta predomină, atunci încep problemele psihologice.
  De aici se nasc problemele psihologice!
  Pentru că, prin deznădejde, se destramă universul duhovnicesc al omului. Se destramă logica omenească. Și atunci mergem la psihologi să ne dea pastile de calmare.
  De ce să ne descurajăm și să îl lăsăm pe diavol să facă pe judecătorul?
  Întrucât știm foarte bine că NU există zi în care putem rămâne fără de păcat!
  PENTRU CĂ DUPĂ CĂDERE, AM SUFERIT O DEGRADARE, PĂRINȚILOR!
  NU AVEM CAPACITATEA DE RĂMÂNE NEATINȘI DE PĂCAT.
  NE AFECTEAZĂ MEDIUL, ȘI DIN INTERIOR, ȘI DIN EXTERIOR.
  DIN ACEASTĂ CAUZĂ SĂVÂRȘIM GREȘELI!
  Atunci vine diavolul să facă cu noi pe judecătorul.
  El, care este ”fără de păcat”, vrea să ne spună că noi suntem cei păcătoși!
  De atâtea ori v-am spus SĂ AVEȚI BĂRBĂȚIE, SĂ VĂ RIDICAȚI!
  Voi merge acum la duhovnicul meu și mă voi spovedi!
  A venit Fiul Dumnezeului Celui Viu aici, să mă înfieze pe mine și tu (diavol spurcat) îmi faci mie pe judecătorul? Așa să vă luptați cu descurajarea!
  Deoarece CURAJUL ESTE PUTEREA PRINCIPALĂ A SUFLETULUI, ESTE ENERGIA!

  Așa cum este curentul sau combustibilul!

  De aceea, de ce să ne pierdem curajul?
  Greșim într-adevăr, dar există oameni fără de păcat?!
  Apoi, mă întorc de multe ori către Hristos și mă judec pe mine însumi, și spun: ”Preabunule, milioane de oameni ce s-au pocăit, nu numai că i-ai iertat, dar i-ai îmbrăcat cu haina sfințeniei și stau în jurul tronului Tău! Prin curajul lor s-au sfințit? Nu prin Harul Tău?! Și eu sunt unul dintre ei.
  STĂRUI! NU VOI ÎNCETA SĂ ÎȚI BAT LA POARTĂ! ÎMI VEI DESCHIDE! Tu ești Adevărul, ești Viața, ești Învierea!”

  Așa vreau să vă luptați!
  Așa este!
  Nu avem exemple de oameni ticăloși care n-au ajuns în adâncul pierzării, și s-au pocăit?
  Nu numai că și-au biruit păcătoșenia, dar s-au sfințit și s-au unit cu ceata sfinților, devenind UNA cu ei! ”

  1. Tare de folos mi-a fost această postare din scrierile Sf. Iosif Vatopedinul.

   Domnul să te răsplătească Magda și să te mântuiască pe tine cu tot neamul tău
   până la Adam !

   CEI CE NU VOR PRIMI PECETEA VOR MÂNTUI TOT NEAMUL LOR PÂNĂ LA ADAM. ( ne spune aceasta Sf. Otroc Veaceslav ).

 8. @Mihaela BV!
  Am reușit!
  Îl știu!
  Este același părinte, dar de acum ceva timp, în care pomenea de cutremurul cel mare!
  Uite-aici:

  PROFEȚIA UNUI PREOT ROMÂN primit ca fișier audio:

