X

Cazul “Mila” din Franța. Este criticarea islamului – religia urii – o blasfemie?

Image result for Islam

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi, în Franța, țara care a sfințit întotdeauna libertatea de exprimare și dreptul de a critica religia și ideologiile, unii și sistemul de justiție, reintroduce în liniște și, de facto, crima de blasfemie. 

Franța tocmai ieșise din cea de-a cincea aniversare a masacrului la revista sa satirică Charlie Hebdo și este cufundată într-un caz similar.

Pe 18 ianuarie, Mila O., o tânără franceză, în vârstă de 16 ani, a făcut comentarii insulte despre islam în timpul unei transmisiuni de Instagram. Mila, o studentă din Isère, în vârstă de 16 ani, a dat asigurări că nu „regretă” comentariile sale care vizează religia musulmană, pretinzând „dreptul la blasfemie”. Cu toate acestea, unii au susținut că nu poate critica sau insulta religia. În timpul transmisiei in direct, un băiat musulman a invitat-o sa iasă în comentarii, dar ea l-a respins pentru că este homosexual. El a răspuns acuzând-o de rasism și numind-o ‘lesbiană murdară’. Imediat după ce a fost insultată, Mila a răspuns spunând că „urăște religia”.

Mila a continuat, spunând printre altele:

«Sunteți familiarizați cu libertatea de exprimare? Nu am ezitat să spun ce am crezut. Urăsc religia. Coranul este o religie a urii; există doar ură în ea. Asta cred. Eu spun ceea ce cred. .. Islamul este un căcat … Nu sunt deloc rasistă. Nu se poate pur și simplu să fii rasist împotriva unei religii… Spun ceea ce vreau, spun ce cred. Religia ta este un căcat. I-aș baga un deget în coorul dumnezeului tău …»

Ceea ce a spus ar putea fi considerat un pic crud, dar are dreptul să o spună? La urma urmei, evreii sunt numiți descendenții porcilor și maimuțelor fără ca poliția discursului de ură să aibă un atac cerebral.

În urma declarațiilor sale, Mila a fost vizată pe rețelele de socializare, unde videoclipul a fost distribuit pe scară largă; a primit numeroase amenințări cu moartea, iar numele, adresa și numele școlii sale au fost făcute publice. Mila a fost nevoită să părăsească școala pentru propria siguranță.

Acum, sub protecția poliției, Mila este într-un astfel de pericol încât, deocamdată, nicio școală franceză nu o poate găzdui. „Nu mai pot pune piciorul în liceul meu și nici nu pot schimba școlile, deoarece întreaga Franță are de gând să mă prindă”, a spus ea. Pentru că nu a înțeles ce este clar pentru toată lumea – că Islamul este o „religie a păcii” – este amenințată cu moartea, violul și cu gâtul tăiat.

Jacques Julliard

„Suntem în Franța sau Pakistan?”, a întrebat intelectualul francez Jacques Julliard. Bine ați venit în Franța anului 2020, unde revistele apar titluri precum: „Mila, 16 ani, amenințată cu moartea pentru că a criticat islamul”. Islamismul devine tot mai periculos în rândul musulmanilor francezi. Întrucât Franța nu a luptat, stăpânirea islamismului asupra Franței nu poate decât să crească.

Matthieu-Bock-Coté

„Haideți să lămurim: intelectualitatea progresistă vrea să creadă în conviețuirea multiculturală, chiar și atunci când realitatea o neagă și dezvăluie o societate în care diversitatea se traduce în fragmentare socială și identitară”, a scris filozoful canadian, Mathieu Bock-Côté (foto). Când multiculturalismul se transformă în amenințări la libertatea de exprimare, multiculturaliștii iau periculos partea islamiștilor. Cazul Mila reprezintă toate fisurile din dezintegrarea societății franceze.

Dominique-Nora-ne-veut-pas-que-L-Obs-devienne-le-Kodak-du-journalisme

Potrivit jurnalistei franceze, Dominique Nora«La câteva săptămâni de la comemorarea masacrului de la Charlie[Hebdo], „afacerea Mila «arată asimetria tulburătoare care domnește în Franța în ceea ce privește libertatea de exprimare sau, mai precis, blasfemia.»

Povestea Milei s-ar fi putut încheia cu amenințările de moarte – cum amenințările cu moartea împotriva lui Salman Rushdie s-ar fi putut încheia în urmă cu 31 de ani – dacă toate autoritățile statului s-ar fi grăbit imediat s-o sprijine pe Mila și dacă Franța ca societate ar fi condamnat cu o singură voce agresiunea barbară împotriva elevei. S-a întâmplat contrariul. Evitarea „stigmatizării musulmanilor” a devenit scuza oficială folosită de politicieni pentru a justifica abandonarea victimelor amenințărilor islamiste violente, precum Mila.

Abdallah Zekri

Nu una, dar au fost deschise două investigații, una pentru amenințările cu moartea primite de Mila și cealaltă împotriva Mila pentru „provocarea urii religioase” (ulterior anulată). Controversa s-a duplicat atunci când delegatul general al Consiliului francez pentru Cultul Musulman, Abdallah Zekri, a spus că fata a „căutat” probleme: „Trebuie să suporte consecințele pentru ceea ce a spus. Cine semănă cu vânt culege furtună”. Islamistii testează zilnic rezistența societăților noastre democratice.

nicole-belloubet

Controversa Milei a luat o nouă dimensiune când ministra Justiției, Nicole Belloubet, după ce a condamnat pentru prima dată amenințările cu moartea primite de Mila, a declarat: „Insultarea religiei este, evident, un atac la libertatea conștiinței; este gravă”. Din păcate pentru Belloubet, dar din fericire pentru Franța, aceasta nu este (încă) o crimă. Ulterior, Belloubet a recunoscut „greșeala” ei.

A1-1421719437.jpg

Cu toate acestea, pagubele au fost imense. Ségolène Royal, fost ministru și candidat la președinție, a continuat, spunând că Mila a fost lipsită de „respect”.

«Nu, nu ești Mila; tu, doamna Ségolène Royal, nu ai curaj», a replicat filosoful Raphaël Enthoven ca răspuns.

martine

Martine Aubry, primarul socialist din Lille, i-a cerut Milei „să-și exercite reținerea și să evite acest gen de discuții, chiar dacă amenințările sunt inacceptabile”. Franța trece repede de la laïcité (secularism) la lâcheté (lașitate); de la libertatea de exprimare la supunerea necondiționată. Franța încearcă să amâne în timp ce islamismul prosperă rapid in timp ce elitele abandonează valorile iudeo-creștine.

Au existat chiar și aceștia, precum istoricul religiei, Odon Vallet, care susține că Mila este „responsabilă” pentru viitoarele atacuri teroriste.

Un fost caricaturist la Charlie Hebdo, Delfeil de Ton, după masacrul din 2015 al colegilor săi, l-a acuzat rușinos pe regretatul redactor al lui Charlie Hebdo, Stéphane Charbonnier, că a „târât” personalul în măcel prin satirizarea lui Mohammed.

Robert Redeker

Cazul Milei seamănă cu cel al unui filosof francez, Robert Redeker, care în 2006 a publicat în Le Figaro o opinie extrem de critică cu privire la Islam. În urma acestui fapt, Redeker, care era profesor într-un liceu public din Toulouse, a început să primească amenințări cu moartea prin telefon, e-mail și prin Al Hesbah, un forum protejat prin parolă cu legături cu Al Qaeda. «Nu pot lucra, nu pot veni și pleca și sunt obligat să mă ascund», a spus Redeker dintr-o locație nedezvăluită. „Deci, într-un fel, islamiștii au reușit să mă pedepsească pe teritoriul republicii ca și cum aș fi vinovat de o crimă de opinie”. Aceasta a fost „fatwa în țara Voltaire”.

