X

Legătura dintre tehnologia 5G și coronavirus

Coronavirus 5g

Atunci când încercăm să înțelegem fenomenul coronavirusului, trebuie să luăm neapărat în considerare legătura dintre focarul de coronavirus din China și tehnologia 5G. Wuhan, a fost unul dintre primele orașe din China, unde pe 31 octombrie 2019, cu aproximativ două luni înainte de izbucnirea epidemiei, a fost testat 5G-ul.

În timp ce în Wuhan se folosea pentru prima dată tehnologia 5G, în New York, Centrul Johns Hopkins, în colaborare cu Forumul Economic Mondial (WEF) și cu Fundația Bill & Melinda Gates au găzduit Evenimentul 201, care constă în simularea unei pandemii globale, unde au folosit coronavirusul și celule porcine. Se știe deja că inițial coronavirusul s-a transmis de la anumiți pești care au fost hrăniți cu resturi porcine. Evenimentul 201 a fost organizat de Big Pharma (Johnson and Johnson), Bill Gates (o figură cheie în promovarea vaccinurilor, microciparea oamenilor, etc), Forumul Națiunilor Unite și Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din China și America. Tot aici s-a stabilit ca singura instituție care va furniza informații , în cazul unei pandemii va fi Organizația Mondială a Sănătății, care face parte din Forumul Națiunilor Unite, mass-media considerându-se că ar împrăștia doar ”știri false”.

Pe 24 ianuarie 2020, compania farmaceutică Invio primește 9 milioane de dolari cu scopul de a creea un vaccin pentru coronavirus. Banii au fost acordați de Coaliția Pentru Pregătirea Inovațiilor in cazul Epidemiilor (CEPI), coaliție fondată de guvernul Norvegiei , Indiei, trustului Wellcome și de participanții de la Evenimentul 201: Fundația Bill & Melinda Gates și Forumul Economic Mondial. Compania farmaceutică se presupune că a creat vaccinul pentru coronavirus în doar 2 ore ! Această pretenție este însă absurdă și, mai degrabă, aceștia aveau deja vaccinul întrucât știau, de la Evenimentul 201 că virusul va fi eliberat.

Invio este deținută și condusă de David Weiner și dr Joseph Kim Weiner a fost implicat în crearea unui vaccin pentru HIV și zika, iar Kim este un expert în ADN și cel care a inițiat noua metodă de transfer de ADN numită electro-permeabilitate – o tehnică microbiologică care folosește un impuls electric pentru a creea pori în membranele celulelor, astfel încât substanțe precum chimicalele, drogurile sau ADN-ul să poată fi introduse în celule. În acest fel, se poate introduce ADN străin în celulele persoanei vaccinate , ADN care va modifica propriul ei ADN. Această tehnică folosește același tip de unde pulsatorii ca și tehnologia 5 G.

Frecvențele pe care le folosește tehnologia 5G , în special cele de 75-100 GHz, interacționează cu structura pielii oamenilor , cu glandele sudoripare , acționând asupra lor asemenea unui transmițător pentru o antenă. Atât tehnologia 5G cât și electro-permeabilitatea reprezintă o încălcare extremă a suveranității corpului uman, care poate avea și efecte pe termen lung datorită mutațiilor pe care le provoacă prin schimbarea ADN-ului unei persoane. Ceea ce electro-permeabilitatea face la scară mică , 5G-ul poate face scară mondială. Este posibil ca 5G-ul să fi fost  folosit pentru a ”deschide ” porii celor din Wuhan, permițând astfel noii arme biologice, coronavirusului, să se infiltreze mai ușor.

5G nu este așadar doar următoarea generație de conectivitate mobilă după 4G; este un tip de tehnologie radicală și cu totul nouă – o tehnologie militară folosită pe câmpul de luptă care acum este detașată în sfera civilă. 5 G -ul a fost interzis deja în multe locuri din întreaga lumea, cum ar fi Bruxelles, Olanda dar și în anumite părți din Elveția, Irlanda, Italia, Germania, Marea Britanie, SUA și Australia.

