X

Primul-ministru propus de PSD, Remus Pricopie – omul lui Soros

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată și ce zice Liviu Pleșoianu:

Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de “dezbatere” a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale.  Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar. În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: “Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat.”!

…De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest “academician” al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: “Pricopie, un pro-european și un pro-american”… Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Politrucii pusi “la putere” sunt “oamenii noi”, uneltele teleghidate, despre care scria acum 50 de ani Ioan Ianolide in Întoarcerea la Hristos:
    „- Ce repugnă mai mult în comunism?
    – E grea sărăcia, e gravă întemnițarea omului în sistem, dar nimic nu e mai înspămîntător ca determinarea conștiinței, care transformă omul într-o unealtă teleghidată.”
    https://www.goodreads.com/book/show/16281571-ntoarcerea-la-hristos
    Vestea buna este ca au aparut in PNL oameni care spun lucrurilor pe nume.
    Deputatul Daniel Gheorghe, despre alianța anti Tudor Gheorghe: “Nici progresistul, nici neoconul nu agreează patriotismul românesc. Dar amândoi consideră că una dintre cele mai grave „crime” o reprezintă delictul de opinie”
    Să dăm câteva exemple pe care le putem vedea chiar în societatea românească și care ne sunt la îndemână:

    – Dacia si geto-dacii nu au existat niciodată, simpla lor amintire este o expresie de “comunism”, “protocronism” ori de “filorusism”;

    – Biserica Ortodoxă Română reprezintă o instituție care trebuie “reformată” cu forța și care, contrar realității, este o extensie a intereselor Rusiei din regiune;

    -Nici progresistul și nici neoconul nu agreeaza patriotismul românesc, dacă progresistul îmbrățișează internationalismul care amintește de comunism, neoconul îți va da în cap cu naționalismul geopolitic, ăla care pune nationalismul ucrainean înaintea respectării drepturilor comunității românești din țara vecină, cel care găsește scuze pentru brutalitățile regimului saudit ori care reevaluează dictatori nord-coreeni doar prin simpla vizită a unui demnitar occidental în țăra respectivă;

    -Atât pentru unul cât și pentru celălalt una dintre cele mai grave “crime” o reprezintă delictul de opinie, virtutea liberală a dialogului și a nuanțelor nu există, iar “cine nu este cu noi este impotriva noastră” și poate fi etichetat lejer “fascist”, “homofob”, “xenofob”, “comunist”, “putinist” etc.
    https://www.activenews.ro/stiri-social/Deputatul-Daniel-Gheorghe-despre-alianta-anti-Tudor-Gheorghe-Nici-progresistul-nici-neoconul-nu-agreeaza-patriotismul-romanesc.-Dar-amandoi-considera-ca-una-dintre-cele-mai-grave-%E2%80%9Ecrime-o-reprezinta-delictul-de-opinie-159974

  2. OFF TOPIC:
    TATE
    IN MEMORIAM
    Colimator
    Versurile care au declanșat atacurile marionetelor progresiste împotriva marelui român Tudor Gheorghe
    Posted by justitiarul 6 minutes ago
    PĂPUȘARUL Păpuşaru’ a hotărât: tu acolo, el aici, Lăsaţi liberi hoţii mari, arestaţi […]

    PĂPUȘARUL

    Păpuşaru’ a hotărât: tu acolo, el aici,
    Lăsaţi liberi hoţii mari, arestaţi hoţii cei mici.
    Puneţi şefi oameni pătaţi, şantajabili mai ales.
    Fac ce trebuie, când vrem și putem să-i schimbăm des.
    Nu-ndrăznesc să zică „nu”!
    Iar de zic, le-arăți un pic coada mâții din dulap
    Și-ai să vezi cum tac chitic!

    Fiţi atenţi la procurori, căutaţi veleitari,
    Caractere de nimic, oameni mici ce se vor mari.
    N-am nevoie de deştepţi! Mediocri, cât mai mulţi!
    Proştii care-i promovăm sunt mai buni decât cei culţi.
    Ei nu-ntreabă, nu gândesc, fac ce vrem și e de-ajuns!
    N-are sens să-i bănuiesc c-ar avea vreun gând ascuns…

    Cei mai buni sunt cei lipsiţi de cultură şi talent.
    Guralivii cu tupeu să ajungă-n Parlament!
    Cumpărați, că nu sunt scumpi, câțiva jurnaliști… de top!
    Care spun că e senin, când afară e potop!
    În Guvern, incompetenți, e de-ajuns să fie… trei.
    Da’ bătuți în cap de tot, să putem conta pe ei!