Cincisprezece ani mai târziu, cazul Mila arată cât de mult au reușit islamiștii.

richard-malka-roman-tyrannie-totalitarisme

Există câțiva scriitori curajoși care au apărat-o pe Mila. Într-un articol pentru Journal du Dimanche, fostul avocat al Charlie Hebdo, Richard Malka, a scris despre „cazul Milei sau triumful fricii”.

«Nu există nicio reacție din partea miniștrilor și principalelor feministe sau a asociațiilor LGBT, artiștilor și „progresiștilor». Întoarce capul, fluieră, priviți-vă pantofii înainte de a alege indignări la modă și nu veti fi expusi vreunui risc». De asemenea, Malka a scris că „nicio organizație pentru drepturile omului nu a protestat sau nu și-a exprimat solidaritatea cu fata a cărei viață s-a ascuns brusc”. Organizațiile feministe, atât de rapide să denunțe „masculinitatea toxică” și „structurile patriarhale de dominație”, și ele au pastrat tăcere.

Astăzi există multe țări în care oamenii sunt uciși pentru că îndrăznesc să critice islamul. În Republica Islamică Pakistan, o țară care pedepsește blasfemia cu moartea, judecătorii au condamnat la moarte, dar ulterior au absolvit-o pe Asia Bibi pentru acea „crimă”. Astăzi, în Franța, țara Declarației Drepturilor Omului și a Cetățeanului, care a sfințit întotdeauna libertatea de exprimare și dreptul de a critica religia și ideologiile, unele din sistemul de justiție – în numele unui militant echivocat anti-rasism – este reintrodusă în tăcere și de facto infracțiunea de blasfemie. «Afacerea Mila: pretindem să creăm o crimă de blasfemie în Dreptul francez?» a solicitat o contestație publicată de Le Figaro.

Astăzi, în Franța, folosirea libertății de exprimare pentru a critica Islamul este în mod clar un act extrem de periculos, chiar dacă tu, la fel ca Mila, ești un copil. Cei care se dezic de Mila poartă măști de supunere.

Franz-Olivier Giesbert

Franz-Olivier Giesbert, un comentator influent și fost redactor al Le Figaro, l-a acuzat pe ministrul Justiției, Belloubet, că ar fi calmat islamiștii și a comparat acțiunile ei cu cele ale regimului Vichy care a colaborat cu Hitler. „Franța este încă Franța?”, a întrebat Giesbert într-un editorial pentru revista de știri Le Point.

«În unele zile te întrebi. În republicile islamice, cum ar fi Pakistanul sau Iranul [comentariile lui Belloubet] ar fi normal. Dar nu sunt normale în Franța, țara Iluminării, unde există dreptul la blasfemie».

Dacă numeri toți jurnaliștii, caricaturiștii și scriitorii francezi aflați în prezent sub protecția poliției pentru criticarea islamului, atunci da, Franța se transformă în noul PakistanÉric Zemmour, autorul Le Suicide Français, este urmat de doi paznici de poliție oriunde merge; Directorul lui Charlie Hebdo, «Riss«, și desenatorii rămași trăiesc sub protecția poliției, la fel ca și Philippe Val, fostul director al Charlie Hebdo, care a decis să publice caricaturile lui Mohammed în 2006. Jurnalistul Zineb Rhazaoui este înconjurat de șase polițiști. Deja în 2002, doi autori remarcați au fost nevoiți să fie judecați în Franța pentru ideile lor despre islam, Oriana Fallaci și Michel Houellebecq.

Cinci intelectuali importanți francezi – Elisabeth Badinter, Elisabeth de Fontenay, Marcel Gauchet, Jacques Julliard și Jean-Pierre Le Goff – au publicat un apel pro-Mila în L’Express, prin care a numit „lașitatea justiției și a politicii acum obsedate de acrobații asupra subiectelor libertății de exprimare atunci când vine vorba de islamism. Vom plăti scump pentru această lașitate».

