X

Discursul 100% ortodox al lui Trump la marșul pro-viață din America. O fi doar politică, însă am vrea să auzim și la noi astfel de cuvinte de la un președinte, într-o țară majoritar ortodoxă

Declarația președintelui Trump, la marșul pentru viață: „Fiecare copil născut sau nenăscut este o binecuvântare de la Dumnezeu.

Președintele Donald Trump a susținut în fața a zeci de mii de militanți pro-viață că:

„Fiecare copil este un dar prețios și sfânt de la Dumnezeu. Împreună, trebuie să protejăm, să prețuim și să apărăm demnitatea și sfințenia fiecărei ființe umane. Când vedem un bebeluș în pântece, vedem măreția creației lui Dumnezeu. Fiecare copil născut și nenăscut este creat după chipul sfânt al Dumnezeului Atotputernic.”

Președintele a mulțumit milioanelor de americani pro-viață și participanților la marș pentru că au venit să lupte împotriva avortului.

„Este onoarea mea să fiu primul președinte din istorie care a participat la marșul pentru viață ! Suntem aici dintr-un motiv foarte simplu: să apărăm dreptul fiecărui copil – născut și nenăscut – de a-și împlini potențialul pus de Dumnezeu în el”, a spus el. „Tinerii sunt în centrul Marșului pentru Viață iar generația voastră va face din America, o țară pro-familie, pro-viață.”

Președintele Trump și-a susținut activitatea pro-viață, chiar din prima zi în aceasta funcție,  luând măsuri pentru închiderea Organizației Internaționale de Planificare Familială.

„Din prima mea zi de serviciu am înfăptuit un act istoric pentru a-i proteja pe copii nenăscuți. Copii nenăscuți nu au avut niciodată un apărător mai puternic la Casa Albă… După cum ne spune Biblia, fiecare persoană este creată în chip minunat. În prima mea săptămână în funcție, am reinstalat și extins Mexico City Policy și am instituit o regulă pro viață care să reglementeze folosirea banilor contribuabililor. Am anunțat Congresul că voi vota împotriva oricărei legi care slăbește politicile pro-viață sau care încurajează distrugerea vieții umane. La Națiunile Unite, am lămurit faptul că birocrații din lumea întreaga nu au niciun drept să atace suveranitatea națiunilor care protejează viața nevinovată.

Am luat măsuri decisive pentru a proteja libertatea religioasă – atât de importanta libertate religioasă – care a fost atacată în toată lumea și sincer, foarte puternic atacată în țara noastră. Iar voi vedeți asta mai bine decât oricine altcineva. Dar noi am oprit acest lucru. Și ne îngrijim de medici, asistente, profesori și de grupuri mici precum The Little sisters of the Poor.

Ocrotim adopția fundamentată pe bună credință și pentru a o susține am numit 187 de judecători federali, care oferă consultanță scrisă , inclusiv doi judecători extraordinari de la Curtea Suprema de Justiție – Neil Gorsuch și Brett Kavanaugh”, a spus președintele.

Președintele i-a condamnat pe democrați pentru că au votat avortul la cerere.

„Din păcate, extrema stângă lucrează la înăbușirea drepturilor noastre date de Dumnezeu: la închiderea organizațiilor caritabile religioase, la interzicerea liderilor religioși în spațiul public și la reducerea la tăcere a americanilor care cred în sfințenia vieții. Ei se ridică împotriva mea pentru că lupt pentru voi și împreună luptăm pentru cei care nu au voce. Și noi vom câștiga pentru că știm cum să câștigăm. Știm cu toții să câștigăm. Noi câștigăm de mult timp.

Împreună, suntem vocea celor fără voce. Când vine vorba de avort – și voi știți acest lucru, pentru că ați văzut ce s-a întâmplat – democrații au îmbrățișat cele mai radicale și extreme poziții luate și văzute în această țară de ani și zeci de ani și putem spune chiar de secole.

Aproape toți democrații de top din Congres susțin acum avortul, finanțat din banii contribuabililor, până la momentul nașterii. Anul trecut, parlamentarii din New York au salutat cu încântare textul de lege care ar permite copilașului să fie omorât în pântecele mamei până la naștere.

