X

Ungaria Mare – noua Europă Centrală pe care Viktor Orban vrea să o construiască împreună cu românii

Realizarea Ungariei Mari este, în realitate, noua Europă Centrală despre care vorbea zilele trecute la Timișoara premierul Ungariei, Viktor Orban.  În timp ce la București politica mare este făcută de personaje fără coloană vertebrală, Ungaria acționează ferm și coerent în direcția refacerii Ungariei Mari.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La doar două zile de la apelul către români al premierului Ungariei pentru construirea unei noi Europe Centrale, apel făcut chiar la Timișoara, Viktor Orban a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la întâlnirea conducerii FIDESZ. Elementul central al fotografiei îi reprezintă harta Ungariei Mari care veghează întâlnirea celui mai puternic partid din Ungaria.

Cel mai probabil întâlnirea în cauză nu a avut loc într-un muzeu, pentru a explica prezența hărții Ungariei Mari, ci chiar în interiorul clădirii guvernului, ceea ce ar trebui să genereze o reacție, fie ea și una anemică, din partea Bucureștiului.

Revizionsimul și refacerea Ungariei Mari este, în mod evident, politică de stat în Ungaria. Ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria este un proces în plină desfășurare pe care nu-l înțeleg decât idioții și cei care acționeză în favoarea unei puteri străine.

Despre ce fel de Europă Centrală este vorba în viziunea lui Viktor Orban vedem în fotografia postată de premierul Ungariei pe contul său de socializare. În realitate, Viktor Orban și cei care acționează în interesul planurilor sale, unii chiar din România, nu vor ceva nou ci vor refacerea unei realități existente în Europa Centrală înainte de Tratatul de Pace de la Trianon.

În parte, planul lui Viktor Orban funcționează perfect. Ungaria cumpără, la propriu, Transilvania în timp ce alimentează cu bani un curent secesionist în Transilvania, curent sprijinit inclusiv de unii români adepți ai transilvănismului.

La București însă este liniște. România nu are o strategie care să combată revizionismul lui Viktor Orban (ba mai mult, unii sunt atât de imbecili încât stau cu el la masă) iar clasa politică se întrece să slugărească aripa din România a FIDESZ, respectiv UDMR.

Marea parte a clasei politice de la București refuză pur și simplu să vadă ceea ce este evident și pentru o găină beată: actualul mod de a acționa al Bucureștiului va duce cu siguranță la o rupere a Transilvaniei de România.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

31 comentarii

 1. Da sa ia odata aceasta parte din România care ne-a adus numai comoditate (imbecilitate), modernism, apostazie si erezie. Valahia si Moldova au fost mereu ortodoxe si înapoiate cum le place lor sa ne numească in batjocura. Si ortodocșii nu au nevoie decat de Dumnezeu.
  România umanista este demult un proiect nereușit si eșuat!

  1. serios ?!! ce spui tu attila aici ?!
   ba sa te ia pe tine, partea aia de romania formeaza vechea Dacie crestinata de primul chemat de Mantuitor, Sfantul Apostol Andrei. Ea a fost si va fi ortodoxa, ea v-a crestinat si pe voi, veniti de prin stepelede prin Asia.
   Fiindca tara asta Dacia e formata din 3 provincii si nu numai, eu propun ca imnul Romaniei sa fi psalmul 3:
   Dedicatie pentru toti dujmanii nostrii, pentru dujmanii romanilor:

   Psalmul 3
   1. Doamne, cât s-au înmulţit cei ce mă necăjesc! Mulţi se scoală asupra mea;
   2. Mulţi zic sufletului meu: “Nu este mântuire lui, întru Dumnezeul lui! ”
   3. Iar Tu, Doamne, sprijinitorul meu eşti, slava mea şi Cel ce înalţi capul meu.
   4. Cu glasul meu către Domnul am strigat şi m-a auzit din muntele cel sfânt al Lui.
   5. Eu m-am culcat şi am adormit; sculatu-m-am, că Domnul mă va sprijini.
   6. Nu mă voi teme de mii de popoare, care împrejur mă împresoară.
   7. Scoală, Doamne, mântuieşte-mă, Dumnezeul meu, că Tu ai bătut pe toţi cei ce mă vrăjmăşesc în deşert; dinţii păcătoşilor ai zdrobit.
   8. A Domnului este mântuirea şi peste poporul Tău, binecuvântarea Ta.

 2. Orban oracaie cam mult si o sa ajunga in farfurie.
  La București însă NU este liniște: România refuză oferta lui Viktor Orban. Klaus Iohannis se opune proiectului „o nouă Europă Centrală”
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/romania-refuza-oferta-lui-viktor-orban-klaus-iohannis-e-opune-proiectului-o-noua-europa-centrala-1233028

  Iohannis: „Ia te uite, a sunat clopotelul acolo in Parlamentul European si s-a trezit Ciolos! Sa ne mai lase cu lectiile astea!”
  https://www.stiripesurse.ro/surse-klaus-iohannis-s-a-enervat-ciolos-sa-ne-mai-lase-cu-lectiile-astea_1414979.html

  1. Ar fi bine sa faci niste verificari inainte sa postezi fake-newsuri de la postaci!
   Pozele alea sunt fakeuri. Oricine cauta paginile ministerelor respective pe internet poate sa se convinga de asta.

   1. Apare doar in sectiunea deGoogle Review, daca ea exista pentru acea cautare.

    Cautare Google la 23 decembrie, ora 00:32

    “Administratia Prezidentiala a Romaniei” (la “Administratia Prezidentiala” nu apare Review) si “Palatul Parlamentului”

    Prima pagina a rezultatelor, partea dreapta a paginii, Google Review, sub imaginea institutiei, cu litere de culoare deschisa.

    ————————————-

    Administrația Prezidențială a României

    Local government office in Bucharest, Wallachia

    ——————————–
    Palatul Parlamentului

    Palace in Bucharest, Wallachia

    1. Pe prima pagina a cautarii cu Google, in partea dreapta a paginii, sub imaginea si evaluarea institutiei, daca sectiunea asta exista la cautarea respectiva.