După masacrul de la Charlie Hebdo, Papa Francisc a spus: „Blestemați-o pe mama mea, așteptați-vă la o lovitura», și-a acuzat caricaturiștii pentru propriul lor asasinat. Islamiștii câștigă bătălia ideologică și noi ne comportăm ca niște lași. Va trebui să fie ucisă Mila, în vârstă de 16 ani, pentru a uni oamenii suficient, ca lașii să poată spune „Je suis Mila” timp de 24 de ore?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Intr-una din surele lui Mahomed, in Coran deci, scrie asa: ” sa nu va imprieteniti cu crestinii.” Probabil ca tanara de 16 ani a mai vazut si alte citate. Cati au citit Coranul ca sa apere aceasta tanara?

  1. In Coran, Al-Baqara” Luptati întru calea lui Dumnezeu cu cei care lupta împotriva voastra. Nu fiti călcători de lege, căci Dumnezeu nu-i iubeste pe calcatorii de lege. (190) OMORÂȚI-I ORIUNDE-I ÎNTÂLNIȚI, izgoniti-i din locul de unde va vor fi izgonit. Ispita este mai apriga decat uciderea. Nu va razboiti cu ei In preajma Moscheei celei Sfinte, daca ei nu pornesc lupta cu voi acolo. Daca se lupta cu voi, omorati-i, caci aceasta este rasplata celor tagaduitori. (191) Daca ei se opresc, sa stiti atunci ca Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (192) LUPTAȚI-VĂ CU EI PÂNĂ CÂND NU VA MAI FI NICI O ISPITA, CI VA FI DOAR LEGEA LUI ALAH. DACA SE OPRESC, NU-I VRAJMASITI DECAT PE CEI NEDREPTI. ” .

   Sau, Al-Anfal, 6:”Cand Dumnezeu v-a fagaduit ca una dintre cele doua tabere va fi a voastra ati fi vrut ca cea fara arme sa fie a voastra, Insa Dumnezeu a vrut ca Adevarul sa se Implineasca prin cuvintele Sale si ca tagaduitorilor sa li se taie radacinile ”. … ”(11) Domnul tau a dezvaluit Ingerilor: “Eu sunt cu voi. Intariti-i pe cei care cred si Eu voi arunca groaza In inimile celor care tagaduiesc.
   ZDROBITI-LE GRUMAZURILE, ZDROBITI-LE FIECE DEGET.” (12) Aceasta, caci s-au rupt de Dumnezeu si de trimisul Sau.”. (cand IISUS NE INVATA SA FIM BLANZI SI IERTATORI SI CU DUSMANII NOSTRII SI SA-I INVATAM CU BLANDETE CALEA DOMNULUI SI SA-I MUSTRAM CA PE NISTE FRATI PE CEI CE GRESESC. Iar cei care refuza, sa ne scuturam praful de pe picioare si sa parasim acel loc.), ”… Fata de cei care s-au rupt de Dumnezeu si de trimisul Sau, Dumnezeu este aprig la pedeapsa. (13) Acesta va este voua! Gustati-l! Tagaduitorii, de osanda Focului, vor avea parte. (14) O, voi cei ce credeti! Cand Ii Intalniti pe cei care tagaduiesc gata de lupta, nu le Intoarceti spatele, (15) caci cel care Intoarce spatele Intr-o asemenea zi — daca nu se duce la o alta batalie ori daca nu se alatura unei alte ostiri — acela va atrage mania lui Dumnezeu asupra sa si limanul sau va fi Gheena! ”.
   Deci iata ura impotriva celor care refuza islamul, indemn la lupta si chiar , de fapt, impotriva celor care il tagaduiesc pe Dumnezeu si pe Trimisul Sau , Iisus.