  ”Virusul ăsta (coronavirus) este o invenție de laborator.
  S-a făcut SPECIAL pentru ca să se intervină spre a fi băgate cipurile…VACCINURILE CU CIP, TUTUROR OAMENILRO DE PE PĂMÂNT.
  Cel de-al doilea, chiar este virus…este foarte puternic și care a omorât foarte mulți bătrâni și foarte mulți copii, foarte multe persoane prin stop respirator = le dă sângele pe nas și pe gură și mor subit – se numește EUROCOLI(A).
  Acest virus i s-a dat deja drumul… pentru că trebuie…așa a hotărât Bunul Dumnezeu, Tatăl cel ceresc, Dumnezeu Savaot, ca să vină și acesta (virusul) pe pământ…ca să ia viața la toți homosexualii, lesbienele, pedofilii, zoofilii, incestuoșii și toți spurcații care practică Sodoma și Gomora…indiferent că, cu bărbați, indiferent că, cu femei…de aceea, aceștia sunt vizați de acești virus EUROCOLIA CARE VINE, E DAT…va veni în curând pe pământ.
  Primul virus care-a fost, l-am prorocit…și gata, peste-o lună, s-a și auzit de el…
  Acuma spun și despre acesta, care este GROZAV DE GREU, este GROAZNIC!
  Este de trei ori mai greu decât cancerul, de trei ori mai greu decât ebola și de trei ori mai greu decât SIDA, virusul HIV…
  Va omorî foarte multă lume, va lua foarte multe vieți omenești…este rânduit de la Dumnezeu Tatăl…ăsta, primul, care este….este un surogat, e scos din laborator SPECIAL, ca să se facă DEZORDINE și HAOS la nivel mondial, pentru că se vrea INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE în curând, ceea ce Hitler a vrut să facă = din zece oameni, nouă să piară și unul să rămână și dacă va fi cu putință, acela să fie neamț!
  De aceea, urmează exterminarea rasei românești, din România, venită din trei părți: din Germania, din America, de la Trump…
  Spune cineva în șoaptă că și de la Putin, la care reacționează spunând:
  ”Nu-i adevărat!
  Nu-l acuzați pe Putin, de nimic!
  Putin, ține cu România!
  Putin este în apărarea României decât că, lucrurile pe care le face, dinadins le face, ca să atragă atenția și să arate că într-adevăr e o putere!
  Din trei părți, înseamnă:
  1. De la nemți, de la Merkel!
  2. Din America, de la Trump!
  3. Din interior, de la masoneria din interior, care vrea distrugerea întregii Românii, vinderea tuturor terenurilor…ÎN TOTALITATE, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI!
  România trebuie să fie vândută în totalitate, e TRATATUL în Israel făcut, s-au întâlnit în taină în Israel, pentru ca TOȚI MAGNAȚII EVREI DE LA NIVEL MONDIAL trebuie SĂ CUMPERE TOATE PĂMÂNTURILE DIN ROMÂNIA.
  România va fi vândută în totalitate, de aceea NU MAI AVEM PĂMÂNT (de-aici completez și eu = nici păduri, nici animale pentru că se dă special boala în ele ca să nu mai aibă omul nicio vietate în bătătură prin legea dată recent de interzicere a creșterii lor, nici sănătate, nici învățământ, educație, nici infrastructură, etc…)
  Pământul nu mai este al nostru, este al străinilor!
  Sunt trei țări care au fost în acest tratat!
  Nu spun că mi-a zis cineva, spun pentru că ȘTIU BINE CE VORBESC…sunt trei țări vizate pentru vinderea terenurilor lor: ROMÂNIA, BULGARIA și UNGARIA!
  Pentru/din pricina asta, România va fi distrusă în totalitate prin vinderea terenurilor și, după ce Planul este pus la cale, după ce vor fi terenurile cumpărate în totalitate, urmează exterminarea rasei românești, din România…adică omorârea românilor prin OTRĂVIRE!
  Vor fi omorâți prin otrăvire, vor fi obligați să se injecteze cu acel vaccin…TOȚI, în totalitate, UN VACCIN ADUS DIN STRĂINĂTATE, UNDE ESTE BĂGAT CIPUL (ascuns) și vor fi vaccinați toți, toți…copii, bătrâni și TOȚI…cine nu-l primește, va fi scos în afara legii!
  MAI BINE SĂ FII SCOS ÎN AFARA LEGII ȘI SĂ SE IA CALEA MUNȚILOR ȘI A PEȘTERILOR, DECÂT SĂ SE-AJUNGĂ, SĂ DE VÂNDĂ!
  Cine își pune PECETEA, treaba lui…și așa sunt pecetluiți o groază cu pecetea lui Antihrist, dar acuma VINE LA VEDERE!
  Adică cei care au fost pecetluiți cu PECETEA lui Antihrist NEVĂZUT, ACUMA VINE SĂ ACCEPTE CIPUL DE BUNĂ-VOIE ȘI NESILIT DE NIMENI!
  Asta înseamnă pecetea dată la vedere!
  Nu cum s-au speriat toți că, dacă s-a pus pe pașaport sau pe buletin!
  Nu! Acela-i doar ÎNCEPUTUL…preambulul la ce va fi!
  TOATĂ RASA OMENEASCĂ TREBUIE CIPATĂ!
  Asta spune TRATATUL care s-a făcut în taină, cu toți illuminații – 13 s-au adunat, toți care conduc lumea, a fost de față și Papa…Papa Francisc a fost de față, a pupat mâna la toți illuminații și au hotărât la nivel, că trebuie instaurată domnia lui Antihrist în curând, dar ca să se instaureze domnia lui Antihrist, trebuie toată lumea cipată!
  Pentru ca niciunul să nu zică nici ”Miau!” și nici ”Pâs!” , să-i comande la nivel electronic, prin sateliți și toți să adere și să spună: ”Antihrist! Antihrist! Antihrist! Îl dorim pe Antihrist, să conducă pe pământ!”
  Asta urmează, în curând…e îngăduit de la Tatăl cel Ceresc, toată lumea trebuie să treacă prin așa-ceva…nimeni nu poate să mai facă nimic, să mai oprească CEVA pentru că toate sunt îngăduite!
  Vine de asemenea, O FURTUNĂ FOARTE MARE…GENERATĂ, nu este de sus, ci este generată din laborator, totul este făcut să fie ca un URAGAN ce va cuprinde România în curând, eu am spus despre el și acuma l-au anunțat și la televizor…știți că am spus despre el, că vine un uragan foarte mare și acuma l-au anunțat la televizor, dar este generat…ce-au fost acele cicloane care au fost, a fost NIMIC!
  Ce vine, VA RADE TOT! Trebuie redus totul la tăcere în România, pentru că se tem de ciorile din Carpați, adică de călugării și maicile care se roagă permanent…ăștia trebuiesc exterminați primii!
  Dar nu pot s-o facă pentru că sunt sub protecția Lui Dumnezeu!
  De asemenea, AL DOILEA LUCRU care TREBUIE dat…E CUTREMURUL!
  Un mare cutremur pentru România de 8,7 grade pe Richter care va distruge, va dărâma munții care trebuie să crape în Vrancea…munții Vrancei trebuie să crape, la fel și munții Bucegi și Tatăl cel ceresc…”Eu decât îi dau drumul, sunt silit să-i dau drumul…Tatăl cel ceresc…ziua, ora, minutul și secunda l-a ales, când îl va da, când va coborî Mâna Tatălui Ceresc și va zgudui pământul așa…va crăpa pământul și vor intra casele cu totul în pământ!
  Vor intra cu oameni cu tot în pământ și acolo vor muri!
  Nu mai contează că-i bun, că-i rău, CUM MOARE FIECARE, AȘA SE DUCE LA JUDECATĂ!
  Cel bun, se duce unde trebuie, cel rău, se duce iarăși, unde trebuie!
  AL TREILEA LUCRU: spre sfârșitul anului, urmează UN RĂZBOI la nivel mondial…nu este războiul care s-a vorbit despre el că va fi!
  Nu vor fi aruncate rachete sau alte lucruri…este RĂZBOIUL INTER-SOCIAL…ÎN TOATE ȚĂRILE!
  Va crește criminalitatea la un nivel, cum n-a fost de când lumea și pământul…se vor omorî oamenii între ei, nu va mai fi înțelegere, nu va mai fi pace, liniște, nimic!
  Anul acesta este anul cel mai greu, ca să urmeze pentru 2021 când URMEAZĂ CIPAREA ÎNTREGII OMENIRI!
  CIPURILE SUNT DEJA FĂCUTE ÎN FRANȚA…sunt laboratoare speciale în Franța, la granița dintre Franța și Elveția, unde s-au fabricat deja miliarde de cipuri care trebuie implantate cu seringa, tuturor de pe pământ.
  NU ARE NIMENI UNDE SCĂPA!
  Decât dacă se duc în munți, dar și acolo vor fi căutați ca să fie omorâți!
  Mai ales cei care se roagă…ei știu tot, din baza de date…trebuie omorâți călugării din România, pustnicii, cei puternici trebuie omorâți…dar să vedem cine o să-i omoare pentru că peste Dumnezeu, NU trece nimeni…
  Ei trebuie să încheie cu România care este țară de tranzit, pentru că trebuie să vină cine i-a cumpărat pământurile…marea majoritate fiind evreii, masonii americani, dar și de către austrieci și nemți, și de alții…mulți arabi cu cumpărat în România, însă, SALVAREA ROMÂNIEI VINE DIN PARTEA LUI PUTIN!
  Putin va intra în România, va fi ziuă când va intra în România și va pune lucrurile la punct.
  El este cel care salvează România, e ales de la Tatăl Cel Ceresc, Dumnezeu Savaot să intre în pământul românesc și SĂ RADĂ TOATĂ SPURCĂCIUNEA DIN PĂMÂNTUL ROMÂNESC, SĂ CUREȚE TOT…nu este tiran, cum s-a spus…nu este așa cum s-a vorbit, ci el este cel care va salva România!
  DAR…nu se va salva România până când nu va intra în toată, toată această mocirlă, până când românii vor ridica ochii către Cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!”
  Pentru că acuma, NU mai ridică ochii către cer…până n-or ridica TOȚI ochii către cer și vor zice, ”Doamne, scapă-ne!” , Dumnezeu, cu un deget nu va interveni pentru România!
  El intervine în viața la toți care se roagă…fiecare-n parte pentru mântuirea lui, restul…NU!
  Așa este DAT, pentru că trebuie PLATĂ, din trei părți:
  1.PLATĂ pentru că s-a înmulțit VRĂJITORIA în România, în mod alarmant;
  2.PLATĂ pentru Sodoma și Gomora;
  3.PLATĂ pentru cele 30 de milioane de avorturi care s-au făcut în pământul românesc.
  De aceea, Tatăl Cel Ceresc, a îngăduit ca să plătească acest neam, mergând până la martiriu…vărsare de sânge!
  Unii, se luptă ORICUM! În Biserică s-a băgat SABIA!
  Tatăl Cel Ceresc a băgat SABIA și în curând, VA DESPĂRȚI BISERICA ORTODOXĂ ÎN DOUĂ!
  Din România, a început deja la nivel MIC, dar va începe la nivel MARE, O MARE AVALANȘĂ DE PLECĂRI DIN BISERICĂ!
  Din Biserică, se va face o nouă formă de organizare îngăduită de Sus…asta pentru păcatele celor care-au făcut alte și alte lucruri decât cele care trebuiau să le facă!
  Cu îngăduința Tatălui, se va băga sabia în viața fiecărui preot!
  S-a luat focul viu, dumnezeiesc din palma multor preoți pecetluiți cu pecetea lui Antihrist și vor pleca la groapă!
  De aceea, Tatăl Cel Ceresc va lua curvarii din toate mediile, și îi va curăți și îi va face preoți!
  Așa…să le dea un exemplu la toți, pentru că preoții din ziua de azi, foarte mulți dintre ei, nu mai văd curvia ca păcat și închid ochii la multe, și NU mai sunt așa cum vrea Tatăl Savaot să fie!
  De aceea, TATĂL CARE-A DAT HAINA, O IA ÎNAPOI!
  Se ia tot, se ia focul din palmă! Unii au făcut numai ce au vrut fiecare…le ia și haina la toți, și îi lasă, cum se spune pe românește…în curul gol! Adică, fără nimic!
  N-or să mai aibă nimic, nimic, nimic, nimic!
  O să vedeți că va interveni Tatăl Cel Ceresc cu a-tot-puterea Sa și va face RAZIE!
  E LUPTA ACUMA PE FINAL, A DEMONILOR ÎMPOTRIVA MULTOR PREOȚI, în primul rând este lupta împotriva celor care sunt după Adevăr și ceea ce trebuie, acestora n-are ce să le facă Iadul, pentru că sunt statornici și rămân exact ca o făclie aprinsă, chiar dacă se clatină un pic, așa…tot așa pică: în picioare!
  Dar ceilalți, nu mai garantez pentru ei dacă vor mai rămâne în această haină, nu garantez pentru ei !
  Mai bine vor veni oameni DE JOS, care vor face într-adevăr, lucrul bun și misiune pentru popor.
  Pentru popor: NU ne-așteaptă vremuri bune, ne așteaptă lucruri îngrozitor de grele, acesta este anul hotărâtor dar, DE LA ANUL 2021 VA FI MULT, MULT MAI GREU DECÂT ANUL ĂSTA PENTRU CĂ SE MERGE SPRE ÎNFIERARE, ÎNTRU TOTUL ÎNFIERAREA, pentru că trebuie să se ajungă acolo unde e îngăduit de la Dumnezeu, ca să se vadă credința fiecăruia.
  DUMNEZEU ÎI VA ÎNCERCA PE TOȚI OAMENII, SĂ VADĂ DACĂ VOR AJUNGE AICEA…CE FAC: SE ALIPESC DE DUMNEZEU sau PRIMESC PE SATANA! (inițial a spus greșit, fără să vrea: ”se leapădă de Dumnezeu sau primesc pe Satana” ceea ce ar însemna unul și același lucru…)
  Toată lumea e cernută prin site…12 site sunt pentru anul ăsta…fiecare lună are câte o sită și, sunt site din ce în ce mai mari, mai dese, foarte dese, Tatăl Cel Ceresc nu se uită la nimeni, nu se uită la fața nimănui ci se uită la INIMA OMULUI.
  Dacă omul este pătruns de credință, dacă e pătruns de nădejde, de iubire și dacă face Voia Lui Dumnezeu.
  Pentru aceasta, trebuie ca toată lumea să se înarmeze cu multă răbdare și îndelungă răbdare, dacă vrea să treacă peste cele ce trebuie să treacă!
  Dacă NU…pleacă! Care se leapădă și azvârle Crucea de la el, PLEACĂ de pe pământ ca un lepădat și ca un stricat la cap! Ca un păgân și ca un vameș!
  A venit timpul ca să se facă întru totul ceea ce Însuși Dumnezeu a hotărât! ”

  Tu ce zici despre acestea?
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RAdzd3kWUDU&feature=emb_logo

  Preluat de pe
  https://danielvla.wordpress.com/2020/03/02/ticalosii-care-au-votat-in-comisia-de-sanatate-legea-vaccinarii-obligatorii-aveau-trasate-sarcinile-dinainte-singurul-deputat-ce-a-votat-impotriva-matei-dobrovie-cu-greu-a-putut-patrunde-in-sala-si/

  1. Ma bucur ca ai reusit. Ce sa spun, am ramas putin speriati, dar orice ar fi, tinem postul, ne rugam, punem cruce si la usa si… cred ca trebuie sa ne pregatim pentru mucenicie, fie ca va veni azi sau maine. Indiferent de ce va fi noaptea asta, noi trebuie sa ne pocaim si sa cerem mila de la Domnul, fie azi sau maine sau lunile urmatoare, pentru noi, crestinii, va fi in ce in ce mai greu. Sa fim cu Domnul si El ne va intari.

  2. “Putin tine cu Romania” – cea mai buna gluma. Mai bine ne rugam cu tarie si credinta in Dumnezeu decat sa credem toate mesajele astea.

