X

La un pas de scopul coronavirus: S-a descoperit un anticorp împotriva COVID-9. Urmează vaccinul

Imagini pentru anticorp covid 19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Institutul din Belgia pentru Cercetări în Biotehnologie împreună cu două echipe din SUA au descoperit un anticorp capabil să neutralizeze virusul aflat la originea COVID-19, conform antena3. ro.

”Este știrea zilei. Nu este vorba de un vaccin, ci de un anticorp. Pentru un vaccin e nevoie de o perioadă mai lungă de timp”, a zis Mihai Gâdea.

Și Streinu Cercel a vorbit despre tratamentul care se aplică acum pentru Institutul ”Matei Balș”. Este vorba tot de un anticorp mononuclear.

Primele teste clinice pentru un potenţial vaccin anti-Covid-19 au început în oraşul american Seattle, a comunicat luni Instiutul Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID), citat de postul CNBC şi de cotidianul Le Figaro.

Gândiți-vă ce isterie și ce cozi mai mari vor fi la farmacii și la medicii de familie când va apărea vaccinul “salvator”. Aproape că nici nu mai trebuie legea vaccinării obligatorii. Se vor vaccina de bună voie marea majoritate a celor ce nu au înțeles că vaccinul are efecte criminale!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Unii chinezi recunosc ca virusul vine de la o specie de lilieci nefolosita pana in acest an in bucataria chinezeasca.

 2. “E ușor a spune vorbe când nu ai nimic de spus”!
  Gâdea nu e ziarist și nici om de știință; parcă e ăla ce răstălmăcește Scripturile. Iar celălalt care pare om de știință să nu ne spună că a auzit el de la cineva că undeva s-ar putea întâmpla (Pielea ursului din pădure) fără a verifica sursa de informație.
  Este o știre ne legată de timp și spațiu, până când se va studia pe animale și ulterior pe ființe umane mai trece multă apă pe sub poduri.
  Ne îmbată cu apă rece, mai bine ar fi să-și clătească gura pentru că le ies tot felul de vorbe ne liturgice.

   1. Ai dat-o-n bara, Liviu! Seattle e capitala statului Washington, care nu e “statul mormon”…; “Statul mormonilor” (chiar asa e si cunoscut in randul americanilor) este Utah, care are capitala la Salt Lake City! Mai citeste!

 3. Pe seama presiunii create de acest “arest fortat la domiciliu” romanii nu stiu, sau, mai corect spus, nici nu vreau sa ma gandesc la cum vor reactiona in privinta vaccinarii. Lumea vrand sa scape de izolare se va “arunca” direct in bratele “salvatorului”. Ma tot gandesc la povestea “Capra cu trei iezi”, cand iedul cel mai mic si mai nebagat in seama(cum se-ntampla si azi) i-a avertizat pe fratii mai mari ca cel care le-a batut la usa nu-i Parintele lor, ci vrajmasul. Exact asa se va intampla si cu fratii nostri mai mari(plini de ei) care nu vor tine cont de fratii lor mai mici si neinsemnati, cei pe care lumea nu da nici doi bani.
  Si voievodul Brancoveanu a fost instiintat printr-o scrisoare de unul din fostii sai doctori, care intre timp era rezident la Constantinopol, de complotul ce i se pusese la cale de vizir si de sultan, dar neluand in seama avertismentul stim ce a urmat.
  Doamne lumineaza-ne si ne intareste, caci clipa se apropie din zi in zi!

   1. Viorel Ghica, un inselat ca si idolul sau, Arsenie Boca. Nimeni nu stie ceasul, nici zius cu precizie…
    cum sa faci asemenea afirmatii? Se vede clar duhul inselarii in care vorbeste.

  1. Parerea mea este ca acest tavalug ce s-a pornit asupra intregii lumi,va fi oprit ,pt putin timp,de izbucnirea razboiului!

 4. Duhul căpitanului
  Cum sa vreți mai mult al treilea razboi mondial? Doamne păzește de asa ceva!!! Preferați sa-i vedeți pe cei dragi cum mor unul după unul de bombe, de foame, în chinuri atroce? Imaginati-va cu toții ce ar însemna asta!
  De o mie de ori e mai bine acest coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button