 3. Coreea Mare are mult mai multe sanse decat Ungaria Mare
  Trump se pregateste sa primeasca “cadoul de Craciun” de la Kim
  Mark Esper, secretarul american al Apărării, a declarat luni că este probabil ca liderii de la Phenian să ordone testarea de noi arme dacă “nu se vor simţi mulţumiţi” de modul în care decurg schimburile diplomatice între SUA şi Coreea de Nord
  https://www.mediafax.ro/externe/oficial-american-liderii-nord-coreeni-ar-putea-ordona-testarea-de-noi-arme-daca-nu-se-vor-simti-multumiti-de-tratativele-cu-sua-18669244
  With Kim Jong-un threatening a ‘Christmas surprise’, and Seoul loses faith in Trump’s approach on North Korea, China is poised to step in
  https://www.scmp.com/week-asia/politics/article/3043080/seoul-loses-faith-trumps-approach-north-korea-china-may-be
  Trump careens toward a Christmas crisis with North Korea
  https://www.politico.eu/article/donald-trump-careens-toward-a-christmas-crisis-with-north-korea/

 4. Planul de impartire a Europei in feude hassidice a fost reluat 1)sa nu uitam ca in 1842 langa Cernauti a fost mutata casa hassidica Friedman Ruzhiner pentru infaptuirea regatului plan dejucat la Unirea Principatelor de Barbu Catargiu si Regina Maria cu Romania Mare si HBOR/1937 si Constitutia plebiscitara BOR/ 1938 an in care casa hassidica Friedman e mutata in Palestina (!!!) 2)incorporarea Transilvaniei in Ungaria 3)sa nu uitam harta vehiculata cu impartirea Romaniei incepand cu 1989 si faptul ca pe harta apare sceptrul cu sapte brate pe o moneda din Israel de 10 4)sa vedem ca toate institutiile Romaniei au pe portalul lor WALLACHIA nu ROMANIA 5)sa vedem sarcinile trasate si angajamentele luate de Dancila la instructajele sioniste ale sionistilor israelieni si sionistilor evanghelisti americani la AIPAC si AJC 6)sa nu uitam ca politicienii sunt lobbysti sionisti (nu roman) iar lobbysmul strain nu e legiferat ci e sub umbrela CP 394 la 412 iar sionismul prin documentele ONU e similar cu rasismul si apartheidul

  1. Poate ca nu ai observat, dar ei sunt la butoanele marilor imperii inca din antichitate!
   1. Egipt: intreaga dinastie a XIX-a a Egiptului antic, incepand cu Ramses I (Ra-Moses) si terminand cu “faraoana” Hatshepsut, care era “faraon” din timpul lui Moise si era “printesa” care l-a gasit pe Nil plutind intr-un cos (de fapt era fiul ei ilegitim). Mumiile lui Ramses II si Hatshepsut au parul rosu, ca toti evreii di acele vremuri.
   2. Imperiul Roman: catacombele de sub Vatican sunt pline de stele cu sase colturi si menore. Cicero lua, cu mare precautie, apararea guvernatorului Flaccus acuzat de evrei ca nu-i lasa sa scoata aurul din Roma si spune ca ei sunt peste tot, asa ca vorbeste incet ca s-l auda doar judecatorii!
   The next thing is that charge about the Jewish gold. And this, forsooth, is the reason why this cause is pleaded near the steps of Aurelius. It is on account of this charge, O Laelius, that this place and that mob has been selected by you. You know how numerous that crowd is, how great is its unanimity, and of what weight it is in the popular assemblies. I will speak in a low voice, just so as to let the judges hear me. For men are not wanting who would be glad to excite that people against me and against every eminent man; and I will not assist them and enable them to do so more easily. [67] As gold, under pretence of being given to the Jews, was accustomed every year to be exported out of Italy and all the provinces to Jerusalem, Flaccus issued an edict establishing a law that it should not be lawful for gold to be exported out of Asia. And who is there, O judges, who cannot honestly praise this measure?
   http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus%3Atext%3A1999.02.0019%3Atext%3DFlac.%3Achapter%3D28

   1. poate nu ati observat in cartile de culturi si civilizatii faptul ca evreii si egiptenii erau neam semitic. faptul ca aveau parul rosu nu stiu daca este un argument imbatabil. de ce acest ramses cel mare ( iudeu!!!! ) isi persecuta propria etnie conducand-o prin marea rosie si incercand sa extermine semintiile lui israel? neam semitic erau si asiro-babilonienii. de unde proneste parintele israelului abraham? din Ur-ul Caldeei. semiluna fertila a oraselor state. Ur-Uruk, Kis, Lagash. Akkado-sumer. asiro-babilon.

 5. 4)sa vedem ca toate institutiile Romaniei au pe portalul lor WALLACHIA nu ROMANIA
  Unde ai vazut asta, la postacii de pe fakebook???
  De ce nu dai niste linkuri ca sa sustii aceasta afirmatie?
  Oare cum se numeau conducatorii feudelor din Principatele Romane, nu cumva juzi? Nu cumva de acolo a venit si denumirea actuala a feudelor, “judet”?
  JÚDE, juzi, s. m. 1. (În vechea organizare a Țărilor Române) Demnitar cu atribuții judecătorești și administrative; stăpân de rumâni. ♦ Principe, cneaz.
  https://dexonline.ro/definitie/jude
  Oare de unde venea aceasta denumire? In Vechiul Testament sunt doisprezece judecători menţionaţi:
  1. Otniel (Judecători 3:5-11 )
  2. Ehud (Judecători 3:12-30 )
  3. Şamgar (Judecători 3:31 )
  4. Debara şi Barac (capitolele 4,5)
  5. Ghedeon (Judecători capitolele 6-8)
  6. Tola (10:1-2)
  7. Iair (10:3-5)
  8. Iefta (10:6-12:7)
  9. Ibţan (12:8-10)
  10. Elon (12:11.12)
  11. Abdon (12:13-15)
  12. Samson (13-16)

  1. dupa parerea dvs de mare lingvist jude semnifica judeu!!! iar nu justitiae-dreptate din lat. asocierea numelui judeu cu dreptate si judecator este cel putin hilara.