  3. Câteva remarci:
   – nu știu de ce a zis Părintele ”nu cum s-au speriat unii, că s-a pus în pașaport, că s-a pus în buletin”, din moment ce el singur spune că foarte mulți au deja pecetea nevăzută;
   – acolo unde tu ai transcris că Munții Vrancei și ai Buzăului vor crăpa, eu cred că Părintele zice ”tind să crape” sau ”prind să crape”. Oricum e catastrofal cutremurul dacă e adevărat, doar am făcut o precizare;
   – Părintele Pahomie spune că acest cutremur va avea 8,7 grade (probabil Richter). Asta înseamnă că ar fi cam de 9-10 ori mai puternic decât cel din 1977. Pe scara Richter cutremurul e de 2 ori mai mare la fiecare 0,2 puncte. Deci un punct complet pe scară înseamnă că e de 10 ori mai puternic;
   – Acolo unde spune ”Eu decât îi dau drumul, sunt silit să-i dau drumul” se pare că a vrut să spună de el însuși că este silit să facă această dezvăluire, nu că Tatăl ar fi ”silit” să dea cutremurul. Adică vrea să spună că face o proorocie mare, dar nu are de ales, Dumnezeu îl pune să zică;
   – nu este clar ce vrea să spună, că ”vor pleca oamenii din Biserică”. Eu știam că nu trebuie să părăsim Biserica;
   – ce a vrut părintele să spună când a zis ”Dumnezeu va lua curvarii din toate mediile, îi va curăți și-i va face preoți” ?

   1. Fiecare înțelege cum vrea, cum are așezarea sufletului…
    N-am analizat ca tine, dar am înțeles ÎN MARE că or să se întâmple unele lucruri ce o să ne zguduie din toate punctele de vedere!
    Timpul ne va spune dacă a avut dreptate în tot ceea ce a zis: fie cutremur, fie eurocolia, fie războiul inter-social în care ne vom omorî între noi…

   2. – așa i-a fost dat părintelui să se exprime, ca să ne arate că urmează ceva mai rău decât actele cu cip, prin vaccin băgându-se cipul direct în om. Buletinul sau pașaportul electronic nu trebuie primite sub nicio formă ( sf. Paisie Aghioritul )
    – ”vor pleca oamenii din biserică” – se referă la întreruperea pomenirii, bisericile de zid vor fi în mâna slujitorilor antihristului și oamenii credincioși nu vor mai merge în ele
    – curvarii din toate mediile care se vor pocăi, vor fi curățate sufletele lor de Dumnezeu și Dumnezeu îi va face preoți

 9. Sfaturile sunt foarte bune, dar e o problemă… acest mesaj înregistrat circulă de vreo două zile pe Whatsapp. Ni se spune că este vorba de Ieroschimonahul Pahomie Atonitul. Știe cineva cine este acest monah? Nu de alta, dar ar putea fi un oarecare ce dorește să inducă panica între creștini, să le fie teamă să stea până și în propriile case. O persoană anonimă care își bate joc de creștini, zicând că este un mesaj de la Athos. În plus, spre sfârșitul înregistrării se aude un claxon și zgomot de trafic. Nu știam că Sfântul Munte este un important centru rutier…

  Mesajele călugărilor transmit liniște, nădejde. Nu profeții tulburătoare privind mega-cutremure. Poporul român, din 1977 încoace, este ultra-preocupat de cutremure, tot așteptăm cu teamă “marele cutremur”, care este iminent. Acum câțiva ani cineva profețea că în noaptea de Înviere, la ora 3 dimineața, va fi un cutremur foarte mare. Na, că nu a fost…

  De aceea suspectez că este o nouă farsă, trebuie văzut dacă este într-adevăr un mesaj autentic de la un călugăr văzător cu duhul. Chiar luat legătura, cine cunoaște, și cu alți monahi români din Sfântul Munte.

  1. Este parintele Ciprian Șut, din Ploiesti. Citeste primele comentarii. Cei care cunosc bine Sf. Munte nu cunosc nici un parinte Pahomie.

  2. PG, sf cuvioasa Pelaghia de la Reazani spune sa fugim de preoti ca diavolul de tamâie, ca ei il vor aduce pe Antihrist. Sf Macaria a spus ca razboi va fi pretutindeni, ca oamenii se vor bate cu batele

   https://ortodoxinfo.ro/2017/02/28/analiza-profetiilor-sfantei-macaria-rusoaica-unele-deja-se-implinesc-sub-ochii-nostri/

   De ce nu va tulburati si de proorociile ei ? Va deranjeaza ca ieroschimonahul acesta cu muuult HAR, care stie si gandurile (ni s-a aratat la mai multi asta, de mai multe ori), care se milostiveste si de copiii abandonati in maternitati, a spus ca s-a luat focul din palma preotilor? Va deranjeaza ca n-aveti darurile lui ? Pai daca tineti prietesug cu securistii si va cazati si mancati de la vrajitoare, daca nu respectati cum trebuie votul monahal al saraciei si v-ati luat teren la munte cu arginti, cătând la față, dacă îl ponegriți pe părintele Arsenie Boca (oare tot din zavistie?)…dacă… Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă… Mărturisirea nu e bine primită de la cei mândri… Cine spune că DOAR gruparea lui se mântuieşte a căzut în CEA MAI MARE înşelare, în sectarism total… se substituie lui Dumnezeu, singurul care mântuieşte… şi nu, nu sunt ieroschimonahul P… cineva din familie l-a văzut când a profețit acesta pe însuşi Hristos… Iertați !

  1. Corect că trebuie s-o avem și în inimă, dar e vorba și de mărturisirea credinței. Și până acum se știa de Sfânta Cruce de la gât, unde nu ai ce să mai spui.
   Poate că noi oricum trebuia să avem Sfânta Cruce deasupra ușii … Poate nu ne-am dat seama din cauză că nu avem suficientă credință …
   Pe Sfânta Biserică se află Sfintele Cruci, am văzut și mâner la Biserică având cruce.
   Am văzut la un grup de case din afara orașului că aveau o poartă pentru întreaga zonă, iar pe poartă era făcută Sfânta Cruce. Ca și cum le-ar spune demonilor: ”N-aveți ce căuta aici !”

   1. Iertare, frate, sf Otroc Veaceslav (slăvit fie numele lui Dumnezeu întru sfinții lui!) spune că trebuie să punem sf cruce la fiecare geam din casa, nu numai la usa, pentru ca demonii intra si pe geam si pe uşă.

  2. De ce nu si pe usa casei ? Ca esti tu fudul si te rusinezi de crucea Domnului ? Ce cruce ai in inima daca ti-e rusine sa vada vecinii ca ti-ai pus-o pe usa ? Cred, Doamne, ajuta necredintei mele, este doar o formula pentru tine, nu crezi in puterea Crucii si nici in Dumnezeu !

   1. La orice sfestanie preotul unge cu undelemn sfintit tocurile usilor in semnul crucii. Asa ca avem – cei care am facut vreodata sfestanie – macar un rand de cruci la toate usile casei. Hai sa nu cautam panicati noduri in papura. Sus inima! Doamne-ajuta!

 10. Vorba lui Ayea…și aici vorbește despre îngerul morții
  la minutul 5:12
  O dat Dumnezeu drumu la ingerul mortii pe pamant
  https://youtu.be/Nobt86DcCWM

  Aspazia Oțel Petrescu – 31.05.2017- doar o parte mică, de început…
  https://www.youtube.com/watch?v=D0hByn1Oj3I&feature=emb_rel_end

  Spunea că, potrivit ultimelor profeții și arătări ale Maicii Domnului, spune că va fi o CERNERE…în care se vor folosi cetele de îngeri nimicitori, așa cum spune în Psalmul 77:54, ”Trimis-a asupra lor urgia mâniei Lui; MÂNIE, URGIE și NECAZ trimis-a prin îngeri nimicitori” în care ”n-a cruțat de moarte sufletele lor și dobitoacele lor morții le-a dat…” precum egiptenilor de odinioara, așa și nouă, societății apostate în Duh, apoi în trup!
  ”Maica Domnului vorbește despre ei, prima dată sunt pomeniți CLAR, cu opera lor, în Psaltire. Cei care citiți Psaltirea, o să-i întâlniți. În psalmul 77 în special…el folosește o sintagmă ”încremenește călărețul pe cal”. Pentru asta, voi, va trebui să vă pregătiți. ”
  Spunea să ne ferim de zânzanie, de manipulare și să fim uniți, pentru că ”neamul nostru PLĂTEȘTE o FACTURĂ…PLĂTEȘTE AMBIGUITATEA PE CARE A ADOPTAT-O…PE TOT TIMPUL STĂPÂNIRII COMUNISTE = DUPLICITATEA!
  Am fost (și suntem…ÎNCĂ) un popor duplicitar!
  Ceea ce NU este plăcut DELOC Domnului…Domul nostru Iisus Hristos, a accentuat în diferite situații, că nu există CALE MEDIE…suntem două lumi paralele, dar niciodată tangente, între ele…ori noi, ASTA am practicat…ca popor vorbesc, în timpul tiraniei comuniste.
  ”Ei ne fac că ne plătesc, noi ne facem că muncim…”, ”ei ordonă, noi ne facem că ascultăm…”, etc…

  ȘTIȚI CARE ESTE PLATA DUPLICITĂȚII?
  ESTE INCAPACITATEA DE A MAI DEOSEBI DUHURILE RELE, DE CELE BUNE!
  Se face o confuzie nemaipomenită!
  Vă dau un exemplu recent: manifestația din Piața Victoriei…trei sferturi dintre ei au fost de bună-credință…un sfert, au știut despre ce este vorba…NU erau pentru Hristos în niciun caz și nici pentru era creștină…ci pentru Noua Ordine Mondială!
  De ce au fost duplicitari: ei au venit cu milioanele, câtă vreme au crezut că sunt în Numele Adevărului.
  Au amestecat lucrurile, lozincile au fost de toate felurile. Prin ceea ce s-a strigat ”Să vină DNA, să vă ia…” adică, ”să vină dracu, să vă ia!” pentru că se știe că DNA este (în) mâna dreaptă a masoneriei care va organiza și va implementa cu succes, Noua Eră Mondială. ”

 11. Consider total lipsit de sens mesajul transmis de preotul respectiv, la fel cum, ipsita de sens, este si religia asa cum este ea expusa aici.
  Sa fie o cruce ” cat mai mare” fiindca e si mai bine! serios?! pai Dumnezeu, daca ar exista in forma in care sustin acesti preoti, ar fi atat de lipsit de ratiune incat sa conteze pt el cat de mica sau mare e crucea?

