X

Brexit – Massmedia manipulează. Se pun bazele guvernului mondial

Image result for guvern mondial"

Media vă dezinformează în privința Brexit-ului. UE este o instituție coruptă fondată și finanțată de către cartelele bancare globale și elitele ce dirijează totul. Credeți cumva că nu știu cum să vă influențeze opinia prin media pe care o dețin și o controlează? Să fim serioși. Ei vor guvern mondial. Ei detestă libertatea. Ei vor control absolut asupra terenurilor, resurselor și persoanelor. Îți vor spune că nu poți supraviețui sau prospera fără instituțiile și administratorii lor. Dacă negi asta, vor lucra din răsputeri să convingă masele din țara ta că ești periculos sau nebun pentru că vrei să te eliberezi de această birocrație totalitară. Totul este o minciună. Ai evitat o catastrofă Anglia. Bine făcut. Restul lumii îți va urma exemplu dacă știu ce-i bine pentru ei.

“Opinia publică va fi manipulată să adopte fără știință propunerile pe care altfel nu am îndrăzni să le prezentăm direct […] Toate propunerile anterioare vor fi incluse în noul text, dar vor fi disimulate într-un fel sau altul. – Valerie Giscard D’Estaing, membru al Cavalerilor de la Malta, ce a ajutat la redactarea Constituției UE, ce a fost respinsă de Franța și Olanda prin referendumurile din 2005 și este acum implementată prin Tratatul de la Lisabona (Le Monde, 14 iunie 2007).

“Națiunile europene vor fi ghidate către superstat fără ca cetățenii lor să conștientizeze ce se întâmplă. Asta se poate realiza prin pași succesivi, fiecare fiind deghizat cu un scop economic, dar care va duce la federalizare.” – Jean Monnet, arhitectul Uniunii Europene, 30 aprilie 1952.

“Chiar și în UE, inima guvernului international, ideea rămâne nepopulară. UE a suferit o serie de înfrângeri în referendumuri atunci când planurile pentru o uniune mai strânsă au fost prezentate votanților. În general uniunea a progresat cel mai rapid atunci când acordurile au fost convenite între tehnocrați și politicieni, și puse în aplicare fără consimțământul votanților. Guvernarea internațională tinde să fie eficientă doar atunci când este anti-democratică. Cele mai presante probleme politice la nivel mondial pot fi de natură internațională dar identitatea politică a votantului obișnuit rămâne cu încăpățânare locală. Până când cineva nu găsește o soluție, planul pentru guvernul mondial va rămâne închis într-un seif al ONU. – Gideon Rachman.

“Uneori îmi place să compar crearea UE cu organizarea imperiilor. Avem dimensiunea unui imperiu dar e o mare diferență. Imperiile au fost de obicei instaurate prin forță cu un centru impunându-și dictatele și voința lor asupra altora. Acum avem primul imperiu neimperial.” – Președintele Comisiei J-M Barroso la o conferință de presă desfășurată la Parlamentul European din Strasbourg, 10 iulie 2007.

Un profesor MIT a scris într-un studiu confidențial din 1961 contractat de către Departamentul de Stat din SUA: ‘O lume controlată efectiv de Națiunile Unite afirmă:

“Vorbim despre guvernul mondial – este inevitabil.” și de asemenea “O lume controlată efectiv de către Națiunile Unite este o lume în care Guvernul Mondial va fi instaurat prin înființarea de instituții suprastatale caracterizate prin apartenența universală obligatorie.”’

“Dezarmarea națională este o condiție pentru un control eficient al ONU.” –  Lincoln Palmer Bloomfield (Consiliul pentru Relații Externe)

“Există, și a existat timp de o generație, o rețea internațională anglofilă ce operează într-o anume măsură în felul în care dreapta radicală consideră că operează comuniștii. Această rețea nu se sfiește să coopereze cu comuniștii sau alte grupuri, și o fac frecvent. Cunosc modul în care operează această rețea deoarece am studiat-o timp de 20 de ani și mi s-a permis timp de doi ani la începutul anilor ’60 să-i examinez dosarele secrete.

