X

CNN: “Coronavirusul a declanșat cel mai mare experiment din lume”. Doar că e prezentat altul, la derută

Epidemia de coronavirus din China

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În mii de clădiri de birouri de pe continentul asiatic, spațiile sunt goale și telefoanele sunt tăcute, în timp ce regiunea se confruntă cu un virus mortal.

În orașe precum Hong Kong și Singapore, magazinele sunt închise, la fel și instituțiile publice, puțini fiind cei care se încumetă să iasă din casă.

În schimb, milioane de oameni sunt închiși în apartamentele lor, în ceea ce poate reprezenta cel mai mare experiment de muncă la domiciliu din lume, scrie CNN.

În încercarea de a limita răspândirea virusului denumit Covid-19, milioane de angajați din China și alte zone afectate de epidemie lucrează, în prezent, de acasă.

Pentru unii dintre angajați, cum ar fi profesorii, care își susțin deja cursurile online de mai multe săptămâni, lucratul de acasă poate părea un coșmar, însă, pentru angajații din alte sectoare, acest experiment neașteptat a fost atât de bine primit, încât oamenii se gândesc să adopte un astfel de stil de lucru în mod permanent, scrie sursa citată.

Munca de acasă – o mult așteptată reformă

Astfel, pentru cei care sunt în favoarea unui program de lucru mai flexibil, ultimele săptămâni pot reprezenta un pas înainte sau o lungă așteptată reformă.

Potrivit ziarului China Daily, mai mult de jumătate dintre angajații din capitala Beijing plănuiesc să lucreze de acasă, în loc să meargă la serviciu, la îndemnul autorităților privind reluarea cât mai rapidă a activităților, pentru ca economia țării să nu mai fie afectată.

Companii tech precum Tencent, Alibaba și Microsoft au dezvăluit, pentru CNN, că angajații lor vor continua să lucreze de acasă în următoarele două săptămâni.

Funcționarii publici din Hong Kong lucrează de acasă de mai multe săptămâni, de când vacanța de Anul Nou Lunar s-a încheiat. Guvernul din Hong Kong le-a cerut angajatorilor “să le ofere angajaților un orar flexibil de muncă, pentru a se evita contactul dintre oameni”.

“Este un test pe care nu am ales să-l implementăm, dar suntem destul de mulțumiți de acesta”, a declarat Brice Lamarque, director de vânzări la o agenție web și de branding din Hong Kong.

Aproape toți angajații agenției au lucrat de acasă în această lună – și vor continua atât timp cât ne va cere guvernul din Hong Kong, a mai spus acesta.

″Înainte de epidemie, nu eram foarte dornici să-i lăsăm pe oameni să lucreze de acasă pentru că prețuim colaborarea. Dar, această experiență ne-a arătat că întreaga echipă colaborează destul de bine, chiar dacă nu sunt în aceeași cameră, așa că ne gândim să adăugăm asta printre beneficiile acordate angajaților noștri … poate două-trei săptămâni pe an.”, a mai precizat Lamarque.

NOTĂ OrtodoxINFO

Nici pe departe nu era nevoie de un experiment privind… munca de la domiciliu. Se testează mai degrabă modalitățile de a ține într-un țarc milioane de oameni, iar regimul comunisto-digital chinez este cel mai în măsură să realizeze acest experiment. Apoi, se poate extinde la scară mondială.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

12 comentarii

 1. Nu este un experiment de acest fel, China este fabrica planetei si marfurile respective nu se fabrica acasa! Este evident un atac cu arme biologice create in laborator, cum s-a intamplat si in razboioul din Coreea. Hantavirusul a fost primul virus creat in laborator, acum 70 de ani, si a fost folosit in razboiul din Coreea unde a omorat deopotriva militari coreeni si americani.
  The hantaviruses are a relatively newly discovered genus of viruses. An outbreak of Korean hemorrhagic fever among American and Korean soldiers during the Korean War (1950–1953) was caused by a hantavirus infection. More than 3000 troops became ill with symptoms that included kidney failure, generalized hemorrhage, and shock. It had a 10% mortality rate. Hantavirus was named for the Hantan River area in South Korea.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Orthohantavirus#History
  The Geopolitics Of Biological Weapons
  During and after the Korean War, China produced considerable evidence that the US military was employing biological pathogens against both the Chinese and the North Koreans. More than 25 US POWs supported Chinese claims – and provided further, and very detailed, corroborating evidence of anthrax, various insects such as mosquitoes and fleas carrying Yellow Fever, and even propaganda leaflets infected with cholera, over the entire North-East of China and virtually all of North Korea. The US government immediately filed charges of sedition against the soldiers who told their stories of these illegal activities, applying enormous pressure to silence them, even threatening defending lawyers with unspecified retribution. As a final desperate attempt to silence these former POWs, the US military relied on the CIA to subject them to extensive treatments with a newly-discovered and dangerous drug called Metrazol, in attempts to totally erase all memories of their activities in Korea, apparently destroying the mens’ minds in the process.
  Global Research published an article on September 07, 2015 by David Swanson which provided some detail on American attempts to flood North Korea with the Bubonic Plague, beginning with the statement, “This happened some 63 years ago, but as the U.S. government has never stopped lying about it, and it’s generally known only outside the United States, I’m going to treat it as news.”
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/geopolitics-biological-weapons-part-2-efficiency-deployment

