X

Gheorghe Becali se implică în lupta contra coronavirusului printr-o donație consistentă

Image result for becali antrenor fcsb digi sport

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gigi Becali a făcut o donaţie considerabilă Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balş, în plină pandemie de coronavirus, după ce conducerea unităţii medicale i-a solicitat ajutorul săptămâna trecută. 

Patronul FCSB a cumpărat un camion (la propriu) de produse și le-a donat la ”Matei Balș”, după ce scrisoarea de acolo l-a emoționat până la lacrimi.

”Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază.

Iar astăzi (luni – n.r.) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”, a spus Gigi Becali.

Săptămâna trecută, un medic care lucrează la Institutul Matei Balș din Capitală dezvăluia, sub protecția anonimatului, că în unitatea spitalicească nu mai există nici măști și nici halate de unică folosiță.

În plus, a subliniat acesta, personalul medical nu are cum să-i ajute pe cei depistați pozitiv cu coronavirus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Gigi Becali se ferește de coronavirus prin rugăciune și cu Sfânta Liturghie: „M-am împărtășit ultimul ca să iau ultimul cu lingurița din același potir cu semenii mei. Faptul că nu avem niciun mort e minune de la Dumnezeu”

    https://m.activenews.ro/stiri/Gigi-Becali-se-fereste-de-coronavirus-prin-rugaciune-si-cu-Sfanta-Liturghie-%E2%80%9EM-am-impartasit-ultimul-ca-sa-iau-ultimul-cu-lingurita-din-acelasi-potir-cu-semenii-mei.-Faptul-ca-nu-avem-niciun-mort-e-minune-de-la-Dumnezeu-160568

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button