   1. De unde ai inrteles ca jude ar semnifica judeu?? Am spus ca a fost preluata aceeasi organizare statala ca in vremea Judecatorilor din Vechiul Testament si nu am facut vreo asociere etimologica intre titlul de jude/judecator si iudeu. De altfel, iudei erau la origine doar cei din tribul lui Iuda, ori erau 12 triburi si 12 Judecatori.

 6. Viktor Orban a luat lumina din Israel, ca si Dragnea si Dancila, si primit in Budapesta zeci de mii de imigranti evrei din Israel si din Europa, dar nu a inteles ca zilele Israelului sunt numarate!
  Jewish communities return to their origins in Budapest’s quiet western district
  Jews declare victory at the resurgence of religious life in the enclave, which dates back 1,000 years
  https://www.timesofisrael.com/jewish-communities-return-to-their-origins-in-budapests-quiet-western-district/
  Israel’s Final Warning From the ICC
  https://www.haaretz.com/opinion/editorial/israel-s-final-warning-from-the-icc-1.8295209
  Netanyahu: ICC makes Jewish rights to biblical Israel a war crime
  https://www.jpost.com/Middle-East/Netanyahu-ICC-turning-Jewish-rights-to-Biblical-Israel-into-a-war-crime-611725
  Israeli minister Smotrich wants Palestinian Authority dismantled
  https://www.aljazeera.com/news/2019/12/israeli-minister-smotrich-palestinian-authority-dismantled-191222072339847.html
  Netanyahu Is Bleeding Israel’s Foreign Ministry to Death
  And while Trump has launched his own attacks on U.S. diplomacy, recalling and smearing U.S. Ambassador to Ukraine Marie Yovanovitch and slashing the State Department budget, Netanyahu has gone even further in dismantling the apparatus of diplomacy in Israel, taking apart the Ministry of Foreign Affairs and handing out its responsibilities to a host of other agencies, often as a form of political patronage.
  https://foreignpolicy.com/2019/12/15/benjamin-netanyahu-budget-cuts-bleeding-israel-foreign-ministry-mfa-to-death-undermining-israeli-diplomacy/

 7. Iohannis i-a suparat din nou pe evreii din Israel, Bucuresti si Moscova
  Klaus Iohannis: „Ambasada României în Israel nu va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim”
  https://www.digifm.ro/stiri/klaus-iohannis-ambasada-romaniei-in-israel-nu-va-fi-mutata-de-la-tel-aviv-la-ierusalim-video-56930
  Președintele Iohannis a reacționat la o propunere legislativă privind reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020 care a primit astăzi raport favorabil din partea Comisiei pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor
  “În acest moment, bugetul României nu-și permite o reducere de TVA. În perspectivă, este posibil să discutam așa ceva, dacă lucrurile merg bine, dar de azi pe mâine să scădem TVA nu mi se pare un lucru bun”.
  https://ro.sputnik.md/politics/20191217/28572041/Iohannis-decide-in-locul-Guvernului-si-al-Parlamentului-blocheaza-scaderea-TVA.html

  1. Gata ne-am gasit salvatorul in iohannis.cel care este uns de marii rabini ai cahalului.aurel weiner si comp. seful lui direct-eduard-din neam de evrei germani idish. sa fie pace!!!! iohannis vegheaza peste lume!

 8. faptul ca sunt alungati din regatele si imperiile antice nu poate decat sa ridice multe semne de intrebare legate de lipsa lor totala de a se integra si de a fi multiculturali cum ne indeamna ei sa fim. in realitate, genetic, sunt impotriva oricarei integrari. sunt etnocentristi pana la rasism iar in ceea ce priveste conservarea religiei merg in zilele noastre pana la persecutie si blasfemie la adresa crestinilor din palestina doar pe motiv ca sunt palestinieni. evreii crestini din israel traiesc in cea mai mare taina pentru a nu fi exclusi din societate.
  https://www.bitchute.com/video/0JnBog4sbX05/

  1. Cei care au fost si sunt la butoane au fost mereu “integrati” intre ei, indiferent de diferentele lor de opinii inerente. Noi, care nu ratam nici o ocazie sa sarim unii la altii, am putea invata ceva de la ei in privinta asta, ca sunt vreo 2.000 de ani de cand ei pun in practica dictonul “divide et impera” si “oamenii de bine” inca nu au inteles asta.

 9. https://www.cotidianul.ro/lovitura-de-stat-masonica-din-decembrie-1989-i/

  Lovitura de stat masonică din decembrie 1989 (I)

