X

Medic israelian în Italia: Nu-i mai ajutăm pe cei de peste 60 de ani

Medical worker is seen at the intensive care unit (ICU) of Jinyintan hospital in Wuhan, the epicentre of the novel coronavirus outbreak (photo credit: REUTERS)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doctorul Israelian, Gai Peleg, a declarat  televiziunii israeliene că în nordul Italiei, ordinele constă în refuzul accesului la aparatele respiratorii pentru persoanele de peste 60 de ani. 

Pe teritoriul Italiei s-au înregistrat mai multe victime ale coronavirusului comparativ cu China, având 4.825 de decese confirmate și 5.000 de pacienți confirmați pozitiv cu coronavirus în ultimele 24 de ore, după cum informa Canal 12 duminică.

Medicul israelian Gai Peleg, care lucrează în prezent pentru a salva vieți în Parma, Italia, a declarat pentru Canal 12 că lucrurile se înrăutățesc pe măsură ce numărul pacienților crește.

Deoarece departamentul său primește pacienți bolnavi de coronavirus în ultimul stadiu, aici accentul se pune pe îngăduirea ca pacienții să se întâlnească cu cei dragi și să comunice cu aceștia în ultimele lor clipe, în pofida reglementărilor de carantină. Alte rapoarte susțin că, pe măsură ce numărul morților crește, unele familii se simt incapabile să asigure o înmormântare corespunzătoare pentru cei dragi.

Peleg a spus că, din ceea ce vede și aude în spital, instrucțiunile sunt să nu ofere acces la mașinile respiratorii artificiale pacienților de peste 60 de ani, deoarece astfel de mașini sunt limitate ca număr.

În prezent, Israel cumpără mii de aparate respiratorii care urmează să ajungă în țară până la jumătatea lunii mai. Sâmbătă, premierul Benjamin Netanyahu a spus că, Israelul folosește toate mijloacele pe care le are la dispoziție, cu scopul de a asigura echipament medical care să ajute pacienții în timpul pandemiei.

În final, el a adăugat că toate serviciile de sănătate din lume se confruntă cu deficiențe datorate răspândirii rapide și neașteptate a COVID-19.

traducere de Nușca

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. @Baltag Lica
   Va rog, daca vreti,si sa ma ajutati dindu-mi pe aici link – ul cu acel articol unde NIKUL “dumitru” a pus pe forum o PROOROCIE mai putin cunoscuta (l-ati rugati pe ADMIN sa scrie un articol despre acea proorocie).
   L-am cautat dar imi este imposibil sa dau de el, neretinind despre context decit comentul dvs.
   Va multumesc anticipat!

    1. @Maresal
     Va multumesc din suflet pentru ajutor !
     Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze !
     Amin !

 1. De ce să-i ajute pe bătrâni în loc să-i ajute pe tineri, acesția din urmă fiind spălați pe creier?
  De aceea a fost creat acest virus: pentru a scăpa de cei care se opun mizeriilor sataniste!
  Tineretul spălat pe creier nu este viitorul niciunei țări, ci este moartea acestora!
  Există și tineri care gândesc, mult respect lor! Ei sunt viitorul, nu ceilalți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button