    Secretari de stat mai mulţi, p-ăşti’ am să-i aleg chiar eu,
    Mă pricep la proşti cu ştaif mai bine ca Dumnezeu.
    Şeful statului? Lăsaţi să-l aleagă cum or vrea…
    Ăștia de-i tot aiurim c-o bere şi-o acadea!
    Iar când se vor fi aşezat lucrurile cum le vrem,
    Ştergem tot ce-a fost mai bun… şi-ncepem să guvernăm!

    https://www.youtube.com/watch?v=NSOa5T_Hzjk&feature=emb_title

    https://www.justitiarul.ro/versurile-care-au-declansat-atacurile-marionetelor-progresiste-impotriva-marelui-roman-tudor-gheorghe/

    1. China este in pragul haosului, spitalele nu mai fac față, fabricile raman inchise
      În spitalele nou construite în Wuhan, au fost ocupate toate cele 2.600 de paturi, cel de-al doilea spital fiind dat în folosinţă începând de astăzi.
      Autorităţile au anunțat că vor transforma toate centrele culturale, sălile de sport şi toate clădirile părăsite în centre medicale, pentru a-şi salva cetăţenii.
      https://evz.ro/virusul-ucigas-e-de-neoprit-spitalele-din-china-nu-mai-fac-fata.html
      Majoritatea fabricilor de mașini din China sunt închise, iar industria auto se pregătește de șocul provocat de coronavirus
      https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/majoritatea-fabricilor-de-masini-din-china-sunt-inchise-iar-industria-auto-se-pregateste-de-socul-provocat-de-coronavirus-1256382

    1. În 2018, după eşecul referendumului pentru familie, Pricopie afirma că Liviu Dragnea ar fi trebuit să-şi dea demisia. Un an mai târziu, acesta îşi arăta îndoiala vizavi de Statul Paralel, formulă folosită intens de PSD anul trecut.
      Ciolacu, Ponta, Bănicioiu, Tăriceanu și Meleșcanu au cazut de acord asupra lui Pricopie
      https://www.capital.ro/un-personaj-controversat-ar-putea-sa-conduca-destinele-romanilor-cine-este-cu-adevarat-remus-pricopie.html
      https://mobile.hotnews.ro/stire/23645467

      1. PETRACHESCULE,ia ,atentie aci la mine si nu mai latra a paguba ,ca treburile stau asa! = “DREPTI,si INAINTE MARS = ! ACUM ,nu miine !
        Deci intra pe linkul cu pricina :

        https://youtu.be/R1ViaaeFjdo

        si cauta NICKNEMUL:
        “florin.dragu”,
        si poate faci ,
        “LA STINGA,IMPREJUR !”
        Nu exista ,NU SE POATE !
        EXISTA, doar:pe aici nu se trece !

        1. vezi ce s-a intamplat zilele astea si prin Bulgaria, Ucraina, Belarus, Kazahstan și Uzbekistan ca sa intelegi de ce Putin nu a mai intrat anul asta in apa de Boboteaza, ca a luat deja multa apa si se cam scufunda.

