X

Merkel vrea pedepse mai aspre pentru anti-semitism

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul german a anunţat joi că pregăteşte un proiect de lege prin care antisemitismul va fi considerat circumstanţă agravantă şi va fi pedepsit mai sever, la câteva săptămâni după un atac împotriva sinagogii din Halle, în estul ţării, transmite AFP.

‘Mi-e ruşine de faptul că evreii din Germania nu se mai simt în siguranţă, până în punctul în care mulţi dintre ei se gândesc să plece din ţară’, a declarat ministrul justiţiei, social-democrata Christine Lambrecht, în Bundestag.

Guvernul va prezenta un proiect de lege care va înăspri pedepsele dacă delictul sau infracţiunea a avut o motivaţie antisemită, a anunţat ea.

‘Trebuie să trimitem un semnal clar împotriva antisemitismului’, a subliniat ministrul german.

Cancelarul Angela Merkel a promis ‘toleranţă zero’ şi s-a angajat să intensifice ‘combatarea urii’ după atacul împotriva sinagogii din Halle (Saxonia Inferioară), soldat cu doi morţi în ziua celebrării sărbătorii evreieşti Yom Kippur.

Bilanţul ar fi fost şi mai grav dacă atacatorul, provenit din mişcarea de extremă dreapta, ar fi reuşit să intre în sinagogă, unde se aflau în jur de 50 de persoane.

Preşedintele Consiliului Central Evreiesc din Germania, Josef Schuster, a salutat în anunţ un ‘pas important spre o reprimare coerentă a infracţiunilor antisemite’.

Recrudescenţa actelor antisemite în Germania îngrijorează, anul trecut înregistrându-se o creştere de aproape 20% faţă de 2017, conform statisticilor poliţiei.

Textul legislativ va include şi alte măsuri anunţate după atacul de la Halle, precum obligaţia pentru reţelele sociale de a semnala poliţiei mesajele de ameninţare cu moartea, sau o mai bună protecţie a aleşilor ameninţaţi. Această măsură a fost decisă după asasinarea în iunie a unui ales local pro-migranţi, Walter Lübcke, de către un agresor presupus a proveni din mişcarea neonazistă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Merkel, Ursula von der Leyen, Dancila, Rovana Plumb sunt cateva exemple ca feminismul este cea mai sigura metoda de distrugere a societatii.
    Cum se impaca aducerea a sute de mii de musulmani, peste milioanele de turci deja existenti, cu lupta impotriva antisemitismului?
    A dat tremuriciul in Merkel si i s-au scurtcircuitat neuronii!
    Merkel, la un pas să cadă pe scenă: “Nu am văzut treptele, data viitoare le voi folosi. Le voi folosi și la coborâre”.
    https://stirileprotv.ro/stiri/international/cancelarul-german-angela-merkel-la-un-pas-sa-cada-pe-scena-video.html

    „Idioţii utili”
    Pentru politicienii noştri, care doresc să facă doar ce vor ei, un electorat cu adevărat interesat de viaţa cetăţii, care să aibă opinii puternice şi argumentate este un mare pericol. Ca urmare cetăţenii trebuie descurajaţi să participe la viaţa publică şi încurajaţi să se dedice unor îndeletniciri egoiste, care să îi ţină cât mai departe de viaţa publică. Dacă făcând asta sunt şi „utili” în sensul în care să poate fi „jefuiţi” prin taxe ulterior, atunci se împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură.

    Iată de ce, sunt încurajate la nivel de stat mai ales activităţile centrate pe îmbogăţirea proprie şi descurajate cele legate de participare şi comunitate. Iată de ce nu avem nevoie de locuri care facilitează coeziunea socială a comunităţii, ca bisericile, şcolile şi spitalele comunitare unde oamenii interacţionează, schimbă informaţii, se coordonează şi dezvoltă un simţ al comunităţii, ci avem nevoie de religie privată, formare continuă a resurselor umane prin programe sectoriale, şi concentrare în mamuţi spitaliceşti care tratează oamenii din perspectiva eficienţei industriale şi îi dezumanizează.
    https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/idiotii-utili

