X

Greta Thunberg își dă arama pe față, l-a scos pe Karl Marx de la naftalină

Războiul Informațional | Greta Thunberg își da arama pe față

Greta Thunberg & Marx

Toată lumea a auzit de celebra adolescentă de 16 ani Greta Thunberg care militează împotriva încălzirii globale, dar se pare că presa de la noi din ţară nu preia toate informaţiile. De curând din ce în ce mai mulţi jurnalişti, politicieni şi celebrităţi au început să înţeleagă uriaşa înşelătoria ţesută în jurul adolescentei cu chip angelic şi codiţe.

Vezi articolul: Greta Thunberg and the plot to forge a climate warrior

În occident, pe la mijlocul anilor `70 lucrurile au devenit destul de clare, militanţi pentru „clima” erau întotdeauna de stânga, predicau idei marxiste şi nu criticau niciodată, sub nici o formă Rusia sau China. În timp ce în America şi Europa aveau loc proteste masive de la orice, începând cu emisiile de noxe are maşinilor personale şi terminând cu centralele nucleare, China şi Rusia erau scutite de orice critici. În raiul socialist nu se polua nu se încalcă nici independenta femeii, nici drepturile homosexualilor şi evident nici drepturile omului.

La noi activişti pentru mediu se recomandă a fi de dreapta şi evident votează USSR  (pardon!) USR.

Greta Thunberg nu se mai ascunde …

Atunci când întreaga presa occidentală a răbufnit în urma unor declaraţii cu parfum marxist-leninist, saiturile noastre progresiste s-au făcut că plouă, doar Evenimentul Zilei a îndrăznit să rupă bariera tăcerii. Astfel într-un articol, publicat pe Project Syndicate, Greta a făcut o declaraţie ce a şocat America conservatoare. În această declaraţie Greta Thunberg a precizat că încălzirea globală nu este doar despre clima şi ştiinţă, cu afirmase în trecut ci şi despre colonialism rasism şi patriarhat :

Declarația făcuta de Greta:

„După toate acestea, criza climatică nu priveşte doar mediul înconjurător. Este o criză a drepturilor omului, a justiţiei şi a voinţei politice. Sistemele de opresiune colonială, rasistă şi patriarhală au creat-o şi alimentat-o”

În acelaşi interviu Greta a subliniat:

„Criza e alimentată de colonialism şi de patriarhat”

In Engleză:

After all, the climate crisis is not just about the environment. It is a crisis of human rights, of justice, and of political will. Colonial, racist, and patriarchal systems of oppression have created and fueled it. We need to dismantle them all. Our political leaders can no longer shirk their responsibilities.

 Project Syndicate

Ce știm despre Greta ?

Lucrurile nu ar trebui să şocheze prea tare, tatăl lui Greta este un actor cu orientări progresista iar mama sa o cântăreaţă egocentrică, militantă pentru mediu, care apare în spoturi publicitare extrem de bizare. Amândoi părinţi sunt acuzaţi că ar fi susţinători ai mişcării radicale de extremă stângă Antifa. În jurul lui Greta gravitează o serie de personaje extrem de interesante precum: Ingmar Rentzhog fondatorul platformei „We Don’t Have Time” (nu avem timp), iniţiativa susţinută de Clubul de la Roma, Trevor Neilson co-fondatorul platformei climateemergency (urgenţă climatică) sau actorul american Braţ Pitt.

Ingmar Rentzhog este creditat de mai toată presa a fii „materia cenuşie” din spatele brandului „Greta Thunberg”, un documentar suedez pune cap la cap toate aceste informaţii.

Călătoriile lui Greta Thunberg peste ocean.

