X

În curând, imigranții vor reprezenta o treime din populația Germaniei


În doar douăzeci de ani, 35% din populația Germaniei va fi formată din migranți sau urmași ai migranților, conform proiecțiilor realizate de un expert german în migrație. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În același timp, cei care provin din medii de migranți sunt de așteptat să constituie 70 la sută din locuitorii care trăiesc în marile orașe până în 2040, conform publicațieiDeutsche Welle.

Profesorul Herbert Brücker, cercetătorul principal în domeniul migrației la Institutul Federal de Cercetare a Forței de Muncă (IAB), a declarat la începutul acestei săptămâni că Germania „va deveni mai diversă”.

„În prezent, aproximativ un sfert din populația germană are origini de migranți”, a spus Brücker. „În 20 de ani, va fi cel puțin 35%, dar ar putea depăși 40%.”
De asemenea, Brücker, profesor de economie la Universitatea din Bamberg, notează că proporția de migranți care locuiește în orașele germane este probabil mai mare.

„Ceea ce vedem astăzi în marile orașe va fi normal pentru toată țara în viitor. Într-un oraș precum Frankfurt, vom avea între 65% și 70%. ”
Brücker consideră că pentru a menține economia robustă a Germaniei „țara va trebui să atragă o„ gamă largă de naționalități ”.

IAB sugerează că 400.000 de noi migranți sunt necesari să fie importați în fiecare an până în 2060 pentru a nu se contracta economia.

În ceea ce privește populația germană care ar dori să își păstreze moștenirea culturală și identitatea etnoreligioasă, opinia ei este aparent lipsită de importanță și irelevantă. Ceea ce contează cu adevărat pentru Brücker și pentru globaliștii neoliberali ca el este faptul că economia rămâne puternică cu orice preț.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button