Președintele Trump a proclamat „Mamele sunt eroine”, și a adăugat: „fiecare copil aduce bucurie într-o familie … fiecare om este creat după Sfânta imagine a lui Dumnezeu Atotputernic.”

Apoi a concluzionat:

„Am venit  să vă mulțumesc, este grozav să vă reprezint, vă iubesc pe toți și spun din tot sufletul: ”Mulțumesc, Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze America”.

traducere de Nușca

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

21 comentarii

 1. Bravo lui! Asa ar trebui sa faca fiecare presedinte de tara, sa apere viata fiecarui copil nascut si nenascut si atunci am primi mai multa binecuvantare de la Dumnezeu in viata, familiile si tarile din care provenim.Asa da atitudine!! In sfarsit a zis si el ceva bun!!!Dumnezeu sa l tina in acelasi spirit si sa faca si ceva fapte, nu doar vorbe, ca teoria suna bine si impresioneaza dar practica ne omoara!!

  1. Soros: ”Facebook va lucra pentru a ajuta la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, așadar situația aceasta nu se va schimba și îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2020”
   În 2018, Soros a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care alimentează dependența în rândul utilizatorilor, iar anul trecut a reiterat necesitatea reglementărilor companiilor din sectorul tehnologiei.
   https://www.digi24.ro/stiri/externe/soros-acuza-facebook-ca-are-o-intelegere-cu-trump-si-va-lucra-pentru-realegerea-acestuia-1251233
   Facebook said it will not take down a campaign ad released by President Trump that accuses former Vice President Joe Biden of corruption.
   https://www.youtube.com/watch?v=buWoiB9YjRA

   Trump pozeaza a fi „crestin” si „antisistem” fiind de fapt omul „sistemului”. A ajuns pana si Soros sa fie preferabil acestuia!

  1. Poate că nu sunt vorbe viclene, cel mult pot avea un scop electoral, fiind alegeri prezidențiale la sfârșitul anului. Oricum, bravo lui, nu cunosc alti sefi de stat să se declare împotriva avortului, si prin prezenta si discursul său motivează și mobilizează mai mult pe cei care sunt pro-viata. Simt că au președintele de partea lor. Ce ma tem eu, dacă castiga un nou mandat, să nu-l elimine ca pe John Kenedy, mai ales că s-a pus o recompensă pe capul lui din partea unui oficial iranian. Păpușarii ar putea profita de acest context, să scape de el (dacă nu este in tabără lor), si sa arunce vină pe iranieni, creandu-se un pretext si mai mare de ai ataca pe acestia. Oricum, indiferent cine iese presedinte, lucrurile se vor înrăutăți.

   1. Va rog nu va mai lasati asa usor de cucerit. A vorbi asa nu e greu pt un presedinte, avand atatia consilieri si experti de comunicare in spate. Totul e pemtru imagine. Mai multa atentie la faptele omului… Trump este exponent al ocultei, fara indoiala.

  2. Din pacate unii nu se pot lamuri asupra individului, in ciuda evidentei sale ipocrizii si a nenumaratelor minciuni pe care le debiteaza cu nerusinare.
   Intre timp, moartea face ravagii in China: Pacienţii infectaţi cu coronavirus se prăbuşesc pe străzi!
   https://www.capital.ro/video-scene-horror-in-china-pacientii-infectati-cu-coronavirus-se-prabusesc-pe-strazi-cum-se-manifesta.html
   Scene apocaliptice din orasul Wuhan total pustiu
   https://www.youtube.com/watch?v=luztqxUBvZo
   Rafael Najib Subibi: Looks like a start of a zombie movie.
   lisa cupcake: Looks like a zombie apocalypse setting
   rishi sirju: The funny thing about this is that the infection is happening behind closed doors now and not on the streets I’d feel safer on the streets than in a hotel room.

   1. Petre, dacă ar fi o epidemie, ce ai prefera? Să stai in casă să te rogi, sau să mergi pe stradă sau, și mai rău, la spital – unde creste riscul de a te îmbolnăvi?

