X

[VIDEO] Vladimir Putin a decretat: ‘Nimeni nu trebuie să se atingă de Lenin’. Profeția despre înmormântarea lui Lenin

lenin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele rus Vladimir Putin a susţinut joi că trupul neînsufleţit al revoluţionarului bolşevic, conservat într-un mauzoleu în Piaţa Roşie la Moscova, nu trebuie mutat, informează AFP.

“În opinia mea, nu trebuie să ne atingem de el. Cel puţin atâta vreme cât viaţa şi destinul multor oameni vor rămâne legate de el (…) şi legate de reuşitele trecutului, ale anilor sovietici”, a afirmat Vladimir Putin, întrebat în legătură cu acest subiect în timpul conferinţei sale anuale de presă.

Problema Mauzoleului lui Lenin, inaugurat după moartea lui în 1924, este foarte controversată în Rusia, unde Partidul Comunist este prima formaţiune a opoziţiei în parlament. Potrivit unui sondaj al centrului VŢIOM din 2017, mai mult de 60% dintre ruşi cred că trupul neînsufleţit al primului lider sovietic trebuie mutat şi înhumat.
Joi, Vladimir Putin a criticat însă politica lui Lenin de după revoluţia din 1917, estimând că “el nu era un om de stat, ci un revoluţionar”.

În timp ce guvernul ţarist era “foarte centralizat şi unit”, potrivit lui Putin, Lenin a propus “o confederaţie cu dreptul de a ieşi din ea”, unde diferite popoare ale ţării erau “atribuite” unor teritorii.

“Însă repartizarea acestor teritorii nu corespundea întotdeauna locurilor de viaţă tradiţionale ale acestor popoare”, a afirmat Putin, precizând că această politică a creat “peste 2.000 de puncte problematice” ce persistă astăzi “în toată fosta Uniune Sovietică şi în Rusia”.

De asemenea, Vladimir Putin şi-a exprimat regretul că în timpul Uniunii Sovietice viitorul ţării era legat doar de Partidul Comunist.

“Partidul a început să se scufunde şi ţara a căzut împreună cu el (…). Aceasta a fost o eroare fundamentală în construcţia statului”, a afirmat Putin, făcând referinţă la destrămarea Uniunii Sovietice, la sfârşitul anilor 1980.

Cu toate acestea, liderul de la Kremlin a criticat şi votarea de către Parlamentul European, în septembrie, a unei rezoluţii asupra “memoriei europene”, ce pune pe picior de egalitate comunismul şi nazismul. “Poţi arunca anatema asupra stalinismului (…), însă a pune Uniunea Sovietică şi Germania fascistă pe acelaşi plan?”, s-a întrebat retoric Putin, criticând o rezoluţie “total incorectă”.

Citiți și:

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Vizionati va rog:

E vorba despre Nicolae Rogozin (12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981) care a trăit în Rusia.

La minutul 1:04:47:
– Părintele spunea, că va veni un timp, când nu va fi voie să mergi la biserici pentru că va fi o stea pe prescuri şi steaua va fi în loc de cruce. Adică vor modifica ştampila pe prescuri. Da. (este vorba despre ştampila care imprimă pe precurile folosite pentru Sfânta Împărtăşanie/Euharistie – ştampila se numeşte pristolnic sau pistornic.

– Va puteţi aminti ce spunea părintele despre steaua cu cinci colţuri?

– Părintele spunea despre steaua cu cinci colţuri, că acum o refuzăm pe această stea pentru că reprezintă steaua lui Lenin, duşmanul însă va face în aşa fel, încât înainte de sfârşit o va face cu şase colţuri, va apela la o şiretenie, şi oamenii vor spune, că este foarte bine, să se înlăture steaua cu cinci colţuri şi să o acceptăm pe aceasta. Şi această stea va fi asemeni stelei lui Antihrist.

– Dar despre Lenin ce spunea?

– Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist. Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie sa mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică. Spunea că acolo, în biserică, vor fi icoanele lui Antihrist. Părintele spunea că aceasta se va petrece în vremea lui Antihrist că în biserică, in locul icoanelor vor fi portretele lui Antihrist şi atunci deja nu vom mai avea ce face la biserică.

Despre stea, sa ne amintim si de vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt:

VEDENIA ÎNFRICOSĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. “duşmanul însă va face în aşa fel, încât înainte de sfârşit o va face cu şase colţuri, va apela la o şiretenie, şi oamenii vor spune, că este foarte bine, să se înlăture steaua cu cinci colţuri şi să o acceptăm pe aceasta. Şi această stea va fi asemeni stelei lui Antihrist.”

    STEAUA LUI DAVID este de fapt STEAUA DRACULUI REMPHAN
    asa zisa stea a lui David, steaua cu 6 colturi de pe steagul statului Istrael, este defapt steaua lui Moloch sau Remphan, un alt nume al aceleiasi entitati ce poarta numele de Moloch, stea la care se inchina Solomon cand a cazut in idolatrie.
    https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/28/comentariul-zilei-steaua-lui-david-este-de-fapt-steaua-dracului-remphan/
    Avioanele F-35 ale Israelului dețin capacitatea de a depăși sistemele de apărare ale Iranului
    Israelul va achiziționa încă 30 de avioane F-35, de generația a V-a. Acestea urmează să ajungă sub comanda Israelului până în anul 2024.
    https://www.defenseromania.ro/avioanele-f-35-ale-israelului-arma-perfecta-impotriva-sistemelor-s-300-din-iran_600432.html
    Israel’s Massive Gas Field To Start Producing On December 23
    Leviathan was set to begin gas supply to the local market within three weeks and to start exports to Egypt and Jordan shortly after that
    https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Israels-Massive-Gas-Field-To-Start-Producing-On-December-23.html

  2. Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

    Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!).
    https://ortodoxinfo.ro/2018/12/20/vedenia-infricosatoare-sfantului-ioan-de-kronstadt-despre-antihrist-caderea-erezii-semnul-fiarei-sfarsitul-lumii/

  3. Lumea se pregătește de o nouă criză economică globală în 2020
    https://evz.ro/lumea-se-pregateste-de-o-noua-criza-economica-globala-in-2020.html
    SUA este deja in criza: in 2019 s-au inchis cu 59% mai multe magazine decat in 2018
    Retailpocalypse – A Record 9,300 Stores Closed Across US In 2019
    5,844 stores closed in 2018. In 2019, 9,302 stores were reported to have been shut down or were going to be shut down, which is a 59 percent increase over 2018.
    https://www.zerohedge.com/personal-finance/retailpocalypse-record-9300-stores-closed-across-us-2019

    Criza din 2020 va duce la instaurarea comunismului global, numit si Noua Ordine Mondiala.

  4. exista o informatie in limba rusa, sau mai bine spus descoperire Dumnezeiasca referitor la lenin. Mama lui era vrajitoare iar tatal sau biologic nu este cel care se stie de toti adica Ilia Ulianov, deoarece Ilia ulianov in genere na putut avea copii, si toti copii lui erau nascuti de mama lui lenin prin desfrinare cu medicul lor de familie care este (evreu din semintia lui Dan adica acea din care a provenit antihristul), si ca in orasul sau natal simbirsk, actualmente ulianovsk toti cunoasteau istoria familiei lor, si dupa ce lenin a preluat puterea sia asasinat aproape tot orasul natal ca aceasta informatie sa no afle nimeni, daca va fi interesant voi mai relata alte descoperiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button