X

Ilie Șerbănescu dă de pământ cu marionetele Iohannis și Orban ce oferă pe tavă gazele din Marea Neagă străinilor

Image result for orban iohannis gaze marea neagra

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oricât ar părea de incredibil și neonorant, singura împotrivire nu doar declarativă, ci și practică, la încercarea concesionarilor străini ai gazului românesc din Marea Neagră de a lua absolut toate roadele,a venit din partea „pușcăriabilului” PSD-ist Dragnea!

Oricât ar părea de incredibil și neonorant – dar supersemnificativ pentru cartea de vizită a României coloniale actuale –, singura împotrivire  nu doar declarativă, ci și practică, la încercarea concesionarilor străini ai gazului românesc din Marea Neagră de a lua absolut toate roadele, fără să se aleagă măcar cu ceva și românii, cei cărora le-a lăsat Dumnezeu aceste resurse, a venit din partea „pușcăriabilului” PSD-ist Dragnea! Denumit „pușcăriabil” pentru că, la orice „pas greșit” făcea, îl păștea pușcăria, întrucât era condamnat deja la închisoare cu suspendare pentru aiuritoarea incriminare că ar fi obținut foloase necuvenite botezate „nemateriale” constând în voturi, în urma îndemnului adresat oamenilor de a participa la referendumul din 2012.  După ce „pușcăriabilul” inițiase niște reglementări în Parlament vizând menționatele obiective, concesionarii străini au pornit o adevărată cruciadă de revocare a respectivelor reglementări. S-au folosit șantajele oficiale și nu doar presiunile de culise. Unii concesionari au amenințat că ei pleacă! Iar OMV – principalul concesionar – a tot intervenit public, de mai multe ori, declarând că, din cauza reglementărilor cu pricina, nu va mai trece, după explorări, și la faza de exploatare, blocând investițiile în acest sens. Dinspre „partea română” – mai precis a acelora ce se erijează în români și care oricum au cutezanța de a-i reprezenta și acționa în numele lor – s-a cedat cât ai zice pește! Esența reglementărilor – respectiv impozitarea suplimentară a veniturilor concesionarilor în funcție de prețul de vânzare – a fost eliminată încă de pe vremea premierului PSD-ist Dăncilă.

Nu era clară soarta prevederii referitoare la obligația concesionarilor de a desface în România măcar 50% din eventualele cantități de gaze exploatate. Vai, ce pretenție și asta: să ajungă ceva și la români, cărora le lăsase Dumnezeu gazele, și nu să se ducă tot la export, așa cum doresc concesionarii străini, în numele desigur al „libertății” pieței!!! De fapt, al libertății stăpânilor și al oprimării nestingherite de către ei a sclavilor, iobagilor sau cum i-or mai numi ei în zilele noastre pe salahori. Între timp, „pușcăriabilul” Dragnea, făcând nu o „greșeală” ci chiar două, a fost imediat băgat la pușcărie, montându-i-se un alt dosar, mai tare decât anteriorul, în care ar fi vinovat că a angajat pentru partid două femei plătite din bani publici. Nu că speța n-ar exista și n-ar fi de incriminat, ci implicarea împricinatului nu a fost dovedită cu probe clare!

Dar, „pușcăriabilul” făcuse într-adevâr două greșeli. Una era chiar impozitarea în favoarea României a exploatării gazelor off shore! Și alta și mai și: sporirea tot pentru români a salariilor și pensiilor! Asta era prea de tot! Vai, măsură anticolonialistă! De a ajuns un modest politician al zilelor noastre – fie el și baron, de altfel al celui mai năpăstuit județ al țării – să fie proiectat aproape erou, indiferent dacă plăcea sau nu plăcea, de vreme ce era singurul care, prin creșterea de salarii și pensii promovată, a făcut ceva și pentru români în vremurile în care aceștia nu se mai gândesc la altceva decât să părăsească țara! Asta este probabil cea mai grotescă tragedie a României actuale: ca nu altcineva decât un derizoriu gen Dragnea să fie singurul care să se gândească a și da ceva și nu doar a lua ceva românilor, indiferent dacă aceștia l-au plăcut, l-au hulit sau chiar l-au pus la zid. Întorcându-și fața de la Dragnea și vrând s-o facă pe „europenii”, precum Iohannis și Orban, românii riscă să se aleagă, fără să conștientizeze măcar, cu exact ce au votat, respectiv cu salarii și pensii nu în creștere ci în scădere și oricum cu nimic din roadele gazelor ce se vor exploata eventual prin Marea Neagră. Singurul lucru mai vesel este spectacolul absolut penibil din PSD în care pe bandă rulantă Dragnea este trădat de către ai lui și diferiți securiști de mâna a doua se străduiesc a intra în grațiile securiștilor de mâna întâi.