  In plus, nu vi se pare un semn de rautate faptul ca rugaciunea este doar pentru “crestinii ortodocsi”? nu cumva e ingamfare asta? pai ceilalti oameni, buni la suflet, empatici, care isi ajuta semenii si nu fac rau nimanui, de ce sa nu fie salvati? ce importanta are in ce cred ei? Dumnezeu, asa cum il prezentati voi, ar trebui sa aiba grija de toata lumea…Nu vi se pare ca religia, in forma asta, e o aberatie de la un capat la altul?

  pace!

  1. Pare că lumea se tulbură foarte tare în urma acestui mesaj. Ca și mireni cred că ar fi mai potrivit să discutăm mai întâi cu duhovnicii noștri cu privire la această înregistrare și abia apoi sa răspândim dacă e cazul astfel de discursuri. Nu cred ca avem noi darul discernământului atât de cizelat încât sa hotărâm dacă acest părinte vorbește bine sau nu. Mai ales în contextul în care nici până în momentul de față nimeni nu știe cu exactitate originea acestui mesaj. Pe YouTube exista de exemplu o predica a acestui părinte și cineva a spus acolo ca ar fi părintele Iosafat de la Manastirea Putna, ori aici e deja Ieroschimonah. Poate ne vom lămuri cândva cine este cu adevărat.

  2. O sleahta de eretici si inselati cei care au creat si distribuit aceste materiale, pe langa asta, prostia si superficialitatea sunt si ele pacate. Majoritatea suntem caldicei si de-asta ne poticnim de astfel de proorocii mincinoase care seamana frica si panica. Trebuie aflat acest asa-zis preot si dat pe fata de pastorii nostri inainte sa indrume crestinii slabi inspre vreo erezie.

   1. Care “pastori” ? Cei care acum stau închisi in casa si zic sa stam si noi, in loc sa iasa in strada, ca georgienii ? Sf Teofan Zavorâtul spune ca nu vom mai avea pastori, dar vom fi indrumati de Duhul Sfant ! Duhovnicul meu, inainte sa moara, a spus ca nu mai avem preoți adevărați în țara.

  1. Mulțumesc domnule Bogdan cã a ți trimis acea interpretare care mi a confirmat bãnuiala ce o aveam
   O întrebare cãtre cititorii portalului?în muntele Athos nu pot exista ispite cu astfel de ,,profeții”?nu zic profeți mincinoși fiindcă am speranța că totuși ereticii și masonii nu au ajuns acolo. Look

   1. Ați citit profețiile Sfinților Părinți ? Profeția acestui preot român se potrivește la fix cu acelea, doar același Duh Sfânt vorbește prin toți credincioșii lui Dumnezeu.

    Suntem tot mai mult și mai clar avertizați despre ce se întâmplă și se va întâmpla și nu luăm seama…

    Este nevoie de lucrare lăuntrică, de rugăciune multă și deasă. Să căutăm să avem cât mai des în minte o rugăciune scurtă, indiferent că lucrăm cu mintea sau cu mâinile.

    Cu nădejde în Dumnezeu !

 12. @@@Doamna Anca așa pare la prima vedere:îngånfare;dar dacă veți cerceta,poate veți înțelege de ce ortodoxia este singura cale spre måntuire;iar legat de oameni extraordinari de buni,astea s povești;cei extraordinari de buni au fost cei ce au avut comuniune directă cu Tatăl Ceresc,comuniune ce s a petrecut datoritã luptelor grele cu patimile și ispitele
  Nu există om simplu care să nu facă nici un rãu nimãnui;nu ai cum să trăiești în lume și să nu faci deloc rău;după cum scriam,astea s povești care se găsesc cu precădere pe la eretici.

  1. DUMNEZEU VREA SA NE RUGAM PENTRU TOTI PACATOSII !
   Pacatul imptriva DUHULUI SFINT ,adica cum sint ERETICII ,nu se iarta .
   DECI pentru ereticii” BUNI ” nu ne rugam noi ORTODOCSII .
   In era internetului NIMENI nu e scutit sa fie ORTODOX . Nu s-a informat ,e problema lui .MOARE CU BUNATATEA IN BRATE,care.fara ORTODOXIE nu te mintueste .
   VREI SA INTRI IN CIORBA ,pune-ti CRUCE la usi .
   NU VREI,MARS AFARA,de ce ma plictisesti .

    1. Bine zici ca sunt 12 site anul asta.În ianuarie am avut emotii mari cu prima sita, cu războiul declarat de SUA. De cand a început, a fost greu, cu spaime. Acum cu virusul asta mondial. Cine știe ce o mai urma…

 13. Eu cred că oamenii nu pun în perspectivă lucrul și interpretează cuvântul la propriu, în loc să lase și loc simbolicului, metaforei ( și nația, credința în Domnul, încrederea în aproapele sau instituții ale individului se pot cutremura, pe lângă plăcile tectonice ).

  Referitor la ” cruce mare la ușă, cât mai mare, și – cum, că Dumnezeu se uită la inimi nu la cruci pe uși de x dimensiuni ). Așa este, dar încă odată e vorba de cei care îți calcă pragul. Dacă oamenii care testează pentru COVID văd cruci la ușile noastre, astea sunt mărturii care se adună și la care ei asistă. Rămâne gândul despre Dumnezeu cu ei și observă omul credincios, conștient și subconștient vor face un bilanț, oameni care se încred în El, cei care acceptă sau nu vaccinul și pe ce motiv, și se vor porni multe rotițe în sufletele și mințile lor ascultând toate argumentele pro și contra. Mărturisirile tacite sau nu ale credincioșilor vor declanșa și alimenta multe lupte lăuntrice celor care execută ordinele și nu le discută. Dacă stai și accepți cumințel tot ce-ți zic alții la virgulă că știu ei mai bine pentru tine (chit că-s somități și autorități în domeniu) și-i lași să decidă generalizat orice aspect privat și particularizat al vieții tale că tu nu au autonomie, personalitate, cultură, preferințe, discernământ și libertate în fața lui Dumnezeu, atunci se va comite tragedia con tu părtășia. Și atunci unde mai e taina individului și relația fiecăruia cu Creatorul ?

  Încă un aspect tragic e că oamenii nu au cultivat intuiția și inteligența transdisciplinară, în ciuda informațiilor la care au fost expuși decenii la rând prin filme, jocuri, clipuri, documentare, predici, demonstrații, educație formală (școli, licee facultăți ) . Nici nu ai nevoie de ani de facultate ca să îți dai seama că microprocesoarele încep să se producă în masă pe 3 nanometri (siliciu ) și că tranzistorii pot încăpea cu sutele de mii dacă nu milioane, într-o doză de vaccin (biometrie și nano tehnologie, deja trăim SF-urile de acum mulți ani, mai ales în sectorul militar). Un copil pasionat de tehnologie poate să îți spună asta. Și milioane de tranzistori din vaccin, cu metale grele – mercur, aluminiu tot din vaccin și ce-or mai avea, plus aluminul din folia alimentară în care e învelit orice produs, ionii de argint din șpray, fixativ, gel de păr și alte produse cosmetice pe piele, șampon, etc. Plus chemtrails-urile în sine care mai au și elemente dubioase facile proiecțiilor holografice ( bariu, cesiu, stronțiu, argint, etc ), toate astea se acumulează cu anii în corp și majoritatea nici nu știu, sau nu stau să facă chelare și băi cu sare și care-or mai fi leacurile pentru asta.

  Ce se întâmplă când stimulezi acea masă acumulată de metale și tranzistori (care sunt switch-uri on/off prin definiție) în corpul tău prin frecvențe 5G și microunde / radiații, mai ales dacă migrează în cap ? Intră în rezonanță conform proprietăților și frecvențelor materialelor și vei începe să prinzi posturi străine, apariții, halucinații, viziuni, să auzi vrute și nevrute, năluciri ispitiri închipuiri. Azi un înger de lumină mâine antihristul din Blue Beam pe cer, tot hologramă, extratereștri și ” pitici pe creier “.

