X

Refugiații din Africa vor ateriza direct în Germania

Image result for U.N. ‘Refugee Resettlement’ flights from Africa begin landing in Germany

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizația Internațională pentru Migrație a Organizației Națiunilor Unite (OIM) a anunțat primul zbor charter care va transporta migranții africani direct în Germania, cu zboruri suplimentare care sunt deja programate. 

Marți, contul de twitter al OIM, Etiopia, a postat un videoclip care arată 154 de „refugiați” somalezi care ajung pe aeroportul Kassel din statul federal Hesse.

Subtitrarea tweet-ului scrie: „S-a întâmplat! În FIRST EVER ONU Migration charter international din Etiopia, 154 de refugiați au plecat de la Addis Abeba la Kassel Germania în cadrul programului de relocare german ”,„ Un al doilea zbor este programat să plece la mijlocul lunii noiembrie cu alți 220 de refugiați. ”

Biroul special de legătură pentru Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) din Addis Abeba, Etiopia a lansat de asemenea un comunicat de presă care descrie primul grup de migranți care sunt relocați, o parte dintr-un vast plan de relocare.

Comunicatul de presă prevede: „Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) din Etiopia a organizat marți primul său zbor charter internațional care transporta 154 de refugiați somalezi care vor fi relocați în Germania. Grupul locuise în lagărele de refugiați din Jijiga și Dolo Ado din sudul Etiopiei. Au inclus 63 de bărbați și 91 de femei, dintre care 47 sunt minori. ”

„OIM a susținut Programul german de relocare în eforturile lor de relocare a 500 de refugiați care din Etiopia în Germania din martie. Aceste eforturi sunt strâns coordonate cu Agenția Guvernului Etiopiei pentru Refugiați (ARRA), Agenția ONU pentru Refugiați (UNHCR) și Guvernul Federal al Germaniei. ”

Comunicatul de presă notează, de asemenea, „Un număr de 220 de refugiați suplimentari vor pleca spre Germania într-un al doilea zbor charter OIM la mijlocul lunii noiembrie.”

Milun Jovanovic, ofițerul de operațiuni al OIM, Etiopia, a spus: „Este important să facilităm relocarea fără probleme a refugiaților prin asigurarea unui transport sigur.”

„Suntem bucuroși că refugiații s-au bucurat de acest zbor charter pentru a ajunge la destinație fără probleme”, a adăugat Jovanovic.

Anul trecut, după ce a depus o solicitare de informații către guvernul federal, parlamentarul Alernativa pentru Deutschland (AfD), Leif-Erik Holm, a constatat că aproape 30 la sută dintre „solicitanții de azil” au ajuns în Germania cu avionul, relatează Junge Freiheit.

Având în vedere că zborurile ONU de „relocare pentru refugiați” sunt acum realizate oficial din Africa în Germania, această cifră de 30% este probabil să se extindă considerabil.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button