X

STUDIU: Niciun copil sub 9 ani nu a murit de coronavirus. Peste 16 500 s-au vindecat datorită sistemului imunitar

Aceste rezultate arată importanța unei vieți sănătoase, care să ne asigure un sistem imunitar puternic, mai eficient decât orice vaccin și fără reacții adverse mortale

coronavirus China

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Studiu inedit realizat de cercetătorii chinezi privind morțile cauzate de coronavirus.  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din China a făcut un studiu despre coronavirus, iar rezultatele arată că cea mai mare rată de deces, de 14,8 la sută, se înregistrează în rândul oamenilor cu vârsta peste 80 de ani.

Cel mai mare studiu despre coronavirus, realizat de Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din China, arată că rata mortalităţii în provincia Wuhan este uriaşă, de 2,9%, în comparaţie cu cea înregistrată în restul Chinei, de 0,4%.

Potrivit studiului, 80,9 la sută dintre cazurile de infecție sunt moderate şi 4,7 la sută dintre cei infectaţi sunt în stare critică. Nu există niciun deces în rândul copiilor cu vârste până în 9 ani, iar rata de deces a celor până în 39 de ani este de 0,2 la sută.

Cea mai mare rată de deces, de 14,8 la sută, se înregistrează în rândul oamenilor cu vârsta peste 80 de ani, mai arată studiul.

Persoanele deja bolnave şi doctorii care tratează bolnavii sunt celelalte două categorii cu risc mare de infecţie. Rezultatele studiului sunt confirmate de moartea directorului unui spital din Wuhan.

Numărul victimelor epidemiei de coronavirus a depăşit 1.800, dar specialiştii vin şi cu o veste bună. Vârful epidemiei a trecut şi tot mai puţin oameni se îmbolnăvesc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. “rata mortalităţii în provincia Wuhan este uriaşă, de 2,9%, în comparaţie cu cea înregistrată în restul Chinei, de 0,4%”
  Asta nu are nici o explicatie, ca doar nu s-au adunat toti batranii din China in Wuhan!
  O fi virusul suparat pe Wuhan din cauza ca acolo se fabrica submarine si drone submersibile?

  1. Explicația este că în Wuhan este epicentrul acestui virus și sunt mai mulți bolnavi, prin urmare mai mulți morți. Logic, nu?

   1. Nu este deloc logic, procentele nu au nimic deaface cu numarul de bolnavi. Nu este posibil ca acelasi virus sa dea o mortalitate de 7 ori mai mare in randul celor infectati din Wuhan decat in randul celor infectati din restul Chinei!

  1. Amerlocii care au facut traducerea in romana nu au fost in stare sa gaseasca diacriticele romanesti?
   Dupa cum spune un comentator, individul din acest video, Christopher Greene, este un sustinator al lui Trump si al vaccinarii si este specializat in fake news! De pe siteul lui aflam ca a fost broker la Merrill Lynch si ca este si fondator al “Academiei Bitcoin”!
   https://www.crunchbase.com/person/christopher-greene
   Sabina Surya Naya: THIS dude is a liar and a plague. He was censored because he’s s a fraud who spreads fake rumors. He’s pro-Trump and wants to have elites vaccinated against CoronaVirus. Do your research before turning into another Greene who spreads fear and brainwashes naive audience so he can make millions of $ from views. And remember: lies are always told with truths so they are convincing.

   Deci luati o pauza si upgradati-va inteligenta artificiala, ca sa fiti mai credibili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button