   Tot In Coran, At-Tawba, ”(23) Spune:
   “DACĂ TAȚII VOȘTRI, FIII VOȘTRI, FRAȚII VOSTRI, SOTIILE VOASTRE, CLANUL VOSTRU, BUNURILE CE LE-ATI AGONISIT, UN NEGOT DE-A CARUI VESTEJIRE VA ESTE TEAMĂ, LOCUINTELE UNDE VA SIMȚITI BINE, VĂ SUNT MULT MAI DRAGI DECÂT DUMNEZEU SI TRIMISUL SĂU SI DECÂT RĂZBOIUL PENTRU CALEA LUI ALAH, AȘTEPTAȚI PÂNĂ VA VENI ALAH CU PORUNCA SA!” ”. …”RAZBOIȚI-VĂ CU CEI CARE NU CRED IN ALAH ȘI IN ZIUA DE APOI,
   cu cei care nu socot oprit ceea ce Dumnezeu si trimisul Sau au oprit, cu cei care nu tin Legea Adevarata dintre cei carora li s-a dat Cartea.
   RĂZBOIȚI-VĂ CU EI PĂNĂ VOR PLĂTI TRIBUTUL CU MÂNA LOR DUPĂ CE AU FOST UMILIȚI.
   (29) Evreii au spus: “Uzair este fiul lui Dumnezeu!” Crestinii au spus: “Cristos este fiul lui Dumnezeu!” Aceasta este vorba din gura lor si ei repeta vorba celor care tagaduiau odinioara. Sa-i bata Dumnezeu! Cum de se Intorc! (30)
   Sau, tot in Coran, sura lui Muhammad, spune asa: ”Atunci când vă intâlniți cu tăgăduitorii, loviți-le grumazurile si când le-ați nimicit forțele, legați-i cu tărie si dupa aceea: fie indurare, fie rascumparare, pana cand razboiul isi lasa jos poverile. si aceasta, caci daca Dumnezeu ar fi voit, ar fi scapat de ei, Insa El a vrut sa-i puna la Incercare pe unii prin altii. El nu va face desarte faptele celor ucisi pe calea lui Dumnezeu, (4) ”.
   2. ALTA CIUDATENIE DIN CORAN:

   UN RAMADAN, MAI MULT DAUNĂTOR DECÂT BENEFIC.

   Si anume putem posti in luna Ramadan doar ziua? Noaptea poate fi la locul ei de cinste unde putem trai in desfrau si dezmat. Dar ziua nu, caci e pauza pentru a ne odihni, dupa atata mancare si bautura. Halal post.

   Deci iata ce scrie in Al-Baqara , pag 29, versetul 186: ”Impreunarea cu femeile voastre va este îngaduita în noptile de post, caci ele va sunt voua vesmant, precum si voi le sunteti lor vesmant. Dumnezeu stie ca voi însiva v-ati trada si atunci El s-a Intors catre voi si v-a încuviintat. Impreunati-va acum cu ele si cereti ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncati si beti până ce veti putea deosebi in zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiti pana in noapte si nu va impreunati cu ele, ci stati si chibzuiti In locurile de rugaciune…. ”.

   Deci dupa asa o noapte copioasa, ziua oricum o dormi si nu iti trebuie post, caci postesti singur de la sine. Adica si paganii fac la fel. Noaptea fac dragoste cu nevestele (iubitele), mananca si beau, iar cand se face dimineata, dorm pana dupa amiaza sa se refaca pentru continuarea dezmatului din noaptea urmatoare.
   PAI SI ANIMALELE DE PRADA , PRECUM LEII, FAC LA FEL ! NOAPTEA DUPA CE AU VANAT SI AU MANCAT BINE, SE URCA UN PIC PE LEOAICA, IAR ZIUA STAU CU BURTA LA SOARE SI ”POSTESC” ! Exact ca la arabi in Ramadan ! Si atunci unde este diferenta intre postul islamic si ”postul” sau obiceiul unor animale?

   MOISE A POSTIT (FARA SA MANANCE NIMIC SI FARA SA BEA NIMIC) 40 DE ZILE SI 40 DE NOPTI (SI INCA DE DOUA ORI) CAND DUMNEZEU I-A DAT CELE DOUA TABLE DE PIATRA CU CELE 10 PORUNCI SCRISE DE INSUSI DEGETUL LUI DUMNEZEU, SUS PE MUNTELE HOREB.

   ȘI ILIE A POSTIT (FARA SA MANANCE NIMIC SI FARA SA BEA NIMIC) 40 DE ZILE SI 40 DE NOPT.

