X

CTP le zice, dar ironic: „Cipul vine de la Oculta, eventual iudeo-masonică internațională care îl bagă și în România acum ca să ne umărescă, să ne înrobească, să ne controleze mințile”

Scopul său este de a bagateliza subiectul și adevărul despre lucrarea, într-adevăr, a Ocultei ce pregătește drumul lui antihrist

ctp cristian tudor popescu

Noua carte electronică de identitate a dezbinat societatea românească. În timp ce un regulament al Uniunii Europene obligă autoritățile române să schimbe cartea de identitate până în 2 august 2021, există și români care au contestat cipul din document, care îi sperie pentru că s-ar simți urmăriți de autorități sau le amintește de Apocalipsă.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat isteria apărută în urma acestor schimbări majore, explicând care este temerea de bază a cetățenilor și calificând-o drept nefondată.

„Am auzit tot felul de teorii ale conspirației. Oamenii ăștia au și o opțiune, nu sunt siliți. Nu, stimați telespectatori, nu sunteți siliți să aveți buletin cu cip. Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap, nu în buletin. De pildă, temerea de baza este: o să fim urmăriți, am văzut la dezbaterea publică organizată de MAI, temerea este că o să fim urmăriți peste tot, de colo-colo, pentru că se bagă antene, microantene în cipul respectiv.

Omul ăla de la MAI a spus un lucru ingineresc simplu: domne, antena aia că să funcționeze, îi trebuie baterie. În cip nu e nicio baterie, cum e la telefonul dumneavoastră.

Dar oamenii consideră că așa vor fi urmăriți de stat, de puterile oculte din întreaga lume. Eu le-aș spune așa: statul, serviciile secrete și puterile alea mari din lumea asta vă pot urmări acum, stimați cetățeni ai României, fără niciun cip în buletin.

Dacă se dorește de un serviciu de informații din România sau din străinătate, din Occident, din SUA, dacă se dorește ca un român să fie urmărit, unde se mișcă, cu ce se ocupă, ce contacte are, din diverse motive, cu aprobarea, firește, a unui judecător, poate fi urmărit peste tot. Și tehnologia permite să înregistreze și să folosească aceste servicii oricare convorbire a noastră.

Tot ce vorbim noi, orice convorbire poate fi recuperată și folosită. Prin urmare, nu e nevoie de cip. Suntem în acest moment pasibili de a fi urmăriți, în orice moment, peste tot.

Cei care nu doresc un astfel de buletin pentru că îi tâmpește, pentru că, nu știu, am auzit și asta că nu mai fac copii ăia care au buletin cu cip, cei care au temerile astea pot să rămână cu buletin vechi, fără cip. O singură problemă: nu mai ies din țară. Cu buletinul vechi nu mai ieși. Rămâi aici, patriot, rămâi la Românica. Ceea ce e foarte bine pentru că bănuiesc că toți oamenii ăștia care au temerile astea consideră că răul vine din Occident. De acolo vine cipul ăsta, că nu l-au făcut, aici, românii. Cipul vine de la Oculta, eventual iudeo-masonică internațională care îl bagă și în România acum ca să ne umărescă, să ne înrobească, să ne controleze mințile. E foarte simplu: rămâneți aici în România, nu vă duceți la Oculta iudeo-masonică în Occident cu buletine fără cip.

Ce minte îngustă au atâția oameni, din păcate, din această țară, care nu se gândesc: domne, suntem în UE, trăim pe planeta Pământ și planeta aceasta este globalizată în acest moment. Când se fac pașapoarte și buletine cu cip ele se fac pe toată planeta. Tehnologia nu poate fi oprită.