  Orice eveniment politic are o cauză precisă care îl precede în spaţiu şi timp precum şi o organizaţie care îl generează
  Se pot identifica cu maximă acurateţe structurile oculte de putere care au declanşat evenimentele de factură politică din România anului 1989
  Dacă ne dorim şi vrem să fim întru-totul fideli adevărului istoric este necesar să precizăm faptul că masoneria prin intermediul serviciilor de informaţii şi agenţiilor de presă din ţările limitrofe României, respectiv Iugoslavia, Ungaria, Uniunea Sovietică şi Bulgaria au acţionat la unison pentru declanşarea operaţiunii de eliminare de la putere a lui Nicolae Ceauşescu.
  Există probe indubitabile care dovedesc faptul că masoneria prin intermediul lojei masonice „B’nai Brith”, respectiv prin participarea nemijlocită a membrilor săi activi cât şi prin intermediul masonilor aparţinând lojilor regulare care au funcţionat pe teritoriul României au premeditat, organizat şi realizat efectiv lovitura de stat din decembrie 1989.
  Loja masonică „B’nai Brith” a fost centrul principal de comandă care a funcţionat şi declanşat pe teritoriul României o întreagă serie de activităţi secrete şi reprezintă totodata entitatea care a coordonat prin intermediul membrilor săi din armată, servicii de informaţii precum şi cei din aparatul de partid şi de stat, operaţiunea care în final a condus la asasinarea soţilor Ceauşescu.
  Lojă masonică exclusivistă „B’nai Brith” are 22 de zone de influenţă pe glob. În fapt, întreg teritoriul locuibil este împărţit în 22 de arealuri specifice în care lojă masonică „B’nai Brith” operează la nivel mondial. Numărul acestor arondismente este identic cu numărul literelor alfabetului ebraic. „B’nai Brith” este numită de asemenea Loja Mamă, Fii Legământului, Fii Alianţei sau Fii Jurământului. Denumirea de Fii Jurământului face referire la legământul pe care Moise îl realizează cu Dumnezeu în calitate de reprezentant al poporului ales.
  Termenul de Loja Mamă desemnează primatul şi statutul de lideră între loji şi atestă faptul că această lojă coordonează actvitatea tuturor lojile aparţinătoare riturilor regulare.
  În realitate Loja Masonică „B’nai Brith” reprezintă o structură ocultă de putere compusă exclusiv din etnici evrei.
  Neavând cum să diferenţiez dacă membrii lojei „B’nai Brith” sunt khazari sau evrei sefarzi nu vreau să mă pronunţ în privinţa identităţii etnice efective a celor care compun această structură de putere.
  Lojile masonice care aparţin riturile regulare pot să aibă în componenţă etnici neevrei. Toate lojile masonice existente se supun în mod obligatoriu şi explicit directivelor şi ordinelor Lojei Mamă care iniţiază, coordonează, integrează şi supervizează activitatea tuturor lojilor masonice care există pe teritoriul României. Aceste loji ţin de riturile masonice regulare respectiv Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România, Ritul de York, Anticul şi Primitivul Rit de Memphis şi Misraim, Ritul Francez sau Ritul Modern, Ritul Scoţian Rectificat ş.a.m.d.
  Activităţile în cadru acestei loji după cum se va vedea în continuare, respectiv aşa cum rezultă din notele informative ale Securităţii sunt profund impregnate de un ritualism care trimite la texte conţinute în Talmud asimilabile cu o anumită formă de manifestare a mozaismului, religia tradiţională a evreilor.
  Doctrina derivată din Talmud are un caracter care astăzi l-am putea numi profund segregaţionist, în care lumea este împărţită într-o pretinsă elită spirituală compusă din poporul ales şi restul populaţiei care este asimilabilă turmei, desemnate cu apelativul peiorativ de goim (popoare diferite de poporul evreu), căreia îi snt alocate statutul de masă de manevră.
  Doctrina aferentă Talmudului constă într-un esoterism care este profund ostil creştinismului şi implicit membrilor care aparţin acestei comunităţi sprirituale. La aceasta se adaugă textul cunoscut ca „Protocoalele (aşa-zişiilor) Înţelepţi ai Sionului care este alcătuit din 24 de protocoale care jalonează modul de operare a masoneriei. Citatele din cadrul acestei lucrări sunt de fapt asimilate unui „modus operandi” şi se constituie în cadrul operativ al masoneriei fiind apelate constant în cadrul interceptărilor realizate de către ofiţeri de securitate desemnaţi să supravegheze întâlnirile masonilor care aparţin Lojei „B’nai Brith”. Este menţionată de asemenea tradiţia Kabalei drept sursă de iniţere specifică pentru masonii care aparţin lojei „B’nai Brith”
  În acest context devine extrem de clar de ce Silviu Brucan pe numele lui real Saul Bruckner membru cu rang înalt al Lojei Masonice „B’nai Brith” a spus, la un moment dat, în timpul evenimentelor din decembrie într-o intervenţie televizată: „Nu mai (avem) sunt furaje pentru animale”. Într-o traducere specifică limajului lojei masonice „B’nai Brith” se precizează faptul că nu mai erau alimente pentru populaţie.

  1. https://www.cotidianul.ro/lovitura-de-stat-masonica-din-decembrie-1989-i/

   continuare – Lovitura de stat masonică din decembrie 1989 (I)

   O altă expresie utilizată de Saul Bruckner este cea în care, făcând referire într-un interviu la populaţia României ne-a numit „stupid people” în deplină concordantă cu statul de inferioritate pe care (în viziunea membrilor lojei „B’nai Brith”) îl deţine orice popor neales, deci implicit poporul român.
   Faptul că Saul Bruckner în acelaşi interviu a spus că avem nevoie de 20 de ani pentru a ne reveni de pe urmă tarelor comunismului s-a dovedit a fi fals. Au trecut 30 de ani şi suntem divizaţi şi departe de o stare firească care ar trebui să ne definească atât calitatea individuală de oameni cât şi de cea colectivă de comunitate.
   Acest palier al puterii reprezentat de către loja masonică „B’nai Brith” a fost şi este precis identificat de către structurile Securităţii statului comunist şi consemnat ca atare în cadrul notelor informative de către ofiţerii desemnaţi să realizeze urmărirea operativă a masonilor aflaţi în componenţa acesteia.
   Nici un neevreu nu poate accede, în fapt nu îi este permis accesul la condiţia de membru în cadrul acestei organizaţii.
   Nici chiar membrilor neevrei aparţinători lojelor masonice ordinare regulare nu li se permite accesul în cadrul lojei exclusiviste „B’nai Brith”. Ei pot să fie prezenţi la Templul Masonic aparţinător Lojei Mamă „B’nai Brith” doar în calitate de invitaţi. Acest statut implică plasarea acestora într-o condiţie de inferioritate, aspect care a fost dealtfel recunoscut de către purtătorul de cuvânt al ritului de York Olimpian Ungherea într-un dialog televizat.
   Părintele profesor Ioan Chirilă, fost decan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca a afirmat că statutul membrilor lojilor aparţinând riturilor regulate în raport de Loja Mamă este similar cu statutul femeilor în tradiţia mozaică, o condiţie care atestă plasarea lor într-o condiţie spirituală şi implicit umană inferioară. Astfel şi accesul femeilor la templu era condiţionat de o invitaţie explicită.
   Lojile masonice care ţin de riturile regulare sunt cele care pot să aibă în componenţă etnici neevrei. Toate lojile masonice existente se supun în mod obligatoriu şi explicit directivelor şi ordinelor Lojei Mamă care iniţiază, coordonează, integrează şi supervizează activitatea tuturor lojelor masonice care activează pe teritoriul României. Aceste loji sunt aferente riturilor masonice regulare menţionate anterior.
   Lojile masonice regulare sunt subordonate total, în integralitatea lor lojei „B’nai Brith”,
   Centrul de comandă şi control al tuturor acestor loji regulare îl constituie Loja Mamă B’nai Brith, cupola sub care se exercită puterea masonică.
   În esenţă această este structura care este intim integrată stucturilor de putere care aparţin statului român prin care se exercită „de facto” puterea în România.
   DSS Departamentul Securităţii Statului a supravegheat îndeaproape aceste organizaţii masonice care, în ciuda a ceea ce s-ar putea crede au activat pe teritoriul României chiar şi după cel de-al doilea război mondial şi preluarea puterii politice de către comunişti.
   Lovitura de palat, de fapt lovitura de stat din august 1944 a fost realizată, prin intermediul susţinerii şi implicării directe a masoneriei.
   Comunismul nu a fost şi nu este nici în prezent, (acolo unde mai este activ, Coreea de Nord, China, Vietnam, Cuba etc.) nimic altceva decât rezultatul unui imens experiment pe care masoneria şi l-a asumat şi l-a realizat efectiv la scară globală.
   Orice istoric care citeşte cu maximă atenţie documentele DSS în ceea ce priveşte Operaţiunea Ocultă, operaţiune care constă în supravegherea membrilor masoneriei, va dispune de toate probele necesare care să ateste acţiunile exercitate de către această structură ocultă pe teritoriul României. Interferenţele cu sferele puterii pe care această organizaţie le-a realizat i-a permis să-şi implementeze nestingherit planurile pentru România.
   Prin intermediul integrării membrilor săi la diverse paliere de conducere în statul român comunist, explică de ce acesta organizaţie a putut să contribuie activ la generarea şi modelarea efectivă a evenimentelor din 1989. Statul român, atunci şi acum este infiltrat pe toate nivelurile sale de către membrii ai masoneriei aparţinând diverselor rituri care nu fac altceva decât să execute fidel, dând dovadă de maximă obedienţă, în cadrul aparatului de stat, ordinele şi directivele care le sunt dictate de către şi prin intermediul Lojei Mamă „B’nai B’rith”.
   În limbaj de intelligence aceasta reprezintă o penetrare a structurilor de putere prin infiltrarea şi racolarea de către masonerie a indivizilor plasaţi la diverse etaje la care se exercită comanda în cadrul statului român aceşti membrii devenind veritabile pâghi care înlesnesc şi facilitează accesul masoneriei la toate decizile care se adopta. Acest fapt permite implementarea eficientă a tuturor proiectelor masonice în România în absolut toate domeniile de interes public respectiv sferele de natură socio-culturală, politico-economica, militară şi chiar sportivă.
   Aceasta constituie o exercitare eficientă a unei puteri din umbră prin intermediul acestei reţele sociale de putere în nodurile căreia se găsesc membrii activi ai masoneriei.
   Vicepreședintele Comisiei de Apărare a Senatului, Radu Timofte, declara în «Jurnalul Național» din 23 mai 1997<
   „Masoneria îşi propune să influenţeze şi să controleze principalele instituţii de decizie naţionale şi internaţionale. Se vorbeşte tot mai des şi se scrie tot mai mult de faptul că această organizaţie are ca scop şi adesea chiar reuşeşte să deţină controlul în domeniu economic, politic, cultural şi mai nou militar.
   Nu cred că se ştie prea mult despre masonerie, aceasta fiind o organizaţie destul de complexă despre care nici măcar membrii supuşi nu ştiu acest lucru. Dacă se ştie câte ceva, se ştie din ceea ce s-a deconspirat până acum prin publicarea unor documente secrete (protocoale, scrisori).
   Aceste documente au fost receptate negativ de liderii masonici, deoarece ar fi fost de preferat ca cei care au vorbit să nu încalce jurământul, iar activităţile secrete să nu fie cunoscute decât de un grup foarte restrâns. Celorlalţi mai mici nu le sunt prezentate adevăratele intenţii ale masoneriei, acestea fiind simple unelte care doar cred sau îşi imaginează că ştiu câte ceva.
   Și, mai mult decât atât, jurământul masonic are în conținutul său pedepse foarte severe pentru membrii care divulgă secretele, organizația având caracter secret. Protocoalele masoneriei, care au fost publicate, reprezintă, pentru majoritatea celor care le citesc, motive foarte serioase de reflecție, de reținere, de tăcere și de teamă. Nici măcar membrii sus-puși nu știu mare lucru.
   Bănuiesc că activitățile secrete nu sunt cunoscute decât de un grup foarte restrâns, iar celorlalți, mai mici și mai mulți, nu le sunt prezentate adevăratele intenții ale masoneriei, aceștia fiind simple unelte care doar își imaginează că știu ceva.”

   1. Omul a fost chiar politicos si optimist cand n-e numit „stupid people” si a spus că avem nevoie de 20 de ani pentru a ne reveni de pe urmă tarelor comunismului. Nici el nu s-a imaginat ca suntem atat de imbecilizati incat ne vor trebui 30 de ani!

 10. https://www.cotidianul.ro/lovitura-de-stat-masonica-din-decembrie-1989-i/

  continuare – Lovitura de stat masonică din decembrie 1989 (I)

  Reamintim că Radu Timofte a fost directorul SRI între anii 2001-2006.
  Realitatea care priveşte masoneria, deşi evidenţă pentru unii putând fi de altfel dovedită efectiv, este eludată deliberat de majoritatea celor care abordează situaţia premergătoare precum şi evenimentele petrecute în Decembrie 1989.
  Ce este interesant că toţi istoricii tac într-un mod „desăvârşit”, deşi aceaste izvoare istorice constituie o sursă excepţională de informare absolut necesară pentru înţelegerea a ceea ce s-a petrecut în România înainte de decembrie 1989,
  Pentru oricine doreşte să ştie cine a stat în spatele declanşării evenimentelor din decembrie 1989 devine esenţial şi absolut obligatoriu studiul documentelor care revelează implicarea directă a masoneriei în lovitura de stat.
  Aurel I. Rogojan a ocupat funcţia de şef de cabinet a lui Iulian Vlad, fosti Ministru Secretar de Stat la Ministerul de Interne și șef al Departamentului Securității Statului înainte de căderea lui Ceusescu. Aceste funcţii de comandă în cadrul Securităţii le-au permis acestora accesul nemijlocit la rapoartele în cadrul DSS, iar faptul că nu menţionează nimic despre acesta operaţiune şi nici despre conţinutul notelor informative care le-au parvenit în decursul timpului pe această temă îi plasează pe ambii sub incidenţa colaboraţionismului.
  Aurel I. Rogojan este, se pare, în prezent membru al masoneriei ceea ce explică discreţia de care dă dovadă referitor la acest subiect.
  Nu degeaba un istoric al serviciilor de informaţii Cristian Troncota, se referă, pe bună dreptat,e la ei numindu-i duplicitari, iar istoricul Corvin Lupu mai dur, le alocă apelativul de trădători.
  Având acces la aceste rapoarte care s-au făcut la solicitarea şi sub comandă lor nu pot să ascundă faptul că ştiau precis cine a fost responsabil de haosul care a fost generat în România în decembrie 2019.
  Aceste documente există şi au fost publicate în anul 1994 la editua Miracol în lucrarea „Cucuveaua cu pene roşii” sub semnătură lui Ion Costin Grigore, precum şi la editura RAO sub semnătură lui Florian Bichir în lucrarea „Operaţiunea Ocultă Francmasoneria în atenţia Securităţii Documente strict secrete (1984-1989)” , carte apărută în 2019.
  Devine astfel evident că există dorinţa că aceste informaţii să nu ajungă la publicul larg într-o formă ce ar putea facilita înţelegerea profundă a implicaţiilor care derivă din aceste rapoarte.
  Considerentele anterioare prezentate se constituie în premise minimale absolut necesare înţelegerii notelor informative ce vor fi prezentate. În notă care urmează este redat un dialog între membrii din cadrul unei celule operative aparţinătoare lojei masonice „B nai Brith” care şi-a desfăşurat activitatea pe teritoriul României, dialog tradus din idiş şi ebraică şi care descrie cu maximă acurateţe cadrul pregatitior al loviturii de stat care a avut loc în decembrie 1989.
  OCULTĂ (august 1989)
  Nota Nr. 0023157 din 28 august 1989.
  Din ascultarea, prin sondaj, a posturilor instalate în acţiunea “Cristalul-89” a rezultat că, în ziua de 23 august a.c., obiectivul “RABI” a primit vizita unui necunoscut (din motive tehnice va fi numit BAZA1) cu care, după ce s-au salutat ceremonios, folosind şi formula “şalom”, au continuat discuţia în limba ebraică (unele expresii au fost amestecate cu idiş, iar altele chiar în limba română):
  RABI: – Mi s-a spus, fiule, că iniţierea ta este desăvârşită!…
  BAZA1: – Eli, Eli!… Aşa cum nimic nu este întâmplător, nimeni nu poate pătrunde întreaga taină a protocoalelor inspirate de regele nostru David!…
  RABI: – Priveşte şi spune-mi ce vezi!…
  (n.t. Obiectivul împreună cu musafirul său, vizionează la televizor grandioasa demonstraţie a oamenilor muncii prilejuită de sărbătorirea zilei de 23 august).
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.1, RABI: “Oamenii cu instincte murdare sunt mai mulţi decât cei cu purtări alese; deci, cele mai bune rezultate se obţin conducând oamenii prin violenţă şi teroare, nu prin discuţii academice!…”
  RABI: – Corect!… “După legea naturii, dreptul constă în putere!…”
  BAZA1: – “Libertatea politică este o iluzie, nu un fapt real!… Politica nu are nimic comun cu morala!…”
  (n.t.: – Rezultă că interlocutorii citează din documentul intitulat “Protocoalele Secrete ale Maeştrilor Francmasoni” elaborat de Marele Congres Francmasonic care a avut loc la Basel, în Elveţia, în anul 1897. De aceea, şi în continuare, citatele vor fi marcate cu ghilimele).
  RABI: – “Scopul nostru este să posedăm puterea!”… Trebuie distruse religia şi autoritatea goimilor!…
  (n.t. – “Goimi” este un termen zemflemitor folosit de masoni la adresa creştinilor).
  BAZA1: – “Marile calităţi populare, sinceritatea şi onestitatea, sunt vicii în politică!…”
  RABI: – Nu mai e mult şi se împlineşte un veac de înţelepciune!… Nu trebuie să treacă fără dărâmarea creştinătăţii!… Spune-mi ce vezi!…
  BAZA1: – Rândurile 2 şi 3 din tribună oficială!… Protocolul secret francmasonic nr.2: “Administratori aleşi de noi din public, pe baza înclinaţiilor lor slugarnice, vor deveni uşor nişte pioni în jocul nostru, în mâinile specialiştilor noştri!…”
  RABI: – Nu fiule!… Abia uitându-te la ei, poţi să vezi ce e în rândul întâi!… Acolo, este şi ea de-a noastră? E chiar şi ea?
  RABI: – Nu trebuie să te mire nimic!… Află!
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.11: “Dobitoacele creştine vor fi atrase de noi în armata vizibilă a lojilor, pentru a deruta încrederea fraţilor lor!…”
  RABI: – Aşa!…
  BAZA1: – Şi, tot în rândul întâi, încă patru oi din turma noastră!
  RABI: – Ai văzut ce trebuia!… Acum ştii!… Poţi să te apleci pe rândul doi!… Ce vezi?
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.10: „Vom pune la cale alegerea unor preşedinţi care au în trecutul lor un păcat ascuns… Frica de destăinuiri va face din ei executori devotaţi ai ordinelor noastre!…„ Se respectă Protocolul secret francmasonic nr.11: „Nici într-un caz nu vom împărţi puterea noastră cu ei!…”
  RABI: – Ai dezlegat taina!… „Dacă stricăm o parte din maşina statului, statul se va îmbolnăvi, ca şi corpul uman şi va muri!…”
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.13: „Nevoia pâinii zilnice îi va face pe creştini să tacă şi îi va transforma în servitori umili!…”