  Câteva link-urui să vă dați seama cât de mic e nanometrul și cum hologramele deja sunt de nerecunoscut:

  http://www.trynano.org/pdf/whatisanano.pdf – josul paginii nr 6 sunt dimensiunile

  https://www.youtube.com/watch?v=9Z1GdMuC9E8

  De asta ne vor înșela simțurile și va trebui să ne ascultăm inimile și să-L chemăm pe Domnul acolo. Așa că în loc să vă obfuscați, contraziceți și isterizați în grup ca și creștini, precipitându-vă la nonsensuri sau incongruențe evidente, mai bine adunați-vă în sine și cercetați cugetul inimii, cereți sfat de la Dumnezeu și să vă arate adevărul, îndrume. Nu vă fie teamă să gândiți

  1. Interesant!
   Spunea pr.monah Teodot, chiar dacă a deviat dpdv ecumenist, despre lucrurile-astea:

   DESPRE CORONA VIRUS-Monahul Teodot: “Bill Gates este un satanist si vrea sa ne omoare prin vaccine!”

   https://www.youtube.com/watch?v=PVljhsAix8w

   Urmăriți de la min.4:39-12:21, în care vorbește despre legătura dintre nanoparticule și 5G…scopul ținerii în casă a românilor, ILEGAL, NECONSTITUȚIONAL prin intimidare, ca să nu vedem când se instalează 5G-ul care va interacționa cu nanoparticulele pulverizate spre/ingerate de noi INTENȚIONAT (sanchi, motiv de corona pentru dezinfecție….de exemplu!) în mod deliberat, agresiv…pentru a interfera cu ADN-ul nostru gândind și acționând apoi CUM vor ei…LA COMANDĂ, mai ales după aplicarea ”vaccinului” bio-cipa(n)t și-a tatuajului aplicat DUPĂ…toate cu însemnul Fiarei, pentru a fi înregimentați în NOM, de partea Antihristului și împotriva Lui Hristos, pierzându-ne viața….fizică, sufletească, duhovnicească și VEȘNICĂ:

   -Pe oameni îi bagă în panică, arată cazuri de îmbolnăvire: unii sunt îmbolnăviți de acest virus, unii poate nu sunt!
   Unii n-au fost îmbolnăviți și puși în carantină!
   Această Organizație Mondială a Sănătății care este mână-n mână cu concernele farmaceutice….știind CINE le conduce și pe-astea…clanurile sataniste Rockfeller…
   -Gates!
   -Așa…Bill Gates și Melinda Gates…după 40 de zile de apariție a acestui virus în China, în China zice că s-a obținut biruință asupra lui…iată că după acest coronavirus făcut în laborator de către ei, vin și cu SOLUȚIA = UN VACCIN și după vaccin și un TATUAJ electronic…exact cum spunea Pr.Elpidie în urmă cu 7 ani…vor încerca să ne introducă acești nano-roboți, aceste cipuri în organismele oamenilor, pe CĂI VICLENE!
   Una din cele mai viclene și ispititoare CĂI este VACCINUL!
   Cine n-ar vrea să se păzească de acest virus?
   Cine n-ar vrea dacă e bolnav, ca să se vindece?
   Ei au pregătit SOLUȚIA = VACCINURILE CU NANO-CIPURI!
   Au și spus despre ele…sunt făcute de către o firmă…MODERNA care se traduce MAUD MODEST RNA (Acidul ribonucleic), nu ADN-ul!
   ADN-ul este acidul dezixoribonucleic.
   RNA-ul (în engleză), ARN-ul lucrează împreună cu ADN-ul…uitați-vă cu ce lucrează aceștia! La baza celulei omului!
   Se caută să se introducă ACOLO prin acest vaccin, un nou lanț, în afară de cele două lanțuri a câte 22 de cromozomi…vor să mai introducă unul, aceștia!
   Acești cercetători care sunt de fapt, cu TRANSUMANISMUL! = TRANSFORMAREA OMULUI DIN FIINȚĂ CU TRUP ȘI SUFLET, DIN PERSOANĂ UNICĂ…mai întâi îl transformă în Număr și nu se mulțumesc numai cu atât, pentru ei suntem niște numere, goimi…adică oameni considerați de către ei a fi fără suflet…și vor să transforme acest om – trup și suflet – în legătură cu Sf.Treime, într-un om-robot, prin introducerea acesto nano-cipuri care o să te lucreze pe tine omule, la nivelul ADN-lui.
   Iată unde s-a ajuns: până la despărțirea sufletului de trup!
   Ei vor să-ți controleze gândurile, sentimentele și să-ți și inoculeze altele!
   Am înțeles că nano-cipurile din vaccin vor avea puterea prin 5G pentru că NANO (eu am făcut și Facultatea de Electronică și Telecomunicații, înainte de cea teologică…)- NANO-METRUL ESTE UN SUBMULTIPLU AL METRULUI ȘI-AL MIMILETRULUI!
   Este mai mic de 1 milion de ori decât 1 mm.
   ÎNTR-UN MILIMETRU CUB DE VACCIN ÎNCAP 1 MILION DE NANO-CIPURI!
   Asta e IDEEA!
   Iar aceste NANOCIPURI răspund frecvenței Giga-herți!
   Ele (NANOPARTICULELE) sunt ACTIVATE la frecvențe de GIGA-HERȚI precum NANO este SUB-MULTIPLU METRULUI, MILIMETRULUI, așa MEGA-GIGA-TERA sunt SUPRA -MULTIPLUL METRULUI, MILIMETRULUI!
   De-aicea este foarte interesant ce-au făcut…și anume, NANOMETRIA corespunde la GIGA-HERȚI…acest 5G pentru că acești giga-herți trebuie să aibă o anumită putere!
   Puteri mici, de mică frecvență sunt și în natură…NU interacționează puternic cu organismul uman, cu celula vie a organismului… dar la puteri mari, GIGA…4, 5 Giga interacționează cu celula ADN-lui, ADN-ul tău.
   D-aia se constată cum păsările cad din zbor (moarte), copacii se usucă…

   5G-ul spun și ei…ESTE METODĂ DE UCIDERE!
   Serviciile secrete din Anglia au mărturisit că 5G este metodă de ucidere.
   Iată deci, cum va fi influențat omul, dar ca să poată să influențele nano-cipurile din tine prin vaccinul pe care l-ai primit, trebuie să mai primești și acest tatuaj electronic care va fi bine-nțeles pe mână și vor face ei un vicleșug ca să-l facă și pe frunte că ”n-ar fi rău”…
   -Care este de fapt, PECETEA (Antihristului).
   -Mai ales pe frunte unde au metode de identificare facială (biometrică).
   -Pe iris, pe ochi…
   -Pe iris, pe configurația feței…identificarea facială care excelează în milioanele de verificări în China.
   Oare…vă întreb pe Dvs, mă întreb și eu…OARE NU ESTE ACEASTA PECETEA de care s-a vorbit în Sf.Scriptură și Sf.Părinți?
   Sp.Ap.Evanghelist Ioan în Apocalipsă!

   Aceste coronavirus este făcut ca să creeze o isterie generală și panică pentru toată lumea, la nivel mondial…ca oamenii să ceară, oameni de-ai lor…”dați-ne soluția!”
   Avem soluția…mai întâi au zis că va dura până se face acest vaccin, dar ei au vaccinurile mai dinainte…
   BILL GATES a zis că a dat un miliard de dolari pentru această treabă.
   Aceștia sunt sataniști! Fam.Gates…Bill și Melinda Gates sunt sataniști, se închină dracului!
   Ei nu cred în Mântuitorul nostru Iisus Hristos!
   Ei vor să elimine populația!
   REDUCEREA POPULAȚIEI…au declarat pe față, filmat…”

 14. Către admin, faceți astfel încât să fim anunțați pe mail când sunt răspunsuri
  la comentarii sau comentarii noi. Altfel trec articolele și e greu să ajungi la comentarii
  vechi.
  Mi-e îmi apare doar opțiunea publică comentariul.

  1. @@@Domnule Alexandru bãnuiesc cã pentru mine era acea ìntrebare;că sã înțelegeți că nu vorbesc prostii și că citirea cărților Sfinților Părinți nu are nici o treabă cu această ,,prorocire”, vă sfătuiesc să intrați pe linkul distribuit de domnul Bogdan unde veți găsi o interpretare făcută de un preot în duh ortodox;și ca să fiu un pic mai dur, această ,, profeție”e cam haotică,cam amenințãtoare;Dumnezeu nu așa trimite avertismentele.

   1. Si de ce credeti ca numai dv ati avea dreptul sa stiti CUM trimite Dumnezeu profețiile, iar acel ieroschimonah NU ar avea ? Va spun, ca si lui PG: nu conteaza ca sunteti preoti, daca nu faceti ce trebuie, mult vi se va cere. Sufletul fiecarei oi care nu s-a mantuit din cauza nepurtarii de grija a pastorului. Sf Pelaghia a spus ca TOȚI preoții au primit tot ce e necesar ca sa aiba darul străvederii, dar nici unul nu are ! Dacă acest ieroschimonah are, este pentru ca a suferit mult, isi pune sufletul DEZINTERESAT pentru aproapele, slujeste (cu frica si cutremur !) ZILNIC Sf Liturghie, îi cinsteşte pe sfinți (de Ziua sf Arsenie Boca i-a făcut un parastas pe cinste si cand a slujit Sf Liturhie a ieşit şi soarele, deşi dimineața era mohorât…)… Voi v-ați făcut sinedrii proprii, în care aplicați etichete de “înşelat” cui vă convine, judecați în absența inculpatului (ceea ce nici Pilat n-a făcut!), primiți arginți din mâini necurate şi căutați la față (ca să nu spun ” buzunare “), vă faceți teologhisitori pe caterisiții din motive administrative (sf Ilie Cleopa a acceptat sa fie stramutat de la o manastire la alta, dar ” iluminătorii vostri au neascultat, motiv pt care au căzut in patima mândriei si a judecarii aproapelui)..
    Să mai spun ? …

 15. Ortodoxinfo te rog poseaza acest mesaj ca sa il vada cat mai multi, poate chiar ca artic.
  Sa nu ne mai lasam prada tuturor inselarilor si ereticilor “profeti”, aceasta nu e in duh ortodox!