Oamenii de știință și medicii avertizează asupra efectelor potențiale grave asupra sănătății ale nocivelor radiațiilor RF / EMF ne-ionizante emise de 5G:

Efectele includ riscul de cancer crescut, stresul celular, creșterea radicalilor liberi nocivi, daune genetice, modificări structurale și funcționale ale sistemului reproductiv, deficite de învățare și memorie, tulburări neurologice și impactul negativ asupra bunăstării generale la om. Însă, există dovezi tot mai mari cum că 5G dăunează sistemului imunitar al copacilor și ucide insectele. În 1977, 5G a fost testat pe animale, iar rezultatele au constat într-o de-mielinizare severă – pierderea tecii protectoare a celulelor nervoase. Unele țări observă acum o pierdere de 90% a insectelor (inclusiv insecte polenizante precum albinele) care se găsesc în jurul stâlpilor în care este instalat 5G.

Prin urmare, nu este nicio coincidență faptul că noul virus a apărut în China, exact în zona în care a fost testată tehnologia 5 G pentru prima oară. În același fel, în Africa , după ce a fost administrat vaccinul anti-poliomielitic, a ”debutat” și virusul HIV. Mai mult chiar, un grup de cercetători indieni susțin faptul că coronavirusul a fost creat în laborator  și are în componența sa , ”întâmplător” 4 gene diferite HIV . După publicarea acestor informații, oamenii de știință au fost obligați să-și retragă descoperirile.

Așadar, care sunt adevăratele motive și interese din spatele legăturii evidente dintre coronavirus și tehnologia 5G? Grupurile și instituțiile mai sus menționate care au eliberat virusul, sunt tot cele care oferă si antidotul, la fel cum au făcut și în cazul altor pandemii (ebola, zika , SARS). Aceste epidemii se repetă o dată la doi trei ani, sau se creează altele noi. Prin urmare, companiile farmaceutice obțin întotdeauna profit, obligativitatea vaccinării este un la pas distanță iar depopularea este în curs. Totul se face după pași bine stabiliți cu consecințe atent prevăzute :

În primul rând este necesar să otrăvești populația intenționat (inventând un virus) cu scopul de a creea o boala care nu ar avea nicio șansă să apară în mod natural. Apoi susține tare și răspicat că această boală este declanșată de un factor invizibil, de ceva de care nimeni nu a mai auzit (prin teste irelevante). Impune acum carantina în mod justificat și vino apoi cu soluția la boala declanșată de tine, printr-un vaccin sau medicament care să otrăvească în continuare și mai mult populația. Fă din faptul că oamenii se vor otrăvi de la vaccin, o dovadă incontestabilă a existenței bolii, care se dovedește a fi și mai gravă decât toată lumea credea. Odată spălați oamenii pe creier impune vaccinarea obligatorie iar acum poți să crești doza de otrăvire atât prin intermediul bolii cât și a medicamentului pentru ea. Repetă acești pași de câte ori este posibil pe o populație ignorantă și neinformată și apoi vei putea calcula câte victime face. Nu ai nici măcar nevoie de un virus real iar această strategie îți oferă posibilitatea de a executa programe eugenice la scară largă și în văzul tuturor, fără ca nimeni să te poată acuza de ceva, ba dimpotrivă vei fi considerat ”salvator”.

Odată obținută depopularea urmează unirea omului cu mașinăriile (transumanismul) și prin asta, eradicarea tuturor trăsăturilor care ne definesc ca oameni. Acum vom putea fi controlați și stăpâniți, asemenea unei turme de oi. În acest scop vaccinul prin care ni se modifică structura ADN-ului se dovedește a fi de un real ajutor.

traducere realizată de Nușca

https://youtu.be/P7LorRFI8tc

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

21 comentarii

  1. Daca vor interzice adunările in biserici, trebuie sa interzică și festivalurile neversea, Untold și alte dracovenii unde vin cu zecile de mii.

