X

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan

Image result for bill gates wuhan

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pandemia cu cornavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere.  Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp.

Fundația Bill și Melinda Gates au organizat la sfârșitul lui 2019 un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o epidemie globală cu un coronavirus.

Fundația Gates este și finanțatoarea grupului care deține patentul vaccinului pentru virusul mortal și care lucrează la fabricarea acestuia.

În iunie 2015, Institutul Pilbright, finanțat de guvernul britanic, a depus o cerere de patent pentru un coronavirus viu, aprobată pe 20 noiembrie 2018.

Fundația Bill și Melinda Gates a donat 189.232 dolari Institutului Pilbritght, în 2013, pentru „îmbunătățirea înțelegerii și a utilizării efective instrumentelor actuale de control și a măsurilor (inclusiv vaccinuri) împotriva flagelurilor provocate de rozătoarele mici și a febrei aftoase, două maladii grave care afectează șeptelul și care sunt răspândite în țările puțin dezvoltate.”

Apoi, scrie InfoWars, în noiembrie 2019, site-ul Pilbright a publicat un articol despre finanțarea de către Fundația Gates a unei „rețele de anticorpi pentru șeptel”, cu suma de 5,5 milioane de dolari.

„Programul de cercetare ambițios va duce la o colaborare extinsă între mai multe organizații de cercetare britanice cu scopul de a utiliza rezultatele în domeniul maladiilor șeptelului și în domeniul imunologiei”, scria Institutul Pilbright în noiembrie 2019.

Șeful echipei de cercetători, profesorul John Hammond, a declarat:

„Noile tehnologii ne-au creat oportunitatea de a folosi aceste răspunsuri amănunțite ale anticorpilor pentru a crea noua generație de vaccinuri și terapii, care vor îmbunătăți sănătatea animalelor și, în ultimă instanță, sănătatea umană, asigurând în același timp siguranța aprovizionării noastre cu hrană.”

În același timp, institutul a anunțat pe rețeaua Linked.In scoaterea la concurs al unui post de cercetător post-doctoral, pe durata a patru ani.

„Titularul postului va răspunde în fața șefilor Grupului Coronavirus și ai grupului de lucru de Oncogeneză Virală și va colabora strâns cu o echipă multidisciplinară pentru realizarea Rețelei de Anticorpi pentru Șeptel”, se arată în anunț.

Toate acestea, cu puțin înainte ca pandemia să izbucnească la Wuhan, din cauza unui rozător mic (liliac) bolnav, care a mușcat un porc domestic, de la care maladia s-a răspândit la măcelarul care l-a tranșat.

Între timp, pe 18 octombrie 2019, deci tot înaintea izbucnirii pandemiei, Fundația Bill și Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School for Public Health și Forumul Economic Mondial au organizat în colaborare un eveniment la New York, unde „politicieni, oameni importanți de afaceri și oficiali din domeniul sănătății” au realizat o simulare a unei pandemii cu coronavirus.

Intitulată Event 201, simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”.

Potrivit Universității Johns Hopkins, „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.

Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă, care, în 2018, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.

Un video realizat cu prilejul simulării, care prezintă desfășurarea imaginară a pandemiei, arată că virusul imuno-rezistent botezat CAPS paralizează comerțul internațional și călătoriile, aruncând economia mondială într-o criză fără precedent.

În respectiva înregistrare video, Tom Inglesby de la Johns Hopkins Center promovează globalizarea drept singura soluție de luptă împotria virusului mortal.

El spune:

„Există probleme noi care nu pot fi rezolvate decât de companiile multinaționale în colaborare cu guvernele.”

Business Insider scria joi că „un grup sprijinit de Bill Gates finanțează biotehnologiile necesare pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului mortal de la Wuhan”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

 1. Clar este virus aruncat de ei ,,deja au vaccinurile pregătite..Sa greabesc sa ne iimputineze ..asa ne poate controla mai usor ,Dumnezeu sa ne apere și să ne păzească de tot raul !

 2. Direcțiile de Pașapoarte, transformate în servicii de informații

  2020-01-23 · 17:01:22 | Autor: Claudia Marcu

  https://www.national.ro/news/directiile-de-pasapoarte-transformate-in-servicii-de-informatii-677749.html/

  Guvernul Orban a decis să schimbe radical structura și atribuțiile Direcției de Pașapoarte, transformând-o într-un serviciu de informații care să monitorizeze fiecare deținător al acestui tip document. Astfel, românii care vor solicita pașapoarte vor fi amprentați și înregistrați în sistem cu date precum bolile de care suferă sau infracțiunile pentru care au fost condamnați.