Deși mulți sunt probabil deranjați de atribuirea unei asemenea importanțe evenimentului, dar, în contextul arătat, scoaterea din joc a lui Dragnea prin vârârea lui la pușcărie a pus capăt PSD-ului (detaliile le operaționalizează trădările și securiștii din PSD) și, totodată, a deschis calea la guvernare a așa-numitei „drepte”, nu contează din cine formată, căci PNL-ul este doar o agentură a PPE-ului „european”, adică a Germaniei, ca și Iohannis!

Simțind cum se spune miros de sânge, odată cu formarea guvernului Orban, colonialiștii din exploatările de gaze din Marea Neagră s-au năpustit să nu scape cumva nici cea mai mică ocazie, cu toate că obiectivele lor erau deja satisfăcute. Și-au crescut vrerile. Guvernul liberal s-a conformat la comandă. Ultimele rămășițe ale OUG 114 au fost lichidate. Și, în spațiul public, CEO-ul OMV Petrom a rostit în gura mare minciuna că România nu oferă încă garanții pentru investitori de a porni exploatarea din Marea Neagră, deoarece, atenție – o să vă bată Dumnezeu doamnă Verchere! – „România are printre cele mai mari redevențe din Europa”. Poate doar dacă se iau în considerare acele țări fără resurse, care fixează, firesc, redevențe mici, căci redevențele n-au obiect! Să precizăm doamnei Verchere că Scoția domniei sale, ca și alți europeni deținători de resurse, nu le exploatează cu străini în sistemul „pur” de redevență, precum fraierii de români, tocmai pentru a se alege cu ceva și nu cu nimic!

Marota dlui Iohannis cu alegerile anticipate – comandată de la Berlin – a complicat puțin lucrurile pentru „europeniști” în problema gazelor. Devenit, prin forța lucrurilor, interimar, guvernul Orban a fost blocat. Iar ordonanța de revocare a OUG 114, ajunsă în Parlament, a fost respinsă de Senat. Orban a început să strige, iar concesionarii străini și-au ieșit din țâțâni! De la Viena a venit grabnic la București însuși șeful suprem al OMV, neamțul (nu austriac ci chiar din Germania), Rainer Seele. I-a convocat la ordin pe Orban și ai lui. Totul nu în culise, ci la vedere, să ia aminte toată lumea cine este stăpânul și ce acesta cere! Săracu’ Orban n-a mai avut ce face decât să strige în continuare. Bineînțeles, tot la PSD! Asta în loc de a-i spune dlui Seele că mai bine lăsăm îngropate gazele acolo sub ape, decât să le dăm altora gratis, gratis! Iohannis nu poate face un asemenea demers! Dânsul este etnic neamț. Și obligații are față de nația germană, nu față de altcineva. Și onest fiind, domnul Iohannis își respectă scrupulos obligațiile! Când am mai spus asta public, mulți mi-au replicat că Iohannis a fost votat de milioane de români. Corect, dar asta este problema celor care l-au votat, nu este problema dlui Iohannis! Dl Orban nu este însă neamț. Ei și, și-o zice dl Orban: tot mai bine cu nemții decât cu românii! Asta ca să știți, stimați români, atunci când va fi trecut coronavirusul ce se întâmpla când coronavirusul vă acapara toată atenția!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Ilie Șerbănescu nu pomeneste nimic despre intelegerea dinte amerlocii de la Exxon si mujicii de la Lukoil, in ciuda eforturilor statului roman de a impiedica vanzarea!
    15 noi, 2019
    Ministrul Energiei: Mi-aş dori ca Romgaz să preia participaţia Exxon în proiectul din Marea Neagră
    “Evident că, dacă am avea mai multe gaze, preţul ar fi mai mic. O să am o discuţie săptămâna viitoare cu Romgaz separat, să fie mai activ în piaţă, mai activ în Marea Neagră. Că tot există zvonuri privind retragerea Exxon, mi-aş dori ca Romgaz să analizeze oportunitatea şi să încerce să intre în acest consorţiu. Cred că a venit momentul ca societăţile româneşti viabile, aşa cum este Romgaz, să facă acest pas. Spun acest lucru acum pentru prima dată: îmi doresc ca Romgaz să intre în proiectul din Marea Neagră”
    https://www.economica.net/romgaz-gaze-marea-neagra-exxon-proiect-neptun_176415.html