   1. Vom vedea ce vor face cu festivalurile, s-ar putea sa fie permise daca au loc in biserici. Uite un exemplu:
    Jazz in Church 2020
    Loc: Biserica Luterană, București
    Data/ora de începere: joi, 23 aprilie 2020 (19:00) – 26 aprilie 2020
    https://www.infomusic.ro/festivaluri-viitoare-in-romania/

    ”Reporter: De Paști, când, știți foarte bine, credincioșii merg la biserici, să nu aibă loc mari adunări în jurul lăcașelor de cult?

    Victor Costache, ministrul Sănătății: Sunt întâlniri între colegii din Guvern și reprezentanții Bisericii Ortodoxe.”, este o primă confirmare oficială din care se deduce că executivul liberal ia în considerare mai multe scenarii, inclusiv cel al închiderii bisericilor.

    De altfel, în Italia, țara europeană cea mai afectată, unde trăiesc peste 1.500.000 de români, s-au luat decizii de acest gen: biserici închise și înmormântări interzise.

    Fostul președinte al României, Traian Băsescu, europarlamentar PMP, și un om foarte bine informat cerea, în urmă cu o zi, că bisericile trebuie închise și că nu crede că Patriarhul Daniel se va opune.

    „Categoric da. Și trebuie făcută din timp, anunțată, iar românii rugați să nu vină și dacă vin, anunțați că intră în carantină.”
    https://www.stiripesurse.ro/guvernul-ia-in-calcul-inchiderea-bisericilor-discutii-cu-biserica-ortodoxa_1437999.html

 1. Cătălin Apostolescu, medic specialist în boli infecțioase și purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș: Scenariul cel mai frecvent în cazul infecției cu coronavirus: se instalează și trece ca o răceală, iar fiecare dintre noi a avut „cel puțin o dată coronavirus”
  https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-23703994-scenariul-cel-mai-frecvent-cazul-infectiei-coronavirus-instaleaza-trece-raceala-iar-fiecare-dintre-noi-avut-macar-data-viata-forma-coronavirus.htm?pbox
  Deci nu exista nici o motivatie pentru a impune masuri de „carantina”!

  1. LEGATURA DINTRE CORONAVIRUS SI BANI.
   Invocând pandemia coronavirusului, China intenționa să scoată unele bacnote sau să le retragă pentru dexinfectie. Corea de Sud intentioneaza chiar să ardă bacnotele. Vasilescu BNR, zice:,,Banii sunt cei mai periculosi pentru răspândirea unei molimi”. Nu stiu cata dreptate este in aceste afirmații, dar un lucru stiu sigur, intenția lor de a scoate banii cash este veche si chiar a fost prezisa de Sf. Părinți. Cu un singur cartus împușcă mai multi iepuri. Vaccin-5G, banii cash, pretext pentru blocarea demonstrațiilor si a mitingurilor, criza economica, si lista poate continua. După cum se arată lucrurile, se pare că se grabesc. Nu cred că ne prinde 2022 si va veni Antihristul pe Norii Zilei Orweliene, ,,cu puterea lui Ilie, ca să le așeze pe toate la loc.” Dar Sf. Apostol Pavel ne atenționează: ,,înger din cer v-ar vesti alta Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!” Vom trăi și vom vedea.

   1. Cineva, intr-un comentariu la un alt articol, spunea ca-i mai convenabil „glontul”, adica razboiul, decat vaccinarea obligatorie.