  Am vorbit cu parintele meu duhovnic si il cunoaste (nu personal), ci din spusele unor fosti ucenici ai acestui preot, precum si din inregistrari audio cu “predicile” sale si a aflat lucruri ingrozitoare: acest preot calugar slujeste este un înșelat care se crede Fiul lui Dumnezeu… Slujeste la o parohie din Ploiesti care grija si de o casa de surdo-muti.
  din mesajul parintelui meu:
  Acest preot care indeamna pe credinciosi sa puna Sf. Cruce pe usa atat
  in afara usilor cat si inauntru se numeste Pahomie, este ieroschimonah, hirotonit in Muntele Athos, este cu Arsenie Boca, in niste cuvantari ale lui care sunt publice spune: “in numele Tatalui si al Duhului Sfant”(nu spune “si al Fiului” caci el se crede ca este Fiul), intr-o alta cuvantare de-a lui spune: “Tatal binevoieste si eu le trimit, le dau drumul la toate acestea…”, mai spune: “ma autodezleg de toate acestea si le dau drumul…”.
  Am mai auzit despre el ca este de acord cu intreruperea pomenirii ierarhilor ecumenisti, ca el ar fi intrerupt pomenirea dar slujeste cu alti preoti care nu au intrerupt pomenirea.
  Eu si cu un parinte de-a nostru ingradit am vrut sa mergem pana la el sa vorbim, l-a anuntat cineva si nu a vrut sa ne primeasca. Nici eu nu am stiut ce este cu el cand l-am ascultat prima data dar am aflat despre el ca este inselat, daca se crede Profet, sfant, chiar Fiul lui Dumnezeu este o mare erezie , este infricosator.
  Sa avem grija ca el spune multe , nu este rau sa avem Sf.Cruce in casa asta stim cu totii, dar daca este inselat, in comuniune cu ecumenistii trebuie sa fim rezervati, sa ascultam de Sf.Parinti si fiecare sa asculte de duhovnicul pe care-l are.
  Cel mai important in aceste vremuri de incercare pentru noi este sa ne pregatim duhovniceste, sa nu ne descurajam orice s-ar intampla caci Dumnezeu este cu noi.
  Domnul si Maica Domnului sa ne ajute si sa ne intareasca.
  Sa fiti binecuvantati!

  1. Deci, nu vorbea în Numele Lui Dumnezeu…SE CREDE(A) Fiul lui Dumnezeu!
   Adică omul ăsta e un ÎNȘELAT!
   Mihai a realizat că CEVA nu e în regulă…eu am luat de bun tabloul general, nu în amănunt!
   Dacă e să ”prorocească”, înseamnă că-i spun CEILALȚI care stau în văzduh ce are de gând să facă cu lumea Satana cu îngerii lui.
   Să vedem ce va fi cu virusul ăla EUROCOLIA, CUTREMURUL sau RĂZBOIUL INTER-SOCIAL…

  2. @VioletaB
   Adevarat ce zici !
   Ăștia sunt puișorii lui AB !
   În momente/vreme de criza, când Dumnezeu ne lasa la mintea noastra, oare chiar nu intelegem ca din propria noastră conștiința liberă, trebuie să ne pocaim sincer si cu smerenie pentru pacatele noastre si ca nu trebuie să așteptăm soluții miraculoase de la vânzători ci duhul, să ne rugăm dela ora … până la ora … cu rugăciunea x de parcă Dumnezeu e un fel de contabil !
   Iertare de îndrăzneală!
   Doamne ajută

   1. Gata, ai găsit PROBLEMA = puișorii lui AB!
    AB, adică Arsenie Boca este SFÂNT!
    O să dai nas în nas cu el și o să vedem pe unde scoți cămașa!
    În al doilea rând, după cele spuse de duhovnicul Violetei – numele lui care nu este menționat, nu știu de ce…dacă tot vrem să aflăm adevărul – nici el însuși cunoscându-l PERSONAL pe acest Pr.Pahomie, ci doar din vorbele ucenicilor ”lui”…adică din ”n” pricini, vădite sau nu vădite a fi eretice, smintitoare, etc..

    Dacă e să fim corecți, l-aș ruga pe acest părinte Pahomie, să intre pe site și să ne trimită un mesaj….de confirmare sau infirmare a ceea ce se spune despre el, incllusiv de unde-i parvin vedeniile, și DACĂ crede despre sine (că ar una din persoanele Sf.Treimi…) , NU din spusele ucenicilor lui…

  3. Si de unde stie acest “duhovnic” ca Nu vorbea in numele lui Dumnezeu, ci se credea, daca nu a ajuns la el ??? Daca ieroschimonahul NU l-a primit, este ca a vazut in duh ca acest parinte nu venea cu smerenie, ci sa ispiteasca ! Nici eu NU l-as fi primit ! Ce stiu este ca o sora a vazut o sf Cruce in Af Altar la parinteke P. Doar s-a gandit ca si-ar fi dorit una si parintele a si iesit cu ea si i-a facut-o cadou… Mie mi s-a confirmat de mai multe ori ca stie gandurile… Dați cu piatra cît poftiți, dar s-ar putea să vă loviți piciorul în țepuşă. În loc să fiți recunoscători pt că v-a avertizat de pericole, riscându-şi pielea, vă purtați precum gadarenii si va autodeclarați mai sfinți decît sfinții…si nu inteleg de ce aceia care au fost vindecați si ajutati de parintele tac acum malc, precum leproşii israelieni si ma lasa DOAR pe mine sa-l apar, care sunt un biet “samarinean” care nu sunt printre ucenicii parintelui, dar i-am simțit si Harul si Darul…

  4. Cu durere in inima si dragoste frateasca nu pot decat sa va intreb: nu va este rusine sa terfeliti imaginea unui Preot? In primul rand, “cine esti tu, ca sa judeci pe sluga altuia?”. Noi nu avem dreptul sa judecam nici un om de pe fata pamantului, dar chiar sa judecam asa un Preot? Si daca ar fi fost pacatos, ca si Preotii sunt oameni si sunt supusi greselilor, cine suntem noi sa judecam un slujitor al lui Dumnezeu care a primit harul Duhului Sfant la una din cele sapte Sfinte Taine ale Bisericii Ortodoxe? Ni s-au terminat pacatele si ne-am sfintit si nu mai avem altceva de facut decat sa ii judecam pe altii si sa ne batem joc de ei? Chiar asa am ajuns?

   Mesajul de mai sus… nu doar ca nu contine adevarul, dar nici macar ortodox nu este. Asta v-a invatat Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti? Eu stiam ca la Dreapta Judecata dam socoteala pentru orice cuvant desert care ne iese pe gura, ca este scris ca barfa este uciderea sufleteasca a aproapelui, ca “sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau” nu este un sfat, ci una din cele zece porunci samd.

   O sa punctez doar cateva aspect:
   1. Acest Preot nu se crede fiu al lui Dumnezeu, a spus in mai multe predici ca oamenii trebuie sa ajunga de la chip al lui Dumnezeu la asemanarea cu Dumnezeu, adica sa fie fii ai lui Dumnezeu dupa har, caci Unul este Fiul lui Dumnezeu dupa fiinta – Domnul Iisus Hristos. Daca am deschide Sfanta Scriptura, am vedea ca Insusi Mantuitorul si Sfintii Apostoli ne indeamna sa fim fii ai Lui Dumnezeu!
   2. NU are o casa de surdo-muti!!! Este Preot Misionar, face parte din Biserica Ortodoxa Roamana, dar, spre deosebire de Preotii de parohie, pe langa Slujbele pe care le face ca orice Preot Ortodox, face Slujbe si pentru oamenii cu deficiente de auz si vorbire si are la scaunul de spovedanie si oameni nevazatori! Intr-adevar! Ce crima! Sa slujesti aproapele, chiar si pe cei surzi, muti si nevazatori!
   3. In sfarsit, in sirul minciunilor, un adevar: este Ieroschimonah.
   4. M-am convins de falsitatea afirmatiilor de la prima propozitie, dar acum prin expresia “este cu Arsenie Boca”, m-am convins definitiv de calitatea omului care a scris aceste randuri. In primul rand, din minimul de respect, este Parintele Arsenie Boca, ca este Preot, nu mirean. In al doilea rand… Parintele Arsenie Boca are la Patriarhie dosar de canonizare in care sunt enumerate sutele de minuni savarsite, este un Preot care a slujit Biserica si aproapele toata viata, care si-a dedicat viata Preasfintei Treimi si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, un Ieromonah care a contribuit la tezaurul Bisericii Ortodoxe Romane prin picturile bisericesti, prin Sfintele Icoane ramase de la dumnealui si, nu in ultimul rand, prin bogatia textelor scrise. Deci, daca cineva inca mai are dubii de sfintenia acestui Preot, macar – pentru toate darurile pe care le avem mostenite de la el si pe care le-am enumerat – sa isi arate respectul fata de sfintia sa! Macar! Ca noi nu facem nimic, dar stim sa ii batjocorim pe cei care fac.
   5. Cele mai mari minciuni din tot meajul:
   – „in numele Tatalui si al Duhului Sfant”(nu spune „si al Fiului” caci el se crede ca este Fiul). Intotdeauna Parintele zice “In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh”, la toate Slujbele, poate sa dea marturie orice credincios care a fost la orice Slujba acolo.
   – este de acord cu intreruperea pomenirii ierarhilor ecumenisti
   – ca el ar fi intrerupt pomenirea dar slujeste cu alti preoti care nu au intrerupt pomenirea.
   Cine a participat la Slujbele Parintelui si are cunostinte minime de Teologie, stie foarte bine ca Parintele respecta toata randuiala lasata de Sfintii Parinti pentru Slujbe, NU are nici o treaba cu ecumenismul, se roaga pentru ierarhii Bisericii Romane Ortodoxe, ca orice alt Preot.
   Concluzia mea este ca cine a scris mesajul de mai sus nu il cunoaste pe Parintele Pahomie, nu si-a verificat informatiile si nici macar crestin nu este pentru ca nu se poate sa iti bati joc asa de un om pe care nici macar nu il cunosti.
   Si imi rasuna in urechi cuvintele Parintelui Proclu Nicau “Constiinta, spune-mi drept, daca mor amu, ma mantuiesc? Ii place lui Dumnezeu cum sunt?”.
   Avem Sfanta Scriptura, avem Sfintii Parinti, avem Duhovnic. Sa tinem de ele. Daca vrem sa primim si mesajele altora, bine; daca nu, ne vedem fiecare de treaba noastra, dar hai sa nu ii mai omoram cu pietre, ca nu exemplul asta ne-a fost dat de Domnul.

