X

Blasfemie marca USR, față de Maica Domnului și Mântuitorul Hristos

Iulian Bulai

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unul dintre cei mai controversați lideri ai USR, deputatul Iulian Bulai, cel care cerea, la începutul lui noiembrie, ”tribunale populare, pentru că eu nu mai am încredere că justiţia mai poate face ceva în momentul de faţă”, vine cu alte afirmații scandaloase și revoltătoare. 

Bulai, de confesiune catolică, spune că Iisus Hristos s-a născut dintr-o mamă surogat, iar tatăl său este unul ”care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. Blasfemiile lui Bulai au fost taxate de foarte mulți internauți, pentru că este au fost făcute chiar pe pagina sa de socializare.

”Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007. Recent, justiția română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicați în traficul a aproape 200 de copii din Țăndărei. Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de ființe umane din România, dar nicidecum singurul.

Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur.

În fața atâtor comunități eșuate, noi avem șansa de a umple locul păstorilor și magilor care au dat o mână de ajutor acum 2000 de ani. Într-o Românie cu mulți baronași și combinatori, politicienii onești ar trebui să fie păstorii și magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunități eșuate cu nevoie de solidaritate, generozitate și bună gestionare a bugetului local. În interesul părinților și pruncilor.

Pentru mine și despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili și măsuri de intervenție din partea comunității dincolo de incapacitățile individului.

Crăciun fericit tuturor!”, a scris Iulian Bulai, pe pagina sa de Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Bietul Iulian Bulai nu poate fi decat compatimit. Asa e cand esti tanar pseudointelectual! Cand ignoranta te impinge la o stare de dezinvoltura tampa. Cand ai impresia ca orice idee pe care o emiti tre’ sa fie de valoare. Asa e cand esti catolic (adica eretic invatat cu aggiornamento-uri de tot felul, cu interpretari de inchipuit ale Scripturii.). Asa e cand confunzi stanga cu dreapta (esti usristo-plusist, te dai a fi de dreapta cand de fapt ai idei neomarxiste !; ce crestin e ala care e neomarxist ? pai e eretic, ca si papa mai cocheteaza cu stanga !) Sa folosesti o blasfemie drept motiv de compasiune pentru bietii copii fara parinti, fara familii, este o fatarnicie crasa. Are forum institutional unde sa se lupte pentru ei. Doar e politician! Sa dea exemplu personal, infiind cativa din acei copii pentru care pledeaza ! Si atunci va putea sa afiseze public un proiect politic care sa mai atenueze din aceste orori ale societatii romanesti !
    Dar cand te afisezi ca exponent impotriva referendumului pentru familie, si ai, apoi astfel de abordari ca cele pe care le-a produs, atunci ma indoiesc ca nu ar fi vorba de o mare ipocrizie.
    Si sa emiti asemenea idei in zilele sfinte ale praznicului nasterii Domnului e chiar o mare sminteala ! Dumnezeu sa-l ierte !

    1. Nu este sminteală si fetița aceasta nu a făcut aceste afirmații de capul ei ci la comanda Mini-demonului ce rezideaza in ea ,dansa …acest Iulian nefiind nimic altceva decat o unealta a Mini-satanei, fiind vândut lui ( ei !) cu acte in regula ,la fel ca marea majoritatea românilor, care deocamdată încă se comportă oarecum normal, numai pana cand vrajmasul le va ordona sa devina cum sunt ei de fapt ( inepți și demonici !) fie pe un plan mai generalizat sau unul mai personal !
      Niste frunze uscate trecatoare peste care trebuie calcat duhovniceste …poate numai deocamdată !