  1. Mamele care îl sfidează pe Putin: „Jos cu statul polițienesc!”
   https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/rusia-mamele-care-il-sfideaza-pe-putin-jos-cu-statul-politienesc-1270518

   Moscova, a ameninţat duminica aceasta cu până la cinci ani de închisoare persoanele care nu se autoizolează la domiciliu pentru două săptămâni după ce au vizitat ţări grav afectate de epidemia de coronavirus.
   https://stirileprotv.ro/stiri/international/rusia-ii-ameninta-cu-inchisoarea-pe-suspectii-de-infectie-cu-covid-19-care-nu-se-izoleaza.html

 2. Pentru cei aleși va scurta Dumnezeu acele zile . S- ar putea ca acest post al Paștilor sa fie ultimul liniștit în care ne mai putem plânge păcatele si unde sa le plangem. Doamne iartă -ne pe noi păcătoșii .

  1. Pentru cei care merg la împărtășit cu lingurița de acasa, dar nu numai, este bine să avem cu toții în casa acest preparat antibiotic natural, le pun la dispoziție o rețetă care am folosit-o si eu acum vreo 4-5 ani pentru pentru creșterea imunității. Cu siguranță combate si coronavirusul si nu numai.

   Articol postat de Cristian Iacov pe http://www.secretele.com în decembrie 2015
   Acesta este cel mai puternic antibiotic natural – Vindecă orice infecție din organism.
   Cum ne tratam cu antibiotic natural.
   Formula de baza a acestui tonic puternic dateaza din Europa medievala, epoca in care oamenii au suferit de tot felul de boli si epidemii.
   Acest tonic, maestru in curatare, este de fapt un antibiotic care ucide bacteriile gram-pozitive si gram-negative. De asemenea, are o formula antivirala si antifungica puternica, creste circulatia sangelui si a fluxului limfatic, in toate partile corpului.
   Aceast remediu pe baza de plante este cea mai buna alegere pentru lupta impotriva candida!
   Amestecul respectiv a ajutat multi oameni sa vindece multe boli virale, bacteriene, parazitare si fungice , a vindecat chiar si ciuma! Puterea sa ar trebui sa nu mai fie de acum inainte subestimata.
   Poate vindeca marea majoritate a afectiunilor cronice. Incurajeaza circulatia sangelui si purifica sangele. Aceasta formula a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor pentru a lupta cu cele mai mortale boli.
   Secretul sta in combinatia puternica de inalta calitate a mai multor produse naturale si ingrediente proaspete!
   Pentru a rezuma, acest tonic este eficient in tratamentul tuturor bolilor, intareste cu succes sistemul imunitar, actioneaza ca un antiviral, antibacterian, antifungic si ca un medicament antiparazitar. Ajuta la vindecarea celor mai severe infectii.
   Avertisment!
   Cred ca ar fi mai bine sa purtati manusi in timpul pregatirii, in special atunci cand trebuie sa manipulati ardeiul iute, deoarece nu este placut sa va alegeti cu furnicaturi pe maini! Fiti atenti, mirosul este foarte puternic si poate stimula sinusurile instantaneu!
   Ingrediente:
   700 ml otet din cidru de mere (folositi intotdeauna organic)
   ¼ cana de usturoi tocat foarte marunt
   ¼ cana de ceapa tocata marunt
   2-3 ardei proaspeti si extrem de iuti tocati foarte marunt
   ¼ cana de ghimbir dat pe razatoare (marime cat mai mica)
   2 linguri de hrean ras
   2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucati de radacina de curcuma rasa
   Mod de preparare:
   Se combina toate ingredientele intr-un castron, cu exceptia otetului.
   Se transfera amestecul apoi intr-un borcan. Se toarna peste ingrediente otetul, se inchide borcanul si se agita bine. Pastrati borcanul intr-un loc racoros si uscat timp de 2 saptamani. A se agita bine de mai multe ori pe zi. Dupa 14 zile strecoara lichidul cu ajutorul unui tifon, pentru a se separa aproape tot lichidul.
   Tonicul dumneavoastra este gata pentru a fi utilizat!
   Nu aveti nevoie sa-l pastrati in frigider. Acesta cu siguranta nu se va altera.
   Sfat Extra:
   Puteti de asemenea, sa-l utilizati in bucatarie – amestecandu-l cu putin ulei pentru a-l folosi la diverse salate sau mancaruri.
   Utilizare:
