X

ALERTĂ: Coronavirus depistat în Italia fără vreo legătură cu cel din China. Sunt deja trei morți

Doctor in protective mask holds positive blood test on Coronavirus. Healthcare and medical concept
FOTO: Getty Images

Alertă în Italia, din cauza epidemiei de coronavirus. Un italian de 77 de ani a murit vineri, fiind primul caz de deces cauzat de noul virus din China care se înregistrează în Europa, în cazul unui cetățean european. Franța raportase anterior un prim deces din cauza coronavirusului, dar era vorba despre un turist chinez.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Italianul care a murit era unul din cele două cazuri înregistrate în regiunea Veneto.

Apar tot mai mulți bolnavi care n-au călătorit niciodată în China și nici n-au intrat în contact cu persoane care au fost acolo. Au fost depistate 16 cazuri numai în nordul țării, în ultimele 24 de ore. Pentru că nu știu de la cine s-a răspândit boala, autoritățile italiene au luat măsuri drastice în 12 localități. 50 de mii de oameni sunt afectați de restricțiile impuse începând de vineri seară.

Autoritățile îndeamnă la calm, dar în același timp sunt restricții în 12 localități din provincia Milano. Oamenilor li s-a spus să evite locurile aglomerate și să nu iasă din casă cel puțin o săptămână. Au fost închise școlile, au fost închise restaurantele, birourile primăriilor.

Aceste decizii au fost luate pentru că nu a fost izolat pacientul zero. Cei care au simptome sunt rugați să nu meargă la spital, ci să apeleze serviciul 112.

Totul a început cu un italian diagnosticat pozitiv, a urmat soția și mai mulți apropiați.

Printre pacienți sunt și membri ai personalului medical. Nu se cunosc multe despre pacientul zero. Primul bărbat diagnosticat în Lombardia a intrat în contact cu o persoană care a călătorit recent în China. Acea persoană a fost găsită, dar analizele au ieșit negativ. Aceste localități restricționate sunt importante pentru economia orașului Milano.

Un alt lucru important e că în Lombardia locuiesc în jur de 180 de mii de români și sunt comunități numeroase și în localitățile cu restricții.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

33 comentarii

    1. Si eu am crezut asta.
      Dar s-ar putea sa fie mult mai grav.
      Cred ca diavolul a obtinut permisiunea sa faca selectia intre oi si capre.
      Cei cu postul, rugaciunea, spovedania si impartasania la zi vor fi imuni. Ceilalti….. DUMNEZEJ CU MILA….
      CLAR, AL TRILEA RAZBOI MONDIAL A INCEPUT !
      Incet si sigur si viclean la maxim. Se pare ca cei cinci sute de milioane scrisi pe monumentul din georgia – america de autori necunoscuti, adica dracii-extraterestrii, si asa vor fi obtinuti.
      Probabil asta e previziunea prin care se spune ca romanii plecati nu vor mai putea intra in tara….
      Vom trai si vom vedea…

        1. Pentru mine ,da.
          Pai daca totul se precipita,sincer eu as vrea.sa il vad pe DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS venind in carne si oase pe pamint.
          Si mi-ar place sa particip la reconstructia NOULUI PAMINT .
          Dar inainte de asta ,sigur ca putem beneficia se de venirea IN TRUP A CELOR TREI SFINTI,ILE ,ENOH SI SERAFIM DE SAROV ,si mult mi-ar place sa-i ascult .
          DE FAPT ,SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV a spus SCUMPEI LUI MAME ca o sa-L VADA PE IISUS HRISTOS IN MOSCOVA .
          Asa ca de ce sa nu vreau sa scap si sa nu mor ?

          1. Stai linistit ca virusul nu face diferente intre unul religios ca tine si altii, cand o sa vina la voi la tine vine primul…

          2. Sfântul înger rus Otroc?! Noul pământ?! De unde le scoți? Asta cu “noul pământ” e o idee hiliasta! Inainte sa vina Hristos la Judecata va veni antihrist, iar inainte de el va fi jale 3 ani si jumătate, războaie, cataclisme etc… Mai bine te-ai ruga sa ne mai ingaduie Dumnezeu un pic de timp…

          3. Mare dreptate aveti! Nu stiam de Sfantul Inger Rus Otroc Veaceslav. Voi citi imediat despre. Multumesc

    1. Bai fratilor, de unde o tot scoateti p’asta cu vaccinurile, chiar ca nu pot intelege. Pentru covid-19 NU EXISTA VACCIN! Acest virus face ravagii ASTAZI iar vaccinul, daca va fi vreunul, va fi disponibil IN MAI MULT DE UN AN. Asa ca nu despre vaccinuri este vorba.

