X

Este considerat terorism infectarea deliberată cu noul coronavirus. Doi bărbați din SUA au pățit-o!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doi bărbaţi au fost acuzaţi de ”terorism” în SUA, în urma unor incidente separate în care aceştia au tuşit în mod deliberat către alte persoane cărora le-au spus că sunt infectaţi cu coronavirus, relatează miercuri agenţia EFE. 

Unul dintre cei doi, în vârstă de 59 de ani, s-a aplecat către o angajată a unui supermarket din New Jersey, care anterior îi ceruse să păstreze o anumită distanţă, şi a tuşit spre ea spunându-i apoi râzând că are coronavirus. Mai mult, el a refuzat să se legitimeze în faţa personalului de securitate al supermarketului şi le-a spus unor angajaţi ai acestuia că ”sunt norocoşi că încă mai au loc de muncă”.

Celălalt incident s-a petrecut vinerea trecută, când un bărbat în vârstă de 57 de ani a râs de un pensionar care purta mască sanitară şi mănuşi în timp ce aştepta să intre într-un magazin alimentar din Pennsylvania – şi care era în faza de recuperare după o pneumonie – şi a simulat o tuse în preajma lui, spunându-i de asemenea este infectat cu coronavirus.

Departamentul american al Justiţiei a avertizat marţi că orice încercare de ameninţare a cuiva cu infectarea cu coronavirus constituie faptă penală.

La rândul său, procurorul general din New Jersey, Gurbir Grewal, a atenţionat că propagarea unor astfel de temeri este ceva inacceptabil, mai ales într-o situaţie de urgenţă cum este cea prin care trecem în prezent.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

 1. Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, a anunțat, că a descoperit vaccinul împotriva COVID-19: “avem vaccinul, echivalentul a 1000 de doze”. Virgil Păunescu mai spune că echipa de cercetători de la OncoGen, pe care o coordonează, a terminat ieri sinteza vaccinului, iar azi a început deja testele pentru vaccinul împotriva Covid-19.
  https://www.stiripesurse.ro/vaccinul-covid-19_1445084.html

  Daca este facut in Romania, o fi “binecuvantat” vaccinul asta?

 2. Fraților, va mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Astăzi, pentru păcatele mele, m-a smerit puțin Dumnezeu…. Am plecat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie puțin mai târziu (întâmplător?!). Când m-am apropiat de Biserica, am avut un șoc :femeia de la lumânări tocmai pleca(ea având și cheia de la Biserica). Am oprit și am întrebat-o ce se întâmplă și mi-a spus că a venit mai devreme politia și armata la magazinul (crâșmă) din sat și au întrebat-o pe vânzătoare de ce nu are masca și mănuși, apoi i-au întrebat la fel și pe cei prezenți. Au spus să nu se mai întâmple. De asemenea au spus că bătrânii nu au voie afara din casă și, de-asemenea, celor prezenți, ca să nu iasă decât o singura data din casa și cu un motiv bine întemeiat. Și, cel mai important :la urmă le-au spus că nu au voie la Biserica :amenzi de 5000 de lei! Apoi au plecat… Dumnezeu așa a lucrat ca Biserica este mai sus de crâșmă, spre pădure. Un zvoner a fugit la Biserica și a anunțat oamenii. O femeie (care voia să se împărtășească) a fugit ca din pușcă spunând că 5000 de lei este o amenda foarte mare pentru ea(și este, pentru un țăran). Apoi au plecat și ceilalți…
  După această povestire, am avut un moment de îndoială, după care i-am spus femeii de la lumânări sa se întoarcă… A ascultat și a mai chemat câțiva… Am ținut Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie și s-au împărtășit și trei oameni (printre care și femeia de la lumânări), inafara mea… Cea care a fugit de frica amenzii nu s-a mai întors, deși voia să se împărtășească și slujba în satul ei este o dată la 2 săptămâni… Nu a venit nimeni sa ne controleze… I-am certat cu blândețe la urma și pe ceilalți care au dat bir cu fugitii:”puțin credincioșilor…”. Am stat după aia și am reflectat… A fost o mica icoana a vremurilor viitoare :antihristul ne va speria prin slugile lui… Mulți vor părăsi casa Domnului… Pastorul va veni mai târziu și-i va găsi risipiți pe drumuri… Se va descuraja și el, preotul, totuși îi va chema înapoi în Casa Domnului… Cei care vor avea un dram de credință se vor întoarce… Ceilalți, fricosii(primii de care se amintește în Apocalipsa, că nu sunt plăcuți Domnuluica în vremurile viitoare)nu se mai întorc…. Bineînțeles, că slugile antihristului nu au stăpânire asupra Casei Domnului, cu condiția ca și pastorul, care, chiar dacă mai are slăbiciuni, își revine (momentul când m-am îndoit și eu…). Rugați-vă pentru mine și iertați-mă…