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

25 comentarii

 1. Doamne ajuta ! Sa/i multumim lui Dumnezeu ,ca ne/a dat si aceasta posibilitate ,sa luam si fara cip . Acum romanii din strainatate care vor sa/si salveze sufletul si au case , sa le vanda ,caci au timp si sa revina inapoi . Grecii ,un popor f. patriot si uniti f. serios ,nu au reusit nimic ,sa/l respinga definitiv ,decat amanare . Acum Bruxelul a gasit solutia sa/l ia toate tarile 28 din Eu. ,sa nu mai existe tambalau . Noi toti care nu/l dorim ,ramane sa nu mai facem mare zarva si sa ne pregatim foarte serios ,sa traim crestineste . Cartile cu invataturi ,ne asteapta in biblioteca sa le luam si sa punem ,in practica ,caci aici are crestinul in general , marea problema ,dintre care si eu . Si sa comunicam ,sa ne sfatuim ,sa ne ajutam cu orice ce … Cu Dumnezeu Inainte ! Si sa nu uitam ,caci cu totii avem o singura SANSA de mantuire ,a sufletului . Amanarea sa ne apropiem de Biserica si sa ne Spovedim Complet ,vine numai de la diavol . O spun toti sfintii Bisericii .

  1. Si Grecia tot din august 2021 va elibera noile buletine cu cip…mai avem 10 ani de libertate… in 2031 toata lumea va avea buletin cu cip. Parintele Arsenie Boca:”multi vor pleca din tara; isi vor dori sa se intoarca si nu vor mai putea”. Iaca-ta !

   1. Din Banat, fără buletin cu cip nu o sa ai voie sa ieși din țara ta dar de întors se poate sa se intoarca orice roman care va vrea si chiar daca nu va avea buletin cu cip dar înapoi sa mai plece peste hotare nu v-a mai putea fără cip.

 2. Păi,dăcă este așa eficiente,serviciili de tot felul..La ce le mai trebuiește actul cu CIP? Întreb și eu așa pentru un prieten,De Ce nazistule CTP? Să-și facă treaba și gata. Păi,cip-ul se activează la introducerea în fanta oricărui bancomat sau contact less. Este adevărat că tehnologia nu poate fi oprită în evoluție,dar..există un mare DAR.Viața dată de Dumnezeu nouă oamenilor și Libertatea.Libertatea de’a-mi alege Calea și Destinul în Eternitate. În toată această ecuație,unde este Libertatea mea de’a alege pentru mine? Dar Dumnezeu?!

 3. Mitropolia de Pireu va organiza duminica 26 ianuarie o cina festiva, pentru a marca ziua de pomenire a Celor Trei Ierarhi (30 ianuarie), cinstiti in special de toti elevii si profesorii din Grecia. Antipatristicul/postpatristicul Hristos Yannaras fiind invitat sa tina o cuvantare in cadrul acestui eveniment.

 4. Cine L-a rastignit pe Iisus? Preotii, saducheii, fariseii, carturarii si batranii. Toti acestia nu L-au putut suferi pentru ca a venit cu o invatatura noua care nu le-a convenit. Noi respectam invatatura lui Hristos si iata ca s-au si pus in miscare acuzatorii lui Iisus catalogandu-ne drept unii care nu acceptam noua tehnologie „care nu poate fi oprita”. N-au cum sa-L inteleaga carturarii pe Iisus sau invatatura Lui. De ce? Ei sunt adeptii intelepciunii lumesti iar Hristos vine cu intelepciunea cea dumnezeiasca. Diferenta intre cele doua este ca de la pamant la Cer. Asa ca pe CTP sa-l intelegem, dar sa nu-l urmam, caci dansul nu urmeaza invatatura lui Hristos, ci ramane la intelepciunea lumeasca sau pamanteasca. Toti acesti iubitori de lume sunt vrajmasi ai lui Hristos conform zicerii: „Prietenia cu lumea este vrajmasie cu Dumnezeu”. Daca nu te temi de pierderea libertatii inseamna ca nu-ti pasa de ea, ci accepti monitorizarea(urmarirea) continua care nu-i de la Dumnezeu, ci de la diavol. Toti cei care accepta noile buletine cu cip, automat renunta si la libertate si o fac pentru a trai fara probleme in societate. Sunt multi cei care fac asa, numai ca procedand astfel renunta la CRUCEA(lupta pentru a ramane liber) oferita lor de Hristos. Iar cei care refuza CRUCEA, de fapt refuza mantuirea, caci mantuire fara CRUCE(lupta pentru adevar, dreptate, libertate) nu exista. Cum sta dl. CTP la acest capitol (cel referitor la CRUCE) dupa ce a scris acest articol? Avand in vedere ca a acceptat oferta sistemului, adica este de acord cu noile buletine electronice, ba chiar ii mai si ironizeaza pe cei care lupta pentru libertate, este evident ca a refuzat (deocamdata speram) CRUCEA. Separarea oilor de capre, sau a graului de pleava si neghina a inceput deja. Mai este un pic de timp pentru redresare, numai ca odata luata directia gresita va fi foarte greu sa te redresezi.
  Noi sa ascultam de Dumnezeu mai mult decat de oameni.