    7 Ianuarie 2020
    Cum vrea compania americană ExxonMobil să ocolească complet statul român în negocierile cu Lukoil pentru vânzarea participației din Marea Neagră
    ExxonMobil vrea să facă eventual exit nu prin transferul licenței – care ar necesita o hotărâre de guvern, ci prin vânzarea companiei înregistrate în Bahamas care deține licența de exploatare.
    Or, pentru statul român, vânzarea companiei ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited Nassau (Bahamas) de către firma-mamă ar însemna lipsa oricărui control asupra procesului de exit.
    https://www.g4media.ro/cum-vrea-compania-americana-exxonmobil-sa-ocoleasca-complet-statul-roman-in-negocierile-cu-lukoil-pentru-vanzarea-participatiei-din-marea-neagra.html

  2. E ADEVARAT ! DE CE ATI VOTAT KLAUS POPOR TAMPIT? ??? PT O EXCURSIE LA PARIS TI AI DAT TARA LA STRAINI???PSD UL A DAT SALARII SI PENSII IAR ASTIA, CU KLAUS IM FRUNTE LE TAIE SI FURA TARA SII VOTATI TOT PE EI??? ATI AUZIT DE CURVA PROASTA DE ROMAN??? CARE E AIA DIASPORA???PRIMII AU FOST CURVELE SI MATERIALISTII APOI CEILALTII ADICA NAIVII,,, BRAVO ILIE SERBANESCU!!!! !!!

    1. @ilie b
      Vezi de ce n-are URSUL COADA, Prostavane, ilie B ?
      Din cauza DOBITOCILOR ca tine MAI, RETARDULE, si ca TOTI cei care ati votat pe IOHANIS sau DRAGNEA sau psd sau pnl sau usr sau pnctd, ACEEASI MIZEIE SATANISTA SI INCOMPETENTA SI TRADATOARE DE NEAM si TARA, ORICARE SATANIST care este membru de partid sau SECURIST sau clientelar in INSTITUTIILE STATULUI SAU MULTINATIONALE SAU AFACERI cu statul ROMANESTI, din ultimii 30 de ani in RO.
      BAI, DOBITOCULE SATANIST, PROSTAVAN SI HOT, “ilie B”, din tata in fiu, tu in loc sa MILITEZI ACUT SI IREVERSIBILpentru ERADICAREA in 48 de ore a SISTEMULUI POLITICO – SECURIST postdecembrist si cu ACADEMIA securista ROMANA in frunte, pentru infiintarea unui TRIBUNAL MILITAR AD-HOC, de catre UN GUVERN MILITAR care sa dea lovitura de stat si care sa aresteze TOT NEAMUL politicului si securitatii cu clientela, in 48de ore, tu il vrei pe SATANISTUL partid PSD care a dat si el CINCI BANI GAURITI, din multemiliardedele furate lor, PROSTAVANILOR, carora de fapt le revine DE DREPT un mimin lunar de O MIE CINCI SUTE DE EURO NET DIMINEATA, pornind de la ultimul necalificat/somer/pensionar, votanti sau nevotanti care au construit SUB BICI CEA MAI GROZAVA ECONOMIE MONDIALA pina in anul 1989,ECONOMIA lui CEAUSESCU.
      MARS, ma, PROSTAVANE si nu mai veni aici pe post de lingau- hot si criminal pentru inducere in eroare a altor prostavani ca si tine care faceti prin rotatie sa le fie asigurata continuitatea POLITICA CRIMINALA securisto-politico a celor 30 de ani !
      Bleah…
      Stai pe pace ca va calareste mintenas PE FIECARE SI PE TOTI corona virusul si cel care umeaza care va va ucide instat.
      DREPT E DUMNEZEU!

