X

Dacă nu vreți vaccinare obligatorie citiți și semnați aici!

petitie vacc ian 20
Stop Obligativității Vaccinării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Referitor la proiectul de lege ce se dorește a fi adoptat cu privire la “vaccinarea persoanelor din Romania” învederăm următoarea situație de fapt și de drept ce este imperios necesar a fi reglementată și definita clar:

1.  Vaccinarea așa cum este definita în proiectul de lege, “este un act medical de administrare a unui vaccin”;

2. Trebuie sa se facă o distincție conceptuală clară între VACCINARE ca act medical profilactic (adică preventiv) al cărui scop este de a apăra organismul de boli sau de a preîntâmpina o anumita boala deja existentă și OBLIGATIVITATE și CONSIMȚĂMÂNT PREZUMAT, noțiuni/concepte, care nu au cum să fie implementate cu privire la ființa umană atunci când vorbim de efectuarea unui act medical asupra acesteia;

3. Ființa umană este o ființă vie care posedă voință liberă, rațiune și simțire și care are dreptul inviolabil și imuabil de a dispune de ea însăși – principiu fundamental care este statuat inclusiv prin texte de lege, ceea ce determină imposibilitatea supunerii ființei umane la un act medical împotriva propriei voințe, dat fiind faptul ca ființa umana este unică, cu particularități proprii și specifice individual, sub toate aspectele – biologic, psihologic și emoțional-afectiv (a se vedea: Convenția de la OVIEDO la care România a aderat și pe care a ratificat-o în Parlament, Constituția României privind drepturile și libertățile fundamentale ale omului, Legea Pacientului, Reglementările privind malpraxixul medical);

4. Pentru a fi parte în aplicarea unui act medical asupra sa, ființa umană trebuie sa fie implicată direct în procesul de luare a deciziei cu privire la actul medical pe care ar urma să-l accepte pentru a-i fi aplicat, iar pentru aceasta are nevoie să fie informată corect, complet, etic și moral, în condiții de neutralitate și imparțialitate, astfel încât consimțământul să reprezinte acordul de voință liber exprimat și neviciat prin niciuna dintre formele viciului de consimțământ, respectiv eroarea, violența, dolul (viclenia) și leziunea;

5. In ceea ce privește textul și reglementările cuprinse în proiectul de lege mai sus menționat, s-a identificat un abuz de drept nerezonabil, contrar bunei-credințe, eticii, moralității și legilor privind drepturile omului, aducând-se grave vătămări și pagube ființei umane prin:

– Obligarea la actul medical al vaccinării în condițiile în care vaccinul este un medicament imunologic care prezintă riscuri și efecte/reacții adverse ca orice medicament, acestea fiind în legătura directa și intrinseca cu persoana căreia i se administrează;

– Prezumarea consimțământului în condițiile în care informarea cu privire la:
a) actul medical la care urmează sa fie supusă persoana;
b) la substanța vaccinală ce urmează a-i fi introdusă în corp;
c) la efectele și reacțiile adverse post-vaccinale ce pot aduce prejudicii și vătămări de orice natură și intensitate persoanei beneficiare.

este făcută incorect, incomplet, ne-etic și ne-moral și în condiții de părtinire vădită față de Industria Pharma, respectiv față de producătorii și distribuitorii de medicamente, transformând-se astfel actul medical într-un act de comerț ce produce grave consecințe vieții însăși.

În acest context, datorita lipsei de informare, așa cum am învederat mai sus, și a sancțiunilor ce se vor a fi impuse populației din România ca urmare a neacceptării actului medical al vaccinării, consimțământul ar urma sa fie considerat “prezumat” în condiții de viciu absolut, statul, prin inițiatorii și autorii acestui proiect de lege, făcând uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ.

– Sancțiunile excesiv de grave și dure, ce se vor a fi luate împotriva acelor persoane presupuse ca ar urma să refuze actul medical al vaccinării, nu își justifică necesitatea. Mai mult decât atât, prin luarea unor asemenea măsuri, pe de o parte cât și prin smulgerea consimțământului persoanelor făcând-se uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ, se încalcă în mod flagrant drepturile și libertățile fundamentale ale ființei umane în toate planurile existenței sale.

