X

Mii de refugiați din Turcia forțează granițele Greciei

migranti

Poliţia greacă a folosit sâmbătă gaze lacrimogene împotriva migranţilor care s-au adunat la graniţa cu Turcia, cerând pătrunderea pe teritoriul său, scrie The Guardian.

În ultimele 24 de ore autorităţile elene au evitat încercările de trecere a frontierei a peste 4.000 de oameni.

Turcia a anunţat că nu va mai reţine sutele de mii de solicitanţi de azil, după uciderea a 33 de militari turci.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat, sâmbătă, cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Grecia că, în conformitate cu datele transmise de oficialitățile locale, începând de sâmbătă dimineața, frontiera terestră dintre Grecia și Turcia va fi închisă.

De asemenea, oficialii eleni au declarat că vor fi adoptate măsuri de control sporite pe sectoarele de frontieră terestră/maritimă cu Turcia. Aceste măsuri sunt anunțate pentru o perioadă nedeterminată de timp, nefiind indicată data la care punctele de trecere a frontierei vor redeveni operaționale și circulația de persoane/bunuri va fi reluată.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Armata turcă a doborât aouă avioane militare siriene si a ucis 74 de soldaţi sirieni
    ”Două avioane Sukhoi SU-24 ale regimului (sirian) care atacau avioanele noastre au fost doborâte”.
    74 de soldaţi sirieni au fost ucişi, începând de vineri, în urma bombardamentelor armatei turce
    https://www.stiripesurse.ro/razboi-in-toata-regula-intre-turcia-si-siria-armata-turca-a-doborat-aoua-avioane-militare-siriene_1435851.html

    Incepe vremea spanacului.

  2. Am citit și eu profeția starețului Paisie despre războiul ce va veni și despre conflictul dintre Grecia și Turcia care se va întâmpla în vremea spanacului (așa s-a exprimat starețul ) și cum că Rusia va distruge Turcia . Vremea spanacului este martie – aprilie ( perioada postului mare ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.