X

Donald Trump va participa la un marș anti-avort, devenind primul președinte american din istorie care face acest gest

Imagini pentru trump participa la marsul avort"

Donald Trump va fi primul președinte american din istorie care va participa la „Marșul pentru Viață”, un eveniment care va fi organizat vineri, la Washington, împotriva dreptului la avort.

„Preşedintele Donald Trump va fi primul preşedinte din istorie care va participa la Marşul pentru viaţă”, se arată într-un comunicat postat, pe Twitter, de Casa Albă.

„Ne vedem vineri”, a adăugat, pe aceeași rețea socială, Donald Trump, care a prognozat că va fi „multă lume”, la începutul unui mesaj în care îndeamnă la participare la acest marş.

În 2017, Mike Pence a devenit primul vicepreşedinte al SUA care a participat la un astfel de marş, iar din 2018, Donald Trump obișnuia să se adreseze miilor de participanţi reuniţi la Washington prin intermediul unui ecran. În trecut, Donald Trump s-a declarat în favoarea dreptului la avort.

„Suntem profund onoraţi să-l primim pe preşedintele Trump la cel de-al 47-lea Marş pentru viaţă”, a subliniat, într-un comunicat, organizatorul acestui marş, Jeanne Mancini.

Această manifestaţie este în general organizată în jurul datei care marchează o decizie istorică a Curţii Supreme, care a legalizat întreruperea voluntară a sarcinii în SUA, la 22 ianuarie 1973.

Categorii
Avort
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Asta e ca sa castige incredere din partea unui segment de populatie… e o miscare de fatada, el, ca de altfel toti marii „conducatori” de azi lucreaza de zor la inscaunarea Antihristului.

  2. „Dupa faptele lor ii veti cunoaste” (ce hram poarta). E greu sa crezi asa ceva cand ii stii reactiile si intetesele celor care l-au uns in fruntea tarii. N-are nicio treaba devalizarea tarilor de resurse cu participarea lui la acest mars, caci saracirea acelor tari inseamna genocid, deci nicidecum lupta pentru apararea vietii. Aceste stiri reprezinta numai gogosi
    de adormit copiii, nimic altceva. Tinichelele zdrangane rau de coada catelului cand alearga!

    1. Doamne ajută Părinte, NOM știu că înseamnă noua ordine mondiala, dar f ce înseamnă că eu nu știu? Multumesc frumos si binecuvântati!

  3. F OM=FALSA NOUA ORDINE MONDIALA, adică ții-i arata pe unii, ca între timp, ceilalți (adevărații) să-și facă treaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.