 5. „Omul ăla de la MAI a spus un lucru ingineresc simplu: domne, antena aia că să funcționeze, îi trebuie baterie. În cip nu e nicio baterie, cum e la telefonul dumneavoastră”
  Aici se observa perversitatea acestui om . Nici nu trebuie sa fii inginer sa-ti dai seama despre ce este vorba
  Tocmai el care a absolvit Politehnica – deci este inginer -poate sa ne minta in halul asta ?. Poate ati vazut oameni care folosesc carti de credit contactless – acelea au baterie ?.
  Aceste Carti de identitate vor folosi tehnologii gen : RFID NFC care nu necesita baterii. Se gasesc si in produsele din supermarket-uri pe bauturi etc- normal ca nu au baterii dar pot fi urmarite . Daca acceptam asa ceva vom fi urmariti precum vacile , produsele din supermarket-uri sau animalutele din documentarele de pe Discovery.
  Probabil genul acesta de oameni vor spune – Bine dar se poate supraveghea dar de aproape . Total eronat. Vor exista tot felul de antene mai mult sau mai putin disimulate care vor face acest lucru fara sa observam . Sa ne imaginam ca exista aceste antene pe o autostrada . Toate masinile care au sisteme Ecall vor putea fi monitorizate (acest sistem este obligatoriu in UE pe autovehiculele fabricate incepand cu 2015) . Si presupunem ca vor exista aceste CI . Practic oamenii produsele autovehiculele vor fi monitorizate in timp real .
  Raza acestor cip-uri in teorie nu ar fi mare . Dar daca va uitati la o vama Mexic- Sua veti vedea ca astfel de cip-uri sunt citite de la distante relativ mari 20 30 metrii.
  Acest individ gaunos (CTP) in deplina cunostinta minte cu nerusinare si ne face prosti .

  1. Dispozitivele de urmarire(emisie-receptie) sunt montate peste tot de mai mult timp. Prin 2007, un coleg gasise sa se angajeze la o firma care ce facea? Unii angajati montau pe timpul noptii niste dispozitive pe stalpi(in Bucuresti) iar altii monitorizau, si plateau atunci foarte bine aceste munci. Deci au dispozitive de urmarire pe unde nici nu gindesti. Cel mai tare este ca suntem monitorizati prin aceste telefoane mobile. Avem astfel dosare stufoase. Dar asta sa fie paguba noastra, dosarul cuvintelor noastre. Dosarul acesta are si partea lui buna, aceea ca demonstreaza ca n-am tacut in vremuri de tradare a Ortodoxiei, ceea ce nu-i putin lucru. Daca vom si face ceea ce spunem atunci victoria va fi a noastra.

  2. Exact ! Exista demonstratii de acum cativa ani despre cum pot fi citite datele de pe orice card sau buletin cu cip RFID de la distanta , iar in reteaua 5G , densitatea de antene fiind foarte mare si campul electromagnetic va putea alimenta prin REZONANATA microdipolii(microantenele) imprimati pe suportul de siliciu! Astefl sistemul va avea acces in timp real la locatia in care se afla buletinul cu cip si evident posesorul acestuia!
   CTP este un slugoi securist ticalos folosit de sistem.. Nu stiu cu ce l-au santajat incat a ajuns sa renunte la principiile pe care le avea acum 15-20 de ani…

 6. Proiect al Ministerului Sănătății: Bani publici pentru spitalele private. Pacienții cu venituri mici vor fi cei mai afectați de această decizie

