X

Rusia înarmează Serbia cu rachete hipersonice

foto: Sputnik International

Armata Serbiei a decis să achiziţioneze un sistem de rachete hipersonice ruse cu rază scurtă de acţiune de tip Pantsir-S, anunţă preşedintele sârb, Aleksandar Vucici.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„După cum ştiţi, am cumpărat un sistem Pantsir-S, l-am comandat şi îl aşteptăm în ţară în curând”, a declarat Aleksandar Vucici, conform site-ului postului B-92 şi agenţiei de presă Sputnik.

Aleksandr Vucici s-a deplasat vineri la Baza aeriană Batajnica, situată în apropiere de Belgrad, unde se desfăşoară un exerciţiu militar organizat de Serbia şi Rusia.

Ministerul sârb al Apărării a anunţat că Rusia a trimis sisteme antiaeriene S-400 şi Pantsir-S în Serbia pentru acest exerciţiu.

Sistemele antiaeriene Pantsir-S au raze de acţiune de până la 30 de kilometri şi sunt dotate cu rachete hipersonice.

Citiți și:

Serbia investeşte miliarde de euro în infrastructură cu bani din China, Rusia, Turcia și Azerbaidjan

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Vine un nou razboi in Balcani, iar Romania va fi inconjurata de flacari!

    Medvedev este oaspete la Belgrad
    În timp ce Bruxelles-ul ezită să atragă în UE ţările din Balcanii de Vest, Kremlinul acţionează.
    https://www.dw.com/ro/%C3%AEmbr%C4%83%C5%A3i%C5%9Fare-de-la-moscova-medvedev-este-oaspete-la-belgrad/a-50899602

    Șefa guvernului de la Belgrad, Ana Brnabic, este vineri la Moscova, unde urmează să semneze un acord privind viitoarea asociere a Serbiei la Uniunea Economică Eurasiatică (UEE), dominată de Rusia. Conștientă că aderarea la UE este un ”pod prea îndepărtat”, Serbia a întărit în ultima vreme cooperarea economică, militară și politică cu Rusia, aderarea la UEE fiind doar un ultim pas în această direcție.
    https://ortodoxinfo.ro/2019/10/25/rusia-inarmeaza-serbia-cu-rachete-hipersonice/

    Secretarul Consiliului Securităţii Rusiei (CSR), Nikolai Patruşev, a declarat vineri că servicii secrete străine ar planifica ‘atacuri cibernetice masive’ împotriva infrastructurii informatice a ţării.
    https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/10/25/rusia-spune-ca-servicii-secrete-straine-ar-planifica-atacuri-informatice-impotriva-infrastructurii-sale–391764

    „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Arsenie Boca

  2. Romania este victima unui nou pact intre Rusia si Germania
    Dačić: Relaţiile dintre Serbia şi Germania sunt la un nivel înalt
    Ministrul Afacerilor Externe, Ivica Dačić s-a întâlnit cu ministrul Economiei și Energiei din Republica Federală Germania, Peter Altmaier.
    http://rtv.rs/ro/politic%C4%83/dacic-rela%C5%A3iile-dintre-serbia-%C5%9Fi-germania-sunt-la-un-nivel-%C3%AEnalt_1059667.html

    Cumpănașu declară că are dovezi prin care poate demonstra că Johannis a fost sponsorizat de un prezumtiv agent FSB, milionarul moldovean Renato Usatîi, acționar la Gazprom.
    Totuși, inclusiv în timpul alegerilor precedente s-a spus foarte clar că principalul finanțator al campaniei lui Klaus Johannis este un sas milionar, Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria, prieten cu Klaus dar – foarte important! – căsătorit cu SORA LUI USATÎI, frumoasa Veronica Schmidt Usatîi.
    Michael Horst Schmidt poate fi asimilat unui agent acoperit al serviciilor germane.
    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Tradare-in-forma-continuata-158438

    1. Raspuns simetric din paretea Rusiei. DEOCAMDATA !
      SUA detin baza Deveselu, Rusia detine baza Batajnica.
      FOARTE IMPORTANT SA NU NE INCAIERAM CU SARBII !

      PS: Pariule Serbiei pe Rusia este mai mult decat riscant ! Daca Serbia va pierde pariul, va fi rupta in bucati dupa modelul fostei Iugoslavii ! O profetie in acest sens este facuta de un sihastru sarb in filmul Ingerul digital.

  3. Președintele Serbiei: “Ne înarmăm, căci asta fac toţi cei din jurul nostru.” “În astfel de împrejurări, este mai bine să fii Godzilla decât Bambi.”
    “Serbia nu se poate compara cu România în privinţa banilor investiţi în înarmare, nici nu poate cumpăra capacităţile pe care le cumpără România, dar poate urma îndeaproape ţări ca Bulgaria şi Ungaria”, a mai spus Vucic.
    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23437334-presedintele-serbiei-serbia-nu-poate-prada-usoara-inarmam-caci-asta-fac-toti-cei-din-jurul-nostru.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button