  2. Merkel catre parlamentul german: trebuie sa va luam libertatea de exprimare ca sa fim liberi (sa facem ce vrem cu voi)
    In timp ce vorbeste, Merkel, imbracata in rosu, da din mana ca Ceausescu, iar din sala se aud ropote de aplauze prelungite, ca la ultimele congrese ale lui Ceausescu si Dragnea
    Merkel’s anti free speech rant.
    https://www.youtube.com/watch?v=pLHBVPVeBNo
    Merkel to German Parliament: We Have to Take Away your Freedom of Speech or We Won’t Be Free
    ” For those who claim they can no longer express their opinion, I say this to them: If you express and pronounced opinion, you must live with the fact that you will be contradicted. Expressing an opinion does not come at zero cost. But freedom of expression has its limits. Those limits begin where hatred is spread. They begin where the dignity of other people is violated.”
    https://www.thegatewaypundit.com/2019/11/stunning-globalist-angela-merkel-to-german-parliament-we-have-to-take-away-your-freedom-of-speech-or-we-wont-be-free/

    Merkel se gandeste ca fiind femeie are imunitate, dar ar fi bine sa observe ca Dancila si-a pierdut imunitatea!

  3. Merkel’s anti free speech rant.
    https://www.youtube.com/watch?v=pLHBVPVeBNo
    Comentarii
    Samas: Did you expect anything less from a communist? Wasn’t she part of an east german ‘youth’ league growing up?
    Henry Strakosch: “you have to lived with the fact that you will be contradicted” REALLY means “you have to live with the fact that you will be fired from your job and charged with a criminal offence”. Free speech advocates don’t care about being “contradicted” or about people disagreeing with them. They care about their life and entire livelihood being destroyed simply because they dared to voice unfashionable opinions.
    Merkel is a lying little snake and if there’s any justice in the world she will one day pay a heavy price for irreversibly destroying Germany.
    James Neilson: Some day, people will have had enough.
    sddallas: Paying her dues to the tribe
    sako tikka: Goodbye Europe. Nice knowing you.
    Jagdpanzer 38 Hetzer: Psychopath.
    Martin Läufer: Keeping society free by barring free speech? Sounds legit.
    Trimondius: So this is how democracy dies,with thunderous applause……..Germany again is trying to conquer Europe because of their low self esteem lol.I guess Nietzsche was right when he said germans have a superiority complex with nothing to back it up.

  4. Badalau spune ca din cei peste 4 milioane de romani din diaspora doar 700.000 nu sunt prostituate: “acum au 700.000 de oameni care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care sunt legale, restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia”
    https://www.stiripesurse.ro/video-niculae-badalau-in-diaspora-sunt-700000-cu-domiciliu-restul-sunt-fetele-alea-de-le-duc-astia_1408301.html
    Individul a fost ministru al Economiei, asa ca stie bine de unde veneau banii in PSD

  5. Partidul Neomarxist al Angelei Merkel este în cădere liberă! Acest proiect de lege nu vizează aceste infracțiuni, ci vizează distrugerea libertății de exprimare, adică să nu mai ai voie sa ii critici pe evrei, imigranți sau alti minoritari. Dictatura minorităților Neomarxiste. Asistăm la un asalt din partea globaliștilor. Oricum, globaliștii vor pierde.

  6. Ministra invatamantului le cere profesorilor sa continue zombizarea elevilor: “dragi colegi, sunt convinsă că veți realiza evaluări prietenoase, pe care copiii să le înțeleagă și să le întâmpine cu seriozitate și confort”.
    https://www.activenews.ro/stiri-educatie/Cretinizarea-merge-inainte.-Noul-Ministrul-al-Educatiei-le-cere-public-profesorilor-sa-faca-%E2%80%9Eevaluari-prietenoase-la-tezele-de-sfarsit-de-semestru-pe-care-copiii-sa-le-intampine-cu-confort-158902
    Daca isi insusesc materia predata la orele de educatie sexuala, nu le mai trebuie nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button