   SI IISUS A POSTIT 40 DE ZILE SI 40 DE NOPTI IN PUSTIU, DUPA CARE A FLAMANZIT. DACA IISUS AR FI MANCAT NOAPTEA (CEEA CE NU PREA AVEA IN DESERT), NU AR FI FLAMANZIT DACA AR FI MANCAT NOAPTE DE NOAPTE CA IN RAMADAN. DECI POSTUL (TRUPESC) IMPUS DE ARABI E FARA LOGICA, ATATA TIMP CAT ITI PERMITE CA INTOATE NOPTILE ANULUI SA MANANCI, SA BEI SI SA FACI DRAGOSTE CAT VREI. .

   IN PLUS, S-A DOVEDIT SI DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL CA NU ESTE BINE SA NU MANANCI SI SA NU BEI NIMIC TOATA ZIUA, IAR APOI SEARA SA RECUPEREZI TOTUL. CACI FLAMAND FIIND, VEI FI TENTAT SA MANANCI MULT. ASTFEL TE VEI INGRASA, GRASIMEA SE VA DEPUNE SI PE ARTERE, SOMNUL VA FI INGREUNAT ETC, ETC.

   DAR INTELEG CUMVA ARABII CA RAMADANUL LOR, NU LE ADUCE DELOC BENEFICII, CI DOAR PROBLEME DE SANATATE? IAR SPIRITUAL VORBIND, NICI MACAR O SMERENIE A SUFLETULUI SI A TRUPULUI NU ESTE IN FATA LUI DUMNEZEU.

   O MARE ABERATIE IN CORAN CU PRIVIRE LA IMPARATIA CERURILOR. Desi Iisus spune ”Caci la inviere, nici nu se vor insura, nici nu se vor marita, ci vor fi ca ingerii lui Dumnezeu in cer. (Mat.22:30)”, iar apostolul Pavel (Paul) spune ca: ”Imparatia Cerurilor nu este mancare si bautura”. (Romani 14:17). Acolo sufletul nu mai are culoare, varsta si sex. Dar Coranul promite musulmanilor un Rai unde vor avea si fructe, femei virgine cu ochi mari si frumosi, cu sanii mari, podgorii, fructe, carne, lapte, miere, haine brodate cu aur, bratari de aur etc: Mai jos vom vedea acest lucru.

   In Coran, Al-i-Imran , vers. 14, spune asa: ”Spune: “V-as putea vesti eu un lucru mai bun decat acesta?” ”Cei care se tem de Domnul lor vor avea, la El, Gradini pe sub care curg rauri, unde vor vesnici, cu femei neprihanite, în tihna lui Dumnezeu”.

   Sau in An-Nisa 56: ”Noi Ii vom baga pe cei care cred si savarsesc fapte bune In Gradinile pe sub care curg rauri, unde vor vesnici si unde vor avea sotii neprihanite.”.

   Sau in Sad spune asa: ”Aceasta este o amintire, o frumoasa intoarcere pentru cei tematori: (49) grădinile Edenului ale caror porți le vor fi deschise. (50) Culcati In ele, vor cere fructe din belsug si bauturi (51) In vreme ce femeile (fecioare) cu privirile neintinate le vor fi tiitoare de urât! (52) Aceste va sunt fagaduite pentru Ziua Socotelii. (53) Aceasta este Inzestrarea Noastra ce nu are sfarsit. (54) ”.
   Pentru musulmani raiul este casa de toleranta!
   Sau in Muhammad: ”Gradina care a fost fagaduita celor tematori este astfel: In ea sunt rauri de apa care nu se strica, rauri de lapte cu gust neschimbator, RAURI DE VIN intru desfatarea celor care-l beau, rauri de miere curata. Ei vor afla acolo fructe de tot soiul, precum si iertarea Domnului lor. ”.
   Adica in legea lor fanatica ”sharia” scrie sa fi pedepsit cu 80 de lovituri de bici daca bei vin, dar in Raiul musulman poti sa bei la discretie din raurile de vin ? Pai cum vine asta? In ce Rai merg musulmanii? Acolo in Raiul musulman, au fost concediati cei responsabili cu biciuirea pentru bautorii de vin? Sau duc lipsa de biciuri? Sincer, e tare ciudat islamul.
   Vinul e spurcat pe lumea aceasta pe cealalta e permis