  Polițiștii vor lua măsuri de limitare a exercitării dreptului la liberă circulație în străinătate

  Direcția de pașapoarte va deveni o combinație dintre SIE și SRI, conform noilor atribuții stabilite într-un proiect de ordonanță a Guvernului. Mai mult de atât, instituția va fi complet militarizată, fiind scoși din sistem toți funcționarii publici. Potrivit proiectului, Registrul național de evidență a pașapoartelor simple este format din Sistemul naţional informatic de evidenţă a paşapoartelor simple şi din evidenţa manuală a persoanelor care au solicitat/pentru care s-a solicitat eliberarea documentelor de călătorie româneşti sau faţă de care s-au dispus măsuri de limitare a exercitării dreptului la libera circulaţie în străinătate ori care s-au aflat în situaţii de dificultate în străinătate, precum şi ale persoanelor cărora li s-a aprobat cererea de acordare/redobândire/renunţare la cetăţenia română ori cărora li s-a retras cetăţenia română sau care au solicitat acordarea vizelor de ieşire din ţară/acordarea dreptului de şedere pe teritoriul României. În sistemul naţional informatic de evidenţă a paşapoartelor simple vor fi înregistrate date privind paşapoartele emise: numărul, tipul, data şi locul eliberării, autoritatea emitentă, perioada de valabilitate, anularea, pierderea, recuperarea, rebutarea, deteriorarea, furtul, retragerea, numele şi numele anterior, date de identificare privind membrii de familie sau, după caz, reprezentanţii legali/convenţionali, sexul, data şi locul naşterii, date privind cetăţenia, seria şi numărul documentelor care atestă starea civilă şi respectiv menţiunile înscrise în cuprinsul acestora, potrivit legii, datele cuprinse în documentele care fac dovada dreptului de şedere în străinătate, potrivit legii, culoarea ochilor şi înălţimea, date privind starea de sănătate, numărul de telefon şi/sau adresa de poştă electronică, adresa de domiciliu/ reşedinţă, profesia, imaginea facială şi impresiunile digitale, codul numeric personal, seria şi numărul actului de identitate românesc sau al documentului de identitate străin, date referitoare la adopţie din documente privind încredinţarea în vederea adopţiei /încuviinţarea adopţiei, precum și numărul permisului de conducere.

  Monitorizare permanentă

  Cetățenii români care dețin pașapoarte vor fi monitorizați în permanență, Registrul național de evidență a pașapoartelor simple (RNEPS) fiind actualizat prin comunicările autorităților competente referitoare la date privind săvârşirea de infracţiuni, date privind condamnări penale/măsuri de siguranţă/măsuri preventive/măsuri educative, dispuse de autorităţile/organele competente, precum și date privind ocrotirea persoanei fizice şi măsurile de protecţie specială a copilului. Totodată, proiectul de Ordonanță de Guvern prevede ca Direcţia generală de paşapoarte şi serviciile publice comunitare de paşapoarte să furnizeze date din RNEPS, la solicitarea justificată a persoanelor fizice sau juridice /entităţilor îndreptăţite, a instituţiilor ori autorităţilor publice, în cadrul unor acţiuni de interes public reglementate prin acte normative sau în vederea îndeplinirii unor obligaţii legale, cu respectarea principiilor proporţionalităţii şi necesităţii, şi cu asigurarea tuturor garanţiilor adecvate pentru respectarea drepturilor persoanelor vizate, în conformitate cu dispoziţiile legale privind protecţia datelor cu caracter personal.

  PE LANGA BULETINUL CU CIP, VEDEM CUM POPORUL ASUPRIT SI UMILIT DE ALOGENI ESTE INCHIS INTR-UN LAGAR IN CARE TOTI CETATENII SANT TRANSFORMATI IN INFRACTORI PREZUMATI !

 3. Succesorul lui Soleimani, amenințat că va avea aceiasi soarta…

  Brian Hook, emisarul american pentru Iran, îl avertizează pe Esmail Ghaani, succesorul generalului iranian Qassem Soleimani la conducerea Forței Quds, că riscă să aibă aceeași soartă în cazul în care organizează operațiuni antiamericane

  Deși Donald Trump a susținut că generalul Qassem Soleimani, comandantul Forţei Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran, pregătea atacuri asupra unor misiuni diplomatice americane, Mark Esper, secretarul american al Apărării, a afirmat că nu existau indicii că liderul militar iranian pregătea atentate.