În concluzie, pentru motivele învederate, în reglementările proiectului de lege privind vaccinarea, este exclus să apară OBLIGAREA persoanelor la actul medical al vaccinării și PREZUMAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI persoanelor cu privire la efectuarea acestui act medical prin acceptul introducerii în propriul corp a medicamentului substanță vaccinală.

formulare de Avocat,
MARINA-IOANA ALEXANDRU

SEMNEAZĂ AICI: Petiția STOP OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII! Către Camera Deputaților

DAȚI MAI DEPARTE!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Un Catavencu degenerat: flasneta Rares Bogdan

  http://www.conteledesaintgermain.ro/un-catavencu-degenerat-flasneta-rares-bogdan/31-01-2020

  Din pacate, aceasta este imaginea tradatorilor si vanzatorilor de neam din ziua de azi ! Cozi de topor, tefelisti, sorosisti, onegisti, corporatisti, CATAVENCI….care, ca si pe vremea lui Caragiale ne servesc grotesc, agresiv cu obraznicie, formele fara fond ale “valorilor” occidentale, forme nefiresti, anormale, antiumane, antinationale si anticrestine, scornite de alogeni  in lupanarele “civilizatiei” lor, de indivizi care nu erau in toate mintile, dupa cum ne avertiza si marele patriot nationalist Mihai Eminescu.
  Iar aceasta actiune a lor se face pas cu pas, sistematic, pe masura adormirii constiintei noastre, pe masura intunecarii sufletului nostru cu “valorile” lor, intinzand periodic coarda, pentru a testa limita ticalosiei lor, cat de jos poate merge cu spalarea de creier si limita rabdarii constiintei noastre nationale !
  Astfel, constatam rezultatul acestor “valori” occidentale : pervertiri diabolice in care albul e vazut ca negru si negru alb, lumina ca intuneric si intunericul lumina, minciuna ca adevar si adevarul minciuna. Tefelisti, sorosisti, corporatisti acompaniati de flasneta catavencilor spun adevarului minciuna si minciunii adevar, vad albul negru si negru alb…ies in strada sa protesteze pentru multinationalele, bancile si corporatiile occidentale care ne jefuiesc si condamna cresterea de salarii si pensii-Dragnea la puscarie! Pana unde se poate intinde coarda? Pai se vede treaba ca se poate… ne testeaza…pas cu pas…vanzarea la straini-privatizarea a ceea ce a mai ramas din avutia nationala : energie, cfr, tarom, cec-ul…privatizarea pensiilor, privatizarea sanatatii…pentru a fi dependenti ca niste sclavi de straini…
  se mai poate intinde coarda? Se poate….invazie de migranti de straini cu sutele de mii(nimic, nici o informatie despre acestia in massmedia lor, a alogenilor: tv, radio, ziare)…e plin Bucurestiul de negri de pachistanezi, de arabi…se intinde coarda…
  propaganda sodomista in scoli pe strada chiar si la gradinite…improscarea cu noroi a simbolurilor nationale a culturii a  Bisericii ortodoxe-maica neamului nostru dupa cum zicea marele patriot nationalist Mihai Eminescu…
  Iata coarda poate fi intinsa sub efectul adormirii constintei cu “valori” occidentale…
  In occident deja coarda a fost intinsa…ba…putem spune ca sa si rupt, dar  fara nici un efect !
  ASTA SE URMARESTE DE FAPT PRIN CONSTRANGERE, CONTROL, MANIPULARE SI SPALARE DE CREIER  CU CARD SI CIP SI PAINE SI CIRC, SILUIREA, PERVERTIREA, BATJOCORIREA NATIUNILOR, A CONSTIINTEI, A OMULUI, A SUFLETULUI SA NU MAI AIBA NICI UN EFECT !
  se merge pana intr-acolo cu minciuna si pervertirea diabolica incat sentimentul nationalist de iubire de neam si pamant stramosesc sa fie pus pe acelasi palier cu nazismul, comunismul si alte forme de extremism, inventate dealtfel in occidentul “civilizat” imperialist, care a ocupat cu sabia, cu tunul, cu racheta si cu “democracy”, teritorii, colonii pe toate continentele !
  iar nationalismul, care nu reprezinta decat sentimentul firesc de iubire de neam si ca reactie fireasca si normala in fata agresiunii imperialismului colonialist iudeomasonic occidental, sa fie condamnat si denigrat si facut raspunzator de toate relele crimele si atrocitatile din istorie !!!
  Nu avem voie sa protestam, desi zice-se ca e libertate de opinie, e…”democracy”…ca santem nationalisti, extremisti, rasisti, antisemiti, xenofobi…si alte scorneli mincinoase…
  poporul majoritar nu poate decide desi, iarasi, zice-se ca e “democracy” unde majoritatea decide…nu, au prioritate “drepturile” minoritarilor(mai ales zisele minoritati sexuale-nu avem voie sa-i numim sodomiti, desfranati mizerabili) avem dictatura minoritatii…ei decid !!! insusindu-si drepturi si privilegii peste majoritate ! Curat “democracy” ar spune Caragiale !
  IATA PERVETIRE DIABOLICA !
  Iata de ce constructia neomarxista comunista ue, profund antidemocratica antinationala, anticrestina si antiumana trebuie sa dispara !
  oare ce reprezinta atacul de-a dreptul marsav, obraznic impotriva maestrului Tudor Gheorghe?
  Vedem aici, sub influenta nefasta a “valorilor” occidentale, imaginea clara a pervertirii sufletului acestor tefelisti, sorosisti, corporatisti, neomarxisti globalisti : Tudor Gheorghe, mare patriot nationalist, al carui tata a suferit in inchisorile comuniste,  este denigrat cu o ura diabolica pentru ca spune Adevarul, iar şora mare activist si slujitor al partidului comunist, al anei pauker, este cinstit si prezentat ca un apostol al libertatii !!!
  Ce poate fi mai diabolic? Ce argumente ar mai trebui aduse pentru a vedea Adevarul ?