În afară de aceste scopuri pragmatice, puterile financiare capitaliste mai au scop cu bătaie lungă, nimic mai mult decât crearea unui sistem internațional capabil să domine sistemele politice ale fiecărei țări și economia mondială în ansamblu. Acest sistem ar fi controlat printr-o modalitate feudală de către băncile centrale acționând concertat prin acorduri secrete stabilite la întruniri și conferințe private.

Apogeul acestui sistem a fost Banca Reglementelor Internaționale din Basel, Elveția, o bancă privată deținută și controlată de către băncile centrale, acestea fiind la rândul lor corporații private. Extinderea capitalismului a făcut posibilă o centralizare a controlului economic mondial și utilizarea acestei puteri pentru beneficiul direct al finanțiștilor și spre detrimentul tuturor celorlalte grupuri economice” – Carroll Quigley (Tragedie și speranță: o istorie a lumii în timpurile noastre, 1966)

extrase din Political ponerology

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Suntem o mare putere militara si ne declaram suveranitatea si independenta fata de UE, SUA, Rusia si Noua Ordine Mondiala!
   UE sa ia seama ca avem deja o armata de 4 milioane de romani infiltrata si mai cumparam 1.000 de camioane cu care intram peste ei daca ne mai supara!
   https://www.zf.ro/auto/armata-romana-cumpara-de-la-iveco-942-de-camioane-cu-1-mld-lei-programul-se-va-desfasura-pe-o-durata-de-patru-ani-si-furnizorul-va-fi-iveco-defence-vehicle-spa-din-italia-18691460

 1. din pacate manipulatorul mondial e prea inteligent…va serveste stiri adevarate, socante, dar rupte de context, iar siturile independente preiau si raspandesc minciuna fara sa clipeasca; astfel manipularea psihologica lasa drum liber anticristului, abatand atentia de la adevaratul plan.

  Guvernul mondial exista de 2 secole, este mai eficient in umbra decat pe scena. Nu asta e prioritatea, exista deja „natiunile unite” ca interfata.
  UE nu e decat fiara cea mica care se ridica si ajuta fiara cea mare.

  BANCA ANGLIEI VA INTRODUCE BANII VIRTUALI – aici e razboiul. PECETEA.

 2. Pe moment suntem legați prin Bulgaria și Ungaria, să ne rupem de E U ar fii ca românul care și-a tăiat genitalul ca să-i facă ciudă nevestii. Interesant! ar trebui să ne rupem de EU în felul ăsta o să facem o uniune cu Ucraina, Moldova, Transnistria și adunarea TransUralică Rusia&Belarus&Mongolia pentru că de la orient răsare soarele. La bază vom pune trocul “ce dai pe mere iei pe pere” posturi lungi și vom cânta Aliluia sperînd ca la Trapeză și la Arhondaric să mai fie loc. În Țara Sfîntă și la Muntele Athos se va ajunge cu “chemare” iar Pașapoartele și “biletele de bancă” electronice vor fi interzise ca și cum cele de hîrtie n-ar fi tot “bilete de bancă”. Muzica orientală (manele) va avea un festival internațional și moda v-a fi șalvar și fez la bărbați iar la femei “bellyDans” cu șador cu glugă!
  Evident Parlamentul îl schimbăm cu Sinodul bisericilor ortodoxe cu toate agiornamentele iOS la zi iar țara v-a deveni “Republica Teocratică” cu vicar teren DomnDomnul Kiril ajutat de primul slujitor “a vita” Kyr Putin.
  Frățiile Voastre dar Pronia Divină unde o lăsăm? Kadosh Kadosh IHVH (Adonai) Savaot stă în umbra “demonului mut”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.