X

Justiția are mai nou orientări LGBT: Un bărbat din SUA a ars steagul LGBTQ și a fost condamnat la 16 ani de închisoare

In this Friday, May 17, 2019, file photo, LGBT refugees living in Kenya stand behind a rainbow flag as they protest against their treatment by authorities, outside an office of the U.N. refugee agency UNHCR in Nairobi, Kenya. (AP Photo/Ben Curtis, File)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un bărbat din Iowa (SUA) care a fost găsit vinovat de aprinderea focului pe steagul LGBTQ al unei biserici locale a fost condamnat miercuri la mai bine de 16 ani de închisoare. 

Adolfo Martinez, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit vinovat luna trecută pentru infracțiunea de ură, hărțuire de gradul al treilea și folosirea nechibzuită a focului, după ce a recunoscut la poliție în iunie că a furat un banner Pride atârnat în afara Bisericii Unite Ames a lui Hristos și i-a dat foc cu ajutorul unui lichid mai ușor, la aproximativ două blocuri în afara Clubului Gentleman Dangerous Curves, a raportat  Des Moines Register.

Din spusele avocatului Jessica Reynolds, aceasta a declarat în iunie, că acuzația infracțiunii de ură a fost adăugată, deoarece domnul Martinez a vizat proprietatea bisericii din cauza ” a ceea ce reprezintă din punct de vedere al  orientării sexuale.”

Domnul Martinez a fost condamnat la 15 ani pentru acuzația de ură, un an pentru utilizarea necuvenită a focului și 30 de zile pentru hărțuire, toate acestea urmând a fi executate consecutiv, a informat Associated Press.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Legea nu mai este lege și dreptatea nu mai este dreptate….Cum omenirea poate fi de acord cu legiferarea homosexualității? Și mai ales membrii bisericii….Este ceva de neconceput.., problema este că nici ierarhii bor nu s au poziționat clar împotriva homosexualității și nici împotriva ecumenismului…. trăim vremuri grele de minciună și prigoană a adevărului

    1. Titlul articolului “PNL de la PENALII AILALTI – Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, acaparat de penali” nu rimeaza deloc cu continutul!
      In primul rand, nici Raul Pătrașcu nici Mihai Ionac nu sunt membrii ai PNL.
      In al doilea rand, autorul/autoarea nu gaseste de cuviinta sa-si justifice acuzatiile, la adresa celor doua persoane care “au acaparat” spitalul! Asta trecand cu vederea peste limbajul agresiv, ca asa li s-a explicat ca este ortodoxia la instructajul de propaganda de la Kremlin.
      “Raul Pătrașcu, un tânăr chimist, prospăt absolvent și de Medicină, de care ne-am ocupat mai amplu în cel mai recent număr al publicației noastre. Tânărul, cu imagine de geniu al chimiei, școlit la Yale și aureolat de prezența în diverse comitete, comiții și laboratoare, este, de fapt, un mărunt impostor academic, propulsat în față de o gașcă de bătrâne reptile din lumea medicală”
      “Aproape simultan, același Mihai Ionac a fost numit de către managerul Raul Pătrașcu în funcția de șef de secție (interimar) la Secția de Chirurgie Vasculară a SCJU Timișoara.
      Omul e competent, e profesor universitar și, mai ales, le are la perfecție pe astea cu penalul: a fost suspect într-un dosar de luare de mită, dosar clasat cu mare larghețe de către procurorul Papici (vom reveni în numărul viitor cu detaliile acestei rușini judiciare) și este în continuare suspect într-un dosar de abuz în serviciu și înșelăciune, disjuns din dosarul inițial. Iată cum PNL, prin ministrul Costache și managerul Pătrașcu, au adus un penal în fruntea unei secții a SCJU Timișoara.”
      https://vremuritulburi.com/2019/12/23/pnl-de-la-penalii-ailalti-spitalul-clinic-judetean-de-urgenta-timisoara-acaparat-de-penali/
      Autorul/autoarea nu a fost invatat la Kremlin ca daca Mihai Ionac este suspect intr-un dosar nu inseamna ca este penal, iar Raul Pătrașcu nu poate fi numit “mărunt impostor academic” doar pentru ca a absolvit o prestigioasa universitate americana si nu poate fi numit penal pentru ca l-a numit sef interimar pe Mihai Ionac .
      Alte petarde Kremliniste lansate pentru tulburarea cititorilor vremuri tulburi:
      aprilie 11, 2018
      De ce se grabesc americanii si europenii la razboi. Moscova dorește să scape de plățile în dolari și euro în comerțul cu petrol cu Turcia și Iran
      octombrie 12, 2016
      CRESTE TENSIUNEA DINTRE RUSIA SI OCCIDENT!!! Rusia le-a cerut oficialilor „să-si aducă rudele acasă”, totul pe fondul tensiunilor sporite care creează perspectiva unui Război Mondial
      octombrie 8, 2016
      Rusia lansează No Fly Zone(Zonă fără drept de zbor) in Siria – Pericol de război cu SUA
      octombrie 7, 2016
      BREAKING NEWS: COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI AMERICANE ameninta RUSIA si anunta inceperea celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL: VA VOM BATE MAI TARE CA ORICAND
      august 18, 2016
      A început SUA deja mutarea arsenalului nuclear din Turcia în baza militară de la Deveselu?
      august 11, 2016
      Granița conflictului dintre SUA și Rusia se mută pe teritoriul Republicii Moldova?
      iulie 30, 2016
      Vladimir Putin: „Un razboi intre Rusia si SUA – NATO este iminent”.
      https://vremuritulburi.com/tag/rusia/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button