   Atentie: Gustul este foarte intens si puternic!
   Sfat Extra: Mananca o felie de portocala sau lamaie dupa ce consumi acest tonic pentru a usura senzatia de arsura.
   Nu il diluati cu apa, deoarece efectul se va reduce.
   Consumati 1 lingura in fiecare zi pentru a va intari sistemul imunitar si pentru a lupta cu raceala. Mariti cantitatea in fiecare zi, pana cand ajungeti la o doza de aproximativ 1 pahar mic pe zi (de marimea unui pahar de lichior).
   Daca va luptati cu boli mai grave sau cu infectii severe, luati o lingura de tonic de 5-6 ori pe zi.
   Poate fi consumat si de femeile insarcinate cat si de copii (folositi doze cat mai mici), deoarece ingredientele folosite sunt naturale si nu contin toxine.
   Beneficii pentru sanatate :
   Usturoiul este un antibiotic puternic, cu o gama larga de beneficii pentru sanatate. Spre deosebire de antibioticele chimice care omoara milioane de bacterii prietenoase din corpul tau, usturoiul omoara doar bacteriile neprietenoase. Usturoiul, de asemenea, incurajeaza si creste nivelul de bacterii sanatoase. Este un agent antifungic puternic ce distruge orice antigen, ce provoaca o gama larga de boli.
   Ceapa este leguma cea mai apropiata de usturoi, avand o actiune similara, dar putin mai blanda. Impreuna, acestea creeaza un duo extrem de puternic in lupta impotriva oricaror boli.
   Hreanul este o planta puternica, eficienta pentru sinusuri si plamani. Hreanul deschide canalele sinusurilor si stimuleaza circulatia, iar in cazul in care raceala si gripa apar, majoritatea medicilor ti l-ar prescrie.
   Ghimbirul are proprietati anti-inflamatorii puternice si este un stimulent puternic pentru circulatie.
   Ardeiul iute este cel mai puternic stimulator de circulatie. Datorita proprietatilor pe care le are acesta actioneaza ca un antibiotic in lupta impotriva bolilor el actionand exact acolo unde este cea mai mare nevoie.
   Curcuma este condimentul cel mai desavarsit ce curata infectia si reduce inflamatia. Blocheaza dezvoltarea cancerului si previne dementa. Este deosebit de util pentru cei care se lupta cu durerile articulare.
   Otetul din cidru de mere – „Parintele medicinei naturiste” asa cum a fost denumit de Hipocrate. Otetul din cidru de mere a fost utilizat inca din antichitate (Anul 400 I.Hr) datorita proprietatilor sale sanatoase. Se spune ca el (Hipocrate) a folosit doar doua remedii: mierea si otetul din cidru de mere.
   Otetul din cidru de mere este facut din mere proaspete coapte, care sunt ulterior fermentate, trecand apoi printr-un proces riguros pentru a se obtine produsul final. Acesta contine pectina, o fibra care reduce colesterolul rau si regleaza tensiunea arteriala.
   Expertii in sanatate sunt de acord ca oamenii au nevoie de mai mult calciu pentru buna functionare a organismului. Otetul ajuta practic la extractia calciului din alimentele cu care intra in amestec, ajutand procesul de mentinere a rezistentei osoase. Deficitul de potasiu determina o varietate de probleme, inclusiv caderea parului, exfolierea unghiilor, aparitia cariilor dentare precum si sinuzita.
   Otetul de mere este bogat in potasiu. Studiile au aratat ca deficitul de potasiu in randul oamenilor este in crestere lenta. Toate aceste probleme pot fi evitate daca utilizati otet de mere in mod regulat. Potasiul elimina de asemenea deseurile toxice acumulate in organism.
   Otetul de mere contine acid malic, eficient in lupta impotriva infectiilor fungice si bacteriene. Acest acid dizolva depozitele de acid uric care de formeaza in jurul articulatiilor, astfel amelioreaza durerile articulare. Acidul uric este dizolvat ulterior si eliminat din organism. Se crede ca otetul din cidru de mere este util in tratarea starilor cum ar fi constipatia, durerile de cap, artrita, oase slabe, indigestie, colesterol ridicat, diaree, eczeme, ochi inflamati, oboseala cronica, intoxicatie alimentara usoara, caderea parului, hipertensiune arteriala, obezitate, si multe alte probleme de sanatate.

