X

Protest anti-ecumenism, anti-cip, anti-vaccinare pe 19 octombrie în București

Vreți o Ortodoxie netulburată de erezia ecumenismului, vreți să dispară homosexualitatea și alte aberații din spațiul public, vreți interzicerea avorturilor, vreți să nu vă oblige nimeni să vă vaccinați copiii sau pe voi înșivă, vreți acte fără cip, CNP, sau alte date biometrice… vreți toate astea și altele asemenea, dar stați comozi în casă și așteptați să lupte alții pentru voi? Atunci stați acasă și nu vă plângeți de ce va veni peste noi!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sâmbătă 19 octombrie 2019

Între orele 10:00 – 14:00, Piața Victoriei, în fața Guvernului.  De la 14:00 la 15:00 marș spre Patriarhie și de la 15:00 la 18:00 protest la baza Dealului Patriarhiei.

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea, protestului în legătură cu:

 1. Adoptarea unui set de proiecte de lege, privind interzicerea avorturilor, incurajarea natalitatii, a protectiei copilului nou nascut, pana la varsta majotatului si a Familiei acestuia.
 2. Demisia Patriarhului Romaniei Daniel (Ciobotea), pentru incalcarea Sfintelor Canoane si schimbarii Traditiilor Bisericii Ortodoxe, date de Sfintii Parinti.
 3. Retragerea semnaturilor din Creta, date in anul 2016, de Clerul Biserici Ortodoxe Romane.
 4. Revenirea la vechile Traditii Bisericesti, date de Sfintii Parinti.
 5. Impotriva Intentiei Clasei Politice de a modifica Constitutia Romaniei,
 6. Renuntarea la aberatiile Progresiste ale Ideologiei de Gen (LGBTI), promovate ca urmare a ratificarii in 2016, a Conventiei de la Instanbul.
 7. Impotriva Vaccinarii obligatorii.
 8. Interzicerea Cartilor de Identitate si actelor cu Cip (Biometrice).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

 1. Cum adică interzicerea cărților de identitate
  ? Vă dați seama că exagerați nu? Buletinele așa cum sunt ele, nu vor fi abolite numai pentru că așa vor 1000 de oameni. Dacă nu vreți buletine de ce nu vă faceți pustnici?

  1. Fa-te tu “om liber” cand te vei identifica cu un implant 666 si vei fi sortit iadului pe vecie, fara drept de apel.
   Nu e nimeni impotriva actelor de identitate in sine, insa acestea care sunt acum, si care abuziv inventariaza oamenii prin CNP evolueaza rapid catre pecete.
   Dumnezeu sa te ajute!

  2. Numele tau e “Darul lui Dumnezeu”. Deci, nu intina acest nume! Nimeni nu spune ca nu e nevoie de C.I., doar ca prea mult folosim acele “chip-uri”. Tu stii ca C.I.-ul tau are deja asa ceva? Dar mai stii de ce sunt in stare acestea? Iti recomand sa te mai documentezi! Mai bine sa fii “suspicios” ca Ap.Toma, decat tradator ca Iuda! (aici – cu sensul de a nu te arunca in hazard). Lupta pt a impiedeca planurile diabolice si pt a-ti salva Sufletul! Fii Crestin cu litere mari!

  3. Dvs. sunteți cel care nu ințelegeți. Noi respectăm voia lui Dumnezeu, cine face altfel o face pe propriul risc. Doamne ajută!

  4. E vorba de interzicerea cartilor de identitate cu cip si a celorlalte acte cu cip. Exprimarea a fost un pic deficitara, dar acest lucru s-a avut in vedere.

  5. Bogdan,nu exagereaza nimeni cu nimic si nu mai lua oamenii in bataie de joc!Sf Parinti contemporani spun ca pentru cei care au semnat electronic nu prea ar mai exista cale de intoarcere.Si-au semnat vesnicia,adica,se vor alia acum sau mai tarziu cu: homosexualii,cu ecumenistii pentru ca nu se vor iZbavi de antihristul pentru care si-au vandut sufletul cu semnatura,lepadandu-se de Hristos si de ortodoxie.Chiar daca vor vrea sa se scape,nimenu stie daca dracul la care s-au vandut nu ii va purta din inselare in inselare.In problema cipului eu zic ca mai inainte de a participa la proteste era mai eficient sa te fi luptat sa nu-l fi luat sub nicio forma( permis,card,android ,pc,,masini de spalat,aparate cu gps.Cand oamenii vor realiza cine e sistemul pentru ei ,va fi tarziu dar tot va fi ceva.Cumpanasu spune cel mai bine de “binefacerile” sistemului si adevarata lui fata pentru cetatean.Asa va fi.Nu mai sperati in schimbari.Daca nu vor ajunge la faza urmatoare:rapirea baietilor pentru sclavie…Asa va fi.Vor rapi in faza urmatoare barbatii din fata nevestelor pentru a-i deporta ca sclavi.Va veti convinge pentru ca e in toate mana lui Rockefeller nu a mafiilor.La ordinul lui institutiile statului paralizeaza la rapiri.El a spus din 2004 ca femeile noastre nu sunt ale noastre ci ale lor,casele,masinile,copiii,noi,la fel.Alo,intelegeti la comanda cui se tace cand e vorba de rapiri!

   1. In povestea rapirilor este si va fi mana lui Rockefeller.Va intrebati de ce? .Ca sa ne bage mintile in cap, ca sa ne invete ca el ne e stapanul si ca libertatatea pentru noi a fost candva un film de sf.El face aceste exercitii coercitive ca sa ne faca sa credem ca in viziunea lui noi vom fi niste sclavi.

    1. Veti vedea ca si atunci cand aici la noi vor fi atacuri aeriene ale Rusiei si ale Turci3i NATO nu va face nimic pentru ca sa ne arate ca nu e pentru om,nu e pentru aparare ci e pentru razboi de jefuire.

  1. Pentru toate faradelegile ..paduri defrisate zacaminte date cadou mafiei globaluste poluare exploatari de gaze de sist distrugeri de patrimoniu national etc ! Pentru toate astea protestat ! E o clasa poliyica criminal
   a!

 2. Foarte bine sintetizate cele 8 puncte si nu trebuie cedat nici un pas! Apoi continuam cu protestele impotriva genocidului 5G. Cu cat mai multi si mai uniti, cu atat mai bine!

 3. Nu am mers din cauză că nu consider cuviincios a cere în stradă ceea ce au prevăzut organizatorii la pct 2:

  “Demisia Patriarhului Romaniei Daniel (Ciobotea), pentru incalcarea Sfintelor Canoane si schimbarii Traditiilor Bisericii Ortodoxe, date de Sfintii Parinti.”

  Nu așa se face în Ortodoxie. Protestăm, facem adrese, memorii, cerem audiențe si ce s-o mai putea, dar nu cerem “demisia”… Ce e asta în rânduiala Ortodoxiei?? Demisie ca la mireni?? Un sinod poate să-l judece și să-l suspende, depună, caterisească, după caz, dacă-l găsește vinovat. Unde scrie in Istoria Bisericii de vreun caz (unul măcar!) că niste crestini au cerut oficial demisia episcopului, patriarhului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button