          1. Pastilele, SECURISTULE, ia-le tu(este mmeteahna voastra, a securistilor, SLAVA DOMNULUI, eu n-o am! ) ! Cei ca mine mi-s cu sapte rinduri, si evident ca ne scaldam de Boboteaza ca pastravii LA COPCA , dar nu doar si de aia il iubesc eu pe fratele meu mai mare, ORTODOXUL HABOTNIC si PREAMARITUL , TARUL UNS ORTODOX AL RUSILOR, VLADIMIR PUTIN, si de aia sintem si INVINCIBILI,deci efectiv imuni la pastilele voastre otravite , dar SI BARBATI DE BARBATI, ADEVARATI, ca si DOMNIA SA!
            In concluzie, ti-am zis sa citesti cu simt de raspundere de pe youtube – ul securistului tuca, pe BARBATUL cu nicknamele
            ” FLORIN DRAGU “ca sa te dumiresti, cum tocmai A INVIAT” DUHUL” CAPITANULUI CORNEL ZELEA CODRENU, si nu e prima data cind isi face APARITIA, dar sub un alt nik, si tot aici l-am marturisit !
            PAZEA!
            Tu daca-i iubesti pe homalaii satanisti occidentali , serveste cu incredere produsele lor PHARMA, ca sa nu mai putrezesti pe veci, ci doar sa arzi atunci cind antihristii vor arde pamintul de sapte stinjeni, pentru ca de INVIERE, presupun ca esti constient, ca nu vei avea parte.
            Nu toate mustele fac miere!
            In concluzie, citeste bine ce spune acolo” DUHUL CAPITANULUI ” INVIAT pentru ca vine” NUNTA “cu alaiul ei TRADITIONAL, SURLE SI TRIMBITE si matura totul in cale. FACE CURATENIE GENERALA!
            STIU CA NU CREZI, dar VEI VEDEA!
            Si vorba ceea, de ce ti-e frica nu scapi….
            Si tot vorba proverbului care zice, ca nu se da cu PIETRE IN MARUL PADURET, ci musai in MARUL DOMNESC, evident, UNSUL DOMNULUI, VLADIMIR PUTIN !
            Deci diversiunile securistilor satanisti de oriunde si oricind si oricit , sigur ca NU IMPORTA!
            Cinele latra, DAR cind TRECE URSUL, sughite !
            Iar LUMINA VINE DE LA RASARIT, pe cind de la apus nu vine decit DEPRAVAREA si moartea sigura, cum vedem de 30 ani !
            PE PARIU !

            P. S.
            Vezi ca in textul cu pricina, se vorbeste parca si de “societatea civila” dar mai ales de “MODERNUL” VLAD TEPES care nu se va incurca nicicum de acesti argati ai vestului salbatic din societatea cu pricina ,a carui “frunce ” este nimeni altul decit securistul liiceanu, dar nu numai el, ci O MIE SI-O SUTA cel putin !
            SINT TOTI SCRISI PE RABOJ CU NUME SI PRENUME !
            TOTI VOR FI FARA EXCEPTIE LA APEL!
            Si Stai linistit, niciodata nu mor caii cind vor ciinii !

            .

  3. Marti, Rusia a prezentat unui grup de experţi americani noul său sistem de rachetă nucleară Avangard – un vehicul-planor conceput să fie lansat de o rachetă balistică intercontinentală,
    https://www.romaniatv.net/rusia-prezinta-in-premiera-noul-sistem-de-racheta-nucleara-avangard-noul-vehicul-este-lansat-de-o-racheta-balistica-intercontinentala_499549.html
    Miercuri SUA au testat cu succes o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) Minuteman III, echipată cu un nou tip de ‘vehicul de reintrare’
    https://24-ore.ro/2020/02/05/sua-au-testat-cu-succes-o-racheta-balistica-intercontinentala/
    S-ar zice ca americanii le-au prezentat rusilor ceva mai interesant decat au ei. S-ar putea sa aflam foarte curand cine are rachetele cele mai avansate.

    1. Si care i problema dumitale ? Nu cumva ar trebui sa te intrebe Presedintele VLADIMIR PUTIN pe dumneata daca i dai voie sa – si apere tara ??? Ce incurcat la minte esti – si mai ai si multa rautate .

  4. Putin nu este ortodox, e evreu, e kgbist, e baptist, are doar un mic respect pentru ortodox, nevasta și tara au fost ortodoxi, în Rusia toți preotii care au vorbit despre actele biometrice au fost uciși cu acordul lui Putin…. IN Rusia Kievul și Moscova sunt separate în dogma ortodoxa, Putin face parte din ucigașii Romanilor din închisorile noastre a sfinților mărturisitori romani, pentru toți care mai au dubii sa cerceteze, cât despre Pricopie e un mason din Vâlcea ca și toți pesedistii defapt, probabil un agent al securității de după 90, în România sa reformat SRI și Sie, lucru sponsorizat de Soros, agent Cia, agent Mosad, deci în serviciile românești avem doar masoni evrei și romani care se trezesc îmbrăcați în masoni, lema Sie. Fac orice pentru Patrie, dar o data întrați în masonerie lema se schimba în Fac orice pentru Masonerie, inflitrati sunt în bisericile ortodoxe penticostale și catolice, de aceea multe biserici ortodoxe au crucea lui baphomet, masonii în rangul 29 se leapădă de Hristos invocând pe Lucifer sa ii fie călăuză în întuneric….. Deci suntem conduși de 30 de ani de javre lepre și taraturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE