X

Bravare sau realism? Un doctor se oferă voluntară să se infecteze cu noul coronavirus

Un cunoscut doctor aruncă-n aer isteria creată de coronavirus.  Medicul Răzvan Constantinescu a răbufnit pe pagina de socializare.Constantinescu susține că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru „categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”.Mai mult, cunoscutul doctor se oferă voluntar să se infecteze cu coronavirus, pentru a le demonstra oamenilor că nu va muri.„GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)
Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?
Aveți mai jos câteva sfaturi decente – deși redactate agramat (propoziții începute cu literă mare se încheie prin ”;”) – publicate de Societatea Natională de Medicina Familiei. Punctele 5, 7, 8 și 10 sunt cele mai importante.”, scrie, pe pagina de socializare, medicul Răzvan Constantinescu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Bravo dom-le,uite ca cineva are tupeu să spună lucrurilor pe nume!!!În spatele coronavirusu-lui se ascund adevăratele intenții…..

 2. Ministrul francez al economiei şi finanţelor: Coronavirusul schimbă regulile jocului în economia globalizării. Ar fi iresponsabil să mai fim dependenţi de China
  „Referitor la sectorul sănătăţii şi medicamentelor, nu putem continua să depindem în proporţie de 80% sau de 85% de substanţele active pentru medicamente care sunt produse în China, acest lucru ar fi iresponsabil şi nejustificat”
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/ministru-francez-coronavirusul-schimba-regulile-jocului-in-economia-globalizarii-ar-fi-iresponsabil-sa-mai-fim-dependenti-de-china-1266220

  Vine si o criza a medicamentelor.

 3. Cercetatorii din China si Europa confirma: noul coronavirus a fost creat artificial si contine fragmente de HIV care il fac de 100 – 1000 ori mai contagios decat SARS!

  HIV-Like “Mutation” Makes Coronavirus Extremely Infectious
  New research from scientists in China and Europe reveal that an ‘HIV-like mutation’ allows it to bind with human cells up to 1,000 times stronger than the Sars virus, according to SCMP.
  Nankai University writes that COV-19 has an ‘HIV-like mutation’ that allows it to quickly enter the human body by binding with a receptor called ACE2 on a cell membrane. “This virus may use the packing mechanisms of other viruses such as HIV”. “Compared to the Sars’ way of entry, this binding method is “100 to 1,000 times” as efficient, according to the study.”
  At the end of January, a team of Indian scientists wrote in a now-retracted, scandalous paper claiming that the coronavirus may have been genetically engineered to incorporate parts of the HIV genome, writing “This uncanny similarity of novel inserts in the 2019- nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag is unlikely to be fortuitous in nature.”
  https://www.zerohedge.com/health/coronavirus-hiv-mutation-suggests-nearly-1000x-more-likely-sars-infect

 4. Prima persoană din Italia vindecată de coronavirus: ‘Mi se pare că am înnebunit cu toții’
  “Mă priveau toți ca și cum aș fi scuipat virusul în cafeaua lor. „Stați liniștiți”, le-am spus prietenilor mei”
  „De ce anume să-mi fie teamă? E o gripă, doar nu mori, dacă nu ești deja bolnav. Mi se pare că am înnebunit cu toții!”
  „M-a impresionat foarte mult un video publicat de un domn cu masca pe față. La un moment dat și-a dat jos masca și a spus că este bolnav de cancer și că mai are o lună de trăit. „Noi”, spunea el, „părăsim această lume în nepăsarea generală, fără să rupem p… nimănui, în timp ce voi înnebuniți din cauza la chestia asta. Dar nu vă este rușine?”, întreba el. Eu zic că are dreptate. Un pic ar trebui să ne fie rușine.”
  https://www.stiripesurse.ro/vesti-bune-prima-persoana-din-italia-vindecata-de-coronavirus-femeia-povesteste-prin-ce-a-trecut-mi-se-pare-ca-am-innebunit-cu-totii_1435092.html

 5. Limbajul suburban dovedește lipsa de empatie. Ca medic are și misiunea de a educa la igienă, menținerea sănătății și prevenirea bolii nu de a blama persoanele neinformate.
  Un medic trebuie să încerce să vorbească la nivelul pacientului și nu să izoleze la periferia societății persoanele nevoiașe sau persoanele ce au nevoie de o îngrijire mai particulară .
  Poate este un medic foarte bun dar nu are metodă pedagogică probabil și pentru că a avut profesori dictatori la care trebuia tocit pe de rost manualul și care nu l-au învățat să gîndească rațional creativ ci robotic.
  Se vede că acest medic nu a luat părțile pozitive de la mentorii săi ci doar poziția arogantă, pintificală de la amvonul catedrei.
  Acest medic a ratat șansa de a face profilaxie și educație sanitară față de semenii săi mai puțin informați în deale medicinei.

  1. Pai credeti ca nu am intuit care este adevarul?Si ce ar trebui sa facem ca sa- nu dau pensia cativa ani la o amenda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button