    Nu am încredere deloc în guvernul chinez și e clar ceva foarte putred la mijloc, dar video-ul cu oameni care cad pe stradă e fake news – uita-te și analizează. Crede-mă, am urmarit aproape toate videoclipurile din ultima zi și există clar o campanie de panică și fatalusm – dar, deocamdată, fara dovezi. Gândește-te că se poate creea o criză de isterie globală – și chiar cred că sunt și interese. Așa că să fim mai precauți, căci adevărul va ieși la iveală exact când trebuie, cel puțin pentru mica turmă a lui Hristos! Dar până atunci, colajele acelea din videoclipurile unde cad oameni sunt niște manipulări absolut neverificabile…

    1. Chinezii nu stau in case ca sa se roage, iar eu as prefera sa ma duc undeva in pustietate sa ma rog intr-o astfel de situatie.
     Nu putem exclude ipoteza ca aceasta epidemie sa fie o manipulare menita sa impuna un regim dictatorial, dar costurile sunt mult prea mari pentru China. Am putea specula ca epidemia ar putea duce la eliminarea banilor sub pretextul ca virusii sunt transmisibili prin intermediul lor. Pe de alta parte, epidemia ar putea fi mult mai grava in realitate si ar putea fi folosita pentru abolirea libertatii de miscare a populatiei.

     1. Scopul ei este vaccinarea in masa la nivel global. Eventualele pierderi economice ce deriva din acest episod – care pare unul mai mult decat programat si – sunt nesemnificative in contrast cu avantajele pe care le obtine oculta – si inclusiv statul chinez, experiment de vaza al ocultei – in legatura cu vaccinarea populatiei.

     2. PS: Ideea era ca in timpul unei epidemii nu e bine sa mergi la spital, decat daca este absolut necesar

   2. IN SFÂRȘIT ȘI UNII SPECIALIȘTI DE LA NOI AU CURAJUL SĂ IASĂ DIN RÂND ȘI SĂ MĂRTURISEASCĂ:

    Lect. Univ. Dr. Horea Bădău: De ce nu ar trebui să ne speriem de virusul ucigaș

    Ce se întâmplă acum cu „virusul ucigaș” este „o afacere”, scrie lector universitar doctor Horea Bădău pe blogul său despre isteria mediatică creată în jurul coronavirusului din China.

    Acesta mai notează că presa scrie despre noi îmbolnăviri, dar omite să noteze despre persoanele care se vindecă, pentru că ar infirma narativa oficială.

    „Din cele 1.400 de persoane infectate, conform statisticilor oficiale, au murit 41. 41 din 1.400. Din cele 41 de persoane care au murit, una singură avea sub 40 de ani, mai exact 36, deci au murit persoane în vârstă, cu sistemul imunitar slăbit. Toate persoanele care au murit, au murit în China. Nu a murit nicio persoană purtătoare a acestui virus în Franța, Statele Unite sau în altă țară. Asta înseamnă că mai contează și calitatea îngrijirilor medicale. Sau prezentarea de urgență la medic, din primele stadii ale bolii. Dar în Wuhan, acum medicamentele antigripale sunt raționalizate (două cutii de persoană la farmacie, unde sunt mereu cozi). Cei bolnavi, din spitale, primesc mâncare la plic (conform unor postări de pe Twitter). Nu sunt chiar cele mai bune condiții pentru ca organismul să lupte cu boala. Multe persoane au fost deja externate (ce s-a întâmplat cu ucigașul, a hotărât să nu mai ucidă?). Este foarte interesant că presa scrie numai despre numărul de îmbolnăviri, nu și despre numărul de vindecări și de externări, ca și cum cei care s-au îmbolnăvit au rămas bolnavi pe viață”, a scris el.

    Acesta mai spune că este o panică indusă pentru a se da iama în farmacii.

