X

Orice vaccin ar fi ineficient în lupta cu noul coronavirus. Specialist chinez în boli respiratorii: „Nu există dovadă că pot oamenii dezvolta imunitate la coronavirus.”

Group Meetings Of The National People's Congress (NPC)

„Nu există nicio dovadă că oamenii pot dezvolta imunitate de lungă durată la boala coronavirusului, în urma infectării”, a spus Zhong, care a jucat un rol important în lupta dusă de China contra COVID-19 şi a epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever (SARS), din 2003.

Controlul bolii infecţioase de la sursă şi în amonte este cea mai veche şi mai eficientă metodă, a subliniat Zhong, conform digi24.

Zhong Nanshan a declarat că Europa ar trebui să adopte măsuri proactive în lupta contra coronavirusului, să identifice infecţiile mai repede şi să fie mai eficientă în punerea în aplicare a restricţiilor şi a carantinei, relatează EFE. „Cred că Europa se confruntă acum cu prima rundă a epidemiei şi ar trebui să ia măsuri proactive. Nu aşteptaţi până când este prea târziu”, a spus Zhong în cadrul conferinţei de presă organizată în Guangzhou, el subliniind, de asemenea, importanţa testării multiple şi protejarea personalului sanitar, scrie Agerpres.

„Există ţări europene care desfăşoară carantine în oraşe. Dar oamenii ies la o cafea, se adună… Nu aşa funcţionează acest tip de carantină”, a spus prestigiosul specialist în pneumologie în vârstă de 83 de ani.

Zhong a adăugat că sunt necesare eforturi suplimentare, cum ar fi izolarea tuturor contactelor apropiate persoanelor infectate cu COVID-19, chiar dacă acestea nu prezintă simptome.

Potrivit medicului, în capitala provinciei Hubei, Wuhan, oraşul în care a apărut focarul, conştientizarea virusului şi măsurile de protecţie au fost iniţial la nivel foarte scăzut, ceea ce a dus la răspândirea rapidă.

Cel mai important lucru, a spus Zhong, este „să vă protejaţi mai întâi pe dumneavoastră şi apoi pe ceilalţi”, iar pentru aceasta trebuie să evitaţi mulţimile, să purtaţi mască şi, mai ales, „să faceţi teste, teste şi mai multe teste” pentru a detecta cazurile noi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Băncile comerciale consideră necesară impunerea unei limite pentru plafonul maxim de retragere de numerar de la ATM sau de la ghişeele unităţilor bancare teritoriale. Băncile ar fi discutat de o limită zilnică de retragere de numerar de circa 300 de lei/client/zi
  https://www.economica.net/planul-bancilor-pentru-explozia-covid-19-acces-asigurat-pentru-masina-blindata-cu-bani-si-limitarea-retragerilor-cu-cardul_181135.html

  US Banks Impose Withdrawal Restrictions as Customers Empty Accounts Demanding Hard Cash
  Bank of America is limiting cash withdrawals to $3,000.
  https://news.bitcoin.com/us-cash-crisis-withdrawal-limits-bank-run-fear/

 2. De aceea au si creat americanii „terapia genica” pe post de „vaccin universal”.
  Pagina de mai jos a fost stearsa, ca sa nu priceapa oile ce fel de „vaccin” urmeaza, mai exista doar in cache:
  Gene Therapy for Rare Disorders – COVID-19 Update
  In line with this guidance, Gene Therapy for Rare Disorders will go ahead as planned.

  Onsite the health, safety and well-being of our community remains our highest priority as we continue to monitor the situation. We will be asking all Customers to take sensible precautions onsite to minimise risk.

  We will continue to track the situation and to be guided by the advice of the US Government, the CDC and the World Health Organization.

  March 11, 2020.
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://genetherapy-conference.com/gene-therapy-coronavirus-statement/

  1. Chinezul asta parca e purtatorul de cuvant al ocultei….cauta sa bage in sufletele oamenilor disperarea…sunt convins ca exista un remediu viabil la mizeria asta de Covrig 19…ca doar nu l-au lansat pe „piata” pana nu au testat si remediul

  1. Arbidol – descrierea produsului antiviral

   Acest medicament antiviral eficient conține umifenovir ca ingredient activ de bază, precum amidonul din cartofi, celuloza cristalină, stearatul de calciu, primeloză și collidon 30 ca agenți de umplere și elemente suplimentare.

