X

[VIDEO] Testamentul Teodorei, fetița de 15 ani ce a ajuns să iubească suferința și s-a născut frumos în Împărăția Cerurilor

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Foarte emoționant!
  Teodora este sfânta mucenica, care se roagă pt familia ei si toți care au ajutato.
  Dar tatăl ei,după cum ați observat este pomenitor al lui Ioachim Bacauanul …ce ne facem?care este explicația voastră că harul a lucrat și lucrează în continuare pt familia Stamate!!
  Iar el este în continuare pomenitor de Cretani…
  Ce inseamna lipsa de înțelegere și discernământ

  1. @Bogdan

   Mai bine te-ai fi abtinut de la comentarii.

   Nu are absolut nici-o treaba, lagatura si coerenta ce ai spus tu referitor la Teodora, pomenitori ,nepomenitori si dreapta credinta.

   Daca nu poti zice nimic bun mai bine te-ai abtine.

   Dumnezeu sa o miluiasca.

   Mantuire

   1. @Admin,

    Daca harul este , nu este , daca lucreaza, cum lucreaza, NU STIU.
    Am comentat in esenta pentru ca nu era nici unde in articol o discutie referitoare la har. Doar pentru a nu fi dus in derizoriu articolul cu discutii inutile si provocatoare.

    Doamne ajuta

  2. Harul lucrează și la pomenitori. Până la condamnarea semnatarilor din Creta de către un sinod, este schismatic să negăm harul. Nu ne va lăsa Dumnezeu așa. Trebuie răbdare.

 2. Doamne ajută,

  Prezentăm aici scanarea integrală a Noului Testament din Biblia Sinodală 1914, adică textul e scanat integral, fără părți lipsă (adică sunt scanate în proporție de 100% inclusiv ultimele pagini din Apocalipsa și Cuprinsul):

  https://cititorul.home.blog/
  (Ediții vechi ale Scripturii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button