 2. E MINUNAT INTR-O “TARA CA AFARA” ! IN CCIDENTUL “CIVILIZAT” SI PLIN DE “VALORI” CARE NE DA LECTII DE ANTICORUPTIE !
  “JUSTITE” INDEPENDENTA CE SA MAI VORBIM…
  IN OCCIDENTUL “CIVILIZAT”, “CORUPȚEA” SE PLATESTE…ESTI CORUPT PLATESTI, DAI BANU…SI MERGI MAI DEPARTE, ESTI LIBER….”PRIVESTI CU SERENITATE VIITORUL”…SI AI SI “DREPTURI”, CUM AR FI SA BINEVOIESTI A ACCEPTA O “USOARA” MONITORIZARE, “USOARA”…NU PREA GREA, SA NU CUMVA SA AFECTEZE PROFITUL CORPORATIEI….NU SE FACE ASA CEVA…NU??!!
  ASA CA… NU E NIMIC IMORAL, PENAL, NU….
  DAR, AU MARE GRIJA IN COLONII, SA NU CUMVA SA TREACA VREUN ABUZ DE PUTERE, VREUN CONFLICT DE INTERESE, NEPEDEPSIT CU ANI GREI DE INCHISOARE !
  AU MARE GRIJA CA NU CUMVA SA APARA VREUN NATIONALIST PATRIOT CARE SA LE AFECTEZE PROFITUL MULTINATIONALELOR, BANCILOR SI CORPORATIILOR LOR, PRIN TAXE SI IMPOZITE CORECTE, IAR CEL CARE A INDRAZNIT ACEST AFRONT, SA SCAPE NEPEDEPSIT CU ANI GREI DE INCHISOARE, PRIN “JUSTITEA” LOR INDEPENDETA, DICTATA DE AMBASADELE LOR OCCIDENTALE SI CHIAR DE ALOGENII LOR PROTAPITI CA LUPII LA OI, CA PARAZITII, CA PADUCHELE IN FRUNTEA POPORULUI ASUPRIT !!!

  https://flux24.ro/airbus-plateste-4-miliarde-de-dolari-sa-scape-de-acuzatii-de-coruptie/

  AIRBUS plătește 4 miliarde de dolari să scape de acuzații de corupție

  De către

  FLUX 24

  1 februarie 2020, 10:23

  Producătorul european de avioane Airbus a acceptat plata a 3,6 miliarde de euro (4 miliarde dolari) pentru închiderea investigaţiilor de corupţie din partea Statelor Unite, Marii Britanii şi Franţei, referitoare la contracte, eliminând o problemă legală care a umbrit timp de ani de zile perspectivele companiei, transmite Reuters conform News.ro.

  La anunţarea acordului, procurorul francez Jean-Francois Bohnert a anunţat că Airbus a acceptat şi ”o monitorizare uşoară a complianţei” din partea agenţiei anti-corupţie din Franţa.

  Acordurile simultane din Marea Britanie, Franţa şi Statele Unite înseamnă că producătorul european de avioane evită un proces penal, dar nu este clar deocamdată dacă vreo persoană riscă să fie pusă sub acuzare.

  ”Prin încheierea acestui acord astăzi, ajutăm Airbus ”să întoarcă definitiv o pagină” faţă de practicile corupte din trecut, a spus Bohnert, adăugând că grupul va putea acum ”să privească cu serenitate viitorul”.

  În cadrul acordului, Airbus va plăti în Franţa 2,08 miliarde de euro pentru închiderea investigaţiei de corupţie.

  Producătorul de avioane va mai plăti o amendă de 525,65 de milioane de euro  Departamentului de Justiţie din Statele Unite şi 983,97 milioane de euro Biroului pentru Fraude Grave din Marea Britanie.

  https://flux24.ro/airbus-plateste-4-miliarde-de-dolari-sa-scape-de-acuzatii-de-coruptie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button