X

[VIDEO] Testamentul Teodorei, fetița de 15 ani ce a ajuns să iubească suferința și s-a născut frumos în Împărăția Cerurilor

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Foarte emoționant!
  Teodora este sfânta mucenica, care se roagă pt familia ei si toți care au ajutato.
  Dar tatăl ei,după cum ați observat este pomenitor al lui Ioachim Bacauanul …ce ne facem?care este explicația voastră că harul a lucrat și lucrează în continuare pt familia Stamate!!
  Iar el este în continuare pomenitor de Cretani…
  Ce inseamna lipsa de înțelegere și discernământ

  1. @Bogdan

   Mai bine te-ai fi abtinut de la comentarii.

   Nu are absolut nici-o treaba, lagatura si coerenta ce ai spus tu referitor la Teodora, pomenitori ,nepomenitori si dreapta credinta.

   Daca nu poti zice nimic bun mai bine te-ai abtine.

   Dumnezeu sa o miluiasca.

   Mantuire

   1. @Admin,

    Daca harul este , nu este , daca lucreaza, cum lucreaza, NU STIU.
    Am comentat in esenta pentru ca nu era nici unde in articol o discutie referitoare la har. Doar pentru a nu fi dus in derizoriu articolul cu discutii inutile si provocatoare.

    Doamne ajuta

  2. Harul lucrează și la pomenitori. Până la condamnarea semnatarilor din Creta de către un sinod, este schismatic să negăm harul. Nu ne va lăsa Dumnezeu așa. Trebuie răbdare.

 2. Doamne ajută,

  Prezentăm aici scanarea integrală a Noului Testament din Biblia Sinodală 1914, adică textul e scanat integral, fără părți lipsă (adică sunt scanate în proporție de 100% inclusiv ultimele pagini din Apocalipsa și Cuprinsul):

  https://cititorul.home.blog/
  (Ediții vechi ale Scripturii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.