    „Cel mai mare ucigaș acum e panica. De ce? Oamenii se îmbolnăvesc la Wuhan și pentru că se înghesuie pe culoarele spitalelor, chiar dacă nu au simptomele îmbolnăvirii cu coronavirus. Și iau virusul din spital. În Franța, după cum spunea azi un medic, oamenii cheamă ambulanța pentru că tocmai au trecut pe lângă un chinez care își sufla nasul în batistă. În România, oamenii golesc farmaciile de antivirale (aflat de la sursă). Cu cât te sperii mai tare, cu atât bagi mai multe antivirale în tine la orice răceală, respectiv chemi ucigașul, pentru că îți scade imunitatea în fața virusului care te poate pune în pericol. Scade și stocul de antivirale, deci când vine ucigașul, ne găsește pe jumătate uciși. Dacă vine. Și când va veni s-ar putea să avem surpriza să nu fie chiar atât de ucigaș. Ceea ce ar face să scadă dramatic audiențele instituțiilor mass-media, precum și profiturile companiilor farmaceutice. Vrea cineva asta?”, a notat dr. Bădău.
    Sursa: https://m.activenews.ro/stiri-sanatate/Lect.-Univ.-Dr.-Horea-Badau-De-ce-nu-ar-trebui-sa-ne-speriem-de-virusul-ucigas-159829

    Coronavirusul ucigaș și psihoza în masă împotriva Chinei. Epidemiile care amenință planeta, un scenariu pe care l-am mai văzut

    Își mai aduce cineva de psihoza epidemiei de Legionella? În urmă cu doi ani, moartea unei persoane în vârstă de 82 de ani din cauza unei forme severe a pneumoniei (cu bacteria Legionella care, după cum puțini știu, ucide foarte rar, și în special persoane în vârstă) și spitalizarea a peste 200 de persoane din Peninsulă au transformat această „știre” (în fiecare an aproximativ 9.000 de oameni mor din cauza pneumoniei în Italia) într-un „avertisment” pentru Europa, anunțat de toate agențiile de știri.

    Aceeași psihoză a pus stăpânire pe o planetă în cazul meningitei, al virusului febrei hemoragice Ebola, al„castravetelui ucigaș”, în 2011, dar și din pricina„gripei aviare”, a epidemiei de rujeolă din Anglia sau a SARS.

    Un nou an, o nouă amenințare. În 2020 a venit rândul „coronavirusului” misterios, provenit din China, care „provoacă o boală asemănătoare cu pneumonia și care se transmite de la persoană la persoană”, așa după cum transmit de dimineața până seara agențiile de știri și mass media din toată lumea.

    Iar primele speculații privind psihoza creată în rândul oamenilor pentru ca unii mult mai deștepți să câștige bani, așa cum a fost în cazul „gripei porcine A / H1N1 sau a celebrei „vaci nebune” au început deja să apară.

    Există teorii conform cărora adevărata țintă a acestei ultime isterii media este China (care a fost dintotdeauna un focar al epidemiilor de gripă care s-au răspândit periodic pe planetă) și autoritățile sale, care, în ciuda eforturilor depuse, cu siguranță vor ajunge pe banca inculpaților pentru că nu au făcut suficient de mult pentru o „epidemie” care, din 1.386 miliarde de locuitori, a ucis până acum 80 de persoane și a contaminat alte peste 1.300. Teoria conspiraționistă cea mai vehiculată este aceea că virusul ar fi fost creat în laborator, de americani, pentru a pune la pământ industria chineză.

    Dincolo de războiul periodic al presei occidentale împotriva Chinei, mai este ceva. Și după cum se specifică mai bine într-un articol din 2009, din ziarul La Repubblica, răspândirea terorii garantează o înrobire psihologică și, prin urmare, politică. Cel care avertiza asupra acestui aspect era filosoful Paul Virilio care scria că „Mileniul al treilea s-a născut sub semnul catastrofei”, oamenii fiind constant injectați cu amenințări de tot felul, de la ”furtunile ucigașe” care devastau Europa până la crizele financiare sau la epidemiile de tot soiul.

