X

Nebunia păgânilor: Hindușii din India beau urină de vacă pentru a lupta împotriva Coronavirusului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hindușii din întreaga India organizează ceremonii în care beau urină de vacă, în orașul New Delhi pentru a se proteja și vindeca de coronavirus. 

Majoritatea formelor de hinduism sunt henoteiste. Aceasta înseamnă că se închină unei singure zeități numită „Brahman”, dar totuși cred și în alți zei și zeițe. Sau, după cum afirmă scriitorul hindus Shuba Swaminathan : „Hindușii nu se închină idolilor”, ci „puterea înfăptuită în idoli”.

Mulți din India, o națiune de 1,3 miliarde a cărei majoritate este hindusă, consideră vacile ca fiind sacre. Unii dintre ei au susținut recent că urina de vacă este un elixir.

În ceremoniile lor, hindușii pot fi văzuți cum aduc o „ofrandă” coronavirusului și în timp ce se roagă că „vaca mamă” să îi ajute.

Activistul hindus Om Prakash susține că coronavirusul este o bacterie (chiar dacă are numele „virus”). El adaugă că „urina de vacă este eficientă împotriva tuturor formelor de bacterii” și că el și colegii săi hinduși o folosesc „pentru a-și curăța sufletele și corpurile.” Prakash adaugă că este „sigur că urina de vacă va distruge bacteriile.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Activistul sarmanul cu pricina este multiplu inselat, de credintele si conceptiile filozofice hinduse nici nu mai e de vorbit (ca sunt sub orice critica, fiind pe fata demonice prin aceea ca pentru ei problema centrala a omului e ca are despre sine gresita conceptie metafizica cum ca ar fi o fiinta de sine statatoare cu un eu personal, pe cand de dorit ar fi sa-si dizolve acest eu, adica taina persoanei sale, in neantul absolut…), dar inclusiv in planul adevaratei stiinte microbiologice si medicale. Mai concret, ce vreau sa spun (considerand ca e de mare interes pentru tot omul la ora actuala a raspandirii panicii despre un fals bau-bau) este ca inca din timpurile sale de origine, teoria ”imbolnavirii prin germeni” a fost si este un mare fals.

    In a doua jumatate a secolului XVIII intalnim doua personaje remarcabile in istoria microbiologiei: unul din ele, Antoine Bechamp, un adevarat om de stiinta (in stare deci sa faca rationamente sanatoase) si inzestrat cu o deosebita intuitie, insa nerecunoscut nici pe departe pentru meritele si adevarul teoriei sale, iar celalalt, un ticalos ordinar, escroc si ingamfat, sub numele de Pasteur, prea-elogiat pentru niste false merite, si care nu numai ca nu a salvat in fapt pe nimeni prin ”inocularile” sale pe baza de zeama de extract de fluide cerebro-spinale de iepuri (fapturi nevinovate care au fost chinuite in atatea experimentari absolut inutile), dar chiar a nenorocit pe multi si a promovat draceasca notiune de ”vaccin pentru imunizare”. Pe scurt, Bechamp era proponentul unei teorii conform careia la baza vietii microscopice stau pe langa celulele obisnuite ale diverselor tesuturi din diversele organisme (animale sau umane) o multitudine de micro-fermenti, ”micro(en)zime” asa cum le-a denumit el. Acestea nu sunt doar niste substante inerte ci niste autentice forme de viata, proprii fiecarui organism in parte (i.e. fiecare vietate este echipata cu microzimele sale specifice, si nu se potrivesc ale omului cu ale veveritei, sa zicem), si care au un rol fundamental in toata multitudinea de procese metabolice pe baza careia se desfasoara viata in sensul biologic. Ele sunt niste microorganisme in stare de un inalt pleomorfism (asa cum au ilustrat-o cu succes din prea-plin haituitii Royal Rife si Gaston Naessens), cu alte cuvinte pot lua forma de bacterie rotunda, spor, bacterie bastonas, ciuperca microscopica s.a.m.d — in functie de terenul interior al organismului gazda (toxicitatea mediului mai ales fiind un factor determinant) — si care in conditiile unui organism curat, fara toxine, traiesc in simbioza si buna pace cu acesta. Pe masura insa ce terenul interior se umple de murdarii si toxine, aceste microzime isi asuma rolul de personal de serviciu preluand sarcina de a metaboliza si evacua toata mizeria, iar pe masura ce toxicitatea se accentueaza ele ajung sa desfasoare un metabolism mai agresiv (neavand de ales, din moment ce sunt inconjurate de otrava), culminand in faza finala — atunci cand se vad confruntate cu o moarte atat de iminenta incat nici nu le mai e cu putinta sa se incapsuleze sub forma de spori, pentru a rezista — cu producerea unor structuri de material genetic (acizi nucleici) infasat in proteine, material pe care il lasa suratelor lor cu limba de moarte ca pe un soi de ”copie a sistemului”, in asa fel incat suratele ce supravietuiesc sa poata recladi colonia. Link-ul urmator explica mult mai precis aceste lucruri:
    https://impfen-nein-danke.de/u/robert-o-young-dismantling-the-viral-theory.pdf#search='robert+young+dismantling+the+viral+theory

    Sa revin: aceste ramasite de pe urma microzimelor-bacterii (vor fi trecut in forma de bacterie intr-un mediu foarte toxic) sunt ceea ce medicina moderna numeste ”virusuri” si ele nu sunt nimic altceva decat urmarile unui efort de dezintoxicare sustinut de sarmanele bacterii (despre care repet, nu au alt rol decat acela de a face curat, adica total opusul minciunii scarnave profesate in ”teoria” medicala standard) pana la moartea lor (si inca una violenta). Ele nu sunt cauza a nimic patogen, ci din contra sunt indicatorii faptului ca organismul in care se gasesc se afla intr-o stare foarte avansata de otravire.

