X

Felicitări Viktor Orban! Ungaria se retrage de la Eurovision pentru că se promovează cultura gay

Eurovision 2020

Ungaria a anunțat că nu mai participă anul viitor la concursul Eurovision pentru că acesta este… „prea gay” pentru guvernul Viktor Orban.

Ungaria nu va mai participa anul viitor la concursul Eurovision, scrie The Guardian, citat de hotnews.ro.

Decizia vine pe fondul speculațiilor potrivit cărora Budapesta vrea să se retragă deoarece consideră că această competiție este… „prea gay” pentru gusturile guvernului de dreapta al lui Viktor Orban și al presei finanțate de stat, scrie publicația britanică.

O sursă din cadrul televiziunii publice, MTVA, a precizat pentru The Guardian că, deși nu a fost oferită niciun fel de explicație, toți angajații stației au presupus că decizia de retragere este motivată de faptul că această competiție este asociată cu „cultura gay”.

Niciun motiv oficial nu a fost oferit pentru decizia de retragere, însă această mișcare vine în contextul intensificării retoricii homofobe în Ungaria, unde premierul Viktor Orban, cunoscut pentru pozițiile sale extremiste în ceea ce privește imigrația, a lansat mai nou și un pachet de măsuri de susținere și promovare a „familiei tradiționale” care să ducă la creșterea natalității.

La începutul acestui an, președintele Parlamentului de la Budapesta a comparat adopțiile de către gay cu pedofilia, în timp ce un comentator pro-guvernamental de televiziune s-a referit la Eurovision ca la o „flotilă a homosexualilor”, precizând că retragerea din competiție ar aduce beneficii „sănătății mentale” a națiunii.

A 65-a ediție a Concursului Muzical Eurovision va avea loc în Rotterdam, Olanda, în mai 2020.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Da, asta e o chestiune corecta.Eurovisionul este preponderent gay si nu mai are nici o legatura cu muzica,de fapt.Este nici macar umbra a ceea ce a fost.O porcarie,o cocina,etc.In primul rand muzical.

 2. UE este praf si vine criza alimentara: Fermierii francezi, germani si irlandezi au ajuns in pragul falimentului si au intrat cu tractoarele in Paris, Berlin si Dublin!
  Fermierii francezi îl critică pe Macron din cauza acordurilor comerciale ale Uniunii Europene cu Canada și țările Mercosur din America de Sud, agricultorii francezi susținând că aceste înțelegeri vor deschide calea importurilor de bunuri agricole mai ieftine.
  Și fermierii germani au blocat marți traficul în centrul Berlinului, în cadrul celor mai ample proteste organizate până acum.
  https://www.activenews.ro/externe/Fermierii-francezi-au-luat-cu-asalt-Parisul-revoltati-de-reglementarile-globaliste-159029
  French farmers roll out up to 1,000 tractors in Paris
  https://www.youtube.com/watch?v=avxbf7611rc&feature=emb_logo
  Thousands of farmers in mass tractor protest in Berlin
  https://www.youtube.com/watch?v=HOL-U5-CJZ8
  Farmers bring Dublin city centre to standstill
  https://www.youtube.com/watch?v=EJqT8EgU0q8

  1. FP: Criza globală de mâncare este aproape. Schimbările climatice vor face ca sudul Europei și câmpia americană să fie deșert
   https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/analiza-fp-criza-globala-de-mancare-este-aproape-schimbarile-climatice-vor-face-ca-sudul-europei-si-campia-americana-sa-fie-desert-1183393

   The Global Food Crisis Is Here
   It’s not just that climate change is ravaging the world’s agriculture. Agriculture is also ravaging the climate.
   https://foreignpolicy.com/2019/08/21/the-global-food-crisis-is-here/

   1. Pesta porcina si criza alimentara globala
    CONGRESSMAN WARNS OF GLOBAL FOOD CRISIS
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GnDY62ioHHg&feature=emb_logo
    As the spread of African Swine Fever spreads throughout the Asian Continent, US Congressman Ted Yoho warns all Americans of a global meat crisis. The question is, what caused the crisis, how does the virus spread, and should we expect more?
    The sun plays many roles in our lives, this one might surprise you.

 3. Foarte bine a făcut. Ar trebui să fie peste tot câte unul din ăsta cu picioarele pe pământ, la conducere. Dacă ne-am retrage și noi ar fi f bine. Păcat că la noi in țară nu se gândește nimeni la „sănătatea mentală” a oamenilor. Suntem prea lași pt a merge cu fruntea sus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.