  2. Iulian Bulai este un mascarici care a facut un seminar teologic, iar apoi s-a scolit in “arta kitschului” si in ateism in Norvegia, care l-a platit regeste pentru gunoaiele pe care le-a produs.
    Iulian Bulai: “În seminar am învățat sculptură, acolo m-am apropiat de artă, acolo am citit mult și acolo mi-am pus întrebările majore. Dar când am terminat și am ajuns într-o etapă care se numește la noi postulandat, când îți pui întrebări despre ce vrei să faci cu viața ta, am nimerit alături de un preot foarte dur, care mi-a interzis să citesc, să modelez și să învăț norvegiană, adică exact ce îmi doream eu. Și atunci mi-am dat seama că eu nu vreau să fiu parte din mediul acesta.
    Sculptură făcusem din liceu, deci am aplicat la o școală privată din Norvegia. Nu aveam bani să merg acolo, motiv pentru care trebuia să îi produc. Așa că m-am folosit de ceva ce făcusem de la 15 ani, când mergeam în Norvegia verile și îmi produceam banii care îmi finanțau călătoriile, așa încât, până la 20 de ani văzusem aproape toată Europa.
    Făceam baloane lungi, împletite, cu aer înăuntru, în parcuri și pe străzile pietonale. Cel mai mult am muncit în Norvegia, dar am ajuns și în Suedia și Danemarca. Și ajungeam uneori la 200 de euro în fiecare zi. Bani din care am călătorit, mi-am cumpărat cărți și am pus și câte ceva deoparte.
    Apoi am avut și o păpușă de stradă. Imediat după liceu am făcut o păpușă foarte faină cu care mi-am câștigat banii pentru un tur în toată Europa de Vest. Eram Avarul din Moliere, aveam o ținută franțuzească, un baston, iar sub el țineam o punguță de bani. Era o ironie aici, eu simbolul avarului, primeam bani de la oameni.
    În 2008, după ce am decis să uit de preoție, am ajuns în Norvegia, la cea mai bună școală de arte de acolo. Costa însă foarte mulți bani, 40-50.000 de coroane norvegiene.
    Mi-am făcut planul foarte bine: creasem o nouă statuie, a lui Henrik Ibsen, adică unicat, și eram amplasat chiar pe pavajul din fața Parlamentului norvegian și a cafenelei unde el își bea cafeaua în fiecare dimineață și lângă teatru, iar cu ea făceam foarte mulți bani. Așa reușeam să câștig în fiecare zi în jur de 250 de euro, iar în weekend peste 400 de euro. Adică am reușit să strâng bani de școală și încă pe atât, sume cu care am continuat călătoriile.”
    https://life.ro/iulian-bulai-politicianul-care-si-a-castigat-banii-de-facultate-jucandu-l-pe-ibsen-in-piata-centrala-din-oslo/

    1. Bulă din Tămășeni este un escroc cu un CV plin de minciuni. Poate se ocupă cineva de falsurile în acte publice pe care le-a făcut

  3. ”Am rămas oripilat, de când am auzit. Îmi asum ceea ce a spus acest om, pentru că noi suntem de vină. Noi girăm ca astfel de oameni să ajungă în Parlamentul României. El, când a ajuns în Parlament, a jurat pe Scriptură. Acești oameni vor veni în comunitățile rurale să ne spună că vor să ne conducă. Sunt formatori de opinie.”, a spus teologul Valentin Guia, la România TV.
    https://www.stiripesurse.ro/primul-teolog-care-are-curaj-sa-ii-raspunda-deputatului-usr-care-a-spus-ca-iisus-hristos-provine-di_1416711.html
    Asta este de fapt partea cea mai “amuzanta”: mascariciul si-a permis sa faca aceste afirmatii dupa ce a jurat cu mana pe Biblie ca sa ajunga unde este!

  4. usr-isti spălați pe creier, care e mic cât un creier de furnică și poate că nu au minte deloc în capul ăla mic, furnica are mai multă minte în creierul ei

    1. Cu cit mai repede NATIONALISTII ROMANI se vor injgheba si se vor pune pe piciare,si-si vor ascitii vocile in societate cu atit mai bine pentru noi romanii autentici .
      1.Frati romani aveti la dispozitie un an de zile,ca sa stiti CINE ESTE SI CE VREA SFINTA TREIME de la noi ortodocsii.
      Nu reusiti,drum bun la ai vostri frati satanisti din occident,fara drept.de intoarcere .
      2.Frati romani ,ortodocsii habotnici autentici vor sa se conduca dupa legile ortodoxe ,acasa si in societate .
      Aveti un an de zile pentru a vi le insusi,cine nu e interesat ,drum bun in occident fara bilet de intoarcere .
      Si voi continua .

  5. Fratilor va rog sa nu va suparati pe mine dar omul nu face si nu spune decat cum a fost educat: ce citeste si intelege nu ce vor altii sa inteleaga ca aci nu e problema de religie ci de credinta in cuvant. Facem ca si cu Tricolorul ? Vedem o ordine si cantam ordinea culorilor de la Blaj :ROSU ,GALBEN SI ALBASTRU… Va rog sa nu va suparati pe mine

  6. ACEST PERSONAJ A FOST FORMAT DE ANUMITE ENTITATI CU ANUMITE INTERESE IN TARA NOASTRA,care iau platit calatoriile lui in lumea intreaga(nu s-a finantat el singur,dupa cum spune);a fost scolit in diverse colturi ale lumii pentru a deveni o sluga perfecta si un tradator de tara si neam impecabil.

    1. Bulai a fost “educat” in Norvegia feminista si masonica, asa ca este si el mason si feminist (este vice-președinte al Comisiei pentru Egalitatea de Șanse pentru Femei și Bărbați).
      The president of the Norwegian Parliament, Olemic Thommessen, is also a Freemason. Prime Minister Erna Solberg told Aftenposten that she was aware that Thommessen is a Freemason before he was selected to head Norway’s parliament as Stortingspresident, a rank second only to the king.
      “Freemasons are not barred from assuming major public roles in Norway,” Solberg told.
      Roger Karsten Aase, a Norwegian who defected from the Freemasons movement wrote: “He belongs to a secret society which has a dictatorial structure”
      https://www.newsinenglish.no/2013/10/23/masons-link-problematic/