  1. Ministrul Sănătății Costache ” Toți romanii vor fi testați împotriva COVID. Vom merge din ușă în ușă”

  2. SLAVA LUI DUMNEZEU, PARINTE GABRIEL pentru toate !
   Binecuvintati!
   MAICUTA DOMNULUI V-A PURTAT DE GRIJA!
   La fel si SFINTA TREIME CU SFINTII SI ARHANGHELII !
   IN FINAL ATI REUSIT !
   DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE MEREU !
   AMIN! SARUT DREAPTA ! Ma iertati!
   Doamne, Maicuta Domnului, milueste-ne pe noi toti, PACATOSII !
   Amin!

  3. Doamne ajuta! Multă putere de la bunul Dumnezeu și multă rugăciune pentru noi păcătoșii… Îmi pare rău de cei “puțin credincioși” din sat, unde nu am fi avut noi, aici în localitate, un părinte mărturisitor… Aș face și câteva sute de kilometri să îl găsesc… Domnul sa fie cu noi…

 3. @Gheorghe, Dumnezeu să-ți călăuzească pașii, în orice situație a vieții te vei afla… Mântuire!

  1. Sarut-mina, SFINTITE PARINTE GABRIEL!
   DUMNEZEU SA VA AUDA si sa ne poarte de grija, noua tuturor !
   AMIN !

   P. S.
   Acum ceva timp am spus ca un anonim m-a anuntat pe net ca POPORUL ROMAN ORTODOX are pregatit OMUL GENIAL ORTODOX, PATRIOT SI PROFESIONIST impreuna cu O ECHIPA BINE INSTRUITA, capabil sa preia COMANDA si sa salveze neamul romanesc, la UN SEMN ! ! !
   Asteapta doar momentul potrivit !
   Iata cine a aparut pe youtube :

   https://youtu.be/X3ThJxEyGj0

   @GABRIELA, si in atentia ta linkul.

   Poate fi acesta !?

   1. @Gheorghe,

    Neamul are destui oameni capabili sa preia fraiele tarii, nu doar unu si nu doar o echipa ci batalioane de oameni de bine …. INSA.!
    Nu vor putea, pt ca slugile lui antihrist conduc unitatile , subunitatiile , diviziile de informatii speciale si ale armatei, si toate puterile statale , cu toiag de fier.

    Ori cine ar avea macar sansa sa acceada la putere din randul iubitorilor de Neam si Dumnezeu, va fi “secerat” atat el cat si posibilitatile lui de accedere, prima oara posibilitatile, iar de devine incomod , vine randul persoanei.

    Nu te mira de aceasta , caci altfel nu va putea fi inscaunat antihrist si cerut de toata conducerea lumii daca acestia nu sunt la unison. Globalisti nu permit o tara ca Romania sa fie de capul ei si sange de-ar trebui sa verse , mii de-ar fi.

    Mantuire

    1. @Alexandru TM,

     SPERANTA MOARE ULTIMA !
     IAR NOI SINTEM ROMANI ORTODOCSI care il avem SEF pe SEFUL SUPREM ,”CREATORUL CERULUI SI AL PAMINTULUI,AL TUTUROR VAZUTELOR SI NEBAZUTEOR” ,adica SFINTA TREIME ! DE NIMENI NU NE TEMEM,decit de SFINTA TREIME !
     Nimeni si nimic nu ne poate sta noua ,ROMANILOR ,ORTODOCSI HABOTNICI in CALE ,DACA VREM DREPTATE PINA LA CAPAT !
     DACA IUBIM ADEVARUL CU INTREAGA NOASTRA FIINTA !
     Izbinda garantat 100%!
     IATA DOVADA !
     “CARTEA TREZIRII NEAMULUI ”

     https://www.docdroid.net/CpVrFYq/mos-

     P.S.
     Nu te mai indoii !
     FII CREDINCIOS,nu necredincios .
     AMIN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button