      Nici mortalitatea, foarte mare in raport cu o gripa normala de cca 4% fata de 0,06% dar mica fata de gripa spaniola care omora 10-20%, nu este cel mai grav lucru pentru ca oamenii in putere au mari sanse sa se vindece.

      Blocajele in productia si livrarea de marfuri impreuna cu scaderea drastica a consumului, vor arunca lumea intr-o criza economica de proporti care, coroborata cu restrictiile de deplasare, va duce efectiv la o foamete cumplita in anumite perimetre. Sunt asadar sanse mai mari ca sa murim de foame sau alte boli (pentru ca nici medicamente nu vor mai fi samd), decat de virusul din China.

      Criza profunda va duce apoi la razboi care si el va nimici o gramada de oameni. Asa ca vaccinurile ce ar putea fi impuse sunt cea mai mica grija in momentul de fata.

      1. N momentul de fata nu.Dar vor veni si ele la rand cand le vor fi impuse celor ramasi ca sa isi faca jocul in continuare.

  1. Se adevereste pe zi ce trece ca romanii plecati din tara nu se vor mai putea intoarce( Parintele Arsenie Boca).
    Daca se “aprind” focare in mai multe zone ale lumii, atunci presiunile privind vaccinarea obligatorie vor fi tot mai mari. Planul ocultei merge “ca uns”. Mai avem un pic de timp ca sa ne intarim privind refuzarea vaccinului.
    Cine l-a invins pe satana? Sfantul Gheorghe, Sfantul Constantin Brancoveanu cu fiii si Vornicul Ianache Vacarescu si atatia alti Sfinti. Ce inseamna ca l-au invins pe satana? Ca au primit orice chin numai lepadarea de Hristos nu. Daca urmam lor si noi il putem invinge. Nicolae Steinhardt spunea, in cartea “Sfintii inchisorilor” editata in 2019 la Petru Voda, ca va fi invingator doar acela care este dispus sa moara pentru adevar(=Hristos=credinta ortodoxa=Evanghelie). De dorim sa fim invingatori si nicidecum invinsi, acum stim ce ne trebuie. Doamne miluieste-ne!

    1. draga Lica,

      Problema primordiala este ca oamenii sa inteleaga ca NU trebuie sa se lepede de Hristos, cu niciun chip ! Adica sa nu mai participe la slujbele unde sunt pomeniti ereticii ! Adica ierarhii care s-au lepadat de Hristos, care declarand ca sunt mai multe Biserici, Antihristi s-au facut pentru ca s-au ridicat impotriva Domnului Iisus Hristos care a zidit O singura Biserica !!! Cred ca intelegeti cat de grav este ca sa fii in comuniune de credinta cu un Antihrist !? Vrajmasii lui Dumnezeu impun preotilor sa-i pomeneasca in continuare la slujbe, pentru a face din oameni vrajmasii lui Dumnezeu !
      “FARA MINE, NU PUTETI FACE NIMIC !”

      DOAMNE AJUTA !

  2. Sau e pe bune, sau e teapa. Orice gripa sau viroza este acum virusul CORONA (muahaha!) Sau nu,…. dupa cum.decid ”autoritatile ”…
    Asta nu e medicina, nu e stiinta, e abureala…

    1. Din pacate se pare ca e pe bune, si ca asa cum s-a spus ca mai mult de jumatate vor murii fara arme…….se cam adevereste..
      FOCARELE SE INMULTESC pe glob si e posibil ca virusul sa fie supus mutatiilor fara voia papusarilor, si atunci sa vezi bilci….
      nu vor avea antidot.
      si cind ii vor vedea pe ortodocsii habotnici imuni atunci va fi frumusetea deplina, si asa nu vor mai putea intra in tara romanii care au tradat parasind ROMANIA pentru banii diavolului, in loc sa ceara dreptate in tara…
      se cam leaga… Razboiul nu va fi pentru izbavire si pentru JUDECATA,ne spun sfintii….
      VIRUSUL PORNIT DIN LABORATOR E DEJA RAZBOI
      Doamne milueste…

      1. Cine va da dvs garanția asta ca sunteti singurii si unicii învingători, partizani ai adevărului? Oare nu e posibil ca din mandria asta sa va înșelați?