   Bolile virale – acesta este principalul lucru, Arbidol este folosit pentru ceea ce. Acesta servește pentru prevenirea și tratarea bolilor provocate de virusurile gripale A și B, un coronavirus combinat cu SARS. Acest medicament distruge plicul virusului și interferează cu reproducerea sa, stimulează imunitatea pacientului și îndeamnă la rezistența infecției.

   Ca profilactic, aceasta sporește capacitatea organismului de a rezista la viruși, reducând riscul bolilor, ceea ce este deosebit de important în perioadele de pericol epidemic. Arbidol este capabil să reducă riscul și frecvența apariției diferitelor complicații și probleme după ce o persoană a suferit o boală virală, exacerbări ale leziunilor bacteriene. Are toxicitate scăzută, este bine tolerată de organism și nu are efect negativ atunci când ia medicamentul în dozele recomandate de un specialist.

   Arbidol disponibil sub formă de tablete, film filmat de nuanță deschisă, 50 sau 100 mg de ingredient activ dintr-o pilulă. Medicamentul este ambalat în cutii de carton, de la 10 la 40 de bucăți în fiecare ambalaj.

   Valabilitatea acestui medicament este de 24 de luni.

   Trebuie să păstrați medicamentul în afara umidității și a luminii, la o temperatură moderată (nu mai mare de 25 ° C). Eliberat din farmacii fără prescripție medicală. Ca și în cazul oricărui alt medicament, Arbidol nu ar trebui să cadă în mâinile copiilor.
   Arbidol – indicații de utilizare

   Arbidol este utilizat pentru a preveni și trata următoarele boli:

   Influenza A și B.
   ARI.
   SARS.
   Infecții virale, complicate de bronșită sau pneumonie.
   Cu un tratament complex al bolilor, cum ar fi bronșita cronică recurentă, pneumonia, herpesul în formă recurentă.
   Condiții de herpes recurent.
   Pentru prevenirea infecției după intervenție chirurgicală.
   Pentru a întări imunitatea slăbită.
   În cursul tratamentului complex al infecțiilor virale acute de natură rotavirusă (copii de peste trei ani).
   În ciuda faptului că Arbidol este eliberat dintr-o farmacie fără prescripție medicală, nu este recomandat să-l luați singur, în special pentru a da copiilor mici. Este recomandabil să vă consultați mai întâi cu terapeutul, precum și să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

   dozare
   Caracteristicile medicamentului pentru toate vârstele

   Arbidol este administrat înainte de mese cu suficient lichid. Trebuie să beți doar apă curată, nu puteți folosi lapte, cafea, ceai, suc sau alte băuturi.

   O singură doză simultană de medicamente depinde de vârsta pacientului și se împarte în următoarele nivele:

   36 – 72 de luni – 1 unitate (50 mg).
   De la 6 la 12 ani – 1 unitate la 100 mg sau 2, câte 50 mg fiecare.
   Peste 12 ani – 200 mg. Acestea pot fi 2 pastile care conțin 100 mg de medicament sau 4 bucăți de câte 50 mg fiecare.
   Scop în scopul prevenirii:

   Dacă aveți nevoie să comunicați cu persoanele infectate, dozele indicate mai sus sunt administrate o dată pe zi, timp de maxim două săptămâni.
   Cu focare de gripă, amenințarea unei epidemii, pentru a preveni apariția complicațiilor de bronșită, pneumonie sau recidiva herpesului – aceeași doză de două ori pe săptămână timp de cel puțin 21 de zile.
   La contactarea pacienților cu SARS, toți cei de la vârsta de doisprezece ani trebuie să ia 200 mg la fiecare 24 de ore timp de până la două săptămâni.
   Pentru a evita problemele în perioada postoperatorie, dozajul obișnuit, corespunzător vârstei pacientului, este evacuat cu 48 de ore înainte de operație și apoi după a doua – a cincea zi după terminarea operației.

 3. Observati cum este infierat in stil maoist „occidentul putred si decazut”…
  Bosorog comunist de doi bani, nici sa-l scuipi intre ochi nu merita.
  Neam de macaci si de caini, asa le zic japonezii..

 4. Dupa ce ca acesti macaci ne-au umplut de scarnavii de la liliecii pe care-i mananca (supa), mai au si tupeul sa ne dea lectii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.