X

STUDIU: „Diversitatea etnică nu este o forță, ci o slăbiciune”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un nou studiu revizuit de către mediul academic din Danemarca, publicat în revista anuală de științe politice, a dezvăluit că diversitatea etnică erodează încrederea socială în comunități. 

Studiul, realizat de profesori de la Universitatea din Copenhaga și Universitatea Aarhus din Danemarca, a dorit să răspundă la întrebarea dacă „imigrația permanentă și creșterea diversității etnice“ are un impact pozitiv asupra coeziunii sociale, unitate și comuniune.

Pe scurt, studiul a constatat că „imigrația continuă și diversitatea etnică în creștere” exercită efectul exact opus asupra societății, ceea ce înseamnă că subminează și degradează coeziunea socială, unitatea și unirea.

În urma unei meta-analize a 1001 estimări din 87 de studii din țări din lumea occidentală, cercetătorii au descoperit că există într-adevăr o „relație negativă semnificativă din punct de vedere statistic între diversitatea etnică și încrederea socială”.

Unul dintre principalii cercetători din cadrul studiului, Peter Thisted Dinesen, a scris:

„Pentru a fi clar, relația negativă generală dintre diversitatea etnică rezidențială și încrederea socială este semnificativă statistic și se menține în majoritatea situațiilor.”

„Studii extinse au raportat relativ constant o relație negativă semnificativă între diversitatea etnică la nivel de vecinătate și diverse forme de încredere socială”, menționează cercetătorii.

Alți cercetători din diferite universități din Occident au lăudat studiul.

Profesorul de științe politice la Universitatea din Amsterdam, Tom var de Meer, a menționat studiul drept „excelent și concludent”.

Eric Kaufmann, profesor de politică la Universitatea Birkbeck din Londra, apreciază rezultatele studiului, afirmând:

„Diversitatea mai mare este asociată semnificativ cu încrederea mai mică în comunități,”

Concluziile studiului contravin narațiunii omniprezente, care se repetă constant pe platformele media globaliste, la școli și universități și de către birocrații UE – și anume că „Diversitatea este o forță”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Si in ce consta mindria de a fi scoboritori din daci ?!
   Probabil in aceea ca se inchinau diavolului zamolxe care isi are sediul in muntii patriei si azi,si pentru care dacii impinzisera teritoriul danubiano ponctic cu altare unde sacrificau in cinstea lui cei mai frumosi tineri daci ,ca ritual satanic ?

 1. Un articol foarte bun, cum este de dorit, atât pentru că transmite un adevăr, cat și pentru actualitate. Interesant e faptul că studiile serioase si cinstite ajung, inevitabil, la cuvintele Lui Dumnezeu, transmise prin Scriptură, deși instrumentele sau căile folosite de cercetători sunt ori laice, ori atee.

 2. Pana si Merkel a recunoscut ca multiculturalismul a esuat. Sunt 30.000 de imigranti in Germania ale caror identitati reale nu sunt cunoscute, iar multi au mai multe identitati diferite, chiar si 12 acte de identitate diferite!
  “This (multicultural) approach has failed, utterly failed,” said Merkel during the meeting in Potsdam, south of Berlin.
  The stunning admission comes weeks after the former director of Germany’s foreign intelligence service, Dr August Hanning said:
  “We have seen the consequences of this decision in terms of German public opinion and internal security – we experience problems every day.” “We have criminals, terrorist suspects and people who use multiple identities. Those who carried out the Berlin attacks used 12 different identities”. “While things are tighter today, we still have 300,000 people in Germany of whose identities we cannot be sure. That’s a massive security risk.”
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/merkel-admits-german-multiculturalism-has-utterly-failed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button