        1. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ne da garantia,ca prin TAINELE SFINTEI BISERICI ORTODOXE ,si UNICA ADEVARATA ,sintem imuni la uneltirilor diavolesti .
          PE ORTODOCSII HABOTNICI O SA-I VEDEM MISUNIND fara vaccinuri ca furnicile de colo colo,fiind invincibili.
          Asa e DREPT sa ne MINDRIM INTRU HRISTOS ! NU E NICI O TRUFIE ! E DREAPTA INCREDINTARE !
          Voi de ce nu sinteti siguri de
          izbinda ?! EU ,CA ORTODOX ,SINT !
          SI SINT SIGUR CA SFINT INGERUL MEU PAZITOR DAT DE LA BOTEZ DE SFINTA TREIME ma protejeaza pe mine si toata familia mea de uneltirile diavolesti , bineinteles daca RESPECT CUVINTUL SFINTEI TREIMI .
          Si de fapt ,asta va fi FRUMUSETEA in zilele acestea de pe urma .CA ORTODOXUL HABOTNIC care STIE ca are in frunte CRUCEA marcata de ARMATELE TRIMISE DE INGERI acum la sfirsit tot ce vine de la cel rau este ars INSTANT .
          (SFINTA TREIME ne spune in BIBLIE ca isi trimite ingerii sa insemneze cu SEMNUL SFINTEI CRUCI PE CEI ALESI(ortodocsii habotnici.,evident !) in zilele de sfirsit ,pentru a cotracarea uneltirile diavolesti ).
          Traim zilele de pe urma .
          ACEASTA IMI E MARTURISIREA !
          ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU !
          AMIN !

          1. Am citit tot ce ati scris! Foarte frumos si bine punctati! Asa stiu si eu profetiile de la bunicul meu si din tot ce am mai citit.

      2. CULMEA ar fi ca VACCINUL sa fie cumva si PECETEA !
        N-ai vacin ,cum sa mai iesi pe strada,magazin,benzinarie ,parc,loc de munca,parc,scoala ,mijloc de transport in comun ?
        DACA CHIAR INCEPE ISTERIA……doar INGERII PAZITORI NE VOR SALVA..
        AMIN !
        DOAMNE MILUESTE !
        AMIN !

        1. Ati ridicat o problema care ma sperie… adevarul e ca toti credem ca pecetea va fi cipul.. acum diavolul este foarte viclean si cine stie. Oof

          1. @Eli
            Iata linckul necesar pentru a te edifica asupra Adevarului spus de SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV, un copil rus Inaintevazator cu Duhul mort preadevreme ,la virsta de 11ani, in anul 1993 .
            SINT opt filme exceptionale ,document ,a cite aprox.doua ore fiecare ,grupate in doua serii a cite patru filme fiecare .
            Tot in acest linck se afla si o alta setie de filme document exceptionale rusesti ,”SAREA PAMINTULUI ” :
            https://www.youtube.com/channel/UCtyKJZPUUAn3pgJDHDik_RA/videos
            Vizionare inteleapta !

