X

Guvernul va aproba recunoaşterea Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici şi Victime ale Dictaturii din România ca fiind de utilitate publică

Image result for Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici"

Guvernul va aproba recunoaşterea Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici şi Victime ale Dictaturii din România ca fiind de utilitate publică, după ce premierul a decis introducerea pe ordinea de zi a şedinţei a proiectului de act normativ.

„Vă propun hotărârea de guvern pentru recunoaşterea Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici şi Victime ale Dictaturii din România ca fiind de utilitate publică, are toate avizele”, a declarat şeful Secretariatului General al Guvernului, Antonel Tănase, marţi, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Premierul a aprobat solicitarea şi a remarcat: „La 30 de ani de Revoluţie, măcar să reparăm noi”.

La momentul actual foștii deținuți politici sunt evacuaţi din sedii, că nu au resursele financiare pentru a-şi susţine activitatea, fiind oameni în vârstă.

Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Parerea mea este ca nu i-au canonizat pe sfintii din inchisori si pentru motivul ca noi sa nu avem exemple de sfintenie in vremurile care urmeaza foarte curand. Caci multi vor dori sa se sfinteasca si nu vor avea modele. Daca erau canonizati si mediatizati atunci era intrecere care sa se sfinteasca precum Parintele Justin, care precum Parintele Papacioc si tot asa. Sa speram ca toti cei ce ne vom dori acestea avem si modelele deja in minte. Iarasi zic, cartea aparuta la Petru Voda, cu titlul Sfintii inchisorilor, Editie 2019 este nemaipomenit de buna. Avem in ea modele de sfintenie pentru aceste timpuri. Modele pentru aceste timpuri avem, dar doar in astfel de carti. Doamne miluieste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.