  Generalul Esmail Ghaani a fost timp de două decenii adjunctul lui Soleimani, liderul Forţei Quds. În 2017, Ghaani a susţinut că SUA au încercat şi nu au reuşit să distrugă Iranul, acuzând Washingtonul că a creat grupările teroriste al-Qaeda şi Stat Islamic – o teorie a conspiraţiei deseori vehiculată de unii oficiali iranieni.
   https://evz.ro/declaratie-de-razboi-succesorul-lui-soleimani-amenintat-ca-va-avea-aceeasi-soarta.html

  O stire aparent banala, fara importanta, dar care se afla in stransa legatura cu globalizarea iudeomasonica occidentala, antinationala si antihristica, respectiv,  cu toate metodele si instrumentele lor de realizare a acestui obiectiv diabolic : acapararea resurselor prin “liberalizari, investitori, privatizari”, stat de “drept”, “justite” independenta, politica “corecta”, aur, petrol gaze, paduri, pamantul agricol stramosesc, economie, economie, finante, energie, utilitati, toate monopol al coporatiilor si multinationalelor occidentale,  provocarea de “revolutii” portocalii, “primaveri” arabe, euromaidane, pentru promovarea si provocarea migratiei pentru distrugerea identitatii nationale, promovarea desfraului sodomist homosexual pentru distrugerea moralitatii a crestinismului, a bunului simt si a omeniei, impunerea controlului digital informatic total si global prin card si cip 5g , propaganda si spalarea de creier prin instrumentele de manipulare in masa :  tv radio ziare net…otravirea popoarelor prin alimente pline cu chimicale si vaccinare obligatorie…
  toate acestea si multe altele, sant  promovate si provocate de oculta iudeomasonica la nivel global, sistematic, pas cu pas…cu “o tara ca afara” si cu “valori” occidentale…
  De aceea toate aceste mijloace si metode diabolice de asuprire si control a lumii, au o stransa legatura cu :

  “Brian Hook, emisarul american pentru Iran, îl avertizează pe Esmail Ghaani, succesorul generalului iranian Qassem Soleimani la conducerea Forței Quds, că riscă să aibă aceeași soartă în cazul în care organizează operațiuni antiamericane”

  Adica : prin asasinarea generalului iranian, de catre bratul inarmat al  ocultei iudeomasonice si prin amenintari pe fata, antihristii occidentului “civilizat” si…plin de “valori”, vor sa demonstreze ca  detin controlul total si global oriunde in  lume si vor sa transmita mesajul ca nimeni sa nu mai  joace altfel decat dupa cum canta oculta si nimeni sa nu mai indrazneasca sa se ridice impotriva ocupantului, impotriva multinationalelor si corporatiilor care-i jefuieste resursele, fie ca e “partener” strategic, fie ca-i  aduce “democracy”,  daca nu vrea sa fie eliminat cu drona sau cu…”justitea” independenta !

 4. ,,Curat murdar!”, asa i-am putea denumi pe cei care fura avutia popoarelor lumii. Si atlantii se pare ca nu le putea sta nimeni impotriva, dar azi nici locul unde au trait nu se mai stie. Asa va fi si cu cei de-o seama cu ei.

 5. Sănătatea nu vine din seringă sau dintr-un vaccin. Asta coronavirusul e o invenție care să justifice vaccinarea obligatorie la nivel mondial.

 6. “Toate acestea, cu puțin înainte ca pandemia să izbucnească la Wuhan, din cauza unui rozător mic (liliac) bolnav, care a mușcat un porc domestic, de la care maladia s-a răspândit la măcelarul care l-a tranșat.”

  Mie mi se pare incredibil. Cum adica?! Deci exact despre asta a fost filmul Contagion 2011!

  Ori e o gluma in articol, ori astia care genereaza virusii efectiv rad de noi pe față!

  Faza cu liliacul, porcul etc., din filmul Contagion 2011:

  https://youtu.be/V1HH1-ozS_A

  1. S-au cam incurcat in explicatii si-au argumentat cu ce-au avut la indemana, adica cu subiectul acelui film. Daca aveau alt argument il puneau
   aici, dar ca sa se vada inca odata ca nu au nimic serios “au facut-o de oaie” cu explicatiile. Ati sesizat foarte bine amanuntul care le arunca in aer toata “diavoleasca constructie”. Cand umbli cu minciuni nu ai cum s-o scoti la capat decat cu capul spart. Asta s-a intamplat deocamdata cu initiatorii acestei amenintari regizate. E si normal ca din atatia oameni care lupta pentru apararea adevarului sa se gaseasca macar unul care sa-i deconspire pe antihristi(mincinosi).

