X

[VIDEO] Proteste în toată țara, Sâmbătă, împotriva legii vaccinării obligatorii

ACTUALIZARE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www. facebook.com/ProDeciziiInformate/videos/312090486433225/

Sâmbătă, 07.03.2020, ora 14.00, Alianța Părinților din România, APC România, Neam Unit și Asociația Pro Decizii Informate VĂ ROAGĂ să fiți alături de noi, în Parcul Izvor, vis-a-vis de intrarea în Camera Deputaților, str Izvor nr 2-4, pentru a ne manifesta în mod civilizat și argumentat TOTALUL DEZACORD față de PROIECTUL DE LEGE A VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU COPIII ȘI ADULȚII DIN ROMÂNIA!

Prin legiferarea vaccinării obligatorii STATUL (prin reprezentanții săi) ar deveni STĂPÂNUL corpurilor noastre și ale copiilor noștri deoarece, împotriva voinței și deciziei noastre ARGUMENTATE, am fi injectați OBLIGATORIU cu o mulțime din ce în ce mai mare de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală.

VĂ RUGĂM, faceți un efort și fiți alături de noi pentru a transmite cât se poate de clar faptul că NU VREM SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII ÎN ROMÂNIA!

Conform BucovinaProfundă.com proteste vor fi în toată țara, în următorele orașe:

 • BUCUREȘTI, 7 martie ora 14.00 la Palatul Parlamentului
 • CLUJ, 7 martie ora 14.00 la Monumentul Memorandistilor
 • BRAȘOV, 7 martie , in fata Prefecturii Brasov
 • CHIȘINĂU, 7 martie, ora 14, in fata Ambasadei Romaniei, str. Bucuresti 66/1
 • IAȘI – sambata 7 martie ora 14:00, Piata Unirii
 • PIATRA NEAMȚ – sambata, 7 martie, in intervalul 16.00-19.00, in fata Teatrului Tineretului. Se va face si un mars prin centrul orasului.
 • ARAD – marți 10 martie, Ora 17:00, Piața Avram Iancu
 • FOCSANI , sâmbăta, 7 martie, ora 14. Piața Unirii
 • GALAȚI,  vineri 6 martie,  ora 17, zona parc VIP, Țiglina 1, spre Prefectură
 • BABADAG, Tulcea, duminica 8 martie,  ora 15, Monumentul eroilor , str Republicii
 • BUZĂU: 7 martie, ora 11:30, în faţa Prefecturii Buzău
 • DEVA: 7 martie, orele 14.00-16.00, Piața Victoriei
 • BISTRITA: 7 martie, orele 14:00, la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Piața Petru Rareș 1
 • ALBA IULIA, 7 martie , ora 14, sediul Prefecturii Alba
 • BACĂU, sambata 7 martie, ora 14:00, Prefectura Bacau
 • TÂRGU MUREȘ, sambată, 7 martie, ora 13, Catedrala Mare
 • TÂRGOVIȘTE, sambata 7 martie ora 16:00, Platoul Prefecturii

VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU IMPLICAREA DVS ACTIVĂ ÎN ACEASTĂ LUPTĂ FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA FIECĂRUIA DINTRE NOI!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. Acest virus omoară trupul în schimb acest Stat Antihristc dorește cu tot dinadinsul să omoare sufletele propriilor copii!Invățământ praf,sănătate praf de justiție să nu mai vorbim,parlamentarii niśte vânzători de țară si tradiți!Bunul Dumnezeu să se milostivească de noi!

  1. ATITA TP CIT MINISTRUL SANATATII V-A PUNE PE PIATA NEAGRA PARAFE MEDICALE NIMENI NU- V-A FI FORTAT PRIN LEGE SA-SI ASUME RASPUNDEREA PENTRU URMARILE NEFASTE ORI LETALE ALE VACCINURILOR .SINT ROMANCA -SI POT SA ARGUMENTEZ CA ANUMITI DOCTORI FAC EXPERIMENTE BIOLOGICE PE INTEGRITATEA LSIHICA A ROMANILIR DE CONDITIE MATERIALA MODESTA DECI VACCINURILE IMPUSE ROMANILIR PENTRU EPIDEMIA PROVOCATA DE O EVENTUALA ARMA BIOLOGICA NU-SI AU SENSUL CRED CA AR FI MULT MAI BINE SA SPUNEM NU CATEGORIC ARMELOR DE IRICE TIP -CHIMICE,BIOLOGICE,ATOMICE ,CU LASER,CU GAZ,CU CURENT ELECTRIC S.A.M.D

 2. Părintele Mihail Milea, unul dintre cei mai iubiți preoți români, creator al rețelei de centre sociale pentru persoane nevoiașe intitulate „Savaliada”, în care sute de persoane sunt îngrijite zilnic, se opune obligativității vaccinării. Fundația „Sfântul Sava” a fost înființată acum 25 de ani, timp în care a ajutat mii de persoane.