 2. Eu cred așa : una din vicleniile cu care sistemul antihristic se instaurează este crearea de tensiuni între cele trei mari religii dominante cu scopul de a veni tot el cu soluția : unire religiilor într-una singură ,religia antihristului .Asta e toată lupta care cred eu că se da acum in lume ,miza fiind sufletul omului .

 3. eu unul rezonez cu aceasta tanara, si apropo, il contrazic pe Tele. mai sus, nu este doar o surah ci mai multe, 12 cu exactitate. islamul se lupta cu noi de 1400 de ani, nu este nicio conspiratie cu antihrist aici, “necredinciosul” ( non-musulmanul ) sub islam este obligat sa se converteasca, sa plateasca taxa de non-musulman, sa lupte pentru cauza islamului sau sa moara, nu te poti uni cu astia dupa 1400 de ani.

  1. francezii si vest europenii nu se vor trezi niciodatapentru ca sint scosi din CARTEA VIETII o data cu MAREA SCHISMA de la 1054.
   Ei au mers din rau in mai rau iar acum si-au desavirsit opera satanica devenind sodoma si gomora.
   Prostimea satanista din estul europei i-a adulat in istorie, fara sa le intorca spatele cum ar fi fost intelept sa sa traga MARELE ZID ORTODOX la granita romaneasca.
   ei vesticii sint capul tuturor relelor in istoria natiunilor, ei au satanizat americile, ei au colonizat africa si asia.
   europa de vest merita inaintea americii stergerea cu foc si puciosa din cer pedeapsa pentru ca europa vestca este CAUZA RAULUI si in americi .
   Intimplataor permite dumnezeu BICIULUI MUSULMAN, HINDUS SI EVREIESC ca sa-i DISTRUGA?
   Cine pricepe, intelege.
   VAI LOR SI VAI DE TREI ORI ADEPTILOR EI, mai ales celor nascuti ortodocsi.
   CRUCIATII OCCIDENTALI au dat CONSTANTINOPOLUL musulmanilor .
   Acum musulmanii i-a ocupatasa cum era de asteptat.

 4. La 16 ani, e un pic greu sa îți stăpânești emoțiile, cu un vocabular de școală redus , lipsa educației de familie, lipsa de învățătură lui Dumnezeu, sau trezit cu o luptătoare în prima line, ce e greșit? Este atitudinea televiziunii care a transformat totul într-un circ aiurea, câți dintre islamiști nu au vorbit urat de creștini? În limba lor cine ii controlează….. Lipsa de bărbăție din Franța , face ca o minoritate sa calce adevărul și toți sa trăiască sub teroarea islamistilor,…. Sau trăind de când te_ai născut cu islamiști, a zis ce a simțit, și cine a fost afara știe cine sunt islamiști, pana la urma masoneria și fraternite a lor e infestata de islamiști, tot masoneria i_a adus pe islamiști în Europa…., toate orașele și satele sunt infestate de ei… Puncte strategice în caz de eventual război…. Ei știu asta dar cum macron și o trage în metafore cu islamiști….. E un act de curaj vulgar dar adevărat….lipsa de adevăr din tara i_a transformat sa accepte orice, Sa plece la tara undeva și gata, sa rămână acolo dacă ii este frica de consecințe, nici nu poate aștepta ajutor continuu,Adevărul astăzi Doare, sa își ceara scuze, oricum va fi lovita…..

  1. Cine știe sa vadă, toți teroriștii sunt Masoni toți capii ai Isis sau toți liderii tarilor islamice sunt masoni…. Atunci cine se războiește cu cine, guvernele împotriva Popoarelor,…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button