 16. Matei 10:

  ” Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.35.Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.37.Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.38.Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine. ”

  Ştiu un preot, ucenic al sf Ilarion Argatu, pe care soția l-a luat cu vrăji. De la mama lui ştiu. Ea îmi spunea că nora ei a căzut în desfrânare chiar cu naşul lor de cununie. Eu am văzut că preoteasa purta şi brățară la picior.
  Nu cunosc de ce s-a despărțit ieroschimonahul P., dar ştiu că de fericire nu pleacă nimeni. Dacă putea obține unitatea în duh în sânul familiei, nu cred că ar fi plecat. Tot ce ştiu este că vrăjitorii au încercat să-l omoare de foarte multe ori. Şi accident de maşină i-au înscenat pe când mergea cu un frate în Sf Munte, dar Dumnezeu i’a scăpat nevătămați, deşi maşina s-a făcut armonică.
  Ieri, un alt “pater” (Mihail) l-a făcut agramat pe păr P un alt blog. Era un “pater” care recomanda “să stăm în casă” (sigur, mucenicia e incomodă). Şi tocmai când mă revoltam în duh cu privire la atacurile mârşave ale acelui cărturar, mă trezesc că mi-a apărut pe youtube un clip (fără să schimb eu, care atunci ascultam “Îngerul a strigat “)… Iată ce era…o cântare îngerească a Sf Evanghelii

  https://youtu.be/DG6Yi_5UV0M

  ” Cine Ma va marturisi pe Mine în fața Tatălui ceresc…”.

  Aşadar, să vedem: cine îl mărturiseşte ? Cel care zice să stăm acasă sau cel care ține Sf Liturghie în aceste vremuri, punându-şi pielea la bătaie ?

  Dau mărturie în fața lui Dumnezeu că ceea ce mi s-a întâmplat acum o jumătate de oră este adevărat !

  Iar faptul că atâți preoți s-au năpustit dă îl desființeze îmi onfirmă Harul părintelui P…diavolul s-a năpustit să îl desființeze…

 17. Buna ziua.
  Astazi am fost contactata de o persoana din partea acestui parinte. Doamna m-a rugat insistent sa sterg predica acestuia, pentru ca, spunea ea, noi cei care am distruibuit, ii facem foarte mult rau parintelui. Se pare ca el nu a dat binecuvantare pentru ca aceste doua predici ale lui sa fie transmise mai departe.
  Va rog frumos sa publicati un nou articol, in care sa lamuriti si sa explicati aceasta situatie.
  Am ajuns sa ne speriem de tot felul de mesaje care vin de pe WhatsApp, de pe Messenger, de la tot felul de necunoscuti, iar atunci cand ne intrebam cine este “parintele”, nimeni nu stie.
  Ba mai mult decat atat, unele persoane, cum ar fi cea care m-a contactat, mi-a spus ca ii facem mult rau parintelui, dand Share mai departe la acestea.
  Eu am niste nelamuriri:
  – de ce aceste persoane nu ies public sa spuna cine sunt, la ce manastire, sub ce ascultare ?
  – de ce aceste persoane nu isi asuma ceea ce au spus ? Sunt familii, femei gravide sau persoane in varsta care au auzit aceste mesaje si s-au speriat foarte tare.
  – de ce aceste lucruri se spun pe ascuns si doar la unii cunoscuti ? Mari preoti si duhovnici au spus aceste lucruri in public si nu le-a pasat ca raman fara “scaun”, nu s-au comportat cu egoism sau frica. Le-a pasat de toata lumea si au vrut sa auda cat mai multi, nu doar de un cerc restrans.
  Cum putem sa mai avem incredere, cand nu stim sursa unui cuvant pe care il primim ?
  Sa ne amintim ca in zilele din urma se vor naste multi profeti mincinosi. Recomand sa pornim o campanie de demascare si se inlaturare a acestora din mediul online.
  Haideti sa ne ghidam dupa sursele sigure, cum ar fi mari sfinti si duhovnici.

 18. Pt.Mihaela BV și Mara:

  Mara, ASCULTĂ predica să vezi că a fost înregistrat TOTUL…și în mesajul din 2 martie primit de mine, și în cel de vineri…nu e nicio mistificare!
  Este înregistrarea cu ceea ce a spus el, nu băgat din burtă de la mine!

  Mihaela VB , odată ce s-a permis să fie înregistrat, trebuia să se fi gândit că, dintre cei care au asistat la PREDICĂ (vezi prima înregistrare în care se aud voci de copii și de femei…) o să se găsească CINEVA să dea pe mai departe!
  Eu l-am primit ca fișier audio și pe primul, și pe-al doilea în care, nu mai era vorba de predică în spațiu public, ci o adresare personală adusă publicului creștin…

  DECI, odată ce vorbești, asumă-ți ceea ce ai spus/predicat!
  Iar dacă NU vrei, atenționează-ți grupul elitist că doar ei trebuie să știe despre natura mesajului tău, interzicându-le să le dea mai departe spre știința tuturor!
  Transcriptul a ceea ce a spus – aproape mot-a-mot – îmi aparține, și am făcut-o ca să mai știe și ceilalți despre ce urmează!
  Nici acum nu cred că am făcut rău, chiar dacă nu știam cum îl cheamă pe preot….numai în înșelare să nu se afle cum zic unii …asta ca bârfă, până la proba contrarie!
  Iar doamna care ți-a trimis mesajul ca fiind din partea părintelui, i-aș fi transmis că dacă e așa, fie să dea o dezmințire, fie să-și asume cele spuse!

  1. https://stranaortodoxa.wordpress.com/2020/02/13/fara-de-razboi-veti-muri-cu-totii-vor-fi-multe-jertfe-toti-mortii-vor-zacea-pe-pamant-si-iata-ce-va-mai-spun-seara-veti-fi-cu-totii-pe-pamant-la-suprafata-iar-dimineata-trez/

   „Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“.

   1. Exact!
    Asta spune și părintele în primul mesaj…cel lung…că, în urma cutremurului vor fi înghițite casele cu totul…”fără război VĂZUT, merge războiul (nevăzut)…”
    Iar despre site, cele 12, ne CERNE dracu prin apăsarea pe accelerație, probându-ne și răbdarea , și credința!

 19. 1. Primul comment l-am pus legat de mesajul postat de VioletaB, nu faceam referire la mesajele tale, Magda.

  2. @ Magda & MihaelaBV: Parintele a facut acest mesaj audio pentru cateva persoane ca acestea sa informeze lumea (printr-un mesaj scris, nu prin mesajul audio) de cele doua recomandari: sa puna Sfanta Cruce deasupra usii si sa zica rugaciunea “Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, ai mila de noi, crestinii ortodocsi, si ai mila de lumea Ta care Te lauda si Te slaveste!”. Atat. Si suficient. De ce doar atat? Pt ca doar atat ne era adresat noua, asta ne era tuturor de folos, asta era bine sa facem. Si, totodata, pentru ca restul inregistrarii este de neinteles pt noi, iar noi transformam ce nu intelegem in interpretari personale, in barfe, in hule, in judecata samd. Lucru care s-a si vazut. Pt ca nu toti cei care l-au ascultat sunt credinciosi si nu toti au intentii bune. Si atunci au aparut atatea lucruri… care nu isi aveau rostul. S-a pus oare cineva pentru o secunda in locul acestui Parinte? Un Parinte simplu, smerit, care – din dragoste pentru aproapele – a vrut sa transmita doua lucruri oamenilor printr-un mesaj scris: Sfanta Cruce si rugaciune. Nu mai reiau ideea cum, in loc de scrierea celor doua recomandari, cineva i-a publicat mesajul audio. Cert este ca oamenii, in “bunatatea” lor, i-au rasplatit… cum stim noi mai bine: aruncand cu bolovani in dumnealui, desi nu a gresit cu nimic (poate doar cu prea multa incredere in oameni).