   „Maestrul tonic” asa cum imi place sa-l denumesc, este cea mai buna combinatie pentru lupta impotriva tuturor bolilor existente. Nu exista ceva mai bun!
   Asadar, protejati-va sanatatea folosind antibiotice naturale.
   Recomandare:
   Folosiți doar oțet din cidru de mere organic, presat la rece, nefiltrat, nepasteurizat.

   Despre Autor:
   Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Sursa foto : libertatea. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

 3. https://corortodox.blogspot.com/2020/03/sfantul-nichifor-leprosul-s-aratat-unui.html

  SFÂNTUL NICHIFOR LEPROSUL s-a arătat unui creștin și i-a spus:

  „Să le transmiți oamenilor să nu se teamă de coronavirus!”. Viața celui ce durerea și stricăciunea cea trupească a nesocotit

  Sf. Nichifor cel lepros: „Să le spui oamenilor sa nu se teamă de coronavirus!”

  https://www.youtube.com/watch?v=aQDLut3j-AA

  De curând s-a arătat unui creștin Sfântul Nichifor – acesta a fost bolnav de lepră. Este prăznuit pe 4 ianuarie. M-am închinat [și eu] la Sfintele lui moaște. S-a arătat, [deci] cuiva în Atenta, care vrea să rămână în anonimat – și bine face! -, și i-a spus:
  „Să le transmiți oamenilor să nu se teamă de coronavirus! Chiar dacă se va îmbolnăvi cineva, să mă cheme în rugăciune, iar eu îl voi vindeca!”

  Cum se face asta? Prin minune! Dacă vrei, crezi, dacă nu, nu crezi!
  De aceea, acel om nu a vrut să-și spună numele, ca să nu forțeze pe nimeni să creadă.
  Însă, este foarte reprezentativ faptul că acest Sfânt, bolnav fiind, nu doar că s-a vindecat prin rugăciunea și viata sa, dar a devenit și Sfânt, face minuni și vindecă pe alții. Să avem binecuvântarea Sfântului Nichifor!

  1. IPS NEOFIT DE MORFOU
   ,,Am intrebat un om al lui Dumnezeu: Merg sa le vorbesc si sunt sigur ca lumea va asculta acum pentru ca este foarte ingrijorata de cele ce se intampla, evenimentele legate de razboi si, mai ales cele legate de boala, ce sa le spun? Si ce credeti ca mi-a zis? Spune-le sa faca Paraclisul Sfantului Haralambie, pentru ca acesta in trecut a invins ciuma. Ce era ciuma? Era o epidemie. Si murea lumea fara sa stie de ce. Si a crescut evlavia oamenilor fata de Sfant pentru ca au vazut ca are puterea sa indeparteze aceasta boala. Daca mergeti in Denia si ii intrebati de ce il au pe Sfantul Haralambie ca aparator, va vor spune ca in trecut a ajuns ciuma pana la hotarele lor si Haralambie a indepartat-o de la ei.
   […]
   Ceea ce spuneam de atata vreme este acum aproape, este langa noi. Si sa mai stiti ca este o binecuvantare ca aceste evenimente grele se intampla chiar acum, in perioada in care incepe postul Pastilor si cand ortodocsii au o vreme de rugaciune intensa si postesc, astfel ca vor fi ajutati si cei necredinciosi”.
   http://www.cuvantul-ortodox.ro/ips-neofit-mitropolitul-morfou-cipru-despre-coronavirus-cauzele-epidemiei-alte-catastrofe-ce-putem-face-noi-ortodocsii-episcopii-biserica-pocainta-rugaciune-intensa-paraclisul-sfantului-haralambie/