 7. Las si eu un mesaj atât cât ma duce mintea. Ma fratilor eu nu am bani de cand ma stiu, au fost perioade când am avut multi, dar apoi iarăși au dispărut. Încă nu am gasit secretul acela încât să ai mereu sacoșe de bani si conturile pline, iar în același timp să îi înmulțește. DAR!!! Nici nu stiu daca sunt dispus să fac absolut orice pentru a-mi rezerva o viata fara griji de genul acesta.

  Ma gandesc doar la un lucru. La ce ii foloseste la băiatul ăsta bill rich portarul sută aia de miliarde coco, ca in 10 20 30 ani moare…. si e greu sa fie iertat de lucruri de genul acesta care afectează în masă. Barem eu păcătosul poate mai am vreo sansa sa fie bine, dar băiatul ăsta cu sută de miliarde, alege să trăiască bine o sută de ani si sa sufere la infinit?! Hmm nu e asa bine nici foarte bogat. O seara frumoasa!

  1. CORECT ,SFINTE PARINTE “DUHUL CAPITANULUI ” !
   In timp.ce citeam mesajele imi formulăm aceeasi intrebare si concluzie ,SI hop ,Domnia vVoastră cu ea .
   Din ce in ce mai mult cred ca atita vreme cit DUMNEZEU ne-a permis sa DEDUCEM care le sint faptele si intențiile incornoratilor,ne va da si noua SANSA,cei care IUBIM cu toata fiinta noastra DREPTATEA ,ADEVARUL ,BINELE SI FRUMOSULsa găsim AC PENTRU COJOCUL LOR criminal .
   IMPORTANT ESTE sa-L rugam pe SFINTIA SA pentru.ajutor cu convingerea că’ I-AM SI INVIS “( eu deja cred cu toata fiinta in izbîndă!deja avem INVINGATORUL !TARUL VLADIMIR PUTIN! si mintenas se va ridica si al romanilor !)si-o sa le piară castelul din carti de joc construit cu atita migală de sute de ani ,ca si cind n-ar fi fost !
   IMPORTAT E SA VREM SI NOI cu tot cugetul nostru !
   De cea ce ti-e frica, nu scapi !
   Cit si-au batut joc de ORTODOCSI, ei satanistii ,tocmai EI le vin de cap ca prin farmec !
   Da ,DOAMNE !
   AMIN !
   SARUT DREPTA !
   BINECUVINTATI !
   AMIN !

 8. Sursa virusului este de fapt chiar laboratorul de cercetare a virusilor din Wuhan.
  https://www.zerohedge.com/economics/real-umbrella-corp-wuhan-ultra-biohazard-lab-was-studying-worlds-most-dangerous-pathogens
  Situatia este mult mai grava decat ce apare in presa: 90.000 de chinezi sunt deja infectati iar spitalele sunt arhipline
  https://twitter.com/BeWaterConnect/status/1220796981775347712
  Oamenii mor pe strazi si sunt luati de ambulante
  https://twitter.com/eggtokyo/status/1220400509531512832

 9. Presa chineză: 41 de oameni au murit si 237 pacienţi cu coronavirus sunt în stare critică
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/numarul-mortilor-in-china-creste-dramatic-in-ultimele-24-de-ore-presa-chineza-237-pacienti-cu-coronavirus-sunt-in-stare-critica-1250407

  Situatia este insa mult mai grava si nu mai poate fi tinuta sub control. In Wuhan a murit deja un doctor, la noua zile dupa ce a intrat in contact cu primii pacienti infectati, iar acum sunt adusi sute de medici militari, ca ei nu pot fugi in fata mortii.
  https://www.dailymail.co.uk/health/article-7928063/Wuhan-doctor-dies-nine-days-contracting-deadly-coronavirus-battled-save-patients.html

 10. Asa au proorocit Sfintii, ca mai inainte de razboi vor veni bolile si ii vor lua pe aceia dintre noi care suntem mai slabi, care nu putem intra in lupta finala. Iata c-au demarat si bolile. Dar frica si mai mare o reprezinta acum vaccinurile, caci vei fugi de frica mortii trupesti si, de teama acestei morti, se va agata omul de moartea cea vesnica oferita de vaccinuri, asta daca se adevereste temerea noastra despre continutul acestor vaccinuri. Si nu e prea greu sa deduci aceste lucruri avand in vedere pozitia lui Bill Gates si a celorlalte elite mondiale.

  1. Am impresia ca unii sunt foarte nerabdatori sa vina sfarsitul lumii, dar nu am auzit de vreo astfel de proorocie, iar epidemii devastatoare au fost o multime si nu a venit sfarsitul lumii dupa niciuna dintre ele.