  3. Legat de toate commenturile din mediul online care m-au oripilat de-a dreptul prin.. nu stiu, rautatea lor, dorinta de a face rau altuia, dorinta de a denigra o persoana sau ce o fi:
  Va zic din propria experienta, este foarte greu sa nu ai un Duhovnic sa te spovedeasca, sa te impartaseasca cu Trupul si Sangele Domnului, sa faca taina Sfantului Maslu cand esti bolnav, sa fie alaturi de tine macar cu un sfat cand iti este foarte greu, sa mijloceasca prin rugaciunile lui la Domnul si la Maica Domnului pentru tine. Parintele asta face pentru noi; si ne-a ajutat pe toti si a ajutat foarte multa lume din tara, i-a primit pe toti, s-a rugat neincetat pentru toti si pentru tara. Si este foarte trist sa vad ca persoane care nici nu il cunosc fac afirmatii strigatoare la Cer de-a dreptul. Si pentru ei o sa scriu urmatoarele:
  Fratilor, suntem departe de Hristos! Unde ne este dragostea de aproapele? Si, repet, chiar am uitat cuvintele Mantuitorului “cine esti tu, ca sa judeci pe sluga altuia?”.
  In primul rand, daca tot tinem sa facem analize, va rog sa analizati, NU sa interpretati dupa parerea personala, ci sa analizati conform gramaticii si semanticii limbii romane – primele doua cuvinte: “Sunt Parintele”. Doar din aceste doua cuvinte isi da seama si un elev de clasa a 5a care face analiza pe text ca naratorul se adreseaza unui cunoscut. Si imi aduc aminte de cuvintele Parintelui Arsenie Boca ” În mintea strâmbă şi lucrul drept se strâmbă”. In loc sa vedem evidentul si anume: un Parinte vorbeste in privat cu niste cunoscuti – pentru ca nu se prezinta si li se adreseaza in mod direct, informal; interpretam noi cine este, de unde este. Si asta nu ar fi nimic, dar pe langa “cine este” au mai aparut si lucruri precum: vrea popularitate: vrea pomelnice samd.
  Ca sa nu mai existe nelamuriri: acesta este un mesaj PERSONAL, PRIVAT, pentru care nu s-a dat nimanui nici un drept si nici o binecuvantare de distribuire. Cum a fost distribuit, de catre cine, cu ce motiv sunt niste lucruri care nu fac obiectul discutiei (Dumnezeu sa ii ierte). Oricum in secunda in care am zis mesaj PRIVAT s-a incheiat orice discutie pe baza lui pt ca NU este treaba nimanui ce vorbeste un om (fie Preot, fie mirean) cu familia/apropiatii. Daca era o declaratie de presa sau un anunt publicat de autorul lui, puteam comenta. Asa, nu.
  Dar, pe langa asta, cum sa zicem despre o persoana care nici macar nu se prezinta ca este in cautarea popularitatii?! Folosindu-ne de ratiunea cu care Atotbunul Dumnezeu ne-a inzestrat. Ca sa nu mai spun ca nici macar nu a stiut si, in nici un caz, nu si-a dorit sa ajunga pe site-uri si pe youtube.
  Continutul mesajului nici macar nu ar trebui discutat; nu este nimeni in masura sa il comenteze din simplul motiv ca, repet, este un MESAJ PERSONAL.
  Dar, daca chiar se insista, iar folosindu-ne ratiunea, daca analizam textul, recomandarile transmise concret sunt:
  – Puneti Sfanta Cruce deasupra usii
  – faceti rugaciuni indelungi
  – trebuie sa rabdam ceea ce a ingaduit Dumnezeu
  – ziceti si rugaciunea “Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, ai mila de noi, crestinii ortodocsi, si ai mila de lumea Ta care Te lauda si Te slaveste!”
  – rugati-va neincetat
  Este ceva neortodox legat de aceste recomandari? Sunt incalcate Canoanele Apostolice sau Canoanele lasate la Sfintele Sinoade? Este ceva contrar a ceea ce ne invata Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti? NU. Unde este ratacirea? Sa avem Sfanta Cruce? Sa ne rugam neincetat? Concluzia: nici o recomandare nu a fost facuta in afara invataturilor ortodoxe, ba, din contra, sunt recomandari care se regasesc si in Sfanta Scriptura si in scrierile Sfintilor Parinti.
  Iar referitor la alte lucruri mentionate (precum cutremurul): nu stim noi ce/cum/cui vrea Dumnezeu sa ii descopere lucruri care nu sunt destinate oamenilor de rand. Avem exemple in Pateric, in Filocalie si in multe alte scrieri ortodoxe. Si, totodata, trebuia luata in calcul si varianta ca poate vorbea metaforic (poate fi un cutremur social/economic sau pur si simplu o greutate ingaduita de Dumnezeu pentru pacatele noastre) – caz, de asemenea, des intalnit in randul scrierilor ortodoxe. Dar de asta probabil nu ne era destinata noua partea asta a mesajului.

  Sa ma iertati, dar mai bine lasam judecata Judecatorului, ca Dumnezeu cunoaste gandul si inima fiecaruia; iar noi sa ne rugam Atotbunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ne ierte, sa ne ajute sa facem voia Domnului, sa ne intareasca in dreapta credinta, sa ne picure in inima un pic din nemasurata Sa dragoste pentru ca noua ne lipseste cu desavarsire, sa ne ajute tara si sa fim mai uniti, ca si asa traim vremuri grele. Eventual, cu accentul pus pe unitate… ce frumos scria Sfantul Apostol Pavel: “De aceea eu, cel intemnitat intru Domnul, din suflet va rog sa umblati cu vrednicie, potrivit chemarii cu care ati fost chemati, cu toata smerenia si blandetea, cu indelunga-rabdare, intru iubire ingaduindu-va unii pe altii, straduindu-va sa pastrati unitatea duhului intru legatura pacii. Un singur Trup si un singur Duh, asa cum ati si fost chemati la o singura Nadejde a chemarii voastre; un singur Domn, o singura Credinta, un singur Botez, un singur Dumnezeu si Tata al tuturor, Care este peste toti si’ntru toti.”

 20. Am ascultat și pe un părinte și pe altul.. Cel din predică este smerit și nu calcă cu nimic pe lângă Sfânta Scriptura, inclusiv Apocalipsa și Proorociile sfinților părinți. Celalalt își numește canalul”in duh și adevăr “, dar știm ca doar Mântuitorul a vorbit în” duh și adevăr “. Putea sa spună” în slujba Duhului și a Adevărului “. Ce sa zic :” s-a cam smerit mandruletul”, cum spunea părintele Arsenie Papacioc. Concluziile… le trageți singuri…

 21. Ma refeream la părintele cu proorocia și la “părintele” Mihai de pe feisbuc. Sunt doua persoane diferite…

   1. Oameni buni, “prorociile” acestui preot calugar au ajuns pana in America si Australia, ca fiind date de calugari din Sf Munte.
    In cele din urma, Muntele Athos a dat o dezmintire pe site-ul grec Romfea ca nu le apartine acest mesaj. Cine vrea sa inteleaga ca acest “profet” nu e deloc in duh ortodox…
    Aici linkul, se poate traduce cu Google translate: https://www.romfea.gr/agioritika-nea/36160-prosoxi-me-eidikes-odigies-apo-to-agion-oros

    Feriti-va de false minuni si de falsi profeti!
    Cine se crede vrednic sa vada sfintii si sa simta buna mireasma la rugaciune sa aiba grija sa nu cada de-a dreapta….

  1. @Duhul Capitanului: parinte, va rog ascultati si predicile, nu doar mesajul audio despre a pune crucea la usa, si o sa auziti si dvs cat de neortodox vorbeste acest preot calugar.
   La un moment dat chiar a spus in predica de 18 min cu cutremurul, eurocolia etc ca raman preotii fara haina preoteasca, adica in … curul gol! Ad litteram. Si ca Dumnezeu va face preoti noi din cei ce sunt acum curvari. Si cate si mai cate grozavii…
   Intr-o predica de 18 minute pomeneste doar pe Dumnezeu Tatal Cel Ceresc, dar nici macar o data numele Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Niciodata despre intermedierea Maicii Domnului.
   Doar seamana panica si tulburare, ca si cum toate sunt deja batute in cuie si NIMENI, nici pocainta, nici rugaciunea, nu mai poate schimba cursul lucrurilor… exact in stilul sectantilor.

   1. @@@Violeta B,si domnul Bogdan a trimis o interpretarea a unui preot;daca romanii nu ar fi comozi,ar asculta si ce zice acel preot;si zice bine!

    1. Iată că mă consider “român”, am citit şi ce a scris Violeta şi ce a scris Bogdan, dar îmi asum libertatea să nu ascult de cei care nu au DECÎT fragmente de adevăr (Doar Dumnezeu este holistic), dar colcăie de auto-îndreptățire, invidie, răutate şi nerecunoştiință. “Mici de zile, mari de patimi “. Şi, ca să nu mai colcăiți atât de grija părintelui P, vă anunț că şi indianului sadhu Sundar Selvaraj i-a spus Dumnezeu Tatäl că vine un virus mult mai greu decît actualul.
     Vedeți pe la 2.08.00 (ora 2, min 08)

     https://youtu.be/OhoZcrBLXFM

     Aşadar, indianul nu avea cum să ştie de păr P. Şi spune că i-a spus Dumnezeu Tatăl (exact ca şi păr P.) şi eu îl cred, pentru că Duhulbate unde vrea. Doar voi, în loc să vă plângeți păcatele, stați Şi în ceasul al 12-lea să faceți pe deştepții, muşcând de fund pe părintele P, pt că a îndrăznit să vă scoată din căldiceală şi ipocrizie ! Câinii nu muşcă mâna celui care îi hrănesc, iar voi nici duhovnicia câinelui nu o aveți ! Iertați !

 22. Știu ca mesajul meu va fi șters pentru ca nu va convine ce scriu și Biserica mereu a băgat pumnul în gura celor ce au o alta părere 😁😄 deci ma mulțumesc și cu faptul ca tu preot care ștergi mesajul ca îl vei citi 😁
  Manipularea se face prin frică și indoctrinarea la fel. Voi nu faceți altceva decât sa îndoctrinați oamenii și sa băgați frica in ei. Cel mai bun instrument de control al oamenilor este frica. Baga frica în om și îl faci marioneta ta. Pe acest principiu merge Biserica.
  De vreo 15 ani încoace tot promiteți și propovăduiti prigoana împotriva creștinilor și apocalipsa pe care o așteptați asa mult și nu a mai venit. Pentru a va face adepți voi doar băgați frica in oameni și ii manipulați sa creadă ce vreți voi.
  Daca e asa adevărat ce vreți voi sa arătați de ce va folosiți de frica și manipulare?
  Ortodoxia adevărata nu înseamnă frica și teroare, ci înseamnă dragoste și libertate.
  A baga frica în oameni nu înseamnă că respecți libertatea lor.
  Daca ii spui unui om ceva nu cauți sa bagi frica în el, dar odată ce bagi o condiție sau o frica atunci ai anulat libertatea omului și îl obligi sa creadă ce vrei tu. Asta ce faceți voi e pentru a baga frica în oameni ca să aveți mai mulți adepți.
  Atragerea oamenilor la credință nu se face prin frică și teroare, ci se face prin iubire și dragoste, prin acceptarea celuilalt. Dacă tu vrei sa îl schimbi pe om nu înseamnă că îl iubești, înseamnă că vrei să fie exact cum vrei tu și ii anulezi libertatea pe care Dumnezeu i-a dat-o.
  Stiu ca nu vei accepta acest comentariu pentru ca asa e biserica, baga pumnul în gura celui ce are alta părere. Asa și cu inchiziția, Biserica a pornit inchiziția în urma cu câteva secole și asa face și acum

  1. Frica e de la diavol, care lucreaza prin acele instrumente ce conduc lumea. Biserica doar ii da pe față! Plandemia nu a pus-o la cale Biserica, insa o intreaga planeta a fost terorizata instant de virusul ucigas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button