    1. Ti-e frica DOMNICCUTO , taica ? Daca calcasi in strachini, acum tipureste-te! Eu, nimic ! Eu INVIRT hora-nainte, ca la BATUTA de PASTE !
      Iaca asa taica, de cind urmaresc eu izbavirea, nu e fireasca si FERICIREA?
      Ce ne spuse TAICA MATEI in cap 5 versetul 10 ?
      zice asa:FERICITI CEI PRIGONITI PENTRU DREPTATE, CACI A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR ! Precum in cer, asa si pre pamint.
      Priceput?! SCURT SI LA OBIECT ! FARA PCR si SECU in fata cvasi calaretului coronavirus ! Fiecare pe barba lui!
      Pai dupa atita depravare, fara numar, fara numar, cam cum crezi ca ar sta treaba? Tot strimb fara numar, fara numar , pai pina cind !? Timpul e finit.
      Si asa, mintenas, fiecare pasare pre limba ei piere.
      Dumnezeu spune sa NU-L AJUTI PE PACATOS si sa fie tie ca UN VAMES si un DUSMAN, daca i-ai tocat ca la melita 24/24h ADEVARUL si el a auzit, precum cucu in gura. DELOC.
      GREIERELE SI FURNICA ! CE VREI SA-MI PLING DE MILA TOT MIE?!
      Acum joaca daca poti sa mai cinti, bai, nea CUTARE, zise bronzata furnicuta , de la bec, eu nu poci ca sa deschid usa , caci azi am program la ultraviolete, care sta la NUDUL “GOL “, IN SUFRAGERIE, utitindu-se din virful buzelor pe vizor, savurind Un sandvici cu sunca de praga, la slouiul de gheata de la usa, numit TRUBADURUL,,,,, BRRRR.. Uf… Piei Gerila….. ca sint la dieta cu carne azi…..
      Nu, sa nu ne fie NICIODATA MILA DE DRACU !
      Deci, ma voi bucura ENORM, cind dreptatea va invinge si fiecare va primi dupa STRADUINTA.
      Atita, poci.

    2. Sa stiti ca asa stiu si eu profetiile. Nu sunt inventate de d-nul Gheorghe. Sunt lasate de Sfinti, de preoti, de stareti vazatori cu Duhul. Stiu si eu de la bunicii mei exact la fel. Si asta cu epidemia si ca se vor salva doar crestinii ortodoxi o stiam si eu de la o maica batrana. Acu 18 ani mi-a spus.

  3. O POSTARE “PREVESTITOARE” DIN 31 IANUARIE PE 4CHAN
    4chan anon posts on a board back in January how the Coronavirus is going to kill millions
    cities in Italy being used to model the growth rate and spread of the covid-2019 virus.
    3 weeks later it’s turning out he was probably telling the truth. .
    https://thewatchtowers.org/now-that-italy-has-12-cities-including-milan-under-quarantine-maybe-this-1-31-2020-poster-was-telling-the-truth/

    DEZASTRUL DIN CHINA CARE NU SE ARATA LA STIRI: Wuhan Contagion
    https://nullvideo.com/user/TheWatchTowers/tnjePXO

  4. @CRISSS
    tu dupa ce umbli pe aici daca nu esti capabil sa faci DIFERENTE?
    Daca nici dupa ce ai citit ce am scris explicit cum functioneaza planul, cauza-efect – consecinta, ce pretentie sa mai am sa intelegi ORTODOXIA, care e mai grea si decit MATEMATICA, daca n-ai pic de glagorii?
    TOCMAI IN ASTA consta spilul cu pistilul, ca coronavirusul sa se tina la distanta si sa fuga de tine ca dracu de tamiie!

    1. @X
      De unde “UN PAMINT NOU” ???