Conferinţa din 2019, UN despre schimbări climatice ar fi trebuit să aibă loc în Mexic, Chile, dar datorită instabilităţilor politice din această ţară, conferinţa a fost mutat peste ocean în Spania, la Madrid. Moment în care începe un întreg circ marca Greta Thunberg, aceasta face un anunţ că vrea să ajungă cu orice preț în Europa. În final ea se îmbarchează la bordul unei luxoase Catmarane cu vele, dar care poseda şi motoare diesel. Digi24 ne-a relatat acest eveniment inclusiv că proprietara luxosului iaht care a fost de acord s-o ducă în Europa pe Greta, are origini româneşti, dar nu ne-au spus însă ce era mai interesant.

Deoarece a traversa Atlanticul în acesta perioadă a anului cu o barcă cu vele este periculos, Greta primeşte şi ajutorul lui Nikki Henderson care este de profesie căpitan de vas, singura problemă este că Nikki era în Marea Britanie. Problema s-a rezolvat în cele din urmă Nikki a luat avionul şi a ajuns în Statele Unite să o „ajute” pe Greta să treacă oceanul fără să polueze.

Aceste fapte nu au fost un accident, atunci când Greta a venit în America a fost adusă tot de un iaht luxos cu vele, care apoi s-a întors înapoi in Europa, cu ajutorul motoarelor.

Oare se poate si asa?

Mesajul pe care Greta încearcă să îl transmită, adică că „se poate şi aşa” este unul pentru oameni ceva mai prostuţi, 17 milioane de persoane folosesc avionul anual pentru a trece oceanul între America şi Europa. O călătorie cu barca cu vele durează în jur de 3 săptămâni, iar tot echipamentul necesar unei asemenea călătorii produce poluare atunci când este produs şi este producător de poluare când nu va mai fi folosit.

Concluzia unanimă este ca Greta a lăsat o amprentă de poluare mai mare cu excentricele ei calatorii, decât dacă s-ar fi urcat pe un loc liber într-un avion obişnuit.

O minciuna frumos ambalată

În spatele brandului Greta Thunberg se afla o întreagă categorie de tehnologii şi produse care se declară „prietenoase cu mediul”. De multe ori s-a descoperit că publicitatea este doar atât publicitate, avem deja numeroase exemple în acest sens.

Mini centralele de producere a curentului electric, amplasate pe râurile de munte au distrus flora şi fauna dând peste cap întregi ecosisteme, turbinele eoliene care au devenit o adevărată afacere sunt de multe ori ineficiente. Se estimează despre multe astfel de tehnologii ca nu vor putea niciodată recompensa poluarea produsă la fabricarea tuturor componentelor din care sunt făcute. Turbinele eoliene, de exemplu pot aduce energie verde într-o ţară, dar vor polua masiv locul în care sunt produse componentele din care sunt făcute.

S-a descoperit că de multe ori plasticul şi componentele electronice colectate, pentru a fi reciclate, în Statele Unite sau Europa, ajung să fi aruncate în ţările sărace din Africa şi Asia. Costul reciclări anumitor produse este cu mult mai mare decât a obţine materialele respective de la zero.

Aceeaşi poveste şi cu Greta, ea este dusă în America de un iaht cu vele care se întoarce înapoi în port în Europa cu ajutorul motoarelor, este aduse din America în Europa cu ajutorul unei catmarane dar pentru a putea traversa Atlanticul în siguranţă este adus un căpitan cu avionul din Europa. Totul este un circ ieftin iar că tot tacâmul să fie complect Greta a început să folosească prăfuitul discurs marxist cu „Sistemele de opresiune colonială”.