  El spune că prin propusa lege se încalcă mai multe legi, inclusiv Constituția și Carta Fundamentală a Drepturilor Omului. De asemenea, părintele Milea afirmă că românii nu au încredere în autorități și Organizația Mondială a Sănătății.

  ADVERTISEMENT

  „Dumnezeu ne-a creat liberi pe noi, oamenii. Dacă El nu ne forțează în nicio direcție, înseamnă că libertatea de a decide este un fundament antropologic, ființial, care face parte din noi și peste care nu poate trece nimeni.

  Legea vaccinării obligatorie a întregii populații din România: copii, tineri, adulți, vârstnici, care se află în dezbatere urgentă pe masa Parlamentului, încalcă Constituția României, Legea Drepturilor Omului și Dreptul Pacientului.

  Legea 46/2003, articolul 13 din Legea Drepturilor Pacientului, spune așa: „pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenție medicală, asumându-și în scris răspunderea pentru decizia sa”.

  Conform Deciziei Curții Europene a Drepturilor Omului din 2002, „vaccinarea obligatorie intră în coliziune cu dreptul la viața privată garantată de articolul 8 din Convenția Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului și a Libertății Fundamentale”.

  Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene prevede, la articolul 3, „Dreptul la integritatea persoanei”.

  Prin acest proiect de lege dictatorial, fascist, comunist, al vaccinării obligatorii, se prejudiciază libertatea de exprimare a Drepturilor omului, de a fi informat cu privire la riscurile acestei vaccinări.

  Acolo unde există riscuri, în orice domeniu, trebuie să fie garantată libertatea de a face sau a nu face un anume lucru.

  Prin articolul 59 din proiectul de Lege a vaccinării obligatorii, personalului medico-sanitar și farmaceutic i se interzice să vorbească despre riscurile acestei vaccinări.

  De ce companiile farmaceutice din lume, care produc vaccinuri, nu-și asumă în scris răspunderea legală pentru siguranța produsului realizat de ele?

  Organizația Mondială a Sănătății joacă în prezent rolul de agent de vânzare a acestor vaccinuri. În ultima vreme, la indicațiile acestei instituții mondiale, s-a creat isteria pandemiei de „gripă aviară”, „gripă porcină”, mai nou, „gripa coronavirus”; de pe urma lor au avut de câștigat anumite trusturi farmaceutice. Acesta este unul din motivele pentru care populația României nu are încredere în vaccinarea obligatorie, de pe urma căreia se vor îmbogăți peste noapte conducătorii acestor instituții farmaceutice mondiale, care produc aceste vaccinuri”, a scris el

  Părintele Milea afirmă că dacă se adoptă această lege, devine clar că România nu mai este o democrație. Sâmbătă, 7 martie, la Buzău și în mai multe orașe ale țării, are loc un protest împotriva obligativității vaccinării.

  „În S.U.A., Marea Britanie, Germania, Spania etc., țări democratice, nu există această Lege a vaccinării obligatorii, ci doar se fac recomandări pentru vaccinarea populației. De ce această grabă, în România, de a vota această Lege a vaccinării obligatorii?

  Este clar, deci, că nu mai există democrație în țara noastră și că poporul român a devenit „o turmă de animale cuvântătoare”, condusă de un grup de oameni care apără interesele financiare ale unor instituții mondiale.

  Eu am convingerea fermă că „Mare este Dumnezeu!” și că această țară, „Grădina Maicii Domnului”, România, nu va dispărea, iar poporul se va trezi la realitate.

  Doamne, Dumnezeule, apără-ne de toate relele care s-au năpustit asupra noastră!

  Preot profesor doctor Mihail Milea

  Președintele Fundației pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău” ”, se încheie mesajul părintelui Milea.

 3. De mare importanță este ,,sarea pământului”. Nu filmul, ci oamenii care știu ce se întâmplă. Toți cei care știu adevărul să-l mărturisească! Există unii așa-ziși intelectuali cu ifose care strâmbâ din nas când le spui ceva ce n-au auzit la televizor. Toți întâlnim așa ceva. Unii sunt spălați bine pe creier, alții sunt comozi, alții sunt fricoși.

  Dumnezeu să ne ajute să facem voia sa!

 4. Daca legea vaccinarii obligatorii trece, trebuie facuta o petitie, semnata de cat mai multi cetateni, catre Avocatul Poporului, in vederea sesizarii Curtii Constitutionale.

 5. Multi se intreaba de ce televiziunile tac despre mitingurile de azi.
  Faptul ca nu dau nimic demonstreaza ca nu sunt cu noi, de partea noastra, ci de partea tradatorilor din Parlament. Ele sunt sa va manipuleze, iar acum ca v-ati desteptat, tac. Cei din televiziuni sunt ingroziti cand vad aceste mitinguri adevarate, isi vad munca lor de manipulare desarta.
  Ce dovada ne mai trebuie ca cei din televiziuni sunt aliati ai tradatorilor din Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button