   1. Pentru cei interesați, cel mai bun argint coloidal ar fi de la PURE LIFE cu concentrație peste 97 la sută și cu nanoparticule sub 2.5 nm.

 4. Hristos a inviat!

  Adevarul despre „pandemia” COVID-19
  Interviu cu Dr.Buttar
  https://youtu.be/P3Yvh49q6Gw

  Despre Dr.Buttar:

  https://www.askdrbuttar.com/nnn/
  https://www.youtube.com/drbuttar
  https://www.facebook.com/DrRashidAButtar

  Domnilor, in curand vom putea sa-i actionam in judecata pe joianis&lucovid&toata sleahta de tradatori lingai si slugi netrebnice ai ocultei, pentru dezinformare, incalcarea drepturilor constitutionale, iar antenele 5g sa ii punem sa si le bage-n dos!
  Vizionati videoclipul, dar si celelalte 6, de pe platforma doctorului american! MERITA sa ii sorbiti cuvintele! Virusul intitulat covid-19 imbunatatit cu ARN de HIV ca sa atace sistemul imunitar mai violent(exact cum se intampla sa scada imunitatea in zonele foarte poluate ca Wuhan, Lombardia, etc devenind gazde mai „bune” pentru virusii gripali corona si nu numai), deci virusul „asezonat” la comanda si cu banii dati pe sest de Fauci direct laboratorului din China – in pofida Moratoriului guvernului american) s-a sinucis:)). Persoanele care au trait lipsa de oxigen marturisita de atatia si atatia medici, au facut parte din aceia cu hipersensibilitate la radiatiile electromagnetice. Aceia care au avut si comorbiditati, iar in urma hipoxiei au sucombat. Oculta a dat drumul la acest virus, in speranta ca vor fi destui morti, ca sa se poata cere vaccinarea globala, dar in acelasi timp si ca sa acopere hipoxia generata de punerea in functiune a antenelor 5G, secondata de lansarea satelitilor psihopatului Elon Musk. Cum mortii nu mai apareau, au manipulat medicii la nivel global, ca sa adune orice mort ca ar fi murit de covid si 19. Testarea este o minciuna, din punct de vedere stiintific, nu poate fi folosita pentru diagnosticare. Stiind asta, puscariabilii Fauci, Gates (adica OMS) &company (oculta)au interzis si necropsiile, apoiau interzis si ziaristii curiosi si carcotasi, ce mai aproape ca ii pacalisera aproape pe toti.

  Americanii deja au aflat de „Afacerea Covid-19” si de banii contribuabililor americani aruncati pe o cercetare interzisa prin Moratoriu guvernamental….
  Traiasca Trump! El a inceput sa demoleze edificiul crimei impotriva umanitatii. Se pare ca Bill Gates o sa ramana la virusii din Windows, pe care o sa-i numere impreuna cu Fauci in puscarie.
  Doamne ajuta!

 5. Si inca ceva trebuie sa va mai spun domnilor! Presedintele republicii Madagascar a lansat pt cetatenii lui tratamentul preventiv (si nu numai) zilnic, cu ceaiul care intareste imunitatea si ucide virusii in fasa, dar si celulu canceroase, numit Artemisia Annua( in romaneste Pelinita sau pelin dulce)! Daca doriti detalii le gasiti pe ActiveNews. Posologia o pot oferi eu. Numai pt cine doteste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.