X

Blasfemie și dezgustător: Netflix lansează o comedie în care Iisus apare ca homosexual

Sursa Foto: yahoo.com

 

O comedie specială de Crăciun care presupune că Iisus a fost homosexual a trezit reacția a mai mult de un milion de telespectatori supărați, care au  semnat o petiție  prin care solicită să fie retras de la  Netflix,  pe motiv că este ofensator pentru creștini.

După cum relatează New York Daily News ,  Prima ispită a lui Hristos  este realizat de grupul de comedie YouTube din Brazilia,  Porta dos Fundos,. În plus o arată pe Fecioara Maria cum fumează droguri, iar în filmul de 46 de minute îl arată pe Iisus – însoțit de un prieten bărbat flamând – venind acasă la o petrecere surpriză în onoarea sa.

Iisus pare să încerce să-și ascundă prietenul, care ulterior se alătură petrecerii și scoate la suprafață un cântec care include versurile „În căldura deșertului am văzut dimensiunea imensă a lui … puterea”.

Clienții Netflix nemulțumiți solicită să înceteze streamingul special, peste 1,1 milioane de persoane semnând o petiție.

Comentariile lăsate de critici au acuzat Porta dos Fundos (care se traduce prin „Back Door” sau “Ușa din Spate” cu aluzie la fund) de discriminare religioasă și „abatere și lipsă de respect pentru credința Catolică și în special pentru Dumnezeu”.

„Nimeni nu este obligat să creadă în Iisus Hristos, dar noi cerem respect pentru credințele noastre”, a scris un comentator care a susținut că și-a anulat abonamentul Netflix în semn de protest. „Cine nu respectă Dumnezeul meu, nu merită banii mei.”

În timp ce Netflix nu a avut niciun comentariu în această privință, Porto dos Fundos își asumă acuzațiile de „blasfemie” , pe care le ia în râs.

„Porta dos Fundos valorizează libertatea și umorul artistic prin satiră pe cele mai diverse teme culturale ale societății noastre și consideră că libertatea de exprimare este o construcție esențială pentru o țară democratică”, a declarat grupul, care produce satiră religioasă de ani de zile.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Clar,diavolii fac tot ce vor din oamenii PAPUSARI „GLOABELE GLOBALISTE”cum excelent cineva ii NUMEA pe blogul LUI SACCSIV ,posedati la priu de diavoli azi.Nu pot sa le mai opuna diavolilor rezistenta dupa ce le-a -vind PAPUSARILOR SATANISTI si secretul 5G.AU ajuns
  Exact cum a spus SFINTA MAMA a INGERULUI RUS,SFINTUL OTROC VEACESLAV:”le e fica de proprii extraterestrii”.
  Da ,se vede clar cum executa ordinul lui sarsaila care ii obliga ,fara doar si poate pe acesti CRIMINALI NESATUI DE AVERI ,PAPUSARII LUMII ,fara sa poata sa se impotriveasca,pentru ca ii lichideaza imediat .
  E evident,DOAMNE FERESTE !

  1. Să vedem ce vom face noi, creștinii. Dacă Mohamed ar fi fost batjocorit, ar fi fost amar…ia să vedem, noi ne știm apăra Domnul, Care a murit pt noi? Or fi oare tribunale și legi care să apere și drepturile creștinilor? Suntem și noi oamenii, avem și noi drepturi? Să ne batjocorească pe noi, dar să ne lase Dumnezeul în pace!

 2. Clar,diavolii fac tot ce vor din oamenii PAPUSARI „GLOABELE GLOBALISTE”,cum excelent cineva ii NUMEA pe blogul LUI SACCSIV ,posedati la propriu de diavoli azi.Nu pot sa le mai opuna diavolilor rezistenta dupa ce le-a -vindut PAPUSARILOR SATANISTI si secretul 5G pe linga toate secretele tehnologice zis stiintifice din ultimii 50 ani .AU ajuns
  Exact cum a ne-a transmis SFINTA MAMA a INGERULUI RUS, din spusele SFINTUL OTROC VEACESLAV:”le e fica de proprii extraterestrii”.
  Da ,se vede clar cum executa ordinul lui sarsaila care ii obliga ,fara doar si poate pe acesti CRIMINALI NESATUI DE AVERI si DEPRAVARI SI CRIME ,PAPUSARII LUMII antihristice ,fara sa mai poata sa se impotriveasca,pentru ca ii lichideaza imediat .
  E evident,DOAMNE FERESTE !

 3. Să fie trași la răspundere cei ce încalcă drepturile și libertătea creștinilor și numai…
  Sunt împotrivă fiindcă îmi încalcă orice libertate fiindcă sunt creștin și ceea ce vor să arate este neadevăr și nu fac altceva decât să ducă lumea în eroare !!!, Dumnezeu nu poate fi injosit…Vor vedea că este judecător în cer și pe pământ…

  1. Sfarsitul este aproape, putini sunt cei care au ochi sa vada si urechi sa auda………
   Doamne al puterilor fii cu noi ca pe altu afara de tine ajutor in necazuri nu avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.