  3. Gelu Diaconu, fost șef ANAF: “După dezastrul lăsat de PSD/ALDE, scadența a venit mai devreme din cauza coronavirusului. Ne ducem cu capul direct în zid cu toții! Haosul ce va urma ar fi putut fi limitat, dacă am fi avut oameni de stat la Cotroceni și la Palatul Victoria.
    liberalii s-au lansat și ei în populisme: au redus inutil câteva impozite în condiții de deficit bugetar major, au menținut toate pomenile psd-iste și au întreținut mincinos iluzia măririi pensiilor cu 40%.
    Daca ar vrea sincer să sprijine mediul de afaceri, Florin Cîțu ar da dispoziție și ar aloca fondurile necesare pentru decontarea imediata la zi a concediilor medicale si de maternitate (atenție: la acest capitol există restanțe și de 6 luni!!!) precum și pentru rambursarea TVA-ului. (dacă tot se laudă cu buffer-ul din trezorerie, unde a blocat de fapt banii firmelor). Adică, cca 1,5 mld de euro!
    Mii de firme viabile economic si aducătoare de venituri bugetare vor sucomba în urmatoarele 2-3 luni, iar iresponsabilul de la Finanțe le ține banii blocați.”
    https://www.stiripesurse.ro/romania-in-stare-de-urgenta-avertisment-dur-lansat-de-un-fost-sef-anaf-ne-ducem-cu-capul-direct_1441004.html

  4. Turismul, transporturile, comerţul se prăbuşesc după principiul dominoului.
    În Capitală, veniturile hotelierilor au scăzut brusc la jumătate.
    Nicolae Demetriade, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism – Sunt 2.000 de agenții de turism care prevăd ca nu vor supraviețui. Suntem cea mai afectată zonă din economie
    Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană – Statul nu are încotro, dacă nu vrea să se trezească cu 400.000 de șomeri, n-are încotro.
    https://observator.tv/economic/coronavirus-ramuri-economice-348105.html
    NYC & LA Mayors Order Bars, Nightlife, Gyms, & Restaurants To Shut Except For Delivery
    Restaurants will be limited to take-out and delivery
    https://www.zerohedge.com/geopolitical/wal-mart-stop-shop-cut-hours-oregon-reports-1st-death-covid-19-live-updates
    For most small companies and self-employed workers globally, a month of closure is a ruin. Two months is a catastrophe that leads to a domino of bankruptcies and layoffs.
    In the US, small businesses were struggling despite economic growth and low unemployment. Thousands of stores closed in 2019, and the statistics of Business Formation suggested a significant weakness ahead. In most countries, the average cash maintained by an SME does not reach to cover three months of costs, and that is being very optimistic.
    https://www.zerohedge.com/markets/emergency-smes-face-global-crunch-drowned-liquidity

  5. TE AI INTREBAT GELU DIACONU DE CE IM 30 DE ANI CAT AU FOST LA PUTERE DREAPTA A PRABUSIT ECONOMIA IAR PSD TOT TIMPUL A RIDICAT O ASA ” HOTI” CUM AR FI? PT CA LIBERALII SUNT MAI TEORETICIENI CA SI TI NE IAR PSEDISTII MAI PRAGMATICI LA ECO NOMIE,,,ASTA E ADEVARUL,,,SI CHIAR DACA DA LA POPOR 5 BANI GAURITI TOTUSI DA NU IA SAU DA LA STRAINI TOTUL PE TAVA DOAR DIN SERVILISM ASA ,,,STAI SA VEZI CE VINE PE VIITOR: FIRME INCHISE,,,EURO MARE,,,ECONOMIE SLABITA,,,PRETURI MARI LA UTILITATI{DUPA CADOUL FACUT PRIM OUG 114 ANULATA PT STRAINI} VINDEREA A TOT CE A MAI RAMAS PE 5 LEI GAURITI -CEC ETC,,,SI LEFURI MICI LA ROMANI IM CONTINUARE CA DEH ASA VREA SEFUL COLONIEI ADIKA TOCMAI CEL PE CARE L AU VOTAT ROMANII LA ORDINUL CELOR DE AFARA PE CARE POPORUL FANDOSIT II IDOLATRIZEAZA PT CA LE PERMITE O EXCURSIE LA PARIS SI LE FACE UN MALL IN TARA CA AI NOSTRII NU MAI AU PIETE SI TALCIOCURI, CAH,,,TRE SA CUMPERE TOTUL DE LA STRAINI IAR ACESTIA SA I TINA CU LEFURI MICI IOBAGI PE PLANTATIE SI SA I MANGAIE PE CRESTET PE LA TV URI ASERVITE LOR,,, DE CATRE COZILE DE TOPOR,,, DUPA CE LE AI LUAT TARA CU TOTUL CE MAI RAMANE DECAT SA I MANGAI PE CRESTET SI SA LE SI SA LE SPUI CA S EUROPENI CA SA TRAGA BINE LA JUG,,,CU ASA CARACTERE SI ASA INTELECTUALI CREZI CA TARA ASTA VA MAI EXISTA PESTE 50 DE ANI DUPA CE BINEINTELES NE VOM FI VANDUT SI RESTUL DE PAMANT SI CHIAR SI SUFLETELE PE 5 EURO GAURITI SI PE O EXCURSIE LA PARIS ,,,HAI ROMANIA COLONIE FANDOSITA SI IOBAGI CU STAIF VANTURATI SI OBOSITI PRIN UE ,,,A PROPOS,,,BY THE WAY,,, CREZI CA UK A FOST PROASTA CA A IESIT DIN UE ,,,???