    Cat despre Pasteur, el a sustinut ideea ca bacterii si virusurile sunt niste agenti straini care stau la panda ca niste fioroase bestii microscopice, in scopul de a ne invada pe furis si a pricinui cele mai hade boli in corpurile noastre. Teorie care are un duh absolut puturos de factura materialist-evolutionista, te simti de parca te uiti la filme ieftine pentru indoctrinare care incearca sa te inspaimante cu existenta unui soi de Alien sau Predator care sta ascuns tacut gata sa te inhate, ca si cum sensul suprem al lumii asteia ar fi ”batalia pentru supravietuire dintre specii”…. Cartea de mai jos a fost publicata in 1932 si detaliaza pricinile pentru care mi-am permis sa folosesc un limbaj atat de aspru la adresa sarlatanului de Pasteur:

    https://archive.org/details/bechamporpasteur00hume_0/page/186/mode/2up/search/%EF%BC%91%EF%BC%98%EF%BC%90

    http://www.truthquest2.com/germtheory.htm

    Pentru cei ce ati avut rabdare sa cititi pana aici, cred ca va va fi limpede de ce a prevalat tocmai mizeria de pseudo-teorie pasteuriana — tot pe-atat de lipsita de orice valoare pe cat pasteurizarea distruge valoarea nutritiva a laptelui — si de ce teoria lui Bechamp a fost suficient de uitata incat sa fie nevoie ca omul sa faca sapaturi pe net, cautand surse alternative, ca sa mai auda despre ea. Concluzia este deci ca notiunea de ”contagiune cu agenti patogeni prin aer, stranut, stropi” etc este total falsa si un total nonsens: in primul rand pentru ca nu exista agenti patogeni in intelesul pasteurizat, ci doar microzime devenite bacterii/ciuperci care nu mai fac fata toxicitatii, in al doilea rand pentru ca adevaratele pricini ale bolilor ”infectioase” sunt otravirile cronice (sau acute) ale organismului (implicit si solutia trebuie sa fie curatirea urgenta a mediului interior prin detoxifiere, nu prin antibiotice care nu fac altceva decat sa tulbure si mai rau starea deja precara a saracelor microzime-bacterii care inoata in otrava) si in al treilea rand pentru ca singura cale de a ”contamina” organismul cu otravuri este de a le introduce direct, ocolind chiar si bariera gastro-enterala, de pilda prin vaccinuri!!!!

    Asa ca ratacitii de hindusi nu numai ca n-au idee ca nu cu ”virusu” trebuie sa lupti, ci pentru curatirea fizica interioara a organismului trebuie sa te straduiesti (asta discutand strict pe plan medical-trupesc, ca de cel duhovnicesc ce sa mai vorbesti in cazul de fata….), or ceea ce fac ei este taman opusul, sporindu-si toxicitatea!

  2. MÎNTUITORUL HRISTOS ne-a făcut ca SA-L Slăvim și si să impartă cu noi viața veșnică si bucuriile Raiului iar aceștia se închină la vaci!!!

  3. Sa nu demonizam o tara de 1,3 miliarde de suflete, de diverse religii, pe seama unor rataciti!
    Milioane de indieni saraci se tem ca vor muri de foame, nu de coronavirus!
    “I earn 600 rupees ($8; £6.50) every day and I have five people to feed. We will run out of food in a few days. I know the risk of coronavirus, but I can’t see my children hungry”
    Millions of other daily-wage earners are in a similar situation.
    https://www.bbc.com/news/world-asia-india-52002734

      1. Majoritatea lumii se inchina la bani, deopotriva “pagani” si “crestini”!
        Sa ne vedem mai bine bubele noastre decat pe cele ale altora!

  4. Poemul ”Bolnavi unanim”, scris în 2002 de Adrian Păunescu, pare a fi o adevărată premoniție pentru vremurile pe care le trăim.

    Bolnavi unanim

    Si ce-ar fi daca,
    Intr-o zi blestemata
    Ne-am îmbolnăvi cu toții
    Deodată?
    Si medici, si pacienți,
    Si părinți, si copii?

    Ce-ar fi, ce-ar fi
    Daca, brusc,
    Ne-am îmbolnăvi,
    Daca n-ar avea
    Cine pe cine sa mai trateze,
    Bandaje si paranteze?

    Ce-ar fi daca,
    In urma dreptului legitim
    De a ne îmbolnăvi,
    Chiar ne-am trezi,
    Ca ne-am îmbolnăvit
    Si n-avem cui ne adresa,
    N-avem pe cine chema?

    Ce-ar fi daca,
    Intr-o zi blestemata
    Ne-am îmbolnăvi
    Cu toții
    Deodată?

    Miroase-a carantină peste veac,
    Bolnavii sunt chemati sa se supună,
    la încercarea ultima,comuna,
    sa li se spuna: nu mai aveti leac.. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button