      Pai din APOCALIPSA 21:1
      BIBLIAO RTODOXA

      Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
      Capitolul 21
      “1. Şi am văzut cer nou şi pământ nou. Căci cerul cel dintâi şi pământul cel dintâi au trecut; şi marea nu mai este.
      2. Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.
      3. Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.
      4. Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.
      5. Şi Cel ce şedea pe tron a grăit: Iată, noi le facem pe toate. Şi a zis: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezare şi adevărate.
      6. Şi iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieţii.
      7. Cel ce va birui va moşteni acestea şi-i voi fi lui Dumnezeu şi el Îmi va fi Mie fiu
      8. Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.
      9. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe pline cu cele din urmă şapte pedepse, şi a grăit către mine zicând: Vino să-ţi arăt pe mireasa, femeia Mielului.
      10. Şi m-a dus pe mine, în duh, într-un munte mare şi înalt şi mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalimul, pogorându-se din cer, de la Dumnezeu,
      11. Având slava lui Dumnezeu. Lumina ei era asemenea cu cea a pietrei de mare preţ, ca piatra de iaspis, limpede cum e cristalul.
      12. Şi avea zid mare şi înalt şi avea douăsprezece porţi, iar la porţi douăsprezece îngeri şi nume scrise deasupra, care sunt numele celor douăsprezece seminţii ale fiilor lui Israel.
      13. Spre răsărit trei porţi şi spre miazănoapte trei porţi şi spre miazăzi trei porţi şi spre apus trei porţi.
      14. Iar zidul cetăţii avea douăsprezece pietre de temelie şi în ele douăsprezece nume, ale celor douăsprezece apostoli ai Mielului.
      15. Şi cel ce vorbea cu mine avea pentru măsurat o trestie de aur, ca să măsoare cetatea şi porţile ei şi zidul ei.
      16. Şi cetatea este în patru colţuri şi lungimea ei este tot atâta cât şi lăţimea. Şi a măsurat cetatea cu trestia: douăsprezece mii de stadii. Lungimea şi lărgimea şi înălţimea ei sunt deopotrivă.
      17. Şi a măsurat şi zidul ei: o sută patruzeci şi patru de coţi, după măsura omenească, care este şi a îngerului.
      18. Şi zidăria zidului ei este de iaspis, iar cetatea este din aur curat, ca sticla cea curată.
      19. Temeliile zidului cetăţii sunt împodobite cu tot felul de pietre scumpe: întâia piatră de temelie este de iaspis, a doua din safir, a treia din halcedon, a patra de smarald,
      20. A cincea de sardonix, a şasea de sardiu, a şaptea de hrisolit, a opta de beril, a noua de topaz, a zecea de hrisopras, a unsprezecea de iachint, a douăsprezecea de ametist.
      21. Iar cele douăsprezece porţi sunt douăsprezece mărgăritare; fiecare din porţi este dintr-un mărgăritar. Şi piaţa cetăţii este de aur curat, şi străvezie ca sticla.
      22. Şi templu n-am văzut în ea, pentru că Domnul Dumnezeu, Atotţiitorul, şi Mielul este templul ei.
      23. Şi cetatea nu are trebuinţă de soare, nici de lună, ca să o lumineze, căci slava lui Dumnezeu a luminat-o şi făclia ei este Mielul.
      24. Şi neamurile vor umbla în lumina ei, iar împăraţii pământului vor aduce la ea mărirea lor.
      25. Şi porţile cetăţii nu se vor mai închide ziua, căci noaptea nu va mai fi acolo.
      26. Şi vor aduce în ea slava şi cinstea neamurilor.
      27. Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi in Cartea vietii MIELULUI .”
      Slava lui Dumnezeu pentru toate!

      Si DUMNEZEU a promis ca pentru cei ALESI ,va scurta timpul .
      Asa ca nu stim cum se precipita totul Poate fi mai intii ciparea dupa pandemie si apor razboiul si apoi antihrist,dar totul desfasurindu-se in mod galopant . Si nu sa dureze ani !DUMNEZEU CU MILA SA !
      Cutremure razboaie si nenorociri de 30 de ani sint pe tot globul .
      DECI TPTUL E POSIBIL .
      Iar SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV poti sa-l studiezi ,pentru ca am lasat si aici acest linck:
      https://www.youtube.com/channel/UCtyKJZPUUAn3pgJDHDik_RA/videos

      1. Domnul Gheorghe are perfecta dreptate in tot ce a zis. Numai cine a vazut filmul documentar “Inger Rus” de pe youtube il poate intelege pe D’ul Gheorghe. Sunt la fel ca dânsul de “documentat” in privinta Apocalipsei si a profetiilor Sfintilor Parinti care au spus ca in zilele din urma vor fi molime noi necunoscute de oameni pana acum. Iar acest Coronavirus este doar unul dintre ele.
        Dupa toata aceasta nebunie va urma vaccinarea obligatorie ptr toti. Iar aceast vaccin va fi prima etapa a “cipuiri” oamenilor. Nu va lasati vaccinati sub nici o forma. Salvarea noastra este doar Mantuitorul nostru Iisus Hristos si PreaSfatna Nascatoare de Dumnezeu. Dumnezeu cu voi cu toti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button