   Moartea neagra a omorat aproape jumatate din populatia Europei
   https://ro.wikipedia.org/wiki/Moartea_neagr%C4%83

   Gripa spaniola a omorat 25 de milioane de europeni in 25 de saptamani
   https://ro.wikipedia.org/wiki/Grip%C4%83_spaniol%C4%83

 11. Declarație de respingere a Proiectului de Ordonanță a Guvernului pentru introducerea noilor acte de identitate de tip biometric (cu cip și fără cip)

  By Ion Coja|24 ianuarie 2020|Textele altora

  https://ioncoja.ro/declaratie-de-respingere-a-proiectului-de-ordonanta-a-guvernului-pentru-introducerea-noilor-acte-de-identitate-de-tip-biometric-cu-cip-si-fara-cip/

  Declarație de respingere a Proiectului de Ordonanță a Guvernului pentru introducerea noilor acte de identitate de tip biometric (cu cip și fără cip)

  Către Ministerul Afacerilor Interne,
  Domnului Ministru Ion Marcel Vela

  În calitate de cetățeni liberi ai României și de creștin-ortodocși respingem în totalitate Proiectul de Ordonanță a Guvernului pentru Modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și acte de identitate ale cetățenilor români, în speță actele electronice și biometrice cu cip sau fără cip electronic.

  Statul român are obligația să asigure cetățenilor săi posibilitatea de a opta în continuare pentru documente nebiometrice, în speță pentru acte de identitate și pașapoarte nebiometrice, și să garanteze în continuare posibilitatea de a călători în Uniunea Europeană și în lume cu acte nebiometrice.
  În acest sens autoritățile române, au obligația de a informa Uniunea Europeană că în România există o categorie de cetățeni care refuză de un deceniu categoric orice formă de document biometric, motivând refuzul lor prin faptul că tehnologia biometrică le încalcă libertatea religioasă, individuală, de conștiință și religioasă și de mișcare.
  Argumentele, descrise pe larg, pentru care refuzam atât documentele biometrice, cât si alternativa oferită de reprezentantii MAI sunt următoarele:

  1. amprentarea digitală este o practică penală, care nu poate fi impusă unor persoane nevinovate de fapte penale, în condițiile în care Constituția României garantează prezumția de nevinovăție a cetățeanului până în momentul dovedirii sale ca vinovat.

  2. tehnologia biometrică este dovedită ca vulnerabilă față de atacurile cibernetice.

  3. tehnologia biometrică prezintă riscuri la adresa libertății individuale și a intimității personale, drepturi garantate de către Constituția României, lucru recunoscut la nivel european de către Rezoluţia 1797/2011 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, în care se arată că “dezvoltarea rapidă a tehnicilor biometrice produce riscuri la adresa unor drepturi ale omului: dreptul la respectarea vieţii private, dreptul la un proces echitabil, prezumţia de nevinovăţie, dreptul la liberă circulaţie şi interzicerea discriminării, drepturi consemnate în Convenţia Europeană a Drepturilor Omului (ETS nr. 5)”.

  4. refuzul motivat de libertatea de conștiință de a accepta actele biometrice îl pune pe cetățean în postura de a nu putea să își decline cetățenia română în fața autorității statului, adică îl face să piardă cetățenia, pe care, prin Constituție, niciun cetățean născut în România nu o poate pierde. Legea nr. 21/1991, art. 22, prevede că actul de identitate face dovada cetăţeniei, iar OUG nr. 82/2012, art. 13, spune: “actul de identitate face dovada identităţii, a cetăţeniei române, a adresei de domiciliu şi, după caz, a adresei de rezidenţă”.

  5. refuzul motivat de libertatea de conștiință de a accepta actele biometrice îl pune pe cetățean în postura de a pierde toate drepturile și libertățile ce decurg din cetățenia română și conform Constituției României: dreptul la proprietate, dreptul la învățătură, liberul acces la justiție, dreptul la libera circulație în străinătate: accesul la justiţie, garantat de art. 21 (1) şi mai ales (2), unde se spune că ”nicio lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept”; dreptul la vot (art. 36), dreptul de a alege şi a fi ales (art. 37), dreptul la asociere (art. 40), dreptul la muncă (art. 41), dreptul la proprietate (art. 44), dreptul la moştenire (art. 46), dreptul de a întemeia o familie (art. 48), dreptul la protecţie al persoanei cu handicap (art. 50), dreptul de petiţionare (art. 51).

  6. condiționarea de actele biometrice a liberei circulații în spațiul comunitar face ca acesta să fie închis cetățenilor/țărilor care le refuză, distrugând însăși ideea de Uniune Europeană, care a fost concepută ca un spațiu al liberei circulații a cetățenilor săi.