  7. In general sunt de acord cu el, nu stiu ce-l tot blamati atat. Au su useristi saracii de ei un crestin si hai sa-l omoram cu pietre… Nu prea dam dovada in primul rand de crestinism, sa nu mai zic de ortodoxism… Ca o banalizeaza si da un prost exemplu fata de Maica Sfanta stati linistiti ca ca,draga de ea, a acceptat inca de cand il avea pe Fiul sau in pantece si pana in ziua de azi opozitii, blamari si multe altele mai mari decat acestea cu smerenie, blandete si dragoste ca o mama iubitoare ce ne este chiar daca unii nu o recunosc. Mi-as dori cat mai multe mame surogat, sa nu-si vada copilul ca fiind al ei ci al lui Dumnezeu si sa-l creasca ca atare, sa i-l dea inapoi… Iertare…

  8. https://evz.ro/neomarxism-usr-viagra.html
    Un membru USR, spunea prin 2016 că „suntem în urmă cu 300 de ani faţă de restul planetei. Suntem nişte primitivi, nişte troglodiţi. Românul e o fiinţă înapoiată, care se ghidează încă după regulile şi mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le „tradiţii şi obiceiuri”. E un mamifer biped pentru care contează doar nevoile primare. Un animal habotnic şi hulpav”. Se numea Dragoș Ioan Coste și a fost exclus din partid în urma scandalului de presă.

    Sunt convins că acesta era un exaltat, numai că nu-l consider o excepție. Se adaugă unui grup select, condus de agitatorul Andrei Caramitru, ale cărui poziții nu cred că are rost să le mai reiau, cu alde Ramona Popescu: „Avortul trebuie să fie mandatoriu și obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creșterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creșterea și educația copilului nu are un loc de muncă“, sau Ioana Bogdan: “Am fi mai buni dacă nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri”.

  9. Jahbulon venerat de masoni in Catedrala Canterbury, catedrala mama a Angliei, in acceasi zi in care catedrala a fost consacrata Nascatoarei de Dumnezeu!

    Freemason Service at England’s Mother Church on Same Day as Consecration to Our Lady
    Justin Welby, the Church of England’s Archbishop of Canterbury, is allowing a full Masonic service to be conducted in Canterbury cathedral on the same day that Cardinal Nichols reconsecrates England and Wales to the Immaculate Heart of Mary in Westminster cathedral on the18th February 2017.

    Canterbury cathedral was the Mother-Church of All England from 597 till the death of the last Catholic Archbishop, Cardinal Pole, in 1558. It was the heart of the Catholic Church in England and one of the major shrines of Christendom because it housed the shrine of St Thomas a Becket.

    The Masonic service in Canterbury cathedral marks the 300th anniversary of the foundation of Freemasonry with the establishment of the first Grand Lodge in London.
    The Dean of Canterbury Cathedral, the Very Reverend Robert Willis, will preside at the Masonic Service. The Duke of Kent, who is the Grand Master of the Freemasons, will also be in attendance along with other High Rulers in the Craft.
    The 1987 summary of the deliberations by the General Synod of the Church of England:
    The Synod’s primary theological objection centred upon Freemasonry’s use of the word “Jahbulon,” which is the name used for the Supreme Being in Masonic rituals, and is an amalgamation of Semitic, Hebrew and Egyptian titles for God.”
    https://onepeterfive.com/freemason-service-englands-mother-church-day-consecration-lady/
    https://catholicismpure.wordpress.com/2017/02/16/freemason-service-at-englands-mother-church-on-same-day-as-consecration-to-our-lady/

    Jahbulon or Jabulon is a word which is allegedly used in some rituals of Royal Arch Masonry, and derivations thereof.
    Non-Masonic authors have alleged that it is a Masonic name for God, and even the name of a unique “Masonic God”, despite repeated statements by Freemasonry’s officials that “There is no separate Masonic God”
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jahbulon

  10. Este bine ca lumea se exprima fiindca asa ne dam seama cu cine avem de-a face. Cand am citit prima data ca un Sfant spunea ca neaparat trebuie sa fie razboi, nu-mi credeam ochilor. Acum sunt convins ca nimic nu se poate schimba fara asa ceva. De ce? Fiindca si-au intins plasa peste tot. Noi nu sustinem asemenea oameni, dar marea masa, pentru o galeata din plastic sau trei mici si-o bere, ii va vota fara sa clipeasca. Bine e ca totusi mai sunt oameni care mai si gandesc ortodox. Candva dintre acestia se va ridica un conducator bun.

    1. Baiatul acesta este un monstru,usr-ul ar trebui sa se autosesizeze,va pierde enorm.Daca arunca un dement o piatra in apa nici 1000 de oameni nu poate s-o scoata.

        1. Serios, de ce dai vina pe diavol. exista oameni neindraciti dar rai la fel ca diavolul. Omu asta provine din familie ce o uraste cu toata fiinta sa pe Maica Domnului si pe Mantuitorul Iisus Hristos. Dupa cate se vede din exprimare aici e vorba de generatii intregi de ura la adresa Mantuitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button