X

O asociație curajoasă din Arad solicită desființarea institutului antiromânesc „Elie Wiesel”

               AM DESCHIS „AL TREILEA FRONT” După ce asociația ERORI JUDICIARE, pe care o […]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

AM DESCHIS „AL TREILEA FRONT”

După ce asociația ERORI JUDICIARE, pe care o conduc, a încheiat anul 2019 în forță (obținerea din partea ÎCCJ a unei hotărâri de cercetare penală a asasinilor soților Ceaușescu; proceduri avansate de mutare/înhumare a rămășițelor lui Ion Antonescu într-un cimitir) acum vizăm DESFIINȚAREA agenturii Israelului în România, numită Institutul de studiere a holocaustului din România „Elie Wiesel”.  Vă punem la dispoziție primul act al acestui nou demers:

                              Către dl. prim-ministru Ludovic Orban

Asociatia ERORI JUDICIARE, cu sediul in mun. Arad, str.Iulian Grozescu nr. 4-6, sc. C, et. 1, ap. 5, jud.Arad, inregistrata la Registrul Judecatoriei Arad nr. 107/24.12.2008, C.I.F. 25045407/02.02.2009, reprezentata prin presedinte Gheorghe Bozgan, jurist., avand in vedere precedentul desfiintarii Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, va rugam sa binevoiti

– a desfiinta Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” , infiintat prin H.G. 902/04.08.2005

– retinand in esenta ca scopului acestuia a fost atins in cei 15 ani de functionare si prin urmare nejustificarea cheltuielilor in continuare cu acest institutut, care este si o sursa a antisemitismului in Romania

                                                      ÎN FAPT

Incepem cu o intrebare : Cat timp mai este necesara functionarea acestui institut? Cand isi va termina el „studiul” asupra holocaustului din Romania ? In 10 ani, 100 ani,1000 ani, 10.000 ani ? Pana cand banul public va fi irosit?
Ca sa intelegeti demersul nostru facem o scurta introducere: Elie Wiesel il abordeaza in 2003 pe Ion Iliescu, presedintele Romaniei si ii cere se se implice in a se lamuri chestiunea, daca a fost sau nu a fost holocaust in Romania.

Ion Iliescu: …. A existat teatru evreiesc in Bucuresti, in seara de 23 august 1944 chiar a avut spectacol. Nu a existat la Londra sau New-York, in timpul razboiului, teatru evreiesc, dar in Bucuresti era…
Elie Wiesel: Dati-l naibii de teatru, domnule presedinte, eu de holocaust vorbesc, daca a existat sau nu, trebuie sa ne sprijiniti sa-l dovedim.
Ion Iliescu: Pai, trebuie facuta o comisie de cercetare mai intai, sa vedem despre ce-i vorba ,
Elie Wiesel:  O avem, chiar una internationala, eu sunt presedinte si am in ea specialisti evrei in holocaust, diplomati unii, printre care si Rosenne Meir fostul ambasador al Israelului in SUA si chiar cativa istorici romani, in ipoteza ca avem intrebari de natura istorica
Ion Iliescu: Bine, astept concuziile ei.
Elie Wiesel: Ne trebuie o recunostere oficiala pentru Comisia internationala, eu o am doar in ciorna, aici in carnetelul meu si avem nevoie, bineinteles, de… bani.
Ion Iliescu: Se rezolva in principiu, sa ma consult si eu cu consilierii mei ,e batator la ochi un act normativ cu. Comisia dvs. in componenta conceputa de dvs.
Elie Wiesel: Actul normativ poate sa prevada orice… Comisia internationala in componenta ei, asa cum v-o dau eu acum, trebuie sa apara asa, tangential, in actul normativ si atunci nu-i batator la ochi. Si nu uitati de banii nostri… ai Comisiei internationale
Ion Iliescu: Bine, asa vom face

La 27 februarie 2004, premierul Adrian Nastase da Hotararea de Guvern 227, prin care scoate din bugetul MAE 10 miliarde lei (cam 3 milioane euro) pentru Elie Wiesel si gasca lui de escroci, numita in Hotarare „comisie de istorici”, ca sa se documenteze in SUA la Muzeul Holocaustului si la Yad Vashem in Israel. O veritabila deturnare de fonduri in favoarea unor persoane particulare, in frunte cu Elie Wiesel, pentru ca nu exista atunci un act normativ de recunoastere oficiala a Comisiei (va aparea dupa 3 luni)
La 05 mai 2004, premierul Adrian Nastase da Hotararea de Guvern 672 de declarare a zilei de 09 octombrie ca Zi a holocaustului. Adica la nivel de administatie publica sa se tina actiuni culturale, mese rotunde legate de holocaust la modul general, fara nici o trimitere expresa la Romania. Actul normativ, cat se poate de neutru ca impact, are si o anexa cu membrii Comisiei internationale de studiere a Holocaustului din… Romania. (alibiul tardiv al deturnarii initiale de bani publici)

Comisia internationala se misca al dracului de repede, s-a întâlnit de trei ori: la 16-22 mai 2004 (în Washington), la 6-9 septembrie 2004 (în Ierusalim) și la 8-13 noiembrie 2004 (în București) si in 5 luni, dupa ce a tocat echivalentul a 3 milioane euro ii înainteaza presedintelui Ion Iliescu la 11 noiembrie 2004 Raportul ei. Concluziile raportului? Fleacuri. 380.000 evrei ucisi de romani si a doua tara, dupa Germania nazista, in represiunea antisemita. Atentie, este vorba numai de ceea ce s-a intamplat in Romania si zonele sub autoritate romaneasca, fara nici o legatura cu Transilvania de Nord. Plecand de la o asemenea „realitate” de necontestat, guvernul Romaniei ,prin H.G. 902/04.08.2005 infiinteaza Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”, care de 15 ani este intr-un continu studiu, nereusind sa schimbe nici macar un verset din Raportul Comisiei internationale din 2003 (nici nu si-a propus vreodata asta, dimpotriva se vrea un supraveghetor fidel al modului in care executa Statul Roman „propunerile” din Raport.)