  RABI: – Toate acestea au fost născocite de noi după un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole… A venit vremea să se împlinească!…
  BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr.4: „Trebuie să-i supunem pe creştini cu ajutorul industriei şi al comerţului!…”
  RABI: – Aşa!… Dar marea taină o pătrunzi abia în Protocolul secret francmasonic nr.6: „Pentru a ruina industria, vom dezvolta speculaţia, gustul luxului, a acelui lux care nimiceşte tot. Vom face să se ridice salariile, care totuşi nu vor aduce vreun folos lucrătorilor, căci vom face să se nască în acelaşi timp o scumpire a produselor de primă necesitate!… Trebuie ca industria să ia pământului fructul muncii!… Cel mai bun mijloc pentru aceasta este de a mări impozitele asupra proprietăţii funciare, pentru a îndatora pământul!…”
  BAZA1: – Planul nostru va fi împlinit prin Protocolul secret francmasonic nr.8:„Un anumit timp, până vom putea să încredinţăm fără primejdie fraţilor noştri principalele posturi, vom da aceste funcţii unor indivizi al căror trecut şi caracter să fie astfel încât să existe o prăpastie între ei şi popor!…”
  RABI: – Adaugă şi taina Protocolului secret francmasonic nr.2: „Pentru noi este necesar ca războiul să fie strămutat pe terenul economic!…”
  BAZA1: – Iartă-mă, învăţătorule!… N-am uitat-o!…
  RABI: – Taina tainelor!…
  BAZA1: – Da!… Protocolul secret francmasonic nr.10: „Când vom fi dat lovitura noastră de stat, vom spune poporului: …” După care, vor suferi şi vor răbda cu mult mai mult!…
  RABI: – Aşa vom face din popor o forţă oarbă care se va supune agenţilor numiţi de noi în locul conducătorilor actuali, pentru că de aceşti noi şefi vor depinde lefurile, darurile gratuite şi tot felul de alte avantaje. Aşa vom supune şi presa, care va fi o forţă!… Mai întâi ea va cădea în mâinile celor îmbogăţiţi şi, prin ei, în mâinile puterii noastre!… Protocolul secret francmasonic nr.12: „Imbecilii care vor crede că repetă opinia unui ziar independent, vor repeta părerea noastră sau pe aceea care ne va plăcea nouă!…”
  BAZA1: – Eli!… Eli!… Învăţătorule, unde se sfârşeşte minciuna şi unde începe adevărul? Eu m-am iniţiat în „Protocoalele Marilor Maeştri Francmasoni” repetându-mi că sunt falsuri inventate de creştini!…
  RABI: – Fiule, cel mai bine aperi un adevăr declarându-l fals înainte de a-l anunţa!… Goimii se vor bate să-l desfiinţeze!… Aşa ne asigurăm liniştea descifrării lui, peste timp, prin jocul Kabalei!… Între creştini, când unul va zice că Protocoalele sunt adevărate, vor sări alţi zece care să-i demonstreze că sunt false!… Ei se ceartă, iar noi ne vedem de treabă!…
  BAZA1: – De ce nu au fost pedepsiţi cei care au trădat secretul? Cel care a trădat casa de fier din Alsacia!… De ce nu-i ucidem pe cei care îngăduie păgânilor să cunoască tainele?…
  RABI: – Fiule, acum vorbeşte furtuna sângelui din tine!… Cu ce ne-am fi deosebit de păgâni? Acum, ayatolahul Kameney a ordonat uciderea celui care a scris „Versetele satanice”!… Ce folos?!… Noi am ordonat uciderea informaţiei, adică a tot ce s-a tipărit adevărat despre Protocoale, şi nu a autorilor!…
  (n.t. Din datele de cultură generală stăpânite de traducător rezultă că lucrarea „Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni” este compusă din 24 procese verbale conţinând programul de cucerire mondială iniţiat de evrei. Prima ediţie, tipărită în 1902, a dispărut imediat, fiind cumpărată integral şi distrusă de cei interesaţi. La fel s-a întâmplat şi cu ediţiile din 1905, 1907, 1911, 1912 şi 1917. La British Museum se păstrează un singur exemplar, incomplet, din ediţia tipărită în 1905.)
  BAZA1: – Ştiu, învăţătorule!… Bolşevicii au distrus ediţia din 1917!…
  RABI: – Da, ne-au ajutat!… Totuşi, nu au reuşit să pătrundă la Mănăstirea Sf. Sergiu, unde se ascundeau câteva exemplare din ediţiile mai vechi!… Acolo se află şi manuscrisele scriitorului rus Butmi care, în 1907, în lucrarea „Duşmanul neamului omenesc”, avertiza că în „Protocoale”, se vorbeşte despre fabricarea şi răspândirea unei boli asemănătoare virusului SIDA…
  BAZA1: – De ce, învăţătorule?
  RABI: – Pentru că, în secolul aproape scurs, neamul ales şi-a îndeplinit făgăduinţa!… Înmulţirea goimilor trebuie stopată!… Acum, dacă se destrăbălează, se vor îmbolnăvi unul pe altul şi vor muri!… Deci, vor scădea!… Dacă se abţin, de teama bolii, nu se vor mai înmulţi!… Oricum, scopul e atins!… Voi, iniţiaţii, va trebui să dărâmaţi zidurile Mănăstirii Sf. Sergiu, dacă va fi nevoie, pentru a distruge dezlegările adevărate ale tainelor, scrise de păgâni!… Acum, poţi să mă întrebi!…
  BAZA1: – Învaţă-mă, învăţătorule!… Ce voi fi mâine?…
  RABI: – Tu, fiule, eşti supus Protocolului secret francmasonic nr.5: „Noi şedem în umbră cu organizaţia noastră secretă. Puterile nu pot hotărî acum acordul cel mai efemer fără ca noi să nu luăm parte. Autoritatea va trece în stradă, adică într-un loc public şi noi ne-o vom însuşi!… Pentru a pune mâna pe opinia publică, trebuie să o derutăm cu zvonuri contradictorii, astfel încât creştinii, obosiţi, să renunţe la a mai face politică!…” Acesta este primul secret!… Al doilea secret constă în a înmulţi aşa de tare defectele poporului, obiceiurile, pasiunile, regulile vieţii în comun, încât să nu se mai înţeleagă unii cu alţii!… Atunci veţi avea puterea!…
  BAZA1: – Au ieşit din rând!… Parcă huiduie şi aruncă roşii în tribună oficială!…
  (n.t. Interlocutorul se referă la transmisiunea T.V. în direct de la grandioasa manifestaţie a oamenilor muncii.)
  RABI: – Nu te tulbura!… Nu acum e momentul!… Ce ţi-ai ales, fiule, din Talmud?
  BAZA1: – Parabola broaştei: „Când mi se va apropia sfârşitul, voi coborî la malul mării pentru ca, un alt animal, găsindu-mă acolo, să mă mănânce şi astfel să fiu folositoare chiar şi prin moartea mea!…”
  RABI: – Eşti dintre cei aleşi!…
  BAZA1: – Ce să nu uit, învăţătorule?
  RABI: – Să nu uiţi că şi prin revelaţia regelui David, pământul sfânt al României a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui Dumnezeu!… Nimic nu este prea mult, nici chiar împlinirea parabolei broaştei, pentru pacea copiilor lui Israel!… Luptă şi cucereşte pământul făgăduinţei.
  (Cei doi interlocutori se despart cu saluturile de rigoare. Materialul a fost tradus şi redactat de maior Goldenberg Leon din U.M. 0639-Bucureşti).
  Cel care a tradus acest dialog, respectiv maiorul Goldenberg Leon a fost şi el membru al masoneriei.
  (va urma)

