X

Wuhan, China: Coronavirus tratat cu succes cu Vitamina C, în pofida trendurilor de vaccinare obligatorie

Sursa foto: innovationcompounding.com

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Cu siguranță 50 de tone de vitamina C se poate considera o megadoză. De asemenea, sosirea unui camion cu 50 de tone de vitamina C, direct în Wuhan, în plină epidemie de COVID-19, se califică ca o veste extraordinară.

Mass-media nu raportează acest lucru sau alte știri despre megavitamine cu semnificative efecte pozitive.

Suntem atât de obișnuiți să fim mințiți, încât adevărul este ca un diamant, nu mai puteți crede că este cu adevărat real, deoarece este amestecat cu stiri false. Știrile despre tratamentul COVID-19 centrat pe nutriție au fost marcate ca „fake news” sau „informații false”.

Iată o veste importantă și verificată, dar încă nereportată în media, cu privire la vitamina C intravenoasă în doze mari împotriva COVID-19 din China:

1) Trei studii folosind vitamina C confirmate ca fiind eficiente în combaterea COVID-19 se desfășoară acum în China. http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n12.shtml

2) De asemenea, s-a obținut confirmarea faptului că 50 de tone de vitamina C au fost donate de către un producător major și transportate în Wuhan.

3) Publicul afectat primește doar știri de genul „fiți speriați și așteptați să vă vaccinăm”.

4) Informațiile cu privire la cercetările în terapia cu vitamină COVID-19 au fost blocate în mod sistematic de Facebook și de alți giganți de socializare.

5) Agențiile de știri nu raportează nimic. Prin urmare, vă rog să distribuiți această informație.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Aceeasi Vitamina C se utilizeaza in vindecarea cancerului , cred nu sunt sigura cam de toate tipurile! Stiu acest lucru de la un Profesor dr cancerolog francez – Henri Joyeux !

  2. De ce mass media nu difuzeaza si astfel de stiri? Pentru ca sa nu dispara criminala industrie a vaccinurilor!

  3. DOAMNE AJUTĂ !
    Că de la păcatele noastre vine boala și de la credința noastră în DUMNEZEU, vine tratamentul, un exemplu clar este vindecarea celor 10 leproși și mai nou, vitamina C pentru vindecarea gripei chinezești și altora asemenea acesteia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button