Singurele realizari notabile ale Instiutului consumator de ban public este ca a resit sa impuna in scoli si penitenciare concursul „Memoria holocaustului”. Romanesc, bineinteles. Daca lucrurile s-ar limita doar la atat ar fi rau, dar raportat la regula irosirii banului public in Romania ar fi de inteles. Numai ca Institutul necontrolat de nimeni, desi teoretic functioneaza sub autoritatea primului-ministru, s-a transformat intr-un veritabil Gestapo, monotorizand intreaga societate romaneasca, ca nu cumva un cetatean roman sa aiba o opinie diferita fata de „adevarul” Israelului despre holocaust. Daca Institutul s-ar limita doar la obiectul lui de activitate, mai concret la ceea ce s-a intamplat atunci in Romania, ar fi cat de cat de inteles, numai ca Gestapo-ul numit Institutul… „Elie Wiesel” ,subordonat primului ministru, si-a deturnat obiectul de activitate si se ocupa de fenomenul holocaustului in general .

Orice atingere adusa numarului sacru 666 (pardon, 6 milioane am vrut sa scriu) de evrei morti(gazati) in holocaust, fie redus si cu o unitate, inseamna potrivit Institutului „minimalizarea holocaustului”, adica infractiune si Institutul nu ezita sa sesizeze organele penale. Daca numarul evreilor morti (gazati) este maximalizat, fie si de zece ori, este totul o.k, potrivit Insitutului. Acest lucru si activitatea in general a Institutului „Elie Wiesel” este de natura a intretine antisemitismul in Romania, motiv pentru care aceasta institutie trebuie sa fie desfiintata in forma actuala, adeptii ei neavand decat sa functioneze ca un ONG daca doresc sa „studieze” in continuare holocaustul, dar pe banii lor si nu pe banul public.

Este profund imoral ca pe banul public sa fie intretinuta o institutie care si-a facut un obiectiv din a sprijini pretentiile Israelului fata de Romania, de 60 miliarde usd, pentru pretinsul holocaust romanesc, rezultat al unui „Raport”, care a plecat din start pe ideea escrocarii Statului Roman, motiv pentru care s-a introdus in numarul mortilor evrei in holocaustul romanesc – 380.000 – si numarul evreii morti de batranete sau de boli ,de la prima atestare a elementului evreiesc in Romania . Daca Guvernul Romaniei are bani de aruncat va sugeram sa ii folositi pentru infiintarea si functionarea unui Institut de cercetare a crimele evreilor impotriva poporului roman.

Deoarece avem in vedere continuarea la nevoie a demersurilor noastre si in justitie, pana la obtinerea desfiintarii Institutului „Elie Wiesel”, va rugam a ne comunica pozitia dvs. motivat si in termen legal.

                                                                                    Gheorghe Bozgan

                                                                           Asociatia ERORI JUDICIARE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Ar trebui ca acesti romani initiatori sa deruleze si o petitie care sa fie semnata de toti romanii ce doresc desfiintarea acestui “jandarm” din coasta Romaniei. Iata ca mai sunt romani adevarati in Romania! Doamme ajuta ca toti locuitorii Romaniei sa simta romaneste!
  P.S. Daca apare petitia rugam sa nu fie conditionata de acceptul de prelucrare a datelor cu caracter personal, caci incercand sa rezolvam o problema ne vom scufunda de fapt intr-alta mai grozava- urmarirea noastra prin consimtamantul nostru.

 2. Cu adevarat curajos!
  Poate ar trebui sa luati atitudine si impotriva catalogarii Miscarii Legionare ca miscare de tip fascist, stiut fiind faptul ca i-a fost negat acest caracter chiar de nazistii germani si de generalul Franco, al spaniolilor.
  Am inceput sa citesc ”Istoria Garzii de Fier” scrisa de un distins domn, Traian Sandu, si m-am revoltat de la primele pagini despre felul in care autorul se exprima relativ la aceasta. Voi incerca sa o citesc pînă la capăt, ca sa nu vorbesc aiurea despre ea.
  Doamne ajuta!

 3. Excelenta initiativa. Nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare de niste venetici mincinosi care urasc romanii si vor tara noastra.

 4. Din 1990 și pînă în prezent sîntem conduși de o adunătură de Trădători care au reușit 30 de ani de sclavie a poporului Român!Si,acești evrei de ce nu merg la ei in țară să se vaite acolo de holocaustul lor,pe care tot ei l-au provocat ca să aibe in sfîrșit și ei țară.Al doile-a război mondial=evrei sioniști!!!

 5. Și eu cer retragerea cetățeniei romane și a tuturor drepturilor (în primă fază) a tuturor vânzătorilor de tara. Profetul Eminescu “Cine o-ndragi străinii, manca-i-ar inima câinii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button