  7. obligarea cetățenilor să ia acte biometrice, refuzul alternativei solicitate de cei care din motive de conștiință nu le pot lua și transformearea lor în paria ai societății sau, și mai grav, sancționarea lor, violează și distrug conceptul de libertate de conștiință, care nu poate fi sub nicio formă condiționat de acte administrative ale statului.

  8. Uniunea Europeană nu poate invoca „nevoia socială imperioasă” de a restrânge în mod permanent drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor care refuză aceste acte biometrice, dovedit fiind că amenințarea teroristă, invocată de obicei în această situație, nu a scăzut cu mult în ultimul deceniu în care mare parte din Europa are deja astfel de tehnologie.

  9. stocarea datelor în cipurile biometrice este însoțită de simboluri ofensatoare pentru conștiința creștină, de exemplu, prezența cifrei 666 în codurile de bare (dovedită și acceptată juridic în instanțele din Federația Rusă), care în limbaj biblic este simbolul sclaviei (în Vechiul Testament este simbolul vasalității față de statul condus de regele Solomon, iar în Noul Testament este simbolul supunerii față de antihrist) și este refuzat de persoanele care s-au născut libere, trăiesc libere, au libertatea garantată de către Constituția României, de către Convenția Europeană a Drepturilor Omului, de către Declarația Universală a Drepturilor Omului și de către toate documentele oficiale la nivel internațional, și refuză să fie asociate cu simboluri ale sclaviei personale sau generale, politice sau spirituale.

  10. România are obligația să își apere propriii cetățeni și drepturile fundamentale ale acestora. ACTUL ADERĂRII LA UNIUNEA EUROPEANĂ NU ÎNSEAMNĂ CĂ ROMÂNIA TREBUIE SĂ SE SUPUNĂ ORBEȘTE DECIZIILOR COMUNITARE,
  ATUNCI CÂND APLICAREA LOR LA CONDIȚIILE SPECIFICE DIN ROMÂNIA RISCĂ SĂ VIOLEZE DREPTURI FUNDAMENTALE ALE OMULUI.

  Cu privire la proiectul de Ordonanță a Guvernului pentru Modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și acte de identitate ale cetățenilor români prin care supuneți dezbaterii Cadrul Legal Național pentru aplicarea directă a Regulamentului UE 2019/ 1157, ca actele de identitate românești să fie aliniate la standardele stabilite la nivel UE și mai exact cu privire la elementele de securitate, mărturisesc și susțin totodată că sunt demersuri anticonstituționale, anticreștine, si încalcă drepturile omului la libertate de gândire, de conștiință și de religie conform
  Articolului 29 din Constituția României:
  Libertatea conștiinței
  (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

  (2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

  și Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, Articolul 10, alineatul 1) si 2):
  Libertatea de gândire, de conștiințăși de religie

  (1) Orice persoană are dreptul la libertatea de gândire, de conștiință și de religie. Acest drept implică libertatea de a-și schimba religia sau convingerea, precum și libertatea de a-și manifesta religia sau convingerea individual sau colectiv, în public sau în particular, prin intermediul cultului, învă­țământului, practicilor și îndeplinirii riturilor.

  (2) Dreptul la obiecție pe motive de conștiință este recunoscut în conformitate cu legile interne care reglementează exercitarea acestui drept.

  Alineatul 1 al Articolului 29 din Constituția României corespunde dreptului garantat la Articolul 9 din CEDO, care are următorul enunț:

  ARTICOLUL 9 – Libertatea de gândire, de conştiinţă şi de religie

  1. Orice persoană are dreptul la libertate de gândire, de conştiinţă şi de religie ; acest drept include libertatea de a-şi schimba religia sau convingerile, precum şi libertatea de a-şi manifesta religia sau convingerea în mod individual sau colectiv, în public sau în particular, prin cult, învăţământ, practici şi îndeplinirea ritualuri

  2. Libertatea de a-şi manifesta religia sau convingerile nu poate face obiectul altor restrângeri decât cele prevăzute de lege care, într-o societate democratică, constituie măsuri necesare pentru siguranţa publică, protecţia ordinii, a sănătăţii, a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor altora.

  în conformitate cu Articolul 52, din Drepturile Fundamentale ale Uniunii Europene, care are același înțeles și același domeniu de aplicare ca și acesta, de aceea, restrângerile acestuia trebuie să respecte dispozițiile articolului 9, Alineatul 2) menționat anterior, având următorul text: „Libertatea de a-și menționa religia sau convingerile nu poate face obiectul altor restrângeri”.

