X

Nigel Farage: Brexitul ar putea marca începutul sfârşitului pentru Uniunea Europeană

Brexitul ar putea marca începutul sfârşitului pentru Uniunea Europeană, a declarat miercuri, în plenul Parlamentului European reunit la Bruxelles, politicianul britanic Nigel Farage, în ultima sa intervenţie în calitate de eurodeputat, relatează Press Association.

În dezbaterea care precede ratificarea acordului de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeană, Farage a subliniat că Regatul Unit ”nu revine niciodată” în Uniunea Europeană.

Liderul Partidului Brexit a spus că părăsirea Uniunii Europene ”ar trebui să fie apogeul ambiţiilor sale politice”, dar a sugerat că Brexitul ar putea declanşa o dezbatere mai amplă despre viitorul Uniunii Europene.

”Sper că aceasta este începutul sfârşitului acestui proiect. Este un proiect rău, nu este doar nedemocratic, ci este antidemocratic”, a afirmat Farage.

”Ce se întâmplă la ora 23:00 în această vineri, 31 ianuarie 2020, marchează un punct fără întoarcere; odată ce am plecat nu ne mai întoarcem, restul sunt detalii”, a încheiat el.

La finalul intervenţiei sale, Nigel Farage şi colegii săi europarlamentari din Partidul Brexit au fluturat în plenul PE mici drapele ale Regatului Unit şi au început să aplaude, preşedintele de şedinţă cerându-le să părăsească sala de plen.

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Si noi ar trebui sa urmam exemplul britanicilor.

    Dar la cat de spalata e lumea pe creieri, daca ar parasi totate statele comunitatea, romanii ar fi capabili sa schimbe numele Romaniei in Comunitatea Europeana :)))

  2. Europa un nume plin de mister!Cine este aceasta temută fata?!Unde împărații lumii cu a ei farmec se îmbată?Și-a cui fata este oare?Ca nu e lucru curat!Nu-i o fata oare care !Este fata d-en împărat! Îmbrăcată toata roșu catifea si pietre scumpe fiecare nestemate le poartă toate pe frunte!Mijlocul il înconjoară o centura de oțel și piciorul drept întinși sa striveasca ori ce tel!Si undei născută fata?!Rămîn mult rămîn tăcut!Pentru ca aceasta fata e născută la Frankfurt!1/1 1999.Sînt aceasta perioada S-a născut s-iun împărații 11/8/1999Si era in ziua aceia De eclipsa înconjurat Coroana Solara

    1. Sfinții Părinți au o altă tâlcuire cu privire la ,,fata”, chiar si părinții contemporani talcuiesc ,,femeia-cetate” de la cap.17 din Apoc.ca fiind vorba de o biserică apostata, care a părăsit pe Mirele ei si a făcut AMOR (desfrânare) cu împărații pământului. Tot din aceea cetate va ieși (plasmuit) antihristul. UE se va dezmembra conform proorociilor. Bravo lor, și-au recâștigat independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.