X

Prefectul de Bacău face jocurile Ungariei și atacă în instanță baza legală a solei Eroilor Români din Cimitirul de la Valea Uzului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Valentin Ivancea, numit prefect al județului Bacău în luna septembrie a.c., acționează contra intereselor statului român și în favoarea intereselor Ungariei în cazul Cimitirului Internațional al Eroilor de la Valea Uzului.

Primăria Dărmănești, condusă de Constantin Toma, a publicat pe pagina sa oficială (detalii aici) citațiile primite de la Tribunalul Bacău în două dosare în care prefectul Valentin Ivancea a acționat în judecată atât Consiliul Local Dărmănești cât și pe primarul Constantin Toma pentru a desființa baza legală a solei Eroilor Români din Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului, construită de Primăria Dărmănești cu bani de la Ministerul Culturii.

Astfel, în dosarul nr. 2716/110/2019 deschis de prefectul Valentin Ivancea, Instituția Prefectului  Județul Bacău a solicitat în instanță anularea HCL nr. 29/2019, respectiv HCL nr. 48/2019, privind introducerea imobilului Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului în domeniul privat al UAT Orașul Dărmănești, iar în dosarul nr. 2714/110/2019 Instituția Prefectului Județul Bacău a solicitat în instanță anularea Autorizației de construire nr. 16/2018 – Construire Internațional și 50 de cruci pentru eroii români.

Aceste documente, a căror anulare o urmărește prefectul Valentin Ivancea, reprezintă baza legală a amplasării solei Eroilor Români din cimitirul de la Valea Uzului.

Ivancea, demnitar al statului român, face astfel jocurile Ungariei, care își dorește cu orice preț scoaterea crucilor eroilor români din cimitirul de la Valea Uzului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Oameni buni eu nu mai inteleg nimic avem 250000 de frati romani cazuti la Cotul Donului si avem voie le punem o una 1 cruce si vin ungurii pe teritoriul Romaniei si fac ce vor avem o problema grava

    1. totul are loc prin trădarea românilor… după cum vezi… dacă am fi uniți, ungurii nu ar avea nicio șansă

  2. Pentru tradatorii neamului romanesc, doar blestemele Sfantului Vasile cel Mare si soarta lui iuda iscarioteanul.
    Asa sa ;e ajute Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button