    1. Decit O ROMANIE in genunchi ca in cei 30 de ani de genocid SPIRITUAL programat ,ESTE OBLIGATORIU SA NU MAI FIE NICI O ROMANIE . PORUNCESC acetui neam sa-si inceteze existenta de indata in conditiile gindite de FIARE ca tine,care tineti acest areal geografic in IAD de 2000 de ani . . sinteti BESTII PRIMITIVE posedati de legiuni de draci ,pentru ca asa va PLACE ,VA IUBITI COLABORAREA INTRINSECA cu sarsaila.
      Pentru orice. om.adevarat ,cele intimplate de 30 ani in RO sub conducerea PSD in primul rind si apoi a celorlati satanisti politici oricare ,NU SE.POATE ACCEPTA NICI UN COMPROMIS in existenta SPUMEI ACESTEI NATII .JAPONEZII SI-U FACUT HARACHIRII atunci cint ONOAREA SI DEMNITATEA le era ALTERATA .E SINGURA LEGE.VALABILA IN OMENIREA in care salasueste OMUL FUNDAMENTAL .ROMANII N-au fost niciodata OAMENI .SI ISTORIA STA MARTURIE. MLASTINA IMPUTITA in care acesta natie si-a scris istoria ,CERE ERADICAREA imediata a prostiei ancestrale romanesti .
      E EXTREM DE BINE si de necesar ca va urma IADUL PE PAMINTUL ROMANESC.sub conducerea celor de drapta pentru ca cei asa zisii de stinga la fel de HOTI SI DE PROSTI SI DE FUDUI sa priceapa cit de IMBECILI si de CRIMINALI AU FOST ,ideintic cu cei de dreapta ,nu conteaza cum au gindit si gindesc , REZULTATUL spiritual si material in RO fiind IDENTIC de DEGRADANT ca fiinte umane .HOTIE SI MIRLANIE si tu poti sa te numesti OM ? .Daca romanii ar fi OAMENI ,ROMANII DECRETEZ ,ca nu sint OAMENI ,atit cei “CINCI BANI GAURITI “CIT SI VENITUL de o suta de euro lunar in cei 30 de ani ,l-ar fi indesat pe gitul TUTUROR GUVERNATILOR POSDECEMBRISI cu cozile la topoarele LOR cu care au ASASINAT ROMANIA pina in STOMACURILE TRADATPRILOR si le-ar fi scos prin anus .
      Da,PREVIZIONEZ , ” ROMANIA.isi va mai trai VIATA ,doar in momentul in care se vor maste niste GENII INTELECTUALE ORTODOXE si nationaliste ,care sa GINDESCA O ROMANIE NEUTRA EMINAMENTE ORTODOXA SI MUSAI PREDOMINAT AGRARA pina la infinit , instituita printr-o DICTATURA MILITARA timp de O SUTA DE ANI PLANIFICAT STIINTIFIC pentru fiecare AN .
      NU vreau O ROMANIE in orice conditii,asa cum isi trage HOITUL satanist de doua mii de ani .CEAUSESCU a vrut sa faca din KAKAT BICI !
      Si ar fi reusit sa-l faca sa pocneasca ,daca poporul roman ar fi avut INTELECTUALI ,asa cum are CHINA ,care a copiat gindirea lui CEAUSESCU 100%.
      NU ADMIR CHINA !
      ROMANIA ori intra pe mina DESTEPTILOR ori ma ROG in genunchi BUNULUI DUMNEZEU sa o STERGA pentru vesnicien de pe HARTA EUROPEI LA PROPRIU ca sa nu ramina piatra pe piatra .Cu insi ca voi ,MAJORITARII ,eu NU VREU sa-mi minjesc FIINTA ETERNA ,de aceea va RENEG pentru vesnicie .ASTEPT SA NE COAGULAM DOAR DESTEPTII NATIEI ,PENTRU A ERADICA MIRLANIA SI MITOCANIA SI
      NEAMPROSTIA proverbiala si generalizata romaneasca a celor 2000 de ani. Poporul roman in caricatura arata precum tiganca cu picioarele taiata de la fund ,care are un cauciuc legat sub burta si se trage in spatele carutii implorind o piine ,cu glas sfisietor . CITA IMBECILITATE,NEAMPROSTIE si IMPOSTURA !DEGRADANT pentru orice OM .Voi cei din politicul romanesc,securitate,academie si institutii NU SONYETI OAMENI AZI .PUNCT .
      E CREDINCIOASA ROMANIA si din acest motiv se trege pe jos cersind mila ca PROASTA SATULUI ?
      EXCLUS ,80%dintre romanii trecuti prin crostelnita nu au fost sa confirme familia biblica ADAM SI EVA si de atunci ROMANIA a intrat in posesia de drept a lui DRACU .DUMNEZEU ne protejeaza aici doar pe ai LUI .VOI CEILALTI V-ATI DAT PE MINA LUI ,inclusiv cei care ati votat politic,nu RELIGIOS .
      BIPEZII ca tine ar trebui sa fie faciti sa stie ,SUB CONDUCEREA DESTEPTILOR ca nu au voie sa deschida gura ,doar sa le fie indesata permanent cu multa hrana,SINGURA LOR EXISTENTA, pentru ca sinteti RETARZI si COMPROMISI IREVERSIBIL ca oameni ,pentru ca asa ati ales sa fiti PROSTI FUNDAMENTALI .
      CAPITANUL CORNEL ZELEA CODREANU al carui spirit IL CHEM si il PROPAG pe pamintul ROMANESC este UNICUL SALVATOR in neamul romanesc .E TIMPUL DE PARTEA DESTEPTILOR IN ROMANIA.Tot timpul am fost putini pe generatie .ACUM SINTEM MAI MULTI iar EXPETIENTA TIMPULUI NE-A CALIT si ne indreptateste.
      NU EXISTA ALTERNATIVA atita vreme cit acest pamint este SFINTIT ORTODOX prin strabuni . SINTEM MOSTENITORI NOI,nu voi satanistii ,dedi sinteti MAJORITARI SI PROSTI FACITI GRAMADA si vicleni si rai la fel cu mentorul vostru sarsaila.
      Restul ,capete.PATRATE ,INUMANE SI PRIMITIVE ,CONDUSE DE UN EGOISM NEDISIMULAT,FARA O EDUCATIE MINIMALA IN ARTA OMENIEI ,UNICA VALABILA a EXISTENTEI NORMALE INTR-UN POPOR ,cum sinteti toti cei care indrazniti sa va spuneti punctul de vedere IMBECIL SI CRIMINAL care functioneaza de 30 de ani in RO ,si cum a functionat si 1948 de ani pina la ABDICAREA REGELUI .

