X

India: Peste 1900 de protestatari identificați cu ajutorul biometriei faciale

Sursa Foto: biometricupdate.com

Poliția din India a folosit recunoașterea biometrică a feței pentru a identifica mai mult de 1.900 de persoane care au fost implicate în incendierea și distrugerea infrastructurii în timpul revoltelor recente din Delhi, conform unor declarațiilor ale ministrului de interne al Uniunii, Amit Shah, către Rajya Sabha, raportat de ANI .

S-au folosit imagini faciale din permisele de conducere și cărțile de identitate ale alegătorilor, au menționat surse media, potrivit Shah. El a menționat, de asemenea, că guvernul a crescut utilizarea recunoașterii faciale pentru a identifica revoluționarii din evenimentele produse în ambele Camere ale Legislativului, pe 11 și 12 martie.

„Până la 700 de înregistrări (primele rapoarte informaționale) au fost catalogate până în prezent. Vinovații, pot fi de orice religie, caste sau partid, și nu vor fi cruțați ”, a spus Shah.

Între timp, țara intenționează să lanseze cel mai mare sistem de recunoaștere facială din lume pentru utilizarea de către poliție alături de alte agenții guvernamentale.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherCipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.