    Printre altele, așa cum este deja știut, se recurge la stratagema iminentelor epidemii catastrofale, care are avantaje incontestabile. Și ce răspuns ar putea da virusologul de serviciu când este întrebat ” Puteți să excludeți complet posibilitatea unei epidemii catastrofale?” Și de ce, mai apoi, virusologul ar trebui să blocheze banii pe care ar urma să le primească experții în viruși dintr-o astfel de psihoză?

    Așa că prudența este lăsată acasă, iar cuvintele alarmiste, care sugerează tot ce e mai rău, curg pe ecranele televizoarelor, în timp ce, pe fundal, sunt prezentate imagini cu victimele „gripei spaniole” din 1918 sau comparații cu dezastrul provocat de „Moartea neagră„ , una din cele mai violente pandemii din istoria lumii, din anul 1347.
    De aici mai e un pas până la a fi invocă o urgență planetară și până când OMS să declare război total virusului despre care se spune că ar amenința planeta.

    Un lucru este cert: în ciuda mediatizării, niciuna dintre aceste molime ale ultimilor ani nu a ucis mai mulți oameni decât o „banală” epidemie de gripă. În schimb, au fost pierderile financiare uriașe pentru unele sectoare, precum cel zootehnic în cazul gripei porcine, gripei aviare sau al „vacii nebune”.

    Milioane de doze de vaccin ajung apoi la coșul de gunoi, sisteme de securitate extremă, controale stricte de care nimeni nu are nevoie, miliarde de dolari sau euro se duc pe apa sâmbetei. Și, peste toate, o psihoză generalizată.

    Pentru ca, în final, după ce starea de „urgență” s-a încheiat, să zicem mersi că suntem încă în viață. Iar de pe urma acestor amenințări, întreținute mediatic, industria farmaceutică să continue să facă bani frumoși.
    Sursa: https://m.activenews.ro/stiri/Coronavirusul-ucigas-si-psihoza-in-masa-impotriva-Chinei.-Epidemiile-care-ameninta-planeta-un-scenariu-pe-care-l-am-mai-vazut-159832

    1. China aruncă 13 miliarde de dolari în lupta cu epidemia de coronavirus.
     Până în prezent 81 de oameni au murit și peste 2.700 de persoane au fost infectate în China,
     Autorităţile de la Beijing au anunţat că au decis să prelungească vacanţa de Anul Nou chinezesc cu 3 zile, până la 2 februarie
     https://www.libertatea.ro/stiri/china-arunca-13-miliarde-de-dolari-in-lupta-cu-epidemia-de-coronavirus-2866388

     Costul epidemiei este mult prea mare pentru China ca sa fie vorba despre o inscenare mediatica.

     1. Scopul ei este vaccinarea in masa la nivel global. Eventualele pierderi economice ce deriva din acest episod – care pare unul mai mult decat programat si – sunt nesemnificative in contrast cu avantajele pe care le obtine oculta – si inclusiv statul chinez, experiment de vaza al ocultei – in legatura cu vaccinarea populatiei.

      Si din punct economic este avantajos pe terment lung – pentru toate guvernele lumii – mai bine spus pentru serviciile secrete – caci din aceasta rezulta o mai mare inrobire a populatiei. Asta daca gandim economic.

      Dar noi pierdem din vedere caci conducatorii lumii sunt TOTI oameni ultra-religiosi in cultul lui Lucifer (inclusiv cei care la vedere se declara atei sau din alte religii), motiv pentru care nu se dau la o parte a sacrifica nimic pentru zeul lor. Din multe puncte de vedere, acestia sunt cu mult mai devotati lui Lucifer, decat suntem noi lui Hristos… din pacate!