  DE ANDREI NICOLAE  / 

  Duminică, 26 ianuarie 2020,

  Ministerul Sănătății are în dezbatere publică o ordonanță prin care spitalele și clinicile private vor putea accesa oricând fonduri bugetare cuprinse în programele de sănătate. În prezent, acestea puteau implementa programe de sănătate doar dacă era depășită capacitatea furnizorilor publici, informează agenția Mediafax.
   https://m.activenews.ro/stiri-sanatate/Proiect-al-Ministerului-Sanatatii-Bani-publici-pentru-spitalele-private.-Pacientii-cu-venituri-mici-vor-fi-cei-mai-afectati-de-aceasta-decizie-159820

  ASTA FAC ALOGENII PARAZITI, LUPII IN BLANA DE OAIE CARE AU OCUPAT INSTITUTIILE STATULUI PRIN MINCIUNA SI VICLENIE SI „VALORI” OCCIDENTALE :
  Privatizarea sanatatii ! Totul pentru straini, totul pentru corporatii si multinationale, totul e de vanzare chiar si sanatatea noastra !
  Cat de ticalos sa fii sa faci profit, sa faci avere, bani din suferinta omului ?!
  Sanatatea trebuie sa fie gratuita pentru toti ! toti sa avem acces la tratament ! Nu numai bogatii iar saracii sa fie lasati sa moara cu zile !
  Saracii, poporul majoritar asuprit si umilit de straini,  capata diferite boli datorita lacomiei bogatilor prin poluarea pe care o fac multinationalele si corporatiile lor,  darorita alimentelor otravite pline cu chimicale din supermarketurile lor pentru a-si satisface lacomia de bani si avere !
  Un patriot si nationalist care  tine la poporul lui pune taxe si impozite cat mai mari pe averea bogatilor pentru ca ei si-au acumulat bogatia pe spatele saracilor, din munca si suferinta celor multi, din sudoarea poporului asuprit de straini, afectand sanatatea poporului majoritar asuprit de straini de multinationalele si corporatiile care polueaza si ne otravesc cu alimente pline cu chimicale !

  1. @Gheorghe si Ion asupriti de straini
   Este cea mai criminala miscare facute de PNL de cand guverneaza! De aici va pleca si caderea lor.

 7. Este vreo persoana din cei care comenteaza aici, si nu are buletin, permis de conducere sau card de sanatate?…Cati din cei ce comenteaza aici va putea spune…de maine le arunc in foc…n-am nevoie de ele?

  1. @Mitu
   eu pot sa spun asta…pe unul deja l-am aruncat in foc fara se semnez de primirea lui ( e vorba de cardul de sanatate, pe care medicul de familie mi l-a lasat in cutia postala si eu nu am semnat de primirea lui)…permisele auto NU AU CIP ( nu inca) si nici actualul buletin …deci inca mai pot fi pastrate …si vor fi ultimile

  2. Cardul de sanatate l-am refuzat si eu si sotia. Card bancar nu mai am din 2012 sau 2013 de cand s-au introdus cele cu cip. Celelalte, momentan nu sunt electronice, prin urmare nu am renuntat la ele.

   De ce intrebi ?

 8. Eu nu am niciunul din documentele amintite: permisul mi-a expirat si nu l-am reinnoit de prin 2014, am adeverinta de sanatate, iar buletinul il am din 2017. Mi-am facut insa card nenominal pe RATB, adica portofel electronic. Este o marturisire in fata dv. Card bancar am avut pana prin 2010-2012 iar apoi am folosit buletinul direct la ghiseul bancii. Alte carduri nu am, de niciun fel, doar pe cel nenominal de transport

  1. Lupta trebuie dusa pe 2 fronturi.

   1. Si cea mai importanta: despatimirea.
   2. Actele biometrice.

   Acum e usor de renuntat la acte. Se poate si fara sa fii despatimit. Dar cand ti se va cere sa alegi intre paine si cruce, atunci, daca nu esti despatimit, nu ai nicio sansa.

   Ce vreau sa spun este sa nu uitam de rezolvarea problemelor patimilor! Se vorbeste cam mult despre cip-uri, decat despre despatimire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.