X

Belgia: Eutanasia într-o creștere accelerată

Sursa Foto: lifesitenews.com

 

Comisia belgiană de eutanasie a primit cu 12,6 la sută mai multe cereri în 2019 față de 2018.

2655 de persoane au fost eutanasiate în Belgia anul trecut. Iar cu doar cinci ani mai devreme, în 2015, s-a trecut pragul de 2.000 de eutanasii anuale. După o perioadă de relativă stabilitate, statisticile sunt în creștere, iar oficialii se așteaptă ca numărul simbolic de 3.000 de omoruri legale să fie atins în viitorul nu prea îndepărtat.

Dintre cele 2.655 de cazuri raportate comisiei oficiale de eutanasie în 2019, niciunul nu a fost respins. 73% au fost aprobate fără nici o întrebare, 9,8% au condus la anchete din motive administrative, iar restul au dus la întrebări medicale sau observații. Dar nici un caz nu a fost respind și transmis procurorului.

Cazurile includ și un minor considerat că nu este îndeajuns de emancipat, dar îndeajuns de competent să decidă propria lui ucidere. În 2018, au avut loc două astfel de eutanasii, respectiv la un copil de 9 ani și unul de 11 ani.

Ca pionier în eutanasia legală, Belgia are o serie de lecții interesante pentru a preda restul lumii, unde eutanasia devine din ce în ce mai disponibilă, cele mai recente mișcări legale în această direcție având loc în Germania și Portugalia.

Ca lucrurile să fie cât mai clare, Jacqueline Herremans, care este membru al comisiei federale de eutanasie, a postat pe contul ei de Twitter sloganul anarchist “Ni dieu, ni maître”: „Fără Dumnezeu, fără stăpân”.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
EutanasieReducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

    1. Da ai dreptate, dar cam noi suntem dementii, nu belgienii. Ca noua ne place sa adunam creierele cu farasul si sa spalam sangele cu pompierii de pe langa balcoane, poduri, cai ferate, etc.
      Aia le dau sansa sa moara decent fara sa socheze pe nimeni.

  1. Pentru satanistii de la conducerea lumii nu există conștiință. Vremurile grele și rele au venit! Să ne apere Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.