    2. Adrian Streinu-Cercel da de inteles ca epidemia din China este rezultatul unor manipulari genetice scapate de sub control: Ce vedem noi astăzi este rezultatul unui malpraxis cu natura. Carantina, ineficientă la milioane de oameni
     Chinezii s-au contaminat prin manipularea șerpilor vii, nu a fripturii din carne de șarpe. Deci, manipularea produselor de carne crudă – indiferent că vorbim de liliac, că acolo se vând și lilieci în piețe, șerpi, tot felul de gângănii, toate chestiile astea pot fi contaminate, pentru că au secreții pe ele. Secreția este cea care conține virusul, nu carnea în structura ei.
     https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/adrian-streinu-cercel-ce-vedem-noi-astazi-este-rezultatul-unui-malpraxis-cu-natura-carantina-ineficienta-la-11-milioane-de-oameni-1249887

 2. Cind a trimis sa bombardeze Siria – celebrul moment cu prajiura pe care o savura impreuna cu pres.Chinei, evocat de Trump, – atunci , nu s-a gindit si la pruncii din Siria?! Ej nu erau un minunat dar al lui Dumnezeu , dupa chipul lui Hristos?
  Minte cu entuziasm si se convinge si pe el ca e bun si drept.Asa cum vrea sa il vada poporul.
  Nu e absolut de loc ceea ce vrea sa para.
  El e un pregatitor al sititei antihristice in care ne vom afla,Dumnezeu stie cind…Dar pare ca e pe vine…Are sa ne prezinte curind ub plan de pace mondiala; lucrat de ginerele lui.Pace, pace, si va fi razboi.
  DOAMNE AJUTA

  1. Fara a contesta situatia dureroasa pe care o pui in discutie, trebuie totusi insistat ca dl Trump pare a fi un luptator antiglobalizare si impotriva oideologiei corectitudinii politice.
   Democratii vor globalizare prin razboi mondial si neomarxism in toata lumea.
   DE DEPARTE TRUMP ESTE PREFERABIL ! APARENT !

   Din punct de vedere al Sf Evandelii, Trump reprezinta SUA ca bogat nemilostv, care face orice sa se imbogateasca. Lasa sufletul in planul al II lea !
   DEMOCRATII VOR SA YTRAGA TOATE SUFLETELE IN IAD !
   LUCRU CUM NU S-A MAI INTALNIT IN ISTORIA UMANITATII !

   IN MAXIM 5 ANI O SA-I VEDEM PE DEMOCRATI „LA LUCRU”.
   O SA NE ADSUCEM AMINTE CU NOSTALGIE DE BANDITII LUI TRUMP !

   1. Iulia are perfecta dreptate, Trump este „opozitia controlata” ca sa amageasca pe cei superficiali. Individul este sluga Israelului si Moscovei si lucreaza in stil mafiot, prin intermediul ginerelui sau Jared Kushner si a unor oligarhi corupti care il sustin.
    Oligarh ucrainean susţinător al lui Donald Trump, arestat în Germania
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/oligarh-ucrainean-sustinator-al-lui-donald-trump-arestat-in-germania-1227938
    In summer of 2016 Onyshchenko fled Ukraine after the General Prosecutor Office expressed its suspicion in corruption against and had intent to arrest him. Moreover, in December 2016 the Security Service of Ukraine is suspecting him in treason.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Oleksandr_Onyshchenko#cite_note-2

 3. PROFETIA Sf EFREM DIN ARIZONA DESPRE CADEREA AMERICII:

  Cand l-au intrebat odata episcopii ironic: ce faci acolo, in manastirile tale, cu calugarii si calugaritele de acolo, pater Efrem?, le-a facut cunoscuta a patra sa harisma, pentru care ii va darui Dumnezeu inca o cununa, in curand. Cununa Prorociei. Este prin excelenta, impreuna cu Sfantul Paisie, proroc al neamului si al vremurilor de pe urma, al Eshatonului, care vine. Si el insusi a spus: aceste manastiri pe care le vedeti vor fi loc de retragere pentru urmatoarea generatie de americani, cand vor veni greii ani ai durerilor si America nu va mai fi super-putere. Atunci multi isi vor gasi refugiul in jurul manastirilor ca sa isi mantuiasca sufletele. Si se vor mantui. Mai apoi, din aceste manastiri vor iesi neo-martirii bisericii ortodoxe din America.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/cununile-fericitului-parinte-efrem-din-arizona-mitropolitul-neofit-de-morfou-despre-batranul-apostol-al-americii-mutat-recent-la-domnul-este-prin-excelenta-impreuna-cu-sfantul-paisie-proroc-al/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.