  Dreptul garantat la alineatul 2) corespunde tradițiilor constituționale și legislațiilor interne în acest domeniu.

  Articolul 52 Întinderea și interpretarea drepturilor și principiilor – Drepturile Fundamentale ale Uniunii Europene

  (1) Orice restrângere a exercițiului drepturilor și libertăților recunoscute prin prezenta cartă trebuie să fie prevăzută de lege și să respecte substanța acestor drepturi și libertăți. Prin respectarea principiului proporționalității, pot fi impuse restrângeri numai în cazul în care acestea sunt necesare și numai dacă răspund efectiv obiectivelor de interes general recunoscute de Uniune sau necesității protejării drepturilor și libertăților celorlalți.

  (2) Drepturile recunoscute prin prezenta cartă care fac obiectul unor dispoziții prevăzute de tratate se exercită în condițiile și cu respectarea limitelor stabilite de acestea.

  (3) În măsura în care prezenta cartă conține drepturi ce corespund unor drepturi garantate prin Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, înțelesul și întinderea lor sunt aceleași ca și cele prevăzute de convenția menționată. Această dispoziție nu împiedică dreptul Uniunii să confere o protecție mai largă.

  În credința ortodoxă, creștinul este purtător de NUME de botez, stabilit în cadrul slujbei intitulată Sfânta Taină a Botezului, el aparține unei familii cu părinți ortodocși: mamă, tată, care la rândul lor sunt purtători de NUME de botez, toți cei botezați ortodox în cadrul bisericii oficiale sunt scriși în actele Bisericii Ortodoxe cu nume de botez.

  Biserica Ortodoxă are continuitate (succesiune) Apostolică și funcționează pe baza canoanelor Sfinților Părinți, respectă Sfânta Scriptură, Noul și Vechiul Testament, Sfintele Taine, Sfânta Tradiție și sfintele slujbe și are ca simbol de credință Sfânta Cruce și mărturisim ca pentru respectarea și neîntinarea acestora suntem dispuși să plătim cu prețul vieții ca să păstrăm credința cum ne-a fost lăsata de Însuși Dumnezeu, aceasta fiind singura mântuitoare.

  Până în 1978, cetățenii români aveau acte de identitate în care se prezentau următoarele date: nume și prenume, domiciliul, părinții (mama și tata), și tot la fel de bine știm că începând din acel an, s-a impus de către FMI în baza unui împrumut făcut de stat, o condiție, introducerea CNP-ului (un sistem numeric), pentru ca fiecare cetățean existent și nou născut să fie un garant pentru împrumuturile statului.

  Din acel moment poporul a devenit o garanție pentru împrumuturile financiare de la FMI, fiecărui membru atribuindu-i-se un număr care îl reprezintă , acest numar (CNP-ul) fiind utilizat ca mod de indentificare până în prezent.

  Faptul că oamenii nu mai sunt recunoscuți (identificați) după nume, ci după un număr, încalcă drepturile creștinului ortodox la libertate, încălcând de altfel și trecând peste libertatea conștiinței religioase.

  Noilor acte electonice impuse fie celor cu CIP , fie celor fără CIP, li s-au aplicat ca elemente de siguranță , multe simboluri satanice (antihristice) care contravin religiei ortodoxe.

  Un motiv în plus, pentru care creștinii ortodocsi refuză actele biometrice, este și acela al fotografierii.

  Avem cunoștință de „progresele” din domeniul tehnicii fotografierii pentru noile acte de identitate electronice, atât varianta cu cip, cât și cea fără cip, aceasta bazându-se pe o tehnologie nouă, care are la bază inscripționarea izotopică (nanoparticule încapsulate într-o biocerneală), pulverizată prin laser care se declanșează în momentul fotografierii, tehnica BIOPRINTĂRII 3D pe suport uman, care face posibilă scrierea pe epidermă cu cea mai mare acuratețe, scriere care nu este vizibilă cu ochiul liber ci doar la scanarea cu un laser de putere mică.

  Ne exprimăm temerea că această tehnologie poate fi pusă în aplicare, fără cunoștința cetățeanului obișnuit, în momentul realizării fotografiei necesare acestui tip de acte.

  Considerăm că aceasta este o tehnică vicleană de însemnare a creștinilor ortodocși, cu semnul, (simbolul) numărul Fiarei (Antihristul), care corespunde prorociei din Biblie, Noul Testament, Apocalipsa după Sf Apostol și Evanghelist Ioan.

