X

“Artă” în Roma: Iisus este arătat ca un pedofil

Sursa foto: lifesitenews. com

Un poster afis înfățișându-l pe Iisus ca sodomit și pedofil a apărut în afara Muzeului de Artă Modernă din Roma.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu titlul „ECCE HOMO ERECTUS”, afișul lasă puțin loc imaginației. Acesta arată o reprezentare a lui Iisus în fața unui băiat îngenuncheat în rugăciune, cu o mână pe capul băiatului. O erecție iese din sub hainele reprezentării, chiar în fața feței tânărului.

Pontius Pilat a rostit cuvintele „Ecce homo”, „Iată omul” (Ioan 19: 5), când l-a prezentat pe Iisus mulțimii înfricoșătoare, după ce Iisus a fost împilat și i s-a dat o coroană de spini. Artistul care a creat acest afiș, se semnează cu numele  „Hogre”, a luat proclamarea lui Pilat și a adăugat erectus pentru a-L prezenta pe Hristos nu ca cel care a suferit pentru păcatele noastre și a fost sacrificat pe Cruce, ci ca o ființă sexuală care se aruncă asupra băieților. .

Afișul „este un nesfârșit de rușine”, a declarat Fabrizio Ghera, lider local al Fraților Italiei într-o postare pe Facebook.

„ În această dimineață, când ne – am dus acolo, am observat o imagine vulgară , care descrie un copil înaintea lui Iisus Hristos, acesta din urmă într – o stare clară de emoție și cu mâna la capul [băiat]“ , a declarat Ghera, potrivit pentru News1.news . „Este inacceptabil ca astfel de lucruri să fie expuse publicului, într-un muzeu important al orașului – de asemenea, cu fonduri publice – și frecventat și de familii.”

Ghera s-a adresat apoi primarului Romei: „În calitate de Frați ai Italiei, îl rugăm pe primar … [să] îndepărteze afisul blasfemitor, nedemn și ofensator nu numai creștinilor, ci și pentru Roma.”

Jurnalistul conservator italian, Giorgia Meloni, care este liderul național al Fraților Italiei, a făcut o plângere primarului Romei pe Facebook: „Primarul Raggi, înlăturați imediat acest dezgust expus la Muzeul de Artă Contemporană din Roma. Nu pot înțelege cum cineva ar putea autoriza o masacrare a acestei gravități într-un muzeu municipal al orașului etern. Această rușine trebuie să dispară imediat și făptuitorii să fie sancționați. ”

Când același afiș a fost prezentat pentru prima dată la stațiile de autobuz din jurul Romei în iunie 2017, artistul a fost arestat și acuzat de blasfemie și s-a confruntat cu o amendă de până la 5.000 de euro sau cu o pedeapsă de închisoare de până la doi ani.

La acel moment, afișul „ECCE HOMO ERECTUS” era plasat lângă un alt titlu „Immaculata Conceptio In Vitro”, care arată două femei care dețin un copil între ele, menit să promoveze surogatul pentru cuplurile LGBT. Imaginea femeii și a copilului, deși mai puțin tulburătoare la suprafață, este menită în mod clar să deducă o congruență între concepția imaculată și surogat, deși artistul a intenționat probabil să sugereze o paralelă între surogat și concepția lui Iisus în pântecele Maicii Domnului. .

Sursa foto: lifesitenews.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. 1. Cât îi duce capul atâta fac.
    2. Începem să ne obișnuim cu astfel de personaje care “atacă” pe Dumnezeu (sau fac referire la papistașii eretici și pedofili din Vatican/Roma).
    3. Dumnezeu își poartă singur de grijă și nu se lasă batjocorit.
    4. Sănătate și mântuire! Doamne Ajută! ✝️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button