 2. Coronavirusul a paralizat si fabrica de submarine din Wuhan, care produce cele mai moderne submarine fara propulsie nucleara, drone submersibile si alte echipamente militare submarine
  Inland Submarine Factory, Wuhan, China
  A submarine factory 600 miles inland. “The Type 039A/B, codenamed Yuan Class by the NATO, is a new type of non-nuclear submarine introduced by the PLA Navy in 2004. The submarine was built by Wuchang Shipyard in the inland Hubei Province.”
  https://virtualglobetrotting.com/map/inland-submarine-factory/view/google/
  Twenty navy officers who returned from a visit to Wuhan, China, left the city before it was locked-down to contain the coronavirus epidemic.
  VAdm Prachachart Sirisawat said the delegation had been in Wuhan to view the construction of the navy’s submarine.
  https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1845529/thai-navy-team-left-wuhan-before-it-was-sealed-off
  Coronavirus Could Delay Chinese Aircraft Carrier and Jet Fighter Production
  Shanghai’s Jiangnan Shipyard, “the largest modern shipbuilding base in China,” extended the Lunar New Year vacation for workers and advised any workers who traveled during the holiday to stay home for two weeks. Jiangnan is building China’s third aircraft carrier.
  Virus-containment efforts also have slowed work on submarines. “Companies affected in Wuhan include Wuchang Shipbuilding Industry Group, which produces submarines for the Chinese navy and Naval University of Engineering, which produces a variety of underwater technologies for the Chinese navy”
  https://nationalinterest.org/blog/buzz/coronavirus-could-delay-chinese-aircraft-carrier-and-jet-fighter-production-report-121161

 3. Coronavirusul a masacrat economia Chinei
  https://www.ccn.com/coronavirus-massacred-its-economy-but-chinas-still-lying-about-it/

  Un înalt oficial chinez a anuntat amenjarea la Wuhan a inca 9 spitale de campanie, cu aproximativ 7.000 de paturi și a spus ca alte spatii publice vor fi rechizitionate pentru noi spitale.

  “Situația epidemică din Hubei și din întreaga țară este în cel mai critic moment. Nu ne putem permite nicio clipă de relaxare, menținerea sub control a epidemiei trebuie să fie în continuare prioritatea zero”
  https://stirileprotv.ro/stiri/international/epidemia-de-coronavirus-din-china-a-ajuns-in-cel-mai-critic-moment-sunt-1-665-de-morti.html

 4. Nu exista nici un virus, a ti vazut voi vreun chinez mort din cauza virusului?
  Jidanii astia au toata presa din lume, nu este greu sa dezinformezi

    1. exista, dar rata mortalitatii este (procentual) sub cea a unei banale gripe. isterie in masa indusa de msm si guvernarea Chinei. dar daca se dovedeste ca-i artificial (arma biologica) atunci abia e mai grav (la nivel global) ca gripa spaniola (1918). om trai si om vedea.

 5. Eu sunt de părere că îi ține în case că sa nu fie martorii la ce plănuiesc ei sa instaleze sau alte evenimente așa i.au băgat la coteț sa se miste ei în voie sunt multe ipoteze dar nici una nu include virusul care nu e deloc credibil se vede de la o posta că e manevra

 6. În realitate numai Dumnezeu ştie cu adevărat despre ce este vorba. Şi cei care-s implicaţi diect ştiu, dar nu totul (metoda compartimentării informaţiilor).

  Dau câteva scenarii, fără pretenţia că este o listă exhaustivă:
  – puterile vestice lovesc în chinezi folosind război biologic;
  – guvernul chinez are de gând să reducă din propriul popor;
  – e un virus scăpat din greşeală din laborator de către chinezi;
  – e un fenomen natural, s-a produs o mutaţie într-un virus sau coronavirus (Alexandru Rafila zice că acesta este al 7-lea coronavirus de pe pământ);
  – o pedeapsă îngăduită de Dumnezeu;

  La acestea pot să fie şi variante, de exemplu: virusul provine din laboratoarele vestice, dar l-au scăpat din greşeală.

  În mod real, este foarte greu să ştii care-i adevărul. Sunt oameni care ştiu mai multe informaţii şi se apropie mai mult de adevăr. Părerea mea este că e fie un fenomen natural, îngăduit de Dumnezeu pentru păcatele oamenilor, fie oculta mondială atacă pe chinezi.

  Dăuneezi cineva a postat aici un link cu nişte dezvăluiri făcute de un militar care a asistat – dintr-o neinţelegere – la o discuţie a unor masoni în districtul londonez City. Aceia spuneau despre CHina că va fi atacată cu o boală, după un scurt conflict în care se vor folosi inclusiv arme nulceare.S-ar părea că au schimbat planul (presupunând că dezvăluirile sunt reale).

  Oricum, după problemele din China aş spune că Xi Jinping s-a mai domolit cu apucăturile lui de ”lider” care prigoneşte pe ortodocşi.

 7. Incerc sa vad efectele posibile: a.criza economica in tara galbena, care poate fi exportata, dar si utilizata ulterior;
  b. schimbarea actualei paradigme economice a consumului cu o economie “verde”, a “economisirii resurselor”-adica mult mult mai putine marfuri pentru schimburi comerciale;
  c. intoarcerea in america a joburilor “emigrate” in anii 1990-2010, DAR la alte costuri salariale, circa o treime din ce castigau americanii inainte de flee jobs;
  d. Impingerea chinezilor catre invazia Asiei de vest, Rusiei si Orientului mijlociu, ca singura solutie pentru criza din tara lor SI, DAR MAI ALES, implinirea profetiilor despre cei “douazeci de mii cate zece mii”, pe care papusarii tare ar vrea sa simta ca au implinit-o ei, prin faptele lor.
  Totul e deschis si cred ca, in sfarsit, China traieste propria urare: vremuri interesante !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button