 11. 2019: Rabinul David Eliezrie vorbeste despre cum evreii stiau despre schimbarea din URSS inainte de a stii Gorbaciov, despre stapanirea oligarhilor evrei in Rusia, despre Vladimir Putin, etc.
  “Când Mossadul a început să vină în Rusia în anii 1950, au descoperit că acolo exista deja o rețea subterană secretă în funcțiune. Aceasta nu era o rețea subterană condusă de către israeliți, ci o rețea ascunsă condusă de către Habad.”
  “Cu vreo 8, 9 ani în urmă președintele George W. BUSH a mers la Sankt Petersburg. […] Der Rebbe a afirmat că “va exista o vreme a renașterii iudaismului în Rusia iar aceste suluri Tora vor fi utilizate în Rusia”. Iar când i-au povestit acest lucru președintelui BUSH acesta a declarat: “aceasta este o profeție”.”
  “Eu am fost la Moscova în noaptea (neinteligibil), erau mii de oameni acolo. În încăpere se aflau 13 oligarhi, valoarea lor însumată netă era de vreo 30 și ceva de miliarde de dolari. Acum, ce spectacol din America are 30 de miliarde de dolari aduși cu șoferul dansând, am dansat până la ora 11, apoi am făcut o pauză, apoi am dansat din nou, la ora 3 dimineața eram ieșiți în stradă, iar pe la ora 3, 4 mă îndreptam spre casă cu rabinul LAZAR. Ai crede că era impresionat că-i are pe acești oligarhi în valoare de 30 de miliarde de dolari, mi-a zis: “am avut succes în această seară”. Eu l-am întrebat: care a fost succesul tău? Mi-a răspuns: “3 tipi au decis să-și facă circumcizie, iar 3 sau 4 tipi și-au făcut tevilah” (afundare corporală ritualică pentru conversie iudaică n.t.). Însă aici vorbim despre o cu totul altă lume. În față era o coloană de Mercedesuri în față, tipii respectivi aveau șoferi și bodyguarzi, iar ei dansau înăuntru la fel ca toți ceilalți. Ei conduc economia Rusiei, diferența este că noi suntem clasa evreiască înstărită din Rusia, nu există federație evreiască, noi suntem federația evreiască. Nu există ADL, noi suntem ADL-ul, nu există AJC, noi suntem AJC-ul. Iudaismul din Rusia este condus în proporție de 98% de către Habad.”
  https://saccsiv.wordpress.com/2019/11/08/transcriptul-inregistrarii-video-in-care-rabinul-david-eliezrie-vorbeste-despre-cum-evreii-stiau-despre-schimbarea-din-urss-inainte-de-a-stii-gorbaciov-despre-stapanirea-oligarhilor-evrei-in-rusia-d/

  1. Cornstein is now the US ambassador to Hungary. David Cornstein is a very rich New Yorker. Friendly and congenial, the 81-year-old jewelry magnate has no political or diplomatic experience and he has moved in the same circles as President Trump for decades. Critics have winced as he has gone over the heads of career diplomats and actively courted Hungary’s far-right prime minister, Viktor Orban.
   Cornstein spoke warmly of the deepening relationship between the two countries, before hugging Orban.
   Far from condemning Orban and his authoritarian leanings, Cornstein has appeared to court him. He was instrumental in arranging a White House visit for the Hungarian leader, complete with a coveted photo op in the Oval Office, despite protests from both US political parties.
   Trump offered the Prime Minister a warm welcome in May this year.
   “It’s a great honor to have with us here today, the Prime Minister of Hungary. Viktor Orban has done a tremendous job in so many different ways. Highly respected, respected all over Europe. Probably, like me, a little bit controversial, but that’s OK,” Trump said.
   https://edition.cnn.com/2019/12/16/politics/hungary-ambassador-cornstein-ward/index.html

 12. Dacă tot e prieten cu Puțin, atunci de ce nu îi propune rusul lui Orban să îi facă Ungaria Mare pe versantul estic al munților Ural? Sau pe malul fluviului Obi! Sau in țara ciukcilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button