      1. Dupa 30 de ani de GENOCID SI DEPRAVARE STRIGATOARE LA CER ,sa vrei sa-ti justifici existenta si sa TE INDREPTATESTI ca.prtid ,este mai cumplit decit PROSTIA .ESTE DOVADA FAPTULUI CA SINTETI HANDICAPATI MIMTAL iar dracu va calareste dupa pofta lui ,voi fiind incapabili sa gestionati situatia.
        Nu vreti sa va dati nici acum in laturi pentru ca voi CLASA POLITICA SI SECURISTA ,sinteti OGLINDA acestui popor de imbecili satanisti .
        PACATOSUL ESTE IERTAT ,DUPA CE ISI RECUNOSYE CRIMA SI SE SMER3STE.IN FATA CELORLATI pentru dobitocie .VOI NU NUMAI CA NU RECUNOSTETI SI VA SMERITI VRETI SA VA JUSTIFICATI SI SA MERGETI LA INFIMIT IN CRIMELE VOASTRE EXISTENTIALE .
        DAR ,a venit timpul sa ERADICAM NEAMUL ASTA de mirlani ,cu FOARTE putine exceptii .
        AU PLECAT CU TURMA PROSTAVANII CU MILIOANELE in occidentul satanist si acum mirlanii de romani ,cred ei ca e drept sa se imtorca tot HOTESTE ACASA plin de lepra ca sa contamineze totul in cale .SPUI ROMAN SI TRAGI APA !GENIAL SPU!
        Iar politicienii care i-su zburaturit ca pe lacuste le tin isonul.
        E ,VINE VREMEA ,cind voi toti doar veti minca pina va veti kka pe voi ,ASTA.VA E SENSUL VIETII,dar veti TACE PE VECIE EXECUTIND ceea ce este OBLIGATORIU DREPT .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE