X

Există tratament pentru coronavirus și este deja produs, declară medicii chinezi. Medic francez: „Această infecție ar putea fi cea mai simplă și cea mai puțin costisitoare dintre toate infecțiile virale”

coronavirus otopeni epidemie gripa virus boala

Experții chinezi au confirmat, pe baza unor rezultate obținute în uma unor teste clinice, că tratamentul împotriva malariei are efecte certe pentru tratarea pacienților infectați cu virusul coronavirus (COVID-19), notează agenția de presă chineză, Xinhua.

De asemenea, Didier Raoult, directorul Institut Méditerranée Infection din Marsilia, susține aceeași teză și arată că tratamentul folosit în general pentru malarie are efecte dovedite împoriva coronavirusului, informează AFP.

„Știam deja că chlorochina era eficientă in vitro împotriva noului coronavirus și evaluarea clinică făcută în China a confirmat-o (…) În cele din urmă, această infecție ar putea fi cea mai simplă și cea mai puțin costisitoare dintre toate infecțiile virale”, a explicat profesorul Raoult, specialist renumit în bolile infecțioase.

Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

 1. Ca-i real sau nu virusul, eu inclin sa cred ca-i real si inca nu si-a atins maximul de efect, e bine ca mai toti oamenii sa aiba la indemana si sa foloseasca preventiv ARGINT COLOIDAL.
  Nu strica, nu se strica, nu face rau, doar bine si costa si putin.
  Spuneti tuturor, la toti prietenii sa se documenteze despre ARGINTUL COLOIDAL

  https://www.qbebe.ro/uploads/articole_cms/articole_imagini/Irina%20Olteanu_128/15.12.2014/argint_coloidal2.jpg

  Argintul coloidal păstrează în mod natural moleculele de oxigen, iar particulele de argint încărcate electric, ionii de argint, se pot alipi de membranele celulelor bacteriene în mod direct și pot produce efectul de blocare a respirației celulare.

  Prin efectul germicid rapid, și anume distrugerea a peste 600 de tipuri cunoscute de microbi (viruşi, bacterii, ciuperci, stafilococi etc), argintul coloidal are numeroase beneficii asupra corpului uman. Totuși, există cel puțin 9 beneficii și proprietăți ale argintului coloidal care sunt demonstrate de literatura medicală. (1)

  1. Rolul antibacterian
  În primul rând, abilitatea argintului coloidal de a controla bacteriile rezistente la antibiotic este uimitoare. În perioada în care era angajatul UCLA Medical School, în 1980, Larry C. Ford a documentat peste 650 de agenți patogeni cauzatori de boli diferite care au fost distruși în câteva minute după expunerea lor la cantități mici de argint. (2)

  Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.

  2. Refacerea rănilor și sănătatea pielii
  Robert O. Becker, MD, afirmă că argintul coloidal stimulează vindecarea pielii și a țesuturilor moi. (3) Într-un studiu de cercetare produs de Pharmacognosy Communications în 2012, este specificat faptul că argintul coloidal ar trebui introdus ca bază în soluțiile pentru tratarea arsurilor, afltelor, parodontiei și a altor afecțiuni. (4)

  De exemplu, puteți trata pecingina (Tinea capitis) acasă, cu argint coloidal, deoarece este un puternic anti – fungic. Cauzată de o ciupercă ce trăiește pe stratul superior al pielii, pecingina este contagioasă și răspândită prin contact cu pielea și prin materiale contaminate, cum ar fi îmbrăcămintea.

  Argintul coloidal aduce beneficii în multe afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazis sau eczeme. Este folosit și pentru zgârieturi și chiar pentru ameliorarea leziunilor lăsate de arsuri.

  3. Ochii roșii și infecțiile urechii
  Ochii roșii reprezintă inflamara membranei mucoase care acoperă globul ocular și este cauzată în principal de o bacterie sau infecție virală. Argintul coloidal poate fi folosit pentru acțiune promptă împotriva iritației, și în general a virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții puternice.

  Atunci când este utilizat sub formă de picături de ochi, argintul coloidal ridică celulele infectate prin atragerea acestora electromagnetic. Aceste celule infectate sunt apoi trimise în sânge ca să fie eliminate.

  Antibioticele moderne sunt desemnate să lucreze împotriva unor clase specifice de bacterii, dar infecțiile urechii pot fi cauzate de o multitudine de bacterii sau chiar și ciuperci. În acest caz, prescripția antibioticelor este fără folos, contrar argintului coloidal care s-a dovedit efectiv, indiferent de cauza infecției.

  4. Rolul antiviral
  Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid. (5)

  Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar să reducă activitatea virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA. De asemenea, există numeroase cazuri în care s-a dovedit eficiența argintului coloidal în combaterea virusului hepatitei C.argint coloidal

  5. Rolul Anti – inflamator
  Argintul coloidal este de asemenea un remediu anti-inflamator. Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate al Statelor Unite (NIH) au studiat efectele inflamației după ce au fost tratate cu argint coloidal. Au aflat că pielea inflamată a porcinelor cărora li s-a aplicat tratament cu argint coloidal s-a refăcut complet după numai 72 de ore. (6)

  Cercetările încep să reflecte ceea ce mulți oameni cunosc deja de ani de zile, și anume că argintul coloidal poate reduce inflamarea, accelerează vindecarea și grăbește refacerea celulelor.

  6. Remediu pentru Sinuzită
  Folosit în numeroase infecții ale sinusurilor, argintul coloidal poate avea beneficii atunci când este folosit ca spray nazal, așa cum a arătat un studiu al Forumului Internațional pentru Alergii și Rinologie. (7)

  Fiind cunoscut ca având efecte benefice în distrugerea STAPH Aureus, se pot aplica câteva picături de argint coloidal în cavitatea nazală și se lasă să se prelingă prin mișcări ale capului, prin aplecarea lui pe spate, apoi revenire.

  De asemenea, este important să subliniem că cercetările recente indică faptul că infecțiile ascunse de către agenți patogeni ar putea fi o cauză a inflamațiilor respiratorii asociate cu alergii comune și astm. Argintul coloidal distruge infecțiile Pseudomonas aeruginosa, ce ar putea fi motivul pentru care cei care suferă de alergii din aer gasesc adesea un ajutor important în proprietățile argintului coloidal.

  7. Răceală / Gripă
  Unii susțin că argintul coloidal ajută la prevenirea tuturor tipurilor de gripă, inclusiv gripa porcină, precum și răcelile comune. (8)

  Au fost câteva studii care au testat medical aceste presupuneri, dar în 2011, NIH a luat 100 de copii sub vârsta de 12 ani care sufereau de răceală comună și congestie nazală și i-au divizat în 2 grupuri. Primul grup a fost tratat cu o soluție care conține argint coloidal și beta glucan, iar al doilea grup a fost tratat cu soluție salină. Deși ambele grupuri au beneficiat de tratament, 90% dintre copiii tratați cu argint coloidal s-au refăcut complet. (9)

  8. Pneumonie – sistemul respirator
  Medicamentele moderne au devenit limitate în eficacitate atunci când vorbim de tratarea bronșitei sau a pneumoniei. În general, antibioticele sunt administrate ca primă soluție de apărare, dar atunci când pneumonia este virală, antibioticele nu ajută. Cel mai mare avantaj al argintului coloidal este că poate ajuta, indiferent de agentul patogen.

  Argintul coloidal este un produs remarcabil care luptă împotriva bronșitei și pneumoniei și atunci când este ingerat, dar și mai eficient atunci când este utilizat pur și simplu prin aerosoli.

  În acest mod, argintul are contact direct cu germenii aflați în plămâni, cei care cauzează bronșita sau pneumonia. Practic, este același lucru cu a utiliza un aparat de respirație artificială; argintul curăță rapid, în doar câteva zile.

  Cea mai eficientă metodă pentru folosirea argintul coloidal în curățarea plămânilor este utilizarea unui nebulizator. În general, se utilizează o linguriță de aproximativ 3 ori pe zi, timp de 10 până la 15 minute.

  9. Boala Lyme
  Acțiunea argintului coloidal este remarcabilă și în tratarea bolii Lyme, datorită faptului că este un agent natural anti-bacterian și anti – viral extrem de puternic.

  Avantajul acțiunii argintului coloidal este că aceasta nu afectează starea generală de sănătate, cum fac antibioticele. Argintul coloidal distruge virusuri, fungi și paraziți, în cazurile în care paraziții trăiesc într -o relație de simbioză cu un agent bacterian, situație foarte comună, în special în cazul paraziților cu transmitere hematogenă, cum ar fi boala Lyme. Datorită modului în care argintul distruge cu o sarcină electrică, nici un agent patogen nu poate fi imun. Nicio vietate nu poate dezvolta imunitate la electricitate.

  https://vegis.ro/blog/argintul-coloidal-9-beneficii-demonstrate/

  1. Sustii aceleasi aberatii pe care le sustin si teleevanghelistii care fac reclama argintului coloidal.

   On Wednesday, televangelist Jim Bakker interviewed a guest on his show who promoted silver solution products, claiming the substance had been tested on previous coronavirus strains and eliminated them in hours. She said it had not been tested on the new coronavirus. As the guest spoke, ads ran on the screen for items like a “Cold & Flu Season Silver Sol” collection for $125. Bakker did not immediately return a request for comment.

   “There are no complementary products, such as colloidal silver or herbal remedies, that have been proven effective in preventing or treating this disease (COVID-19), and colloidal silver can have serious side effects,” Dr. Helene Langevin, National Center for Complementary and Integrative Health director, said in a statement.
   https://apnews.com/afs:Content:8479480534

   1. Omule, ai mai jos schema electrica a unui simplu aparat de produs argint coloidal. Cumeri de la firma serioasa, 1 metru liniar de argint de puritate 99,999%, undeva sub 100 ron, 1 litru de apa distilata de la farmacie, 5 lei, si-ti produci singur sau produci gratis penntru alte 100 de persoane. Eu nu fac nici o vanzare, eu spun doar ca e bine sa ai asa ceva la indemana, si sa mai si consumi preventiv.
    Petre, tu de ce nu vrei sa stie oamenii ?
    Oare Petru, familiile nobiliare, cele cu sange albastru, nu ereau afectate de ciuma, holera si alte boli care secerau mai toata plebea ?

    1. Familiile nobiliare, cele cu sange albastru, nu ereau afectate de ciuma, holera si alte boli care secerau mai toata plebea, din cauza ca, consumau mancare si mancau folosind vesela de argint.

    2. Vasele si tacamurile de argint au fost folosite timp de mii de ani impotriva bacteriilor, dar virusurile sunt alta mancare de peste, iar o apa tinuta cateva zeci de minute intr-un vas e argint, desi nu contine argint coloidal, nu va mai avea bacterii. Si busuiocul sau cimbrul pot fi folosite in acelasi scop.
     Oricum, coronavirusul este doar pretextul pentru a justifica masuri de carantina care sa impiedice adunari si proteste publice in lunile si anii de criza economica care vor urma, cand multi vor ramane fara serviciu si fara bani.

     1. 4. Rolul antiviral
      Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid. (5)

      Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar să reducă activitatea virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA. De asemenea, există numeroase cazuri în care s-a dovedit eficiența argintului coloidal în combaterea virusului hepatitei C.argint coloidal

  1. Ca-i real sau nu virusul, eu inclin sa cred ca-i real si inca nu si-a atins maximul de efect, e bine ca mai toti oamenii sa aiba la indemana si sa foloseasca preventiv ARGINT COLOIDAL.
   Nu strica, nu se strica, nu face rau, doar bine si costa si putin.
   Spuneti tuturor, la toti prietenii sa se documenteze despre ARGINTUL COLOIDAL

 2. Doctorii din Romania nu au habar de tratamentul pe baza de clorochina: Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila spune ca „nu există niciun fel de tratament specific”
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23688334-rafila-boala-nu-transmite-prin-atingere-prin-intermediul-secretiilor-respiratorii-spune-despre-studentii-medicina-nu-vor-vina-matei-bals.htm

  Leacul babesc impotriva coronavirusului: „Mâncăm usturoi, bem țuică fiartă”
  Basmaua ține loc de mască medicală, iar țuica fiartă și usturoiul sunt tratamente de bază.
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cum-se-feresc-satenii-din-romania-de-coronavirusul-din-china-batrana-mancam-usturoi-bem-tuica-fiarta-1266944

 3. OFF TOPIC:

  Traian Berbeceanu, mesaj pentru preoți după primul caz de coronavirus în România: „Sfânta împărtășanie să fie făcută cu lingurițe de unică folosință”

  de S.T. | 27 Feb 2020 • 14:27

  Fostul poliţist Traian Berbeceanu le cere preoților să folosească linguriţe de unică folosinţă la împărtăşanie, după ce primul caz de infecție cu coronavirus în România a fost confirmat, miercuri seara, în județul Gorj.

  „Ar fi o mare dovadă de iubire, prețuire și protejare a enoriașilor, aceea ca B.O.R.-ul să hotărască, măcar pentru perioada asta dificilă, că sfânta împărtășanie să fie făcută cu lingurițe de unică folosință, mai ales atunci cand este vorba despre copilași.
  Știu, vinul este sfințit, pocalul și lingurița sunt de argint și în opinia dumnealor nu este vreun pericol! Și mai știu și că postul și rugăciunea ajută!
  Dar de ce să nu ne asigurăm, o dată în plus, pentru a preveni o nenorocire?
  Hai să cerem preoților să ne dea acest mic, dar absolut necesar, semn de prețuire!
  Hai să chemăm Biserica alături de cei care au aparat-o și sprijinit-o mereu!

  Niciodată nu am cerut share, pentru vreo postare. O fac acum și vă mulțumesc anticipat!”, a scris Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

  https://www.antena3.ro/actualitate/coronavirus-biserica-impartasie-lingurite-unica-folosinta-560561.html

  IARTA-L DOAMNE, CA NU STIE CE SPUNE!

 4. Si eu folosesc argint coloidal. Mi-l fac singur. Nu avem deloc probleme cu gripe sau raceli si nici alte probleme majore de sănătate. Consumăm de aproximativ 10 ani.

  Doamne ajută!

  1. Am scos ieri niste bani de la B.R.D. Fata de la ghiseu mi-a spus ca nu este lasata de sefi sa poarte masca de protectie. Nici la super-market-uri n-am vazut pe cineva sa poarte asa ceva pe fata.
   Prin urmare, acersti oameni sunt sacrificati deliberat de catre banci si corporatii: MNU NUMAI CA NU PRIMESC ECHIPAMENTE DE PROTECTIE, DAR CHIAR DACA LE AU CUMPARATE NU SUNT LASATI SA LE POARTE !
   ACEASTA CATEGORIE DE OAMENI ESTE SACRIFICATA DELIBERAT, SI NIMENI NU IA ATITUDINE !

   Grija fata de sarutarea icoanelor si fata de Sf Impartasanie, este grija lui Iuda Iscareoteanul fata de ‘risipa’ mirului in loc de miluirea saracilor !

 5. INCERC SA MA GANDESC CUM S-A GANDIT LA VARF:
  Presupun ca se pregatesc acuze grave la adresa Bisericii dublate de linsajul mediatic. Acuze care sa permita declansarea prigoanei contra crestinilor si eventual inchiderea locaselor de cult.
  NU VOR LIPSI PROVOCARI !
  Pericolul major: daca vor exista acuze de infectare cu coronavirus din cauza icoanelor si a Sf Impartasanii, o mare parte din caldiceii din BOR, vor migra la secte, sau vor pleca din Biserica.

  POVARA A FOST ARUNCATA PE PREOTI !
  DACA AS FI PREOT, NU AS IMPARTASI PE NIMENI CARE VINE CU LINGURITA DE ACASA. ORICUM UN AN DE ZILE RAMANE VALABILA VECHEA IMPARTASANIE !
  I-AS DA CANON SA IA AGHIAZMA !

  PROBLEMA ESTE CA ODATA PRECEDENTUL CREEAT, EL VA FI INVOCAT IN VIITOR CU PRETENTII MAI TOT MARI !

  1. Un clip mic cu 186 milioane de vizualizari in care vedem cum sunt manipulati oamenii, in special tinerii, sa perceapa crestinii. Cum vor sa fie vazuti crestinii: stirbi, prosti, rai, analfabeti, intoleranti, oameni care tipa. Clip care indeamna oamenii sa urasca si sa atace ( in viitor ) Crestinismul si crestinii. Clipul se numeste ”Trebuie sa te linistesti” sugerand ca, crestinii sunt agresivi. Clipul este si plin de simboluri, dar nu stau acum sa le expun. Cum zici si tu, da, ocultii lucreaza pe foarte multe planuri pentru a maipulea oamenii sa urasca si sa atace Crestinismul. https://www.youtube.com/watch?v=Dkk9gvTmCXY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.