  Având în vedere cele menționate mai sus, cerem statului român:

  1. Să informeze Uniunea Europeană că în România există posibilitatea încălcării grave a unor drepturi fundamentale ale omului unui număr considerabil de cetățeni prin aplicarea în legea națională a Regulamentului proaspăt aprobat.

  2. Să elibereze documente de identitate și pașapoarte nebiometrice, care să nu aducă vreo atingere dreptului la libertate sau vreo denaturare a conștiinței religioase, care să nu aibă simboluri anticreștine, să nu aibă CNP, ci să conțină nume și prenume, numele părinților, apartenența religioasă, țară, adresa de domiciliu, data nașterii, fotografie proprie.

  3. Să ofere garanții UE și restului comunității internaționale că statul român nu va permite părăsirea frontierelor naționale persoanelor care prezintă risc de siguranță la nivel local, național și internațional.

  4. Să apere drepturile fundamentale ale cetățenilor români.

  Vă rugăm să țineți cont de aceste considerente creștin-ortodoxe, care ne-au fost și ne sunt de aproape 2000 de ani norme după care ne trăim viața vremelnică, având ca scop mântuirea sufletului!
  Aceste drepturi ne sunt recunoscute în legislația Europeană, în Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene, Articolul 8, alineatul 2) și există o Lege internațională a Amiralității care prevede că omul este liber, poate să circule liber pe pământ. Sunt cetățeni în România și în Spațiul european, în toată lumea care nu sunt purtători de CNP.

  Articolul 8 Protecția datelor cu caracter personal – Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene

  (1) Orice persoană are dreptul la protecția datelor cu caracter personal care o privesc.

  (2) Asemenea date trebuie tratate în mod corect, în scopurile precizate și pe baza consimțământului persoanei interesate sau în temeiul unui alt motiv legitim prevăzut de lege. Orice persoană are dreptul de acces la datele colectate care o privesc, precum și dreptul de a obține rectificarea acestora.

  (3) Respectarea acestor norme se supune controlului unei autorități independente.

  Din informațiile furnizate de dvs, reiese că noul act de identitate poate fi folosit pentru autentificare în platforma informatică a asigurarilor de sănătate și va putea funcționa ca un card de sănătate.

  S-au ținut conferințe și dezbateri cu ani în urmă, unde s-au făcut întâmpinări la Proiectele de Lege privind cardul de sănătate, dosarul electronic de sănătate, acestea fiind alte nedrepăți aduse libertății noastre de conștiință și de religie. Nici atunci și nici acum nu s-a ținut cont de drepturile noastre, nici de intimitatea datelor sensibile medicale, nici de confidențialitatea actului medical dintre medic și pacient. Casa de Asigurări fiind doar un administrator al banilor, nu și al datelor noastre medicale, obligând medicii la neconfidențialitate și riscând procese grele. Pacienții ajungând astfel, singurele victime pe plan moral și sufletesc.

  Cardul este cheia dosarului electronic de sănătate, unde pot avea acces la datele medicale toți cei care au cunoștință de PIN (parola), de la asistenți IT, programatori IT, medici, asistenți, farmaciști, angajații Casei de Asigurări.

  La dezbaterea organizata de MAI în anul 2017, au participat mai mulți creștini ortodocși și ONG- uri, s-au propus spre dezbatere multe puncte de vedere, s-a propus, având în vedere respectarea drepturilor noastre și eliberarea unei cărți de identitate fără CNP, fără simboluri anticreștine, acceptarea fotografiei personale, fără atribuirea unei tehnici de fotografiere.

  Cerem și transparența în investirea banului public (al contribuabilului) și să se facă cunoscut publicului larg, prin mijloace media, avantajele și dezavantajele noilor cărți electronice de identitate, iar în final și cel mai arzător punct, să nu ni se încalce drepturile din Constituție, și dreptul la libertate de conștiință religioasă.

  Prin cele menționate mai sus, ne exprimăm dezacordul față de noile cărți de identitate electronice cu cip și fără cip, impuse creștinilor ortodocși care din conștiință religioasă nu le doresc și propunem soluțiile de mai sus pentru a ne fi respectate drepturile și libertățile consfințite prin Constituția României și tratatele internaționale amintite.

  Sperăm în rezolvarea solicitărilor noastre, vă atașăm lista cu numele celor care subscriu la această mărturisire.

  Solicităm număr de înregistrare și răspuns în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

  Nume: Dorina Barcari

  Data: 24 ian 2020

  https://ioncoja.ro/declaratie-de-respingere-a-proiectului-de-ordonanta-a-guvernului-pentru-introducerea-noilor-acte-de-identitate-de-tip-biometric-cu-cip-si-fara-cip/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button