X

În curând, imigranții vor reprezenta o treime din populația Germaniei


În doar douăzeci de ani, 35% din populația Germaniei va fi formată din migranți sau urmași ai migranților, conform proiecțiilor realizate de un expert german în migrație.

În același timp, cei care provin din medii de migranți sunt de așteptat să constituie 70 la sută din locuitorii care trăiesc în marile orașe până în 2040, conform publicațieiDeutsche Welle.

Profesorul Herbert Brücker, cercetătorul principal în domeniul migrației la Institutul Federal de Cercetare a Forței de Muncă (IAB), a declarat la începutul acestei săptămâni că Germania „va deveni mai diversă”.

„În prezent, aproximativ un sfert din populația germană are origini de migranți”, a spus Brücker. „În 20 de ani, va fi cel puțin 35%, dar ar putea depăși 40%.”
De asemenea, Brücker, profesor de economie la Universitatea din Bamberg, notează că proporția de migranți care locuiește în orașele germane este probabil mai mare.

„Ceea ce vedem astăzi în marile orașe va fi normal pentru toată țara în viitor. Într-un oraș precum Frankfurt, vom avea între 65% și 70%. ”
Brücker consideră că pentru a menține economia robustă a Germaniei „țara va trebui să atragă o„ gamă largă de naționalități ”.

IAB sugerează că 400.000 de noi migranți sunt necesari să fie importați în fiecare an până în 2060 pentru a nu se contracta economia.

În ceea ce privește populația germană care ar dori să își păstreze moștenirea culturală și identitatea etnoreligioasă, opinia ei este aparent lipsită de importanță și irelevantă. Ceea ce contează cu adevărat pentru Brücker și pentru globaliștii neoliberali ca el este faptul că economia rămâne puternică cu orice preț.

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.