SURSE:

# Evenimentul Zilei

Cine poate opri nebunia Gretei_Thunberg? „Clima se schimbă din cauza rasismului”

# The Guardian
Greta_Thunberg arrives in Lisbon after three-week voyage from US

# Salon
Climate activist Greta_Thunberg completes three-week catamaran voyage across Atlantic

# Digi24

O româncă o ajută pe Greta_Thunberg să ajungă în Europa fără să polueze. O trece Atlanticul cu propriul velier

# The Sun
Greta Thunberg’s parents – who are the climate activist’s family and what have they said?

# Elimate Emergency

Platforma Elimate Emergency fondata de Trevor Neilson

#  Project Syndicate

Why We Strike Again by T.Greta

# The SunDay times

Greta Thunberg and the plot to forge a climate warrior

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Incalzirea globală
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Estonia îi cere Rusiei să îi înapoieze teritoriile anexate, fiind singura din NATO care nu are un tratat de frontieră ratificat cu Moscova
  https://www.b1.ro/stiri/externe/estonia-rusia-conflict-diplomatic-teritorii-anexate-306968.html
  Protest in Belarus fata de un proiect de integrare cu Rusia: Asta este ocupatie! Presedintele ne vinde tara!
  http://www.ziare.com/international/stiri-externe/protest-in-belarus-fata-de-un-proiect-de-integrare-cu-rusia-asta-este-ocupatie-presedintele-ne-vinde-tara-foto-video-1588756

  Ursul îşi schimbă blana, dar năravul ba.
  O fi vreun semn ca pe soselele din Romania au fost accidentati mortal mai multi ursi in ultimile, saptamani?

 2. 23 noiembrie 2019
  Putin a afirmat, la congresul partidului de guvernământ, că Rusia Unită a crescut prin prioritizarea „interesului cetățenilor și al Maicii Rusia”
  La complexul VDNH – Expoziţia Realizărilor Economiei Naţionale, parcul moscovit deschis în 1939 pentru a glorifica realizările comunismului şi reînnoit cu cheltuieli mari în 2014- Vladimir Putin a ţinut un discurs în faţa a 2.000 de delegaţi, între care numeroşi guvernatori regionali, deputaţi şi senatori şi premierul Dmitri Medvedev, liderul partidului Rusia Unită.
  https://romania.europalibera.org/a/putin-cere-partidului-rusia-unit%C4%83-s%C4%83-%C8%99i-asume-responsabilit%C4%83%C8%9Bi-pentru-a-rec%C3%A2%C8%99tiga-popularitatea/30288431.html

  Maica Rusie a ramas imbracata cu steagul rosu.

 3. Un nor de fum toxic a învăluit capitala Australiei, Canberra, în timp ce pompierii se lupta se luptă cu peste 140 de incendii de vegetaţie. Si Sydney s-a confruntat recent cu un astfel de fenomen timp de mai multe săptămâni. Un „mega incendiu” mistuie circa 250.000 de hectare, la mai puţin de o oră de condus de Sydney, cel mai mare oraş din Australia, unde uneori a căzut din cer cenușă.
  Peste 700 de case au fost distruse și șase oameni au murit din septembrie.
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23538471-foto-nor-fum-toxic-invaluit-capitala-australiei-din-cauza-incendiilor.htm
  Australia va avea o lună decembrie mai săracă în precipitaţii şi mai fierbinte, iar în ianuarie ar putea fi doborâte recordurile de temperatură maximă înregistrate vara trecută,
  https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/cea-mai-sumbra-prognoza-meteorologii-avertizeaza-ca-raul-abia-acum-ar-putea-veni-iar-efectele-se-vor-vedea-de-duminica-in-australia-1224703
  Urmeaza seceta, foamete si o vara de foc si in emisfera nordica.
  Romania: Secetă moderată, puternică și chiar extremă în majoritatea regiunilor agricole pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2019
  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/agribusiness/seceta-moderata-puternica-si-chiar-extrema-in-majoritatea-regiunilor-agricole-19165895
  Madrid, 3 December 2019 – The year 2019 concludes a decade of exceptional global heat, retreating ice and record sea levels
  More than 90% of the excess energy accumulating in the climate system as a result of increased concentrations of greenhouse gases goes into the ocean. In 2019, the ocean has on average experienced around 1.5 months of unusually warm temperatures. More of the ocean had a marine heatwave classified as „Strong” (38%) than „Moderate” (28%). In the north-east Pacific, large areas reached a marine heatwave category of “Severe”.
  After a decade of steady decline, hunger is on the rise again – over 820 million people suffered from hunger in 2018. Among 33 countries affected by food crises in 2018, climate variability and weather extremes a compounding driver together with economic shocks and conflict in 26 countries and the leading driver in 12 of the 26.
  https://public.wmo.int/en/media/press-release/2019-concludes-decade-of-exceptional-global-heat-and-high-impact-weather

 4. În volumul “KGB-ul și revoluția română. Intensificarea ofensivei fortelor antiromânești”, Bucuresti, Editura Miracol, 1994) Alexandru Saucă ajunge la concluzia că în cadrul evenimentelor din decembrie 1989 au acționat trei forțe antiromânești, care au subminat statul român si au continuat să îl submineze și după decembrie 1989: 1. „imperialismul de sorginte sovietică“; 2. „revizionismul ungar“ si 3. „hegemonismul șovin iudeo-bolsevic“ (p. 142-143). La capitolul forțe antrenate în răsturnarea lui Ceaușescu, autorul inventariază: 1. poporul român; 2. URSS (liderii colosului sovietic temându-se ca dictatorul român să nu revendice Basarabia și tezaurul României, sechestrat de sovietici după primul razboi mondial); 3. Ungaria (obsedată de recuperarea teritorială a Ardealului; dar și fiindcă la Budapesta ar fi functionat „unul din centrele de coordonare pentru evenimentele din România“, si 4.Occidentul (în special SUA și Franta, dar și alte state pentru care, după ce Mihail Gorbaciov ajunsese la Putere, Ceaușescu nu mai reprezenta o punte de legătură si un intermediar „independent“ față de URSS).
  Saucă susține că inclusiv Ceaușescu nu ar fi fost niciodată independent față de Moscova, din această cauză el neluând măsuri drastice împotriva agenților sovietici din România, în majoritatea cazurilor proveniți din generali în rezervă, dar și din persoane care deținuseră funcții importante în PCR; acești agenti pro-moscoviți au conspirat pentru înlocuirea lui Ceaușescu încă din 1984, ei au fost filați de Securitate și mai apoi obstrucționați să acționeze, dar nu au fost arestați, întrucât Ceaușescu nu a dorit acest lucru.
  Teodor Filip, fost șef în Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă (USLA), onsideră că în decembrie 1989, împotriva României s-a manifestat o acțiune parapsihologică de anvergură.
  La mitingul din 21 decembrie, Filip afirmă că ar fi fost folosite arme neconvenționale, respectiv psihologice, pentru a crea starea de panică între participanți. Autorul bănuiește că s-ar fi emis la mare intensitate unde de joasă frecvență (sub pragul audibilului), care ar fi stimulat participanții la miting la o stare de neliniște si tensiune. În același sens, s-ar fi folosit arme „halotronice“, anume emisii de radiații electromagnetice cu efect de stimulare a receptivității umane.
  Invazia străină programată, cum o numește Filip, a fost sprijinită intern de agenți și spioni (Nicolae Militaru, Silviu Brucan, cel de-al doilea fiind considerat eminența cenusie a evenimentelor din decembrie 1989), care ar fi creat o diversiune amplă pentru a compromite USLA.
  https://www.stiripesurse.ro/teoriile-conspiratiei-de-la-lovitura-de-stat-din-1989-asa-cum-o-numeste-piccj-nicolae-ceausescu_1410897.html

 5. Stati linisti ca sarsaila vegheaza si isi prelucreaza cu lux de amanunte ADEPTII despre „EVENIMENTUL „cel mult asteptat de cinci ani de zile de ai lui, pentru ceea ce urmeaza pas cu pas incepind data de azi si pe inca zece ani, pe cei SAPTE MILIARDE de adepti cum a declarat incornoratul tot pe acest canal youtube ca sint ai lui, de care e sigur, in timp ce ai LUI DUMNEZEU ii mai sint inca FIDELI sapte sute de milioane insi!
  „Condor C „: https://youtu.be/1iyYWscjlMc

   1. Sunt acolo comentariile unei multimi de femei pe care le-a facut fericite Condorul, asa ca sa le lasam sa viseze frumos uitandu-se la videouri pe smartphone, ca in curand se da desteptarea si va fi neplacut cand se vor trezi din somn…

    1. Sint dureroase muerile condorului ,dar stai linistit ca sint si barbati care urmaresc cu sufletul la gura canalul si sint incredintati 100% ca vine fericirea pentru ei prin acest EVENIMENT si PLANUL NESARA cu bani si mincare multa(luata cu cipul de pe mina ) pentru fiecare din destul ,si mai ales fiecare iubeste pe cine vrea LGBT,,eventual si cadavrele ,cum a tinut sa precizeze..NU MAI EXISTA RESTRICTIE PENTRU RAU,dupa cipare !
     Iar religia(ORTODOXIA ) care ii incurca ,o sa dispara .(persecutiile crestinilor le confirma voalat sarsaila ).
     Dar ce este interesant este ca sarsaila confirma in acest video spusele INGERULUI RUS . Aterizarea extraterestrilor cu OZUurile lor in curtile oamenilor,si vizitarea lor pentru a se vindeca,precum si vizitele in spatiu a oamenilor cu ajutorul OZN-urilor ,dar nu le spune si ca pe post de combustibil .Omite,diavolul,esentialul.
     Eu mai intru din cind in cind acolo si le mai spun ADEVARUL si sar precum gistele pe mine .
     Ceea ce este interesant e ca le spune sarsaila ca noi sintem intunecatii care le stam in calea fericirii lor ,adeptii religiilor, si noi sintem cei care vom parasii pamintul pentru o alta planeta 3D,adica una primitiva ,de frcventa joasa .Ce de gargara la diavol !Vorbeste invers !A FOST INITIAL greu si pentru mine acum citiva ani sa -le inteleg ,filozofia diavolilor.
     Videoul asta confirma foarte multe din spusele OTROCULUI .
     Da ,extrem de multi oameni sint pacaliti de sarsaila ,CONCRET prin aceste videouri .
     Au incercati si alti ortodocsi sa le deschida ochii ,dar le-au fost sterse comentariile ,inclusiv mie.
     Doamne fereste cit sint de intunecati la minte si suflet ca sa-i faca terci sarsaila !
     Pacat ,mare pacat de munca SFINTEI TREIMI ,cu atitia neghiobi .

 6. Sarsaila stie ca-i sint zilele inumarate, dar nu stie cind va actiona concret DUMNEZEU si cum ! Sarsaila a intrat inca din anul 1997 intempestiv pe un canal de stiri important din Londra, intreupind emisiunea timp de sase minute pentru a vorbi din eter, si promitind telespectatorilor ramasi cu gura cascata ca si realizatorii din televiziunea respectiva ca extratetestrii vor venii curind sa salveze omenirea de la dezastru. De atunci i s-au lugit urechile lui sarsaila si adeptilor care trensmit mesaje nenumarate si pe acest canal CONDOR C, asteptind „evenimentul”(probabil permisiunea lui DUMNEZEU ca sa coboare pe pamint cu OZN-urile lor ) si sa – i fie ingaduit lui sarsaila (antihristul) ca sa imparateasca trei ani peste prostimea ademenita, promitindu-le fericirea,”raiul ” pe pamint prin cipare . Iar la final, cind va fi adusa seceta de DUMNEZEU timp de trei ani, sarsaila sa salte din umeri.,ca el nu are solutii, pentru ca pamintul nu rodeste fara apa.